Ay rahatladm sagol canm yaaa.doktorlar da soyledi ama tecrubelilern söylemesi daha rahatlatıcı..Canim hic zorlama bende oyleydim hamilelik boyunca 6kilo aldim ama bebek 3.400gr dogdu ilk 3ay senin iliklerinden besleniyo ywdiklerinle alakali degil sonrasinda gobek bagi olusup beslenme boyle saglaniyo
Evet canım saat 4 de transferim oldu bir embriyo transfer ettiler iyi kaliteli dediler iki tane koyarsak ikiz olursa düşük tehlikeli erken doğum riski oluyor o yüzden tek embriyo transfer ettiler 3 adet kaliteli embriyom kaldı onları dondurduk test tarihim 9 nisan dualarınızı bekliyorumEbrar transfer oldu mu nasıl geçti.
Dr hepsi iyi ama mutlaka ilk görüşmende semra hocayıda iste benim transfer bugün oldu dr ve hastane mükemmel doğru yerdesinArkadaşlar Merhaba aranıza yeni katıldım. Bende tüp bebek yaptırcam ve hangi doktora gidiceğime daha karar veremedim. Bana bu konuda yardımcı olurmusunuz.
Hayrli olsn ebrarr insallah bebisin bir ömür sana eslik ederEvet canım saat 4 de transferim oldu bir embriyo transfer ettiler iyi kaliteli dediler iki tane koyarsak ikiz olursa düşük tehlikeli erken doğum riski oluyor o yüzden tek embriyo transfer ettiler 3 adet kaliteli embriyom kaldı onları dondurduk test tarihim 9 nisan dualarınızı bekliyorum
Hadi inş.Allahın izniyle tutunsun inş. Dinlen.Görüşürüz.Evet canım saat 4 de transferim oldu bir embriyo transfer ettiler iyi kaliteli dediler iki tane koyarsak ikiz olursa düşük tehlikeli erken doğum riski oluyor o yüzden tek embriyo transfer ettiler 3 adet kaliteli embriyom kaldı onları dondurduk test tarihim 9 nisan dualarınızı bekliyorum
Benim pazar günü opu varNaber kizlar nasilsinz??var mi gelisme kimsede.
Kim girecek opuya.kac yumurtan olusmus?iyidr cnm benim de nolsn cok sukur.sizlerden tüp bebek kardesligi gelirse daha cok mutlu olcamBenim pazar günü opu varAma pgt olacağı için transfer bir ay sonra Sen nasılsın canım bebiş nasıl?
Bu tedavi biraz garip oldu canim benim. Bu kez semra hocayla hep olsun istiyordum ama kontrollerde yücel bey ve aylin hanım gördü. Dolayısıyla sabit bir doktorum olmadığı için hangisi girecek bilmiyorum opuya. İnşallah senin miniğe kardesler tatlış tatlış gelicek; )Kim girecek opuya.kac yumurtan olusmus?iyidr cnm benim de nolsn cok sukur.sizlerden tüp bebek kardesligi gelirse daha cok mutlu olcam
Cok takma kimin girecegini.hepsi iyi yapiyor o islemleri.benimki kardesiyle dogacak insallah canim.ikizler zaten ama biz kardes arkadas severiz:) darisi sizlere olsun insallah yaaa.hep beraber sevinelim insallah..Bu tedavi biraz garip oldu canim benim. Bu kez semra hocayla hep olsun istiyordum ama kontrollerde yücel bey ve aylin hanım gördü. Dolayısıyla sabit bir doktorum olmadığı için hangisi girecek bilmiyorum opuya. İnşallah senin miniğe kardesler tatlış tatlış gelicek; )
Embryon guzel masallah.insallah tutar daha belirti olmaz.5. 6..gun falan belki biseyler olur.ben test yapmadan once gobegimde siyah ince cizgi cikmsti.7.gun falan farketmistim.Bugün transferi sonrası ilk günüm yarın iki gün sayıyorum inş hayırlı güzel sonuçlar alırım şuan bir belirti yok 5.gün embriyosu 5aa transfer edildi tek embriyo hayırlısı
İnş canim bekliyorum zor geçecek günler ama sonu iyi olur inş dualarınızı eksik etmeyinEmbryon guzel masallah.insallah tutar daha belirti olmaz.5. 6..gun falan belki biseyler olur.ben test yapmadan once gobegimde siyah ince cizgi cikmsti.7.gun falan farketmistim.
Kulla.dim iki tedavimdede canim 8tane kullaniyorsun zaten gunde 1tane hic bisey yapmiyor korkma benim ablam cron hastasi gunde 3tane iciyo prednol sadece tuzlu yeme tuzla birlesince vucudun sisiyo ödem olusuyo tuzu azalt onu kullanirkenKızlar transfer öncesi prednol kullandız mi ne işe yarıyor kortizon muş bu kullanmadan olmuyormu acaba çok yan etkisi var
Kullandim cnm hicbi zarari yok.korkmana gerek yok.hepimiz kullanmisizdir.herhangi bir yan etkisini gormedim.en kötü ilac estrofem o da sende yok iyi ki.Kızlar transfer öncesi prednol kullandız mi ne işe yarıyor kortizon muş bu kullanmadan olmuyormu acaba çok yan etkisi var
Estrofem mi? Çok mu yan etkisi var? Ben su an kullanıyorum da.Kullandim cnm hicbi zarari yok.korkmana gerek yok.hepimiz kullanmisizdir.herhangi bir yan etkisini gormedim.en kötü ilac estrofem o da sende yok iyi ki.
Benm de yeni bitti.yan etkisi cok ama belli etmiyor vücutta kendini.prospektusunde çarşaf gibi yazmislar yan etkileri.baslarda bas agrisi yapmisti bende.sonra gecti alistm.hamile kalnca 10.haftaya kdr devam ediliyor.Estrofem mi? Çok mu yan etkisi var? Ben su an kullanıyorum da.
Tedavin hayırlı olsun canım. Pgt mi cgh mi yapılacak embriyolaraBenim pazar günü opu varAma pgt olacağı için transfer bir ay sonra Sen nasılsın canım bebiş nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?