Besinci gun embriyosu degilmi canim 13gune test verdiler genelde 9-10gunde test yapiliyorBenim test günümü 13 gün verdi acaba bende 10 gün falan yapsam çıkar mı benim embryolarda dondurulms embryolar estrofem folik asit ve progstrn iğne verdi
Embryon 3.gun embryosu mu ki.neden 13 gun.bildigm kadari ile diger hastaneler hep 12.gun istiyor daha garanti sonuc almak icin sanırım.kan testi yaparsan 10.gunde de cikabilir ama bence sen dedikleri gunu bekle.ve eger 5.gun embryosu ise hastaneyi ara ve neden 13.gun diye sor cnm.Insallah tutar tedavin .bol sans.Benim test günümü 13 gün verdi acaba bende 10 gün falan yapsam çıkar mı benim embryolarda dondurulms embryolar estrofem folik asit ve progstrn iğne verdi
Biz ucret odmedik.çünkü hic transfer yapmadan dondurmslardi mecburen bizimkini..beklediğimiz genetik testimiz vardi.4 ay sonra da gittik transfer yaptırdık oyle tedavi süreci takip vs olmadı ztn hastanede.ilac söylediler onlari kullandık.bide bikere muayene oldm.baska da bisey olmadi.Dondurulmus tedavi nekadar arkadaslar bilgin varmi
Dondurulmus embryo ama 5 gün olarak transfer ettilerBesinci gun embriyosu degilmi canim 13gune test verdiler genelde 9-10gunde test yapiliyor
Dondurulmus embryo ama 5 gün embrsu olrk transfr ettlr ilk denemem toplandgi zaman bnm çok sancm oldu rahim dinlensn die dondrdularEmbryon 3.gun embryosu mu ki.neden 13 gun.bildigm kadari ile diger hastaneler hep 12.gun istiyor daha garanti sonuc almak icin sanırım.kan testi yaparsan 10.gunde de cikabilir ama bence sen dedikleri gunu bekle.ve eger 5.gun embryosu ise hastaneyi ara ve neden 13.gun diye sor cnm.Insallah tutar tedavin .bol sans.
Anladm.bende de cok yumurta toplanmisti.transfer sakincaliyms ohss riskinden dolayı.rahmin dinlenmesi cok daha iyi oluyor eminol.dondurulmus embryo tedavisi bu yuzden yüksek basari gösteriyor...13.gun olayını sor bence sen ama doktorunla alakalidir.doktor garanti olsn diye o tarihi vermiştir.kimdi drDondurulmus embryo ama 5 gün embrsu olrk transfr ettlr ilk denemem toplandgi zaman bnm çok sancm oldu rahim dinlensn die dondrdular
Olabilir ben Adana da yaptirdim canım gökhan hocaAnladm.bende de cok yumurta toplanmisti.transfer sakincaliyms ohss riskinden dolayı.rahmin dinlenmesi cok daha iyi oluyor eminol.dondurulmus embryo tedavisi bu yuzden yüksek basari gösteriyor...13.gun olayını sor bence sen ama doktorunla alakalidir.doktor garanti olsn diye o tarihi vermiştir.kimdi dr
Cnm ben önceden başka hastanelerde de yaptırdım onlar hep 10-13 gün arası gün veriyorlardı dondurulmuş tedavide test gününü . Memorial 9 gün sonrasını veriyor , oradaki mantık da zaten tutmamışsa sonuç 9 gün sonrası da belli olur , 2-3 gün fazladan ilaç kullandırtmak istemiyorlar . Zaten 9. Gün testte pozitif ne değer çıkarsa çıksın 2 gün sonra tekrarlatıyorlar. Memorial ın uygulaması bu. Kafan karışmasın yanı , dokturun 13 gün sonra dediyse de sen o zmnı bekle ...Benim test günümü 13 gün verdi acaba bende 10 gün falan yapsam çıkar mı benim embryolarda dondurulms embryolar estrofem folik asit ve progstrn iğne verdi
Canim zaten verdiği ilaçları 3 aylık olana kadar kullancksn dedi hamilelik çıksa bile yine kullncm bakalım inşallah dayanblrm bugün 4.gün hayırlısı olur inşallah seninki tutmus sanrm Rabbim sağlıklı sıhhatli kucaginiza almayı nasip etsin inşallahCnm ben önceden başka hastanelerde de yaptırdım onlar hep 10-13 gün arası gün veriyorlardı dondurulmuş tedavide test gününü . Memorial 9 gün sonrasını veriyor , oradaki mantık da zaten tutmamışsa sonuç 9 gün sonrası da belli olur , 2-3 gün fazladan ilaç kullandırtmak istemiyorlar . Zaten 9. Gün testte pozitif ne değer çıkarsa çıksın 2 gün sonra tekrarlatıyorlar. Memorial ın uygulaması bu. Kafan karışmasın yanı , dokturun 13 gün sonra dediyse de sen o zmnı bekle ...
Evet canim tup bebek. Memorialde tedavi gördük. 28ocakta transferim yapilmisti. 36haftalik dogdu kizim. 20eylulde. Rabbim isteyio dileyen bu yolda emek veren herkesin yardımcısı olsun insallah. Biz de seni operiz teyzesiAaaaaa Halide Maşaallah Allah bağışlaşın bilmiyordum. Tüp bebek yöntemiylemi oldu. Ayyy bende saf saf yazmışım. Bebeşinizi de öptm.
Benim 10.gun 158 cikmisti. Memorialde ikiz olabilir demislerdi ama tek evladim oldu Allaha sukurler olsunKızlar bir sorum daha var test sonuçlarında değer kaç olursa ikiz olduğu anlasiliyor biliyomusunuz
Rabbim acısını göstermesin inşallahBenim 10.gun 158 cikmisti. Memorialde ikiz olabilir demislerdi ama tek evladim oldu Allaha sukurler olsun
Evet canim tup bebek. Memorialde tedavi gördük. 28ocakta transferim yapilmisti. 36haftalik dogdu kizim. 20eylulde. Rabbim isteyio dileyen bu yolda emek veren herkesin yardımcısı olsun insallah. Biz de seni operiz teyzesi
Yok öyle birşey ben bahceci de tedavi görmüştüm fulya daki merkezde mustafa Bahçeci hastasıydım.Arkadaşlar bişey sorcam bahçeci tüp bebek merkezinde hep donmuş embriyo transferi mi yapılıyormus.duyunca şaşırdım gerçekten oylemi.
Yok oyle bisey.tup bebekte iki iyi yer var bahceci ve memorial.ikisi de gerek gorurse yapiyor dondurma islemini.Arkadaşlar bişey sorcam bahçeci tüp bebek merkezinde hep donmuş embriyo transferi mi yapılıyormus.duyunca şaşırdım gerçekten oylemi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?