doktorlardaki memnuniyet kişiden kişiye göre değişiyor, kimi birinden memnunken bir başkası memnun olmuyor. Bazende o doktorlar ve Semra hoca arasında kopukluk oluyor. Bir kere denedim orada Yücel bey di doktorum, şöyle bir durum oldu, transfer günü embriyolog bana embriyonun iyi olduğunu söyledi, transferimi yapan kişi Aylin hanımdı ve yanında yücel beyde vardı, Aylin hanımda gayet iyi durumda dedi, transferimi oldum..sonucum kimyasal oldu, tutmadı. Sonuçtan sonra yücel bey aradı ve bana embriyon kalitesizdi dedi, çok moralim bozuldu, transfer yapılırken öyle denilmedi, hatta embriyolog bile gayet günüyle uyumlu dedi, olumsuz olunca böyle söylemesi çok canımı sıktı. o yüzden bir daha orayı tercih edersem eğer kendisini tercih etmeyeceğim bunu biliyorum..Anladım canım çok teşekkürler o zaman rahim filmi çektircez tekrar.formu okuyorum ara ara fakat üstünde durulan belli bir isim yok .sanki kim müsaitse onunla kontrol oluyor gibi geldi ki hiç istemem.
doktorlarınız hakkında bilgi verir misiniz??
Canım sen test yaptırdın mı inşallah hayırlı haberlerini bekliyorumbugun sınava girecegim gibi erken uyandim :)))) hala gitmedim hastaneye. biraz daha vakit geçsin. hic belirti goremedigim icin umudum az gibi. ya enteresan gogsum bile agrimiyor. tuhaf geldi bana
. SüperrSonucum pozitifmis Allah isteyen herkese nasip etsin tek embriyo transferi yapilmisti ikiz olmaz diye dusunuyorum
Burada asıl hatalı anlattiginiza göre Embriyolog ve Aylin Hoca gibi Aylin Hoca sonuçta doçent Yücel hocadan önce o farkına varıp Evet embriyo çok iyi gözükmüyor diyebilirdi.Nasip herşey Allahtan Allah hepimizin yardımcısı olsun.doktorlardaki memnuniyet kişiden kişiye göre değişiyor, kimi birinden memnunken bir başkası memnun olmuyor. Bazende o doktorlar ve Semra hoca arasında kopukluk oluyor. Bir kere denedim orada Yücel bey di doktorum, şöyle bir durum oldu, transfer günü embriyolog bana embriyonun iyi olduğunu söyledi, transferimi yapan kişi Aylin hanımdı ve yanında yücel beyde vardı, Aylin hanımda gayet iyi durumda dedi, transferimi oldum..sonucum kimyasal oldu, tutmadı. Sonuçtan sonra yücel bey aradı ve bana embriyon kalitesizdi dedi, çok moralim bozuldu, transfer yapılırken öyle denilmedi, hatta embriyolog bile gayet günüyle uyumlu dedi, olumsuz olunca böyle söylemesi çok canımı sıktı. o yüzden bir daha orayı tercih edersem eğer kendisini tercih etmeyeceğim bunu biliyorum..
İnş herşey tıkır tıkır yolunda gitsin hadi bakalım.KIZLAR ve yumurtlama testim pozitifi gösterdi.. Yücel bey aradı transfer günü verdi haftaya pazartesi tek embiryo transferi doğal siklusta tedavim başlıyorrrrr... allah hepimizin yardımcısı olsun. bugün doğum günüm clearblue ovulasyon testi pozitif çıktı bu benim hediyem oldu resmen..
Benim için heyecan dolu günlere az kaldııııı
Canını hiç sıkma Defne dua et.Ben 5 kez olumsuzluk yaşadım ama inan üzülecek zamanın olmamalı direk bir sonraki tedaviye odaklan plan yap boş durma .Laboratuvar sonucumda Beta HCG değeri 5.07 yazıyor henüz hastaneden bilgi almadım. Sanırım sonuç negatif
Cnm bnm kadin dogum dr var prof. Ben namaz kiliyorum soylenmez ama.. bu yuzden pamuk kullaniyordum. Kesinlikle pamuk ped pecete vs hic birseh kullanma gunde gerekiyorsa bes kere camasir degistir dedi akintiyi onlsr yapiyor. Inan bir damla akintim olmadi. Bende careyi esimkn eski pamuklu atlerinde buldum kendime bez yaptim:) biriktirip 90 derecede yikiyorum miss:)O surer daha yaaa.korkma .ilacla alakali.ben onu hic ciddiye almadm.hep tuvalet kagidi pecete koyuyorm.günlük pedler de zarar verir diye.kullanmyorm.
Vural okudum Hadi İnş.doğal siklusla olacak.Senden bi isteğim olacak bu süreci adetten itibaren ozetleyebilir misin adetin kaçıncı günü Dr. gittin. hergün mü muayeneye gittin .evdeki yaptığınız testler ney.bir test adı yazmışsın pozitif çıktı demişsin.Bana da doğal siklus yapılacak gibi biraz bizler için anlatırmisin.Tşk.adetim yeni bitti yumurtlama gününü tespit etmeye çalışcaz cumartesi kontrolum var.. inşallah bu ayda iptal olmaz
Evet cnm bnm kalp + kese için gittiğimde Ayşe hoca vajinal muayene yaptı , 9 haftada gittiğim doktor karından bakmak istedi çok gazım olduğu içşn bişi göremedi o da vajinal muayene yaptı . 11. Haftada bu hafts doktora gittiğimde karından baktı çe göründü artık karından bakınca da ... Bi arkadaşımın doktoru 12. Haftasına kadar vajinal muayene yapmıştı misal ...Arkadaslar merhaba...Allah herkeze hayirli evlat versin.Bir sorum olucak ilk kese muayenesini vajinadanmi bakiyolar.tehlikesi varmi bir bilginiz varmi
gittin mi test yaptırmaya dualarım seninle
Sonucum pozitifmis Allah isteyen herkese nasip etsin tek embriyo transferi yapilmisti ikiz olmaz diye dusunuyorum
Hakkınızda hayırlısı olsun üzülmeyin İnş.bir sonrakine olur.evet cnm biraz gec yazdim ama malesef sonucum negatif. 3.8 cikti.haberiniz olsun kizlar..
Canım sen test yaptırdın mı inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum
Hakkınızda hayırlısı olsun üzülmeyin İnş.bir sonrakine olur.
Canim ya seni merak ettigim icin girmistim nete cok gecmis olsun bundsda vardir bir hayir ben bebegimi kaybettikten sonra keske tutmiyaydi dedim rabbim af etsin insallah bizlerede saglikli hayirli evlatlar versinyaptirdim.canim. Sonuç 3.8 negatif
Tabi bu kararda çok güzel ve kutsal ama yaşınız kaç kaçıncı denemeniz merak ettim.yok daha ugrasmayacagim. zaten bu sondu oyle kararla baslamistim. bundan sonra ilk işim evlat edinmeye basvurmak. daha hastaneyle tedaviyle ugrasacak halim kalmadi. yoruldum. en azindan sonucunu bilecegim. sonunda mutlu olacagim. boyle hayal kirikligi olmayacak
Şimdiye kadar bütün doktorlarım erkekti.bayan olması biraz garibime gidiyor .5 senedir uğraşınca yanlış anlamayın sakın .inş karar vereceğim semra hanım olmazsa tabi.Drların hepsi iyi canım benim drum ayşe hanımdi ama aylin hanim muayene ve transfer yaptı sevinç hanım opu yaptı bence bunlara takılma hastane çok başarılı drlarin hepsi isinde uzman
Moralin bozulmasın diye söylenmedi belki de çok hassas oluyoruz.ama bunu bilerek 10 gün geçirmek daha iyi olırdu.ben de söylenmesini tercih ederdim.ama çoğu zaman çok iyi diyip sallıyolar.doktorlardaki memnuniyet kişiden kişiye göre değişiyor, kimi birinden memnunken bir başkası memnun olmuyor. Bazende o doktorlar ve Semra hoca arasında kopukluk oluyor. Bir kere denedim orada Yücel bey di doktorum, şöyle bir durum oldu, transfer günü embriyolog bana embriyonun iyi olduğunu söyledi, transferimi yapan kişi Aylin hanımdı ve yanında yücel beyde vardı, Aylin hanımda gayet iyi durumda dedi, transferimi oldum..sonucum kimyasal oldu, tutmadı. Sonuçtan sonra yücel bey aradı ve bana embriyon kalitesizdi dedi, çok moralim bozuldu, transfer yapılırken öyle denilmedi, hatta embriyolog bile gayet günüyle uyumlu dedi, olumsuz olunca böyle söylemesi çok canımı sıktı. o yüzden bir daha orayı tercih edersem eğer kendisini tercih etmeyeceğim bunu biliyorum..
Kopukluk olması çok kötü aslında.peki doktorlar senn durumunu Bilmeden hareket etmiş olmuyolar mıBurada asıl hatalı anlattiginiza göre Embriyolog ve Aylin Hoca gibi Aylin Hoca sonuçta doçent Yücel hocadan önce o farkına varıp Evet embriyo çok iyi gözükmüyor diyebilirdi.Nasip herşey Allahtan Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Hadi yaa ayy dogrudur ya.dikkate alirim cnm onerini.sagol.Cnm bnm kadin dogum dr var prof. Ben namaz kiliyorum soylenmez ama.. bu yuzden pamuk kullaniyordum. Kesinlikle pamuk ped pecete vs hic birseh kullanma gunde gerekiyorsa bes kere camasir degistir dedi akintiyi onlsr yapiyor. Inan bir damla akintim olmadi. Bende careyi esimkn eski pamuklu atlerinde buldum kendime bez yaptim:) biriktirip 90 derecede yikiyorum miss:)
Evet cnm bnm kalp + kese için gittiğimde Ayşe hoca vajinal muayene yaptı , 9 haftada gittiğim doktor karından bakmak istedi çok gazım olduğu içşn bişi göremedi o da vajinal muayene yaptı . 11. Haftada bu hafts doktora gittiğimde karından baktı çe göründü artık karından bakınca da ... Bi arkadaşımın doktoru 12. Haftasına kadar vajinal muayene yapmıştı misal ...
Canm cok uzuldm cok gecmis olsn.ne denir ki.pes etme derim ben.kacinci denemen bilmiyorm ama hemen acele karar verme biraz daha dusun.dinlen bikac gun bu konudan uzaklas saglikli karar alana kadar.Allahtan ümidini kesme lütfen.doktorlarla konus falan yontemi degistirin.ne bileyim sebebini öğren.ya da baska merkez dene.yok daha ugrasmayacagim. zaten bu sondu oyle kararla baslamistim. bundan sonra ilk işim evlat edinmeye basvurmak. daha hastaneyle tedaviyle ugrasacak halim kalmadi. yoruldum. en azindan sonucunu bilecegim. sonunda mutlu olacagim. boyle hayal kirikligi olmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?