Hic dokunmadim bir dahakine dokunacagimm:)) aynen hissediyorum mesela su gibi idrsr gibi iniyor bi bakiyor camasirim islak bu nasil akintiymis yahuu:)Bende de var su gibi renksiz kokusuz ama dokununca kaygan degil mi :) tarife bak..korkma bi dunya ilac aliyorz.onlarin etkisidir.
Sende mi hastanedeydin? Bende oradaydım da. Ya biri vardı hastanede sıra beklerken gördüm, çok kötü görünüyordu ve ağlıyordu bayağı üzüldüm. Yani sonuç almış gibi de görünmüyordu ama bilmiyorum. O kişi her kimse gönülden dua ettim ona haberi olsun buralardaysaBugün hastaneye gittim doğal siklus kontrol için.. folikul 18mm olmuş rahim kalınlığı 9.8 miş.. yarın çatlar diye düşünüyorum dedi yarın tekrar çağırdı yücel bey takip ediyor.. bakalım bu sefer olacak transferim galba..
O surer daha yaaa.korkma .ilacla alakali.ben onu hic ciddiye almadm.hep tuvalet kagidi pecete koyuyorm.günlük pedler de zarar verir diye.kullanmyorm.Hic dokunmadim bir dahakine dokunacagimm:)) aynen hissediyorum mesela su gibi idrsr gibi iniyor bi bakiyor camasirim islak bu nasil akintiymis yahuu:)
@yedirenk79 M Minik prensim ne durumdasiniz gittiniz mi hastaneye?sonuc 239 yaziyo hastane doktor aricak bilgimiz yok diyolar hayirlisi artik
Baya yüksek ikiz mi acep
Allah sağlıkla devamını getirsin canımSonucum pozitifmis Allah isteyen herkese nasip etsin tek embriyo transferi yapilmisti ikiz olmaz diye dusunuyorum
Benim göbek ten bakılmisti bazı durumlarda alttan bakilabiliyomus daha rahat duyulur diye ben tercih etmezdim şahsenArkadaslar merhaba...Allah herkeze hayirli evlat versin.Bir sorum olucak ilk kese muayenesini vajinadanmi bakiyolar.tehlikesi varmi bir bilginiz varmi
Anladım canım çok teşekkürler o zaman rahim filmi çektircez tekrar.formu okuyorum ara ara fakat üstünde durulan belli bir isim yok .sanki kim müsaitse onunla kontrol oluyor gibi geldi ki hiç istemem.Merhaba arkadaşım, Rabbim yadımcımız olsun, inşallah bu sefer yavrularımıza kavuşuruz. ilk görüşmeye mutlaka Semra hocadan al, ondan önce başka bir doktorlar görüşüp dosyan doldurduktan sonra Semra hoca muayene ediyor, neler yapabileceğini anlatıyor. Dosyanı dolduracak doktoru sen seçiyorsun bu konuda bildiğim isimler Aylin hanım, Ayşe hanım, Sevinç hanım, Kahraman bey, Yücel bey var. Gitmeden önce mutlaka yeni rahim filmi çekin, yeni tarihli istiyorlar çünkü, diğer tahlil olan bir dosyan zaten vardır hepsini götür ona göre bir yol seçerler. Semra hoca çok bilgili, fakat tedaviye başladığımızda kendisini fazla göremedik, bunun için istek yapmak gerekmiş burdan okuduğum kadarıyla,muayenede onun bulunması için. eğer müsaitse kendiside giriyormuş..
Drların hepsi iyi canım benim drum ayşe hanımdi ama aylin hanim muayene ve transfer yaptı sevinç hanım opu yaptı bence bunlara takılma hastane çok başarılı drlarin hepsi isinde uzmanAnladım canım çok teşekkürler o zaman rahim filmi çektircez tekrar.formu okuyorum ara ara fakat üstünde durulan belli bir isim yok .sanki kim müsaitse onunla kontrol oluyor gibi geldi ki hiç istemem.
doktorlarınız hakkında bilgi verir misiniz??
Benim göbek ten bakılmisti bazı durumlarda alttan bakilabiliyomus daha rahat duyulur diye ben tercih etmezdim şahsen
Tebrik ederim canım senin adına çok mutlu oldum sağlıkla kucağına alırsın inşallahSonucum pozitifmis Allah isteyen herkese nasip etsin tek embriyo transferi yapilmisti ikiz olmaz diye dusunuyorum
Ben değilimdir o ben öğle arası ordaydım işten izin alıp geldim gittim. görmedim o kişiyi ama allah yardımcısı olsun bi aralar ben çok ağlamıştım oralarda kanamalı olarak gitmiştim hamileyken düşük oluyordu.. belki öyle bişey olmuştur.Sende mi hastanedeydin? Bende oradaydım da. Ya biri vardı hastanede sıra beklerken gördüm, çok kötü görünüyordu ve ağlıyordu bayağı üzüldüm. Yani sonuç almış gibi de görünmüyordu ama bilmiyorum. O kişi her kimse gönülden dua ettim ona haberi olsun buralardaysa
Bi tehlike olsa bakamazlar diye düşünüyorum canım insaAllah bişey olmaz Rabbim korur onlariCanim simdi tedavi oldugum merkez alttan bakiyomus bende tercih etmiyorum ama mecbur keseyi gormek icin cagirdilar.sonra hangi doktora gitmek istersen git dediler.
Bi tehlike olsa bakamazlar diye düşünüyorum canım insaAllah bişey olmaz Rabbim korur onlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?