Aynen dediğiniz gibi her defasında kanamamı oldu diye koşuyorum tuvalete. Çok rahatladım sağolun hatta içim kıpır kıpır oldu test günüm yarın rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinCnm belirti aramayın bende hiçbirşey yoktu belirti sayılan şeylerden , hatta şimdi bile elhamdulillah birley yok , her vücudun gebeliğe verdiği tepki farklı oluyor , rahat olmak en önemlisi , güzel şeyler düşün
Testten sonrada o akıntı bi süre devam ediyor arkadaşım normal ysni , hormonların değişiminin sonucuymuş doktora sormuştum . Hatta her akıntıdan sonraki ıslaklık nedeniyle kanamamı oldu acaba korkusu ile gün içinde kaç kere tuvalete koşuyordumİnşsllsh güzel sonuçlarla gelirsin cnm 2 gün sonra ...
Güzel haberlerini bekliyorum insaAllah canimTeşekkür ederim canım valla her gün yeni bişey çıkıyor bugünde heyecan dorukta yarını iple çekiyorum
Nasılsınız kızlar ? Son iki gün inşallah hayırlı sonuçlar alırız.. Benim son iki gündür su gibi kokusuz renksiz bir akıntı başladı normal mi bu sizce
Test günün yarın mı
Hadi hayırlısı Allah hakkımızda hayırlısını eylesin inşallah son saatler artık sma bugün gerçekten çok uzun geldi bana daha bunun gecesi var bir türlü bitmediayy evet yarin son gun. benden ilac akıyor baskabisey yok. saat kactayaptiracaksiniz testi
İnşallah canım tekrar çok teşekkür ediyorumGüzel haberlerini bekliyorum insaAllah canim
Bende sabirsizlikla sabah olsun hastaneye gidim diye bekliyorum kan testinden kac saat sonra sonuc cikar beklesem mi gidip sonra telefonlami ogrensem off cok heycanlandimHadi hayırlısı Allah hakkımızda hayırlısını eylesin inşallah son saatler artık sma bugün gerçekten çok uzun geldi bana daha bunun gecesi var bir türlü bitmedi
Yarın ilk işim test yaptırmak olacak yoksa gün bştmeyecek saat 10 da hastanede olurum
Kan verdikten 2 saat sonra sonuçlar çıkıyor beklemek istemezsen hastane sana geri bildirimde bulunuyor.Bende sabirsizlikla sabah olsun hastaneye gidim diye bekliyorum kan testinden kac saat sonra sonuc cikar beklesem mi gidip sonra telefonlami ogrensem off cok heycanlandim
O zmn ya internetten girip labaratuara yada telefonla ogrenirim sonucunu hayirlisiyla
sabah olsunda
Ne demek canım aynı yolun yolcusuyuz hepimiz aynı şeyleri yaşadık en iyi biz bizi anlarızİnşallah canım tekrar çok teşekkür ediyorum
Arkadaşlar sizinle bişey paylaşayım Memoriala gitmeden önceki Dr um tüp bebek ted. baslamadan once vücuduna bi detoks uygula yumurta ve et türü çok yeme demişti ama hiç uygulayamadım.Bu sefer denicem.Aslında çok doğru proteinli gıdalarda daha çok toksit oluyo.Sebze ile vücudu yenilemek gerek.Yediğimiz yumurtalar zaten hep hormonlu tavukların stres altında yaptıkları yumurtalar.Neyse arkadaşlar yememize dikkat edelim.bende diyetisyen gibi konuştum
Ben hiç bekleyemez hemen giderdim eğer nasibinde varsa zaten olur şuanda belirti aramamalısın çünkü yaşa ve kullandığın ilaçlara göre belirtiler çok farklı oluyo bi tedavinde hamileliğin bütün belirtilerini yaşarken diğerin yaşamazsınbugun sınava girecegim gibi erken uyandim :)))) hala gitmedim hastaneye. biraz daha vakit geçsin. hic belirti goremedigim icin umudum az gibi. ya enteresan gogsum bile agrimiyor. tuhaf geldi bana
İçini ferah tut olacak inşallahbugun sınava girecegim gibi erken uyandim :)))) hala gitmedim hastaneye. biraz daha vakit geçsin. hic belirti goremedigim icin umudum az gibi. ya enteresan gogsum bile agrimiyor. tuhaf geldi bana
Ben hiç bekleyemez hemen giderdim eğer nasibinde varsa zaten olur şuanda belirti aramamalısın çünkü yaşa ve kullandığın ilaçlara göre belirtiler çok farklı oluyo bi tedavinde hamileliğin bütün belirtilerini yaşarken diğerin yaşamazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?