İnsallah belki benim gibi olan vardir icim rahatlar diye yaziyim dedim. Her asamasi bir stresmis derlerdide iste yasamak lazimmisHerkesin farklı kimi hiç çekmez mide bulantısı falan kimi 2 aydan sonra olurmuş bunlara takılma bence canım bebeğin sağlıklı olur insaAllah
Canim bende ne mide bulantisi ne kusma bas donmesi as ermesi hic bisey olmadi gidip 15de konturol oluyordum kalp atislarini duymasam hamile degilim diyecektim taki 24haftadan sonra hareketlerini hissedene kadar icin rahat olsun hersey yolundadirİnsallah belki benim gibi olan vardir icim rahatlar diye yaziyim dedim. Her asamasi bir stresmis derlerdide iste yasamak lazimmis
Rahatlsdim biraz tesekkur ederim:)Canim bende ne mide bulantisi ne kusma bas donmesi as ermesi hic bisey olmadi gidip 15de konturol oluyordum kalp atislarini duymasam hamile degilim diyecektim taki 24haftadan sonra hareketlerini hissedene kadar icin rahat olsun hersey yolundadir
Anladm cnm sagol cevabın icin.cok istahsizm.yemek yiyemiyorm desem yeridir.insallah duzelir 12.haftadan umitliym.Valla iştahım özellikle bu hafta çok arttı , sürekli acıkıyorum ... Folbiol , crinone ve estrofeme devam ediyordum Can'ım, 10. Hafta bitince estrofemi bıraktık , 12. Hafta bitince de crinone ve folbiol ü bırakacağız inşallah Can'ım
Canm cok erken.ayrica herkeste aynı belirtiler olmuyor.göğüs siskinligi yeterli zaten belirti olarak.yedinci haftdan sonra mide bulantsi halsizlik oldu bende.istahszlk da vardi hala var.ama 5.hafta pek bisey hissetmedim canim.endiselenmeKizlar benim tup bebegim tutmustu. 5. Haftam bitti daha kalp kese gormeye gitmedik. Ne mide bulantisi ne baska bisey var. Cok hafif gogus agrim var normal mi
Kalp atisini duyamiycam diye oyle korkuyorum kiCanm cok erken.ayrica herkeste aynı belirtiler olmuyor.göğüs siskinligi yeterli zaten belirti olarak.yedinci haftdan sonra mide bulantsi halsizlik oldu bende.istahszlk da vardi hala var.ama 5.hafta pek bisey hissetmedim canim.endiselenme
Ben de korkuyorm.9.haftam hala duymadim.dr.dinletmiyor.isi veriyomus o alet kalbe.cok tehlikeli 10.haftadan once dedi.ama ultrasonda kalpleri atarken gorduk.cok sukur.dinleme sen de suan.ayrica.daha yeni yeni kese olusuyordur sende.kalp olusmasi icn erken biraz.Kalp atisini duyamiycam diye oyle korkuyorum kisimdi 5+1 oluyoruz burda gitsem doktora duyamam dimi
Acele etme canım ben senin kadarlıkken gitmiştim sadece kese vardı 6+2 de duydum kalp atışını sabır et az kalmışKalp atisini duyamiycam diye oyle korkuyorum kisimdi 5+1 oluyoruz burda gitsem doktora duyamam dimi
nasıl hissediyorsunuz ? Belirti var mı sizde?aaa ben de tam yazacaktim. sanırım test gunumuz ayni. 20 mart transfer 29 mart test gunum. benimle ayni test gunu olan varmi ??
Halide merhaba, inş. hakkınızda hayırlısı olsun. dr um bana tüp bebek işine girmişsen ve yaşın 30 ve üstü ise kişi için 1 ay bile önemli demişti. Yaşınızı bilmiyorum ama uzun uzun aylar beklememek lazım. Ben çok pişmanım mesela bunu hiç bilmiyordum tüp bebek aralarına yıllar girdi ve yaşım oldu 35 Allah yardımcımız olsun. Ama elimizi de çabuk tutmalıyız zaman koştur koştur arkamızdan geliyor.Teşekkür ederim kizlar cevaplariniz için. Agustosta dondurulmuslarla yeniden bebek sahibi olmak için istanbul yolunu tutacaguz sanirim. Tabi Allah nasip kismet ederse.
Selamlar canim. Evet cok haklisin. Yasim 31. Ara vermej istemiyorum ben de. Cunku embriyolwr saglikli cozunecek mi tutacak mi tutmazsa sonrski embriyolar tutqr mi vs vs sorunlar hep olacak. O yüzden ara verip de şansımı azaltmak istemiyorum. Rabbim chepimize yardım etsin inşallahHalide merhaba, inş. hakkınızda hayırlısı olsun. dr um bana tüp bebek işine girmişsen ve yaşın 30 ve üstü ise kişi için 1 ay bile önemli demişti. Yaşınızı bilmiyorum ama uzun uzun aylar beklememek lazım. Ben çok pişmanım mesela bunu hiç bilmiyordum tüp bebek aralarına yıllar girdi ve yaşım oldu 35 Allah yardımcımız olsun. Ama elimizi de çabuk tutmalıyız zaman koştur koştur arkamızdan geliyor.
İnş Halide. Evet. Siz Ağustosta dondurulmuşlarla başlayacağım deyince bende yazıyım dedim bir sorun yoksa tabi ki en iyisini siz bilirsiniz ama ağustosa kadar bile hiç beklemeyin derim. Allahım hepimize yardım etsin.Görüşürüz HalideSelamlar canim. Evet cok haklisin. Yasim 31. Ara vermej istemiyorum ben de. Cunku embriyolwr saglikli cozunecek mi tutacak mi tutmazsa sonrski embriyolar tutqr mi vs vs sorunlar hep olacak. O yüzden ara verip de şansımı azaltmak istemiyorum. Rabbim chepimize yardım etsin inşallah
Kuzum daha 6aylik teyzesi :) agustosa kadar hem o biraz daha buyusun hem de ben kilo vereyimİnş Halide. Evet. Siz Ağustosta dondurulmuşlarla başlayacağım deyince bende yazıyım dedim bir sorun yoksa tabi ki en iyisini siz bilirsiniz ama ağustosa kadar bile hiç beklemeyin derim. Allahım hepimize yardım etsin.Görüşürüz Halide
Canim ben de tedaviye başladım bu ay. Allah nasip ederse toplanan embriyolara pgt yapılacak. Ama bugün semra hoçayla görüştüm pgt yapılacağı için transfer bu ay olmayacak dedi. Pgt yapılan aydan sonraki ay transfer oluyormuş ben bilmiyordum. Senin de mi önümüzdeki ay transferin?Arkadaşlar ne olur bana da çok dua edin benim embriyo pgt ye gitti sonuç bekliyorum
Aaaaaa Halide Maşaallah Allah bağışlaşın bilmiyordum. Tüp bebek yöntemiylemi oldu. Ayyy bende saf saf yazmışım. Bebeşinizi de öptm.Kuzum daha 6aylik teyzesi :) agustosa kadar hem o biraz daha buyusun hem de ben kilo vereyim
Cnm sabah aradılar beni pgt için 1 be 22 kromozomda sıkıntı çıktığı için tedavi iptal evet pgt olacaksa 1 ay bekliyorsun şimdiden geçmiş olsun cnmCanim ben de tedaviye başladım bu ay. Allah nasip ederse toplanan embriyolara pgt yapılacak. Ama bugün semra hoçayla görüştüm pgt yapılacağı için transfer bu ay olmayacak dedi. Pgt yapılan aydan sonraki ay transfer oluyormuş ben bilmiyordum. Senin de mi önümüzdeki ay transferin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?