Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benim test günümü 13 gün verdi acaba bende 10 gün falan yapsam çıkar mı benim embryolarda dondurulms embryolar estrofem folik asit ve progstrn iğne verdi
Besinci gun embriyosu degilmi canim 13gune test verdiler genelde 9-10gunde test yapiliyor

Benim test günümü 13 gün verdi acaba bende 10 gün falan yapsam çıkar mı benim embryolarda dondurulms embryolar estrofem folik asit ve progstrn iğne verdi
Embryon 3.gun embryosu mu ki.neden 13 gun.bildigm kadari ile diger hastaneler hep 12.gun istiyor daha garanti sonuc almak icin sanırım.kan testi yaparsan 10.gunde de cikabilir ama bence sen dedikleri gunu bekle.ve eger 5.gun embryosu ise hastaneyi ara ve neden 13.gun diye sor cnm.Insallah tutar tedavin .bol sans.

Dondurulmus tedavi nekadar arkadaslar bilgin varmi
Biz ucret odmedik.çünkü hic transfer yapmadan dondurmslardi mecburen bizimkini..beklediğimiz genetik testimiz vardi.4 ay sonra da gittik transfer yaptırdık oyle tedavi süreci takip vs olmadı ztn hastanede.ilac söylediler onlari kullandık.bide bikere muayene oldm.baska da bisey olmadi.

Dondurulmus embryo ama 5 gün embrsu olrk transfr ettlr ilk denemem toplandgi zaman bnm çok sancm oldu rahim dinlensn die dondrdular

Dondurulmus embryo ama 5 gün embrsu olrk transfr ettlr ilk denemem toplandgi zaman bnm çok sancm oldu rahim dinlensn die dondrdular
Anladm.bende de cok yumurta toplanmisti.transfer sakincaliyms ohss riskinden dolayı.rahmin dinlenmesi cok daha iyi oluyor eminol.dondurulmus embryo tedavisi bu yuzden yüksek basari gösteriyor...13.gun olayını sor bence sen ama doktorunla alakalidir.doktor garanti olsn diye o tarihi vermiştir.kimdi dr

Olabilir ben Adana da yaptirdim canım gökhan hoca

Cnm ben önceden başka hastanelerde de yaptırdım onlar hep 10-13 gün arası gün veriyorlardı dondurulmuş tedavide test gününü . Memorial 9 gün sonrasını veriyor , oradaki mantık da zaten tutmamışsa sonuç 9 gün sonrası da belli olur , 2-3 gün fazladan ilaç kullandırtmak istemiyorlar . Zaten 9. Gün testte pozitif ne değer çıkarsa çıksın 2 gün sonra tekrarlatıyorlar. Memorial ın uygulaması bu. Kafan karışmasın yanı , dokturun 13 gün sonra dediyse de sen o zmnı bekle ...

Canim zaten verdiği ilaçları 3 aylık olana kadar kullancksn dedi hamilelik çıksa bile yine kullncm bakalım inşallah dayanblrm bugün 4.gün hayırlısı olur inşallah seninki tutmus sanrm Rabbim sağlıklı sıhhatli kucaginiza almayı nasip etsin inşallah

Kızlar bir sorum daha var test sonuçlarında değer kaç olursa ikiz olduğu anlasiliyor biliyomusunuz

Benim de dedigim gbi memorial 9.gun veriyor diger hastaneler 12 ,13...adanada yaptirdigini neden soylemiyorsn biz de memorial oyle yapmaz diyorz:) arkadas şöyle demek istedi.o.gun testte cikiyor 5.gun embryosu.eger hamile degilsen ilaclari birakiyorsn.hamileysen de buyuk bi kismi 3.aya kdr devam eder.ayrica ikiz olayi degrlerden kesin net anlasilmaz ancak kesede belli olur.ama yine de degerin yüksek çıkması ikiz.oldgu suphesi uyandirir..9.gun 285 11.gun 850 gbi bisey cikmsti.ikiz benm.eger degerlerin boyle cok katlaniyorsa ve yuksekse ikiz.olma ihtmali vardir ama kesin sonuc kesede

Aaaaaa Halide Maşaallah Allah bağışlaşın bilmiyordum. Tüp bebek yöntemiylemi oldu. Ayyy bende saf saf yazmışım. Bebeşinizi de öptm.
Evet canim tup bebek. Memorialde tedavi gördük. 28ocakta transferim yapilmisti. 36haftalik dogdu kizim. 20eylulde. Rabbim isteyio dileyen bu yolda emek veren herkesin yardımcısı olsun insallah. Biz de seni operiz teyzesi

Arkadaşlar bişey sorcam bahçeci tüp bebek merkezinde hep donmuş embriyo transferi mi yapılıyormus.duyunca şaşırdım gerçekten oylemi.

Kizlar crinone jel sizlerde de hep akiyor mu saatler sonra.hep pötur pötur ve tüm tüm geri geliyor.normal mi sizce.ilk gunden beri boyle ama son günlerde daha da fazla geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…