Vural çok çok tşk. Allah razı olsun yordum seni. İnş.bu tranferin olur bebeşini/bebişlerini kucağına alırşın inş. Takip ediyorum seni bilgilendir bizi.Görüşürüz tekrar sağol.kişiden kişiye değişiyor kaç kere gitmen gerektiği beni adetin ikinci günü çağırdı sağda hiç folikul yok dedisola bakalım dedi. bi kaçtane burada var dedi dominant olan büyür dedi soldan gelecek bu ay galba dedi. sonra 9. gün bi bakalım dedi gttim bakalım bu ay yumurta olacak mı dedi tahmin ettiği gibi sol tarafta bi tane 13mm folikul oluşmuş her ay tek bir yumurta dominant olabiliyor bu yumurtayı takip edicez dedi 20 mm olunca çatlayacak dedi. yumurtlama testini kullan bu arada dedi pozitif çıkınca beni hemen ara dedi yani 17mm de 18 mm de falan da çatlayabilir belli olmuyor... dün son kez baktı 18mm olmuş dedi yarın çatlar bu dedi her gün 2mm büyüyormuş kit pozitif çıkarsa ara dedi tekrar eve geldim testi yaptım pozitif çıktı hemen transfer günü belirledik.. üstelik rahim kalınlığım 10 olmuş ilaçla bu kadar güzel olmuyor dedi..inşallah sonuç iyi olur burda bi arkadaş bu şekilde hamile kaldı..
Bu yöntem sadece DONDURULMUŞ EMBİRYO da uygulanabiliyor crinone ve estofem yerine...
Hata kimde hangisi doğruyu söylüyor bilemedim, eğerki embriyo çok iyi değilse söylerlerdi diye düşünüyorum yada söylemeleri gerekti bence, bilemedim yanlış kimde......Burada asıl hatalı anlattiginiza göre Embriyolog ve Aylin Hoca gibi Aylin Hoca sonuçta doçent Yücel hocadan önce o farkına varıp Evet embriyo çok iyi gözükmüyor diyebilirdi.Nasip herşey Allahtan Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Yani anlamış değilim bende, ben zaten durumumu az çok biliyorum zor hasta grubunda olduğumu, fakat iki türlü konuşmak çok canımı sıktı, hangisi doğru ve ben kime inanacağım bilemedim. Artık kafa yormuyorum oldu bitti ...Fakat şunu söylemeliyim ki Semra hoca çok farklı çok bilgili bir doktor, keşke sadece kendisi hastalarla ilgilense, onun bilgisi yeter...Şimdiye kadar bütün doktorlarım erkekti.bayan olması biraz garibime gidiyor .5 senedir uğraşınca yanlış anlamayın sakın .inş karar vereceğim semra hanım olmazsa tabi.
Moralin bozulmasın diye söylenmedi belki de çok hassas oluyoruz.ama bunu bilerek 10 gün geçirmek daha iyi olırdu.ben de söylenmesini tercih ederdim.ama çoğu zaman çok iyi diyip sallıyolar.
Kopukluk olması çok kötü aslında.peki doktorlar senn durumunu Bilmeden hareket etmiş olmuyolar mı
Orda tedaviye devam edecek misin?peki doktoru basıl seçicem bilmiyorum formda pek doktor ismi geçmiyoHata kimde hangisi doğruyu söylüyor bilemedim, eğerki embriyo çok iyi değilse söylerlerdi diye düşünüyorum yada söylemeleri gerekti bence, bilemedim yanlış kimde......
Yani anlamış değilim bende, ben zaten durumumu az çok biliyorum zor hasta grubunda olduğumu, fakat iki türlü konuşmak çok canımı sıktı, hangisi doğru ve ben kime inanacağım bilemedim. Artık kafa yormuyorum oldu bitti ...Fakat şunu söylemeliyim ki Semra hoca çok farklı çok bilgili bir doktor, keşke sadece kendisi hastalarla ilgilense, onun bilgisi yeter...
Tum doktorlar kendi capinda iyi canm.semra hocayla da görüşmeye calis mutlaka.takiplerini de iclerinden herhangi birine yaptir.ben hic tanimadan gittim emre beye verdiler randevumu.itiraz etmedim tanımıyorum hic birini neticede.ben semra hoca icn gitmistim.gormek istedm gordum de.her doktordan memnun kalan var burda.kalmayan da var tabi haklilar bazi hatalar olmus olablir ama genel olark hepimiz laboratuvarlarina ve semra hanima guvenerek gittik memoriala.Orda tedaviye devam edecek misin?peki doktoru basıl seçicem bilmiyorum formda pek doktor ismi geçmiyo
Şuan için hiç belli değil canım, son kez denermiyiz, denersek nerde yaptırırız henüz bir netlik yok. Doktor konusuna gelince içlerinde en bilgili yaş olarakda biraz olgun olan Aylin hanımı seçebilirsin, eğerki yoğun olursa Sevinç hanım olabilir ikinci tercihin, ama kesinlikle Semra hanımla beraber iste randevuyu, Semra hoca bir muayene etsin, beni muayane eder etmez rahim de yapışıklık var demişti, hsg de çıktı gerçekten, işini iyi yapan bir doktor ...Orda tedaviye devam edecek misin?peki doktoru basıl seçicem bilmiyorum formda pek doktor ismi geçmiyo
evet sanırım kendimi teslim etmem gerekecek.çok evhamlıyım çok doktor ve merkez gördüm artık sıkıldım bu işlerden aslında.ben de son demiştim bir öncekinde maddiyat özellkle çok yorucu oluyor.iğneler desen aynı hayırlısı ne diyelim.semra hanım nasıl gördü cidden.şimdi ben gitmeden hsg çektireyim mi öyle demişti bir arkadaşŞuan için hiç belli değil canım, son kez denermiyiz, denersek nerde yaptırırız henüz bir netlik yok. Doktor konusuna gelince içlerinde en bilgili yaş olarakda biraz olgun olan Aylin hanımı seçebilirsin, eğerki yoğun olursa Sevinç hanım olabilir ikinci tercihin, ama kesinlikle Semra hanımla beraber iste randevuyu, Semra hoca bir muayene etsin, beni muayane eder etmez rahim de yapışıklık var demişti, hsg de çıktı gerçekten, işini iyi yapan bir doktor ...
Ayynen oyle cnm kendini teslim et.bunlari dusunecegine saglikli beslenmeye moral yukseltmeye calis.guvende olduğunu düşün.stresten uzak dur.sevdigin insanlarla konus.hayal kur pozitif düşünmeye calis.sonra da herhangi bi doktordan randevu al.semra hocayı gormeden hicbir film falan cektirme.mesela benden istemedi.erkek infertilitesi idi bizmki.bana soru bile sormadi diyebilirm.adetken gittim 1.gundu.emre bey bakti.semra hanim da gorsn dedm bayaa bekledm bakti.sorun yok dedi.hemen ilaca basladik..kimseyi tanımıyordum.hele emre bey o hastanede bile yeniymis.yorum aradm netten 1 tane bile yorum yoktu.cok takmadm kafaya.sonuçta yumurtalara bakiyor ölçüyor herkes ayni islemi yapacak nerdeyse hemsireler bile yapar dedm içimden.Allah var doktorum cok bilgili ve iyi niyetliydi.sevdik de..semra hanımin kafasi cok daginik ve aceleci geldi bana hatta..bi doktor önermem gerekirse tabi ki benmki iyi ama sen cok hassassin.genelde olumlu yorumlarini okudugum yücel bey veya aylin hanimi da tercih edeblirsn.bi yerden basla.kararını ver.cok düşünme bu aşamayı.insallah hakkinda hayrlisi olur.insallah bu sefer olmlu olur da bebsini alirsn kucagina.evet sanırım kendimi teslim etmem gerekecek.çok evhamlıyım çok doktor ve merkez gördüm artık sıkıldım bu işlerden aslında.ben de son demiştim bir öncekinde maddiyat özellkle çok yorucu oluyor.iğneler desen aynı hayırlısı ne diyelim.semra hanım nasıl gördü cidden.şimdi ben gitmeden hsg çektireyim mi öyle demişti bir arkadaş
inşallah teşekkür ederim canım benim.tedaviyi yaza istiyorum ama öncesinde gitmek görümek istiyorum.çok sağol moralim yerine geldiAyynen oyle cnm kendini teslim et.bunlari dusunecegine saglikli beslenmeye moral yukseltmeye calis.guvende olduğunu düşün.stresten uzak dur.sevdigin insanlarla konus.hayal kur pozitif düşünmeye calis.sonra da herhangi bi doktordan randevu al.semra hocayı gormeden hicbir film falan cektirme.mesela benden istemedi.erkek infertilitesi idi bizmki.bana soru bile sormadi diyebilirm.adetken gittim 1.gundu.emre bey bakti.semra hanim da gorsn dedm bayaa bekledm bakti.sorun yok dedi.hemen ilaca basladik..kimseyi tanımıyordum.hele emre bey o hastanede bile yeniymis.yorum aradm netten 1 tane bile yorum yoktu.cok takmadm kafaya.sonuçta yumurtalara bakiyor ölçüyor herkes ayni islemi yapacak nerdeyse hemsireler bile yapar dedm içimden.Allah var doktorum cok bilgili ve iyi niyetliydi.sevdik de..semra hanımin kafasi cok daginik ve aceleci geldi bana hatta..bi doktor önermem gerekirse tabi ki benmki iyi ama sen cok hassassin.genelde olumlu yorumlarini okudugum yücel bey veya aylin hanimi da tercih edeblirsn.bi yerden basla.kararını ver.cok düşünme bu aşamayı.insallah hakkinda hayrlisi olur.insallah bu sefer olmlu olur da bebsini alirsn kucagina.
Evet evet oncesinde imkanın varsa mutlaka git ve gör:) biz burdayz bisey sorarsan.inşallah teşekkür ederim canım benim.tedaviyi yaza istiyorum ama öncesinde gitmek görümek istiyorum.çok sağol moralim yerine geldi
peki emre bey sitede görünmüyor.acaba bilgiler mi güncel değilAyynen oyle cnm kendini teslim et.bunlari dusunecegine saglikli beslenmeye moral yukseltmeye calis.guvende olduğunu düşün.stresten uzak dur.sevdigin insanlarla konus.hayal kur pozitif düşünmeye calis.sonra da herhangi bi doktordan randevu al.semra hocayı gormeden hicbir film falan cektirme.mesela benden istemedi.erkek infertilitesi idi bizmki.bana soru bile sormadi diyebilirm.adetken gittim 1.gundu.emre bey bakti.semra hanim da gorsn dedm bayaa bekledm bakti.sorun yok dedi.hemen ilaca basladik..kimseyi tanımıyordum.hele emre bey o hastanede bile yeniymis.yorum aradm netten 1 tane bile yorum yoktu.cok takmadm kafaya.sonuçta yumurtalara bakiyor ölçüyor herkes ayni islemi yapacak nerdeyse hemsireler bile yapar dedm içimden.Allah var doktorum cok bilgili ve iyi niyetliydi.sevdik de..semra hanımin kafasi cok daginik ve aceleci geldi bana hatta..bi doktor önermem gerekirse tabi ki benmki iyi ama sen cok hassassin.genelde olumlu yorumlarini okudugum yücel bey veya aylin hanimi da tercih edeblirsn.bi yerden basla.kararını ver.cok düşünme bu aşamayı.insallah hakkinda hayrlisi olur.insallah bu sefer olmlu olur da bebsini alirsn kucagina.
guncel degildr canm.ordaydi çünkü.uc hafta once aradi tebrik etmek için:)peki emre bey sitede görünmüyor.acaba bilgiler mi güncel değil
Smdi baktm tüp bebek sisli memorial ekibimiz kisminda adı var cnmpeki emre bey sitede görünmüyor.acaba bilgiler mi güncel değil
Benim fikrime göre çektirmen gerekecek, çünkü daha önceleri histereskopi ve laparaskopi geçmişin var, mutlaka yeniden görmek isteyecektir. Hani arkadaşın dediği gibi tek sorun erkek infertilesi olsa ve deneme sayın az veya hiç yok o zaman istemeyebilirdi. Şöylede yapabilirsin ben ön görüşmeden sonra çektirdim, kargo ile yolladım, sonra Semra hoca değerlendirip beni aradılar, böylede yapabilirsin yani..Semra hoca çok iyi bir doktor zaten herkesde onun için gidiyor hastaneye ...evet sanırım kendimi teslim etmem gerekecek.çok evhamlıyım çok doktor ve merkez gördüm artık sıkıldım bu işlerden aslında.ben de son demiştim bir öncekinde maddiyat özellkle çok yorucu oluyor.iğneler desen aynı hayırlısı ne diyelim.semra hanım nasıl gördü cidden.şimdi ben gitmeden hsg çektireyim mi öyle demişti bir arkadaş
Aa emre beyin bi hastasi daha ilk defa:) ben de onun hastasydm.cok tatli emre bey dimi ama.insallah sonucun da guzel olr cnm.hayrli olsn.Arkadaşlar yücel bey hastanede emre bey var Ayşe hanım var Emre bey var benim opu emre bey yaptı çok güleryüzlü ben çok memnun kaldım yarın transferim var inşallah hayırlısıyla olur allah emeklerimizi boşa çıkarmaz memorial çok iyi bir hastane dr çok iyi semra hanım mükemmel bir insan çok bilgili bu sefer hastaneye çok güveniyorum gerisi Allah,a kaldı rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah bana ve benim gibi isteyen herkese rabbim tez zamanda nasip etsin
Merhaba arkadaşlar tekrar tedaviye başlamayı düşünüyoruz.9.tüp bebek tedavisi olacak.hep methini duydum ama kısmet olmadı gitmek.şimdi kararlıyım.tekrar bilmediğin bir yere başlamak çok zor ilk görüşme nasıl oluyor??hangi doktoru tavsiye edersiniz?semra hanım da takip yapılabiliyor mu?bilgi verirseniz çok sevinirim.bir de naturel tedavi nasıl olıyor??
Saol canim Emre bey gerçekten çok iyi güleryüzlü sabah arayacaklar transfer saati için bakalım heyecan dorukta bu 3. Denemem bu sefer olur inşAa emre beyin bi hastasi daha ilk defa:) ben de onun hastasydm.cok tatli emre bey dimi ama.insallah sonucun da guzel olr cnm.hayrli olsn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?