- 27 Şubat 2013
- 14.799
- 42.300
- 798
nasıl hissediyorsunuz ? Belirti var mı sizde?
Üzüldüm canım ya hayırlısı olsun inşallah daha güzeli olacağı içindirCnm sabah aradılar beni pgt için 1 be 22 kromozomda sıkıntı çıktığı için tedavi iptal evet pgt olacaksa 1 ay bekliyorsun şimdiden geçmiş olsun cnm
Benim cokk oldu ya hala adet olamadim 43 gun oldu benimde dusukle beraberBen 30.gün olmuştum canım.on günüm kanamalı geçti dusukle beraber.
Benim 43 gun oldu hala bi tık yok kurtaj falanda olmadim neden oyle oldu anlamadimBen 41. Gün adet olmuştum canım.
Yakında okursun canım hiç merak etme vücut kısa da olsa bi hamilelik geçirdiği için adapte olmaya çalışıyorBenim 43 gun oldu hala bi tık yok kurtaj falanda olmadim neden oyle oldu anlamadim
evet cnm duvar tarafında ilk sandalyede oturuyordum. bende ara ara baş dönmesi,ciltte kuruluk, göğüslerde şişlik ve hasasiyet var kullandığımız jeldende olabilirhic bit belirti yok sizde varmi belirti. bu arada o gun transfer yapilan 6 kişiydik. siz de oradamiydiniz. bayagi muhabbet ettik. :)
Canim benim transfer 22.nci gun olmustu.Seker dndurulmus embriyo transferi kac gun suruyor? Yani ilac kullabma ve transfer gününe kadar olan sure?
Insaallah canim. Mayista transferim olcak bence bu ay adet gormezsem skinti olacakYakında okursun canım hiç merak etme vücut kısa da olsa bi hamilelik geçirdiği için adapte olmaya çalışıyor
SEMRA HOCA DÖNMÜŞMÜÜÜÜÜÜCanim ben de tedaviye başladım bu ay. Allah nasip ederse toplanan embriyolara pgt yapılacak. Ama bugün semra hoçayla görüştüm pgt yapılacağı için transfer bu ay olmayacak dedi. Pgt yapılan aydan sonraki ay transfer oluyormuş ben bilmiyordum. Senin de mi önümüzdeki ay transferin?
evet cnm duvar tarafında ilk sandalyede oturuyordum. bende ara ara baş dönmesi,ciltte kuruluk, göğüslerde şişlik ve hasasiyet var kullandığımız jeldende olabilir
evet evet hatırladım hatta 15 marttada beraberdik :) inşallah beraber hayrılı sonuçlar alırız. Benim de belim ağrıyor adet olacakmışım gibi hissediyorumben de hemen yanindaydim hatirladinmi :) bende ne göğüs agrisi ne bisey hicbir belirti yok. onceki transferimde belim resmen kesiliyor gibi agriyordu. hic belirtim yok
Dönmüş canım. Hatta sanırım bugün dönmüşSEMRA HOCA DÖNMÜŞMÜÜÜÜÜÜ
evet evet hatırladım hatta 15 marttada beraberdik :) inşallah beraber hayrılı sonuçlar alırız. Benim de belim ağrıyor adet olacakmışım gibi hissediyorum
Transferden sonra dinlendim bi sure.dondurulmus embryo oldgu icn 10.haftaya kdr estrofem.12.haftaya kdr da folbiol ve crinone jel..ilk test transferden 9 gun sonra ikincisi de ondan iki gun sonra.kese icin de ilk test tarihinden 21 gun sonra diyor doktorlar ama kimse dayanamiyor o zamana kdar.Kızlar siz transferden sonra neler yaptınız hangi ilaçları kullandınz tahlillerinizi kaç gün sonra yaptiniz yapcksnz
Benim test günümü 13 gün verdi acaba bende 10 gün falan yapsam çıkar mı benim embryolarda dondurulms embryolar estrofem folik asit ve progstrn iğne verdiTransferden sonra dinlendim bi sure.dondurulmus embryo oldgu icn 10.haftaya kdr estrofem.12.haftaya kdr da folbiol ve crinone jel..ilk test transferden 9 gun sonra ikincisi de ondan iki gun sonra.kese icin de ilk test tarihinden 21 gun sonra diyor doktorlar ama kimse dayanamiyor o zamana kdar.
Iyi akşamlar herkese.Bir aşılama iki tüp bebek denemem oldu. 2.si pozitifti fakat 8.haftada kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım.Üç ay sonra tekrar tedaviye başlamak istiyorum.Istanbul dışındayım ve ön görüşme için yalnızca bir günüm olabilir.Dr ve ücret konusunda bilgilendirme yapabilir misiniz acaba?
Dondurulmus tedavi nekadar arkadaslar bilgin varmiTransferden sonra dinlendim bi sure.dondurulmus embryo oldgu icn 10.haftaya kdr estrofem.12.haftaya kdr da folbiol ve crinone jel..ilk test transferden 9 gun sonra ikincisi de ondan iki gun sonra.kese icin de ilk test tarihinden 21 gun sonra diyor doktorlar ama kimse dayanamiyor o zamana kdar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?