- 27 Mart 2016
- 9
- 18
- 3
- 36
Insallh cnm saol Allahim herkese cocuk duygusunu tattirsin insallh senin icinde hayirlisi cnm moralini yuksek tut insallh tez zamanda anne olursun evladin olurTebrik ederim senin adına çok sevindim canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah !
Iyi dileklerin icin Saol cnm senin icin cok uzuldum sende bozma moralini herseyde bir hayir vardir insallh evlatlik edindikten sonra kendiliginden hamile kalirsin transfer gunude konusmustuk boyle evlatlik sonrasi hamile kalan ikimizinde tanidiklari cikmisti insallh seninde olurhayirli olsun cnm bizim negatif
Canım çok üzüldüm herseyde bir hayır var lütfen üzme kendini. Bugün test yaptırdıkdan dışarda bir cafede oturdum malum heyecandan iş yapamıyordum. Derken karşı masaya bir aile gelip oturdu ve çocuklarıyla gözgöze geldi galiba down sendromluydu içim gitti oturup dua ettim o iki saat boyunca hayırlıysa olsun dedimyaptirdim.canim. Sonuç 3.8 negatif
Canim ya seni merak ettigim icin girmistim nete cok gecmis olsun bundsda vardir bir hayir ben bebegimi kaybettikten sonra keske tutmiyaydi dedim rabbim af etsin insallah bizlerede saglikli hayirli evlatlar versin
Tabi bu kararda çok güzel ve kutsal ama yaşınız kaç kaçıncı denemeniz merak ettim.
Canm cok uzuldm cok gecmis olsn.ne denir ki.pes etme derim ben.kacinci denemen bilmiyorm ama hemen acele karar verme biraz daha dusun.dinlen bikac gun bu konudan uzaklas saglikli karar alana kadar.Allahtan ümidini kesme lütfen.doktorlarla konus falan yontemi degistirin.ne bileyim sebebini öğren.ya da baska merkez dene.
Iyi dileklerin icin Saol cnm senin icin cok uzuldum sende bozma moralini herseyde bir hayir vardir insallh evlatlik edindikten sonra kendiliginden hamile kalirsin transfer gunude konusmustuk boyle evlatlik sonrasi hamile kalan ikimizinde tanidiklari cikmisti insallh seninde olur
Canım çok üzüldüm herseyde bir hayır var lütfen üzme kendini. Bugün test yaptırdıkdan dışarda bir cafede oturdum malum heyecandan iş yapamıyordum. Derken karşı masaya bir aile gelip oturdu ve çocuklarıyla gözgöze geldi galiba down sendromluydu içim gitti oturup dua ettim o iki saat boyunca hayırlıysa olsun dedimZamanı geldiğinde rabbim bizede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip edecek inşallah!
. Kesinlikle bir üzüntü veyayok daha ugrasmayacagim. zaten bu sondu oyle kararla baslamistim. bundan sonra ilk işim evlat edinmeye basvurmak. daha hastaneyle tedaviyle ugrasacak halim kalmadi. yoruldum. en azindan sonucunu bilecegim. sonunda mutlu olacagim. boyle hayal kirikligi olmayacak
Bende 36 yaşındayım ve 6.denemem olacak Allah inşaallah verir ama 16 kez daha denerim dur bakım sen bi daha 3. deneme ve hemen pes etmek olmamalı. bu biraz lükse kaçıyor öğretmen gibi konuştum ama inanın bence çok duygusal bi karar olmuş. Yıllar sonra keşke dememek adına bence 40 yaşına kadar deneyin tekrar tekrar deneyin elinizden geleni yapın.Sonrasında zaten gönül rahatlığıyla huzurla evlat edinirsiniz zaten.yaşım 37 3.denemem oluyor. yumurta çıkmıyor çıkan da böyle.. bir de 40 yaşından sonra kurumdan bebek vermiyorlar.1 yaş üstü veriyorlar daha geç kalmak istemiyorum.
AYIN 25 İNDE DÖNECEK DEMİŞLERDİarkadaşlar semra hoca amerikadan ne zaman dönecek bilgisi olan var mı.
Vural okudum Hadi İnş.doğal siklusla olacak.Senden bi isteğim olacak bu süreci adetten itibaren ozetleyebilir misin adetin kaçıncı günü Dr. gittin. hergün mü muayeneye gittin .evdeki yaptığınız testler ney.bir test adı yazmışsın pozitif çıktı demişsin.Bana da doğal siklus yapılacak gibi biraz bizler için anlatırmisin.Tşk.
Sağolun Vural yazmıştınız biliyorum. Yordum sizi ama benim aklıma şunlar takıldı doğal siklusta hergün mü hastaneye gidilip ultrasona giriliyor.Bide bir önceki ay yakalayamadım gecede salınabiliyor hormon demişsiniz bunun takibini günde sürekli biz mi kişi kendisi mi yapıyor. Çok tşk.Daha önceden yazdığım bir mesajdı...CELAR BLUE OVULASYON testi ise yumurtlama gününü tespit etmeye yardımcı oluyor poziitif çıkarsa lh hormonu salınmaya başlamış demek oluyor bazen gece falan salınıyor yakalayamıyoruz ben bu ay yakaldım geçen ay yakalayamamıştım. pozitif olunca gülen yüz çıkıyor ve ondan 7 gün sonra transfer oluyor hiç bir hormon ilacı kesinlikle kullanılmıyor
yani iki kez ultroson için gittiniz. takip evde nasıl oluyor sürekli bi test falan mı yapıcaz evde hormonu yakalamaktan bahsetmişsiniz o evdeki süreci tek anlayamadım cevap verebilir misin Vural.Ben bi adetin 2. günü gittim ..9 gün gittim solda 13 mm folikul vardı
12. gün 18 mm folikul vardı hastaneden geldim test pozitif çıktı 7 gün sonra transfer dediler
Ne guzel bu naturel siklus olayi.ben bunu basta bilseydim kesinlkle talep ederdim.crinone jel ve estrofem beni mahvetti.ozellikle de estrofem.yeni bıraktım 10.haftam cok sukur..ilk kullandigm gunler siddetli migrenm tuttu.doktoru aradik tedaviyi kesmemiz gerektgni söyledi.baska bir tedavi uygulayacağını soyledi.anlamadik. sasirdk yani estrofem olmadan nasl dondurulms embryo konulacagni anlamadk.bikac gun daha deneyelm dedk.doktor da tamam dedi.ve denedik devam ettik..demek ki doktorum bana da bu dogal yolu uygulayacakmis..ama o ayki tedavim bosa gidecekti..dondurulmusla oluyor mu dogal siklus...Daha önceden yazdığım bir mesajdı...CELAR BLUE OVULASYON testi ise yumurtlama gününü tespit etmeye yardımcı oluyor poziitif çıkarsa lh hormonu salınmaya başlamış demek oluyor bazen gece falan salınıyor yakalayamıyoruz ben bu ay yakaldım geçen ay yakalayamamıştım. pozitif olunca gülen yüz çıkıyor ve ondan 7 gün sonra transfer oluyor hiç bir hormon ilacı kesinlikle kullanılmıyor
yani iki kez ultroson için gittiniz. takip evde nasıl oluyor sürekli bi test falan mı yapıcaz evde hormonu yakalamaktan bahsetmişsiniz o evdeki süreci tek anlayamadım cevap verebilir misin Vural.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?