- 27 Şubat 2013
- 14.799
- 42.299
- 798
Kizlar crinone jel sizlerde de hep akiyor mu saatler sonra.hep pötur pötur ve tüm tüm geri geliyor.normal mi sizce.ilk gunden beri boyle ama son günlerde daha da fazla geliyor.
Sali mi test gunun.ayyyy hadi insallah olmlu olr .gogus agrisi iyidr iyidr:)bende de oluyor. bu arada transferimin 7.gunu göğüs agrim basladi gibi ama gogsumun yanlari agriyor nedense hic anlam veremedim bilgisi olan varmı
bende de oluyor. bu arada transferimin 7.gunu göğüs agrim basladi gibi ama gogsumun yanlari agriyor nedense hic anlam veremedim bilgisi olan varmı
Bende surekli takip ediyodum sonunda uye oldum sizle ayni gun transferim olmustu 2 yasinda oglum var onun kardesi olsun diye yeni cocuk istiyorum suan cok bel agrisini ve kokulara karsi asiri hassasiyet yasiyorum 29 u sali gununu sabirsSali mi test gunun.ayyyy hadi insallah olmlu olr .gogus agrisi iyidr iyidr:)
Benim de muthis bel agrisi koku hassasiyeti olmstu.insallah olmlu olr hayrli olsnSabirsizlikla bekliyorum oglen hastaneye giderim insallh herkes yavrularina kavusur
Bende bir arkadaş tan duyduğumda şaşırmıştım rahim tüp bebekten sonra yoruluyormus birde ilaçların etkisi geçince birkaç ay sonra dondurulmuslari transfer yapıyorlarmış demişti.Demek ki öyle değilmiş tşk.Yok öyle birşey ben bahceci de tedavi görmüştüm fulya daki merkezde mustafa Bahçeci hastasıydım.
Sabirsizlikla bekliyorum oglen hastaneye giderim insallh herkes yavrularina kavusur
Bende de bel ağrısı olmuştu insaAllah hayırlı haberlerin belirtisidir canlar
Belirti arama canim olumlu dusun olumlu olsun test yaptinmi hic benim 7.8.9.gun silik cizgi vardi dayanamamis hergun yapmostim ama hep silik cikmisti bende demekki tutmadi kimyasal hep silik cikiyo diye uzulmustumbenim gecen tedavimde bel agrisindan duramiyordum. ama negatif oldu. simdi de hic bel agrim yok :)
Belirti arama canim olumlu dusun olumlu olsun test yaptinmi hic benim 7.8.9.gun silik cizgi vardi dayanamamis hergun yapmostim ama hep silik cikmisti bende demekki tutmadi kimyasal hep silik cikiyo diye uzulmustum
İnsallah guzel sonuclarini yazarsin burada bizede umut olur tedaviye baslayabilmek icin sabirsizlanoyorum rabbim tekrar tattirsin banada sizlerede o guzel annelik duygusunuyok canim yapmadim. gunumu bekliyorum.
Nasılsınız kızlar ? Son iki gün inşallah hayırlı sonuçlar alırız.. Benim son iki gündür su gibi kokusuz renksiz bir akıntı başladı normal mi bu sizceevet hatirladim seni de canim.defneyi gordunmu o da yaziyordu. hepimiz sonuclari yazalim buraya. benim hic bir belirtim yok. Göğüs agrimda cok hafif bugun başladı. ondam dolayi hic olacakmis gibi gelmiyor. sen bilirsin oncesinde gebelik belirtin varmiydi.
kişiden kişiye değişiyor doktor her şey yolundaysa taze embiryo veriyor ama tutunmayacağını düşündüğüm bişey varsa dondrumayı tercih ediyor. Benden 30 yumurta toplanmıştı mesela benimkini mecbur dondurdular ohss olabilirsn dediler..Bende bir arkadaş tan duyduğumda şaşırmıştım rahim tüp bebekten sonra yoruluyormus birde ilaçların etkisi geçince birkaç ay sonra dondurulmuslari transfer yapıyorlarmış demişti.Demek ki öyle değilmiş tşk.
Teşekkür ederim canım valla her gün yeni bişey çıkıyor bugünde heyecan dorukta yarını iple çekiyorumDefneAsya normal canım akıntı olması endişelenme
Test günün yarın mıyok canim yapmadim. gunumu bekliyorum.
yok canim yapmadim. gunumu bekliyorum.
Nasılsınız kızlar ? Son iki gün inşallah hayırlı sonuçlar alırız.. Benim son iki gündür su gibi kokusuz renksiz bir akıntı başladı normal mi bu sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?