Hepimiz senin sonucunu bekliyoruz dualarımız seninle yedirenk...bu forumdan hamileler forumuna geçmen dileğiyle..aslinda evet dogru diyorsun. ilk tedavimde belirtinjn hepsi vardi ama sonuc negatifti :))
Ben şimdi çıktım hastaneden kalbim fırlayacak yerinden ya
Hadi hayırlısı inşallah bizi merakta bırakmayın haBen şimdi çıktım hastaneden kalbim fırlayacak yerinden ya
Dünkü testlerin hepsi pozitif çıkmış inşallah bugünde hepsi pozitif olur
Bendede var aynı durum transferin 5.günü başladı ve hala devam ediyor canımKizlar yine ben :) bir kac gundur su gibi akintim var normal mi? Kokusuz renksiz afedersiniz altima kacirmisim gibi
Hamile arkadaslsrdan biri bize cvp versin normal miiBendede var aynı durum transferin 5.günü başladı ve hala devam ediyor canım
Sağolsunlar cevap vermişlerdi hamileliğin belirtisiymiş için rahat olsunHamile arkadaslsrdan biri bize cvp versin normal mii
Ben 6. Haftadayim canim hic boyle bisey yoktu insallah kotu bisey yokturSağolsunlar cevap vermişlerdi hamileliğin belirtisiymiş için rahat olsun
gittin mi test yaptırmaya dualarım seninleaslinda evet dogru diyorsun. ilk tedavimde belirtinjn hepsi vardi ama sonuc negatifti :))
Cnm normal ya 10.haftam hala var o jel gbi aknti.crinone jel de akiyor ama o ayrı.Hamile arkadaslsrdan biri bize cvp versin normal mii
Jel gibi degil canim su gibi akintimCnm normal ya 10.haftam hala var o jel gbi aknti.crinone jel de akiyor ama o ayrı.
Bende de var su gibi renksiz kokusuz ama dokununca kaygan degil mi :) tarife bak..korkma bi dunya ilac aliyorz.onlarin etkisidir.Jel gibi degil canim su gibi akintim
Merhaba arkadaşım, Rabbim yadımcımız olsun, inşallah bu sefer yavrularımıza kavuşuruz. ilk görüşmeye mutlaka Semra hocadan al, ondan önce başka bir doktorlar görüşüp dosyan doldurduktan sonra Semra hoca muayene ediyor, neler yapabileceğini anlatıyor. Dosyanı dolduracak doktoru sen seçiyorsun bu konuda bildiğim isimler Aylin hanım, Ayşe hanım, Sevinç hanım, Kahraman bey, Yücel bey var. Gitmeden önce mutlaka yeni rahim filmi çekin, yeni tarihli istiyorlar çünkü, diğer tahlil olan bir dosyan zaten vardır hepsini götür ona göre bir yol seçerler. Semra hoca çok bilgili, fakat tedaviye başladığımızda kendisini fazla göremedik, bunun için istek yapmak gerekmiş burdan okuduğum kadarıyla,muayenede onun bulunması için. eğer müsaitse kendiside giriyormuş..Merhaba arkadaşlar tekrar tedaviye başlamayı düşünüyoruz.9.tüp bebek tedavisi olacak.hep methini duydum ama kısmet olmadı gitmek.şimdi kararlıyım.tekrar bilmediğin bir yere başlamak çok zor ilk görüşme nasıl oluyor??hangi doktoru tavsiye edersiniz?semra hanım da takip yapılabiliyor mu?bilgi verirseniz çok sevinirim.bir de naturel tedavi nasıl olıyor??
Yani sifir degl sonucta ama az cikmis.acaba kimyasal gebelik mi.insallah yukselir ya .dur bakalm hastaneyi bekleLaboratuvar sonucumda Beta HCG değeri 5.07 yazıyor henüz hastaneden bilgi almadım. Sanırım sonuç negatif
Benimde böyle çıkmıştı, iki gün sonra tekrar tahlil yaptırman gerekiyor, iki katına yükselirse gebelik var denilebiliyor, benim çok yükselmemişti.. genelde negatif olarak geçiyor canım. Kaçıncı denemen peki?Laboratuvar sonucumda Beta HCG değeri 5.07 yazıyor henüz hastaneden bilgi almadım. Sanırım sonuç negatif
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-cikip-sonradan-yukselen-var-mi.214193/page-3Laboratuvar sonucumda Beta HCG değeri 5.07 yazıyor henüz hastaneden bilgi almadım. Sanırım sonuç negatif
Rahim kalinligi da folikul de cok iyi masallah.çatladı catlitcak gbi duruyor.bu sefer transferin olcak insallah hayrlisi ile.Bugün hastaneye gittim doğal siklus kontrol için.. folikul 18mm olmuş rahim kalınlığı 9.8 miş.. yarın çatlar diye düşünüyorum dedi yarın tekrar çağırdı yücel bey takip ediyor.. bakalım bu sefer olacak transferim galba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?