Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaşlar kimse yok mu bi haber Vs.kimseden ses çıkmıyor.
Canım ben semra hanıma aldım randevuyu bir dr daha seçmen lazım ben araştırdığım kadarıyla ayşe hanıma aldım ayşe hanım muayene etti bilgileri aldı sonra semra hoca geldi ben 2 kere Ayşe hanım takip etti 3 kere yücel hoca sonra opu ya emre bey girdi yarın transferim var bakalım kim gircek ben şehir dışından geliyorum memorial araştırdım geldim 25 gündür burdayım gerçekten hastane ilgi alaka dr çok iyi işlerini takiplerini güzel yapıyorlar

İnş.hayırlısı olur hakkında.Yarın transfer günün ise dualarımız seninle inş çelik gibi tutunsun bizi haberdar et takipteyiz.

Çektireyim o zaman.hepiniz çok iyisiniz bu arada bu kadar ilgili bir topikte bulunmamıştım çok sağolun

Memorial şişli şehir dışından gelecek arkadaşlar hiç şüpheniz olmasın hastane güzel herkes işini gayet iyi yapıyor birde kalacak yer için endişe etmeyin hastaneye yakın otel demircan var memorial tedavi görüyorum dediğinizde indirim yapıldı yani 2 kişi 85 tl günlük otel Kasımpaşa'da etrafta yiyecek içecek sıkıntısı yok lokanta dolu otelin yanında market var otelin ordaki otobüs durağından em1 -em2 otobüsleri hastaneye gidiyor em1 hastane önünde bırakıyor em2 yukarda bırakıyor aşağıya doğru biraz yürüyorsunuz bende gelmefen önce bu sitedeki arkadaşların yorumlarını okudum araştırdım nerde kalınır diye o yüzden belki gelmek isteyen arkadaşlar varsa onlar için yazıyorum soru sormak isteyen olursa yardımcı olabilirim

Arkadaşlar bilgisi olan veya kullanan var mı en iyi D vitamini ilacı hangisi acaba.Tşk.
Ben kullanıyorum önceleri devit3 ampul kullanıyordum şimdi ise tablet şeklinde olandan kullanıyorum. Eczaneden aldım ''natures Bounty'' markanın 100 tane var içinde 25 Tl verdim, bu ürün Solgarın yan ürün markası..Solgarında var az daha fazlaya...diğer kullandıklarım solgar omega3 ve Solgar resvetarol...

Tşk. cevabınız için Devit3 den fayda gördünüz mü sizce hangisi iyi onuda yazar mısınız.

Tşk. cevabınız için Devit3 den fayda gördünüz mü sizce hangisi iyi onuda yazar mısınız.
Bence hepsi aynı biri sıvı şeklinde diğeri sofgel tablet şeklinde. Marka olarak Solgar kullanabilirsin, ben biraz daha az ödemek istedim söylediğim gibi yine Amerikan ürünü olan öbüründen aldım. fayda olayına gelince eksikliği yumurta kalitesini etkilediğini duydum içiyorum henüz pozitif göremedim ama illaki bir faydası vardır diye düşünüyorum. Güneş ışığını fazla alan birisi değilim genelde evdeyim, bir faydası olur fikrindeyim..

Çok soğolun kullanan birinden yorum almak iyi oldu. Bende şimdi günde 1 tane Folbiol ve yine 1 tane B12 kullanıyorum. D vitamini gebeler gebe kalmak isteyenler için çok önemli diyorlar onun için kullanacağım. tekrar sağolun.

Ya doktorlar gebeligin ilk 3 ayi beslenme önemli degil diyorlar.benim de hic istahm yoktu ve et balik vs yemiyorm ne zamandir..ilk 3 ay bebek senden besleniyomus senin depolarindan kullaniyormus.kac tane doktor gorduysem hepsi oyle dedi ama aklım kaldi.bilgisi olan var mi.

Doğru olabilir ama bence kendinizi rahat bırakın ve yemeye çalışın belki çok düşündükçe stres olup yiyememe durumuda olabilir.

Arkadaşlar Merhaba aranıza yeni katıldım. Bende tüp bebek yaptırcam ve hangi doktora gidiceğime daha karar veremedim. Bana bu konuda yardımcı olurmusunuz.
Hoşgeldiniz. Memorial-Şişli grubuyuz sizde mi orada tedavi olacaksınız.Dr lar hemen hemen aynı gibi ama ilk Semra Hocaya randevu alın o daha sonraki Dr.a şunu yapın diye dosyanıza not alıyo. Allah yardımcımız olsun hepimizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…