Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kizlar crinone jel sizlerde de hep akiyor mu saatler sonra.hep pötur pötur ve tüm tüm geri geliyor.normal mi sizce.ilk gunden beri boyle ama son günlerde daha da fazla geliyor.

bende de oluyor. bu arada transferimin 7.gunu göğüs agrim basladi gibi ama gogsumun yanlari agriyor nedense hic anlam veremedim bilgisi olan varmı

bende de oluyor. bu arada transferimin 7.gunu göğüs agrim basladi gibi ama gogsumun yanlari agriyor nedense hic anlam veremedim bilgisi olan varmı
Sali mi test gunun.ayyyy hadi insallah olmlu olr .gogus agrisi iyidr iyidr:)
Bende surekli takip ediyodum sonunda uye oldum sizle ayni gun transferim olmustu 2 yasinda oglum var onun kardesi olsun diye yeni cocuk istiyorum suan cok bel agrisini ve kokulara karsi asiri hassasiyet yasiyorum 29 u sali gununu sabirs

Yok öyle birşey ben bahceci de tedavi görmüştüm fulya daki merkezde mustafa Bahçeci hastasıydım.
Bende bir arkadaş tan duyduğumda şaşırmıştım rahim tüp bebekten sonra yoruluyormus birde ilaçların etkisi geçince birkaç ay sonra dondurulmuslari transfer yapıyorlarmış demişti.Demek ki öyle değilmiş tşk.

Sabirsizlikla bekliyorum oglen hastaneye giderim insallh herkes yavrularina kavusur

evet hatirladim seni de canim.defneyi gordunmu o da yaziyordu. hepimiz sonuclari yazalim buraya. benim hic bir belirtim yok. Göğüs agrimda cok hafif bugun başladı. ondam dolayi hic olacakmis gibi gelmiyor. sen bilirsin oncesinde gebelik belirtin varmiydi.

Farklı olabiliyo canım tabi ki bazıları hiç belirti yok diyo ama pozitif seninde İnşaAllah seninde olumlu olur

benim gecen tedavimde bel agrisindan duramiyordum. ama negatif oldu. simdi de hic bel agrim yok :)
Belirti arama canim olumlu dusun olumlu olsun test yaptinmi hic benim 7.8.9.gun silik cizgi vardi dayanamamis hergun yapmostim ama hep silik cikmisti bende demekki tutmadi kimyasal hep silik cikiyo diye uzulmustum

Belirti arama canim olumlu dusun olumlu olsun test yaptinmi hic benim 7.8.9.gun silik cizgi vardi dayanamamis hergun yapmostim ama hep silik cikmisti bende demekki tutmadi kimyasal hep silik cikiyo diye uzulmustum

yok canim yapmadim. gunumu bekliyorum.

Nasılsınız kızlar ? Son iki gün inşallah hayırlı sonuçlar alırız.. Benim son iki gündür su gibi kokusuz renksiz bir akıntı başladı normal mi bu sizce

kişiden kişiye değişiyor doktor her şey yolundaysa taze embiryo veriyor ama tutunmayacağını düşündüğüm bişey varsa dondrumayı tercih ediyor. Benden 30 yumurta toplanmıştı mesela benimkini mecbur dondurdular ohss olabilirsn dediler..

naturel siklus tedavisinde olanlara bi sorum var.. ovulasyon testini günde kaç kere ve saat kaçta yapıyorsunuz?
idrarı biriktirip mi yapıyorsunuz bide hangi marka test kullanıyorsunuz?

yok canim yapmadim. gunumu bekliyorum.

Cnm belirti aramayın bende hiçbirşey yoktu belirti sayılan şeylerden , hatta şimdi bile elhamdulillah birley yok , her vücudun gebeliğe verdiği tepki farklı oluyor , rahat olmak en önemlisi , güzel şeyler düşün
Nasılsınız kızlar ? Son iki gün inşallah hayırlı sonuçlar alırız.. Benim son iki gündür su gibi kokusuz renksiz bir akıntı başladı normal mi bu sizce

Testten sonrada o akıntı bi süre devam ediyor arkadaşım normal ysni , hormonların değişiminin sonucuymuş doktora sormuştum . Hatta her akıntıdan sonraki ıslaklık nedeniyle kanamamı oldu acaba korkusu ile gün içinde kaç kere tuvalete koşuyordum İnşsllsh güzel sonuçlarla gelirsin cnm 2 gün sonra ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…