Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Vural çok çok tşk. Allah razı olsun yordum seni. İnş.bu tranferin olur bebeşini/bebişlerini kucağına alırşın inş. Takip ediyorum seni bilgilendir bizi.Görüşürüz tekrar sağol.

Hata kimde hangisi doğruyu söylüyor bilemedim, eğerki embriyo çok iyi değilse söylerlerdi diye düşünüyorum yada söylemeleri gerekti bence, bilemedim yanlış kimde......

Yani anlamış değilim bende, ben zaten durumumu az çok biliyorum zor hasta grubunda olduğumu, fakat iki türlü konuşmak çok canımı sıktı, hangisi doğru ve ben kime inanacağım bilemedim. Artık kafa yormuyorum oldu bitti ...Fakat şunu söylemeliyim ki Semra hoca çok farklı çok bilgili bir doktor, keşke sadece kendisi hastalarla ilgilense, onun bilgisi yeter...

Orda tedaviye devam edecek misin?peki doktoru basıl seçicem bilmiyorum formda pek doktor ismi geçmiyo

Orda tedaviye devam edecek misin?peki doktoru basıl seçicem bilmiyorum formda pek doktor ismi geçmiyo
Tum doktorlar kendi capinda iyi canm.semra hocayla da görüşmeye calis mutlaka.takiplerini de iclerinden herhangi birine yaptir.ben hic tanimadan gittim emre beye verdiler randevumu.itiraz etmedim tanımıyorum hic birini neticede.ben semra hoca icn gitmistim.gormek istedm gordum de.her doktordan memnun kalan var burda.kalmayan da var tabi haklilar bazi hatalar olmus olablir ama genel olark hepimiz laboratuvarlarina ve semra hanima guvenerek gittik memoriala.

Şuan için hiç belli değil canım, son kez denermiyiz, denersek nerde yaptırırız henüz bir netlik yok. Doktor konusuna gelince içlerinde en bilgili yaş olarakda biraz olgun olan Aylin hanımı seçebilirsin, eğerki yoğun olursa Sevinç hanım olabilir ikinci tercihin, ama kesinlikle Semra hanımla beraber iste randevuyu, Semra hoca bir muayene etsin, beni muayane eder etmez rahim de yapışıklık var demişti, hsg de çıktı gerçekten, işini iyi yapan bir doktor ...

evet sanırım kendimi teslim etmem gerekecek.çok evhamlıyım çok doktor ve merkez gördüm artık sıkıldım bu işlerden aslında.ben de son demiştim bir öncekinde maddiyat özellkle çok yorucu oluyor.iğneler desen aynı hayırlısı ne diyelim.semra hanım nasıl gördü cidden.şimdi ben gitmeden hsg çektireyim mi öyle demişti bir arkadaş

Ayynen oyle cnm kendini teslim et.bunlari dusunecegine saglikli beslenmeye moral yukseltmeye calis.guvende olduğunu düşün.stresten uzak dur.sevdigin insanlarla konus.hayal kur pozitif düşünmeye calis.sonra da herhangi bi doktordan randevu al.semra hocayı gormeden hicbir film falan cektirme.mesela benden istemedi.erkek infertilitesi idi bizmki.bana soru bile sormadi diyebilirm.adetken gittim 1.gundu.emre bey bakti.semra hanim da gorsn dedm bayaa bekledm bakti.sorun yok dedi.hemen ilaca basladik..kimseyi tanımıyordum.hele emre bey o hastanede bile yeniymis.yorum aradm netten 1 tane bile yorum yoktu.cok takmadm kafaya.sonuçta yumurtalara bakiyor ölçüyor herkes ayni islemi yapacak nerdeyse hemsireler bile yapar dedm içimden.Allah var doktorum cok bilgili ve iyi niyetliydi.sevdik de..semra hanımin kafasi cok daginik ve aceleci geldi bana hatta..bi doktor önermem gerekirse tabi ki benmki iyi ama sen cok hassassin.genelde olumlu yorumlarini okudugum yücel bey veya aylin hanimi da tercih edeblirsn.bi yerden basla.kararını ver.cok düşünme bu aşamayı.insallah hakkinda hayrlisi olur.insallah bu sefer olmlu olur da bebsini alirsn kucagina.

inşallah teşekkür ederim canım benim.tedaviyi yaza istiyorum ama öncesinde gitmek görümek istiyorum.çok sağol moralim yerine geldi

peki emre bey sitede görünmüyor.acaba bilgiler mi güncel değil

Baya değişik doktorlar katılmış ekibe bende baktım bayan doktorlar vardı adlarını unuttum.. çok fazla değişiyor doktorlar orda bi semra han hep aynı:)

Benim fikrime göre çektirmen gerekecek, çünkü daha önceleri histereskopi ve laparaskopi geçmişin var, mutlaka yeniden görmek isteyecektir. Hani arkadaşın dediği gibi tek sorun erkek infertilesi olsa ve deneme sayın az veya hiç yok o zaman istemeyebilirdi. Şöylede yapabilirsin ben ön görüşmeden sonra çektirdim, kargo ile yolladım, sonra Semra hoca değerlendirip beni aradılar, böylede yapabilirsin yani..Semra hoca çok iyi bir doktor zaten herkesde onun için gidiyor hastaneye ...

Arkadslar yarin sabah hastaneye tedaviden fazla kalan ilaclari birakcam ihtiyaci olan varsa lutfen alsin gonal f : 1 adet ve neofortil sperm artirici 120 li paket ve agrikesici antibiyotik fln insallh herkes dileklerine kavusur bebegini kucagina alir

Arkadaşlar yücel bey hastanede emre bey var Ayşe hanım var Emre bey var benim opu emre bey yaptı çok güleryüzlü ben çok memnun kaldım yarın transferim var inşallah hayırlısıyla olur allah emeklerimizi boşa çıkarmaz memorial çok iyi bir hastane dr çok iyi semra hanım mükemmel bir insan çok bilgili bu sefer hastaneye çok güveniyorum gerisi Allah,a kaldı rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah bana ve benim gibi isteyen herkese rabbim tez zamanda nasip etsin

Aa emre beyin bi hastasi daha ilk defa:) ben de onun hastasydm.cok tatli emre bey dimi ama.insallah sonucun da guzel olr cnm.hayrli olsn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…