Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Aynen dediğiniz gibi her defasında kanamamı oldu diye koşuyorum tuvalete. Çok rahatladım sağolun hatta içim kıpır kıpır oldu test günüm yarın rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Nasılsınız kızlar ? Son iki gün inşallah hayırlı sonuçlar alırız.. Benim son iki gündür su gibi kokusuz renksiz bir akıntı başladı normal mi bu sizce

ayy evet yarin son gun. benden ilac akıyor baskabisey yok. saat kactayaptiracaksiniz testi

ayy evet yarin son gun. benden ilac akıyor baskabisey yok. saat kactayaptiracaksiniz testi
Hadi hayırlısı Allah hakkımızda hayırlısını eylesin inşallah son saatler artık sma bugün gerçekten çok uzun geldi bana daha bunun gecesi var bir türlü bitmedi
Yarın ilk işim test yaptırmak olacak yoksa gün bştmeyecek saat 10 da hastanede olurum

Arkadaşlar sizinle bişey paylaşayım Memoriala gitmeden önceki Dr um tüp bebek ted. baslamadan once vücuduna bi detoks uygula yumurta ve et türü çok yeme demişti ama hiç uygulayamadım.Bu sefer denicem.Aslında çok doğru proteinli gıdalarda daha çok toksit oluyo.Sebze ile vücudu yenilemek gerek.Yediğimiz yumurtalar zaten hep hormonlu tavukların stres altında yaptıkları yumurtalar.Neyse arkadaşlar yememize dikkat edelim.bende diyetisyen gibi konuştum

Bende sabirsizlikla sabah olsun hastaneye gidim diye bekliyorum kan testinden kac saat sonra sonuc cikar beklesem mi gidip sonra telefonlami ogrensem off cok heycanlandim

Bende sabirsizlikla sabah olsun hastaneye gidim diye bekliyorum kan testinden kac saat sonra sonuc cikar beklesem mi gidip sonra telefonlami ogrensem off cok heycanlandim
Kan verdikten 2 saat sonra sonuçlar çıkıyor beklemek istemezsen hastane sana geri bildirimde bulunuyor.
Orda beklemek ekstra bir heyecan yaratacağı için açıkcası gözüm almıyor beklemeyi

evet beslenme cok onemli bu kez beslenmeme dikkat ettim. onceki iki tedavimden daha iyiydi. inşallah bundan sonrasi da iyi olur

Kizlar yine ben :) bir kac gundur su gibi akintim var normal mi? Kokusuz renksiz afedersiniz altima kacirmisim gibi

bugun sınava girecegim gibi erken uyandim :)))) hala gitmedim hastaneye. biraz daha vakit geçsin. hic belirti goremedigim icin umudum az gibi. ya enteresan gogsum bile agrimiyor. tuhaf geldi bana
Ben hiç bekleyemez hemen giderdim eğer nasibinde varsa zaten olur şuanda belirti aramamalısın çünkü yaşa ve kullandığın ilaçlara göre belirtiler çok farklı oluyo bi tedavinde hamileliğin bütün belirtilerini yaşarken diğerin yaşamazsın

aslinda evet dogru diyorsun. ilk tedavimde belirtinjn hepsi vardi ama sonuc negatifti :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…