Canim tedaviden sonra pek kimse yazmiyo baska topiklere gidiyolar burada tedaviyi dusunen tedavide olanlar yaziyo genelde ben hamileykende cok sayida pozitifler vardi gebelik olusunca topikte kimse kalmamisti benden sonra
Anladım canım. İşte hamile kalabilmek için herşeyi göze alıp kullanıyoruz. Allah yardımcımız olsun da daha bu ilaçları kullanmak zorunda kalmayalım hayırlısıyla bir an önce hamile kalıp inşallah.Benm de yeni bitti.yan etkisi cok ama belli etmiyor vücutta kendini.prospektusunde çarşaf gibi yazmislar yan etkileri.baslarda bas agrisi yapmisti bende.sonra gecti alistm.hamile kalnca 10.haftaya kdr devam ediliyor.
Canm kimse üye değil buraya bence.ben valla bu grubu seviyorm.baska gruplar samimi gelmedi cok fazla.ne bileym sizlerin olmlu haberlerini almak moralimi düzeltiyor.Arkadaşlar şuna sizde dikkat ettiniz mi memorialda o kadar tüp bebek hastası var dosyaları kucak kucak taşırken kaç kez gördüm hastanede ama bizim bu grupta toplasanız 10-15 kişi var yok gibi ve hamile olanda şimdi 2-3 kişi var galiba.Ya yazmıyor arkadaşlar yada pozitif sonuç az mı alıyor hastane. Acaba ortalama ayda kaç kişi hamile kalıyor hastane istatistiklerinde.
Estofem östrojen hormonu kullanmak zorunda olan kişiler olduğundan burda zararlari ni yazmiyim fakat netten bakarsanız fazlası hangi hastalıkları tetikliyor görebilirsiniz. Ben ilaç kullanmaktan nefret ediyorum transfer öncesi prednol ve Rulİd verdiler pazartesi transferim varAnladım canım. İşte hamile kalabilmek için herşeyi göze alıp kullanıyoruz. Allah yardımcımız olsun da daha bu ilaçları kullanmak zorunda kalmayalım hayırlısıyla bir an önce hamile kalıp inşallah.
Inş.Ne bileyim işte hep aynı kişiler yazıyoruz ya ondan.Bu grubumuz gerçekten banada çok samimi geliyor.Cok olmlu sonuc vardir ama biz bilmiyoruz.yani yuzde 50 ustu vardir bence basari.
Ebrar nasıl gidiyo transfer sonrası durumlar.Bence yazmıyorlar hatta çoğu internet bile kullanmıyorlar ben 31 mart perşembe günü transfer oldum transfere girmeyi bekleyen benimle birlikte 7-8 kişi vardı orda bizzat sordum kızlar kadınlar klübü üye olan yada takip eden var mı diye kimse bişey bilmiyo sadece bir arkadaş ben arada bakıyorum dedi bence çoğu internet kullanmıyo hastane bence gayet başarılı ben çok insan duydum çevremde memorial tedavi olup hamile kalan
inş.bizde pozifleri görürüz ve devam eden gebelikler yaşarız.Bence yazmıyorlar hatta çoğu internet bile kullanmıyorlar ben 31 mart perşembe günü transfer oldum transfere girmeyi bekleyen benimle birlikte 7-8 kişi vardı orda bizzat sordum kızlar kadınlar klübü üye olan yada takip eden var mı diye kimse bişey bilmiyo sadece bir arkadaş ben arada bakıyorum dedi bence çoğu internet kullanmıyo hastane bence gayet başarılı ben çok insan duydum çevremde memorial tedavi olup hamile kalan
Kalabalik gruplar daha az samimi oluyor ama.Inş.Ne bileyim işte hep aynı kişiler yazıyoruz ya ondan.Bu grubumuz gerçekten banada çok samimi geliyor.
Aminnnnnnn. .. transferiniz oldumuinş.bizde pozifleri görürüz ve devam eden gebelikler yaşarız.
Yooo bir önceki kimyasal oldu Nisan sonu 6. Deneme için başlayacağız İnş.Aminnnnnnn. .. transferiniz oldumu
Evet.Kalabalik gruplar daha az samimi oluyor ama.
Nasıl gitsin otelde dinleniyorum bekliyorum pazartesi memlekete döncem sonucu orda öğrencem nasipse meraklı heyecanlı karmakarışık inşallah hayırlısı ile olurEbrar nasıl gidiyo transfer sonrası durumlar.
Ahah vural cok hossun ya senin şu istatiklerin ve konulara bilimsel yaklasimin beni dehşete dusuruyor.calisiyor musun merak ettim.bu genel kültürün sadece tüp bebekle alakali degil gbi geldi bana.bu arada insallah o ikiyuzun icindesindir bu ay.hadi bakalm.Semra kahraman klinik istatistiklerini bi tv programında söylemişti. Yılda 3500 hasta tedavi ediliyor 35 yaş altında %73 42 yaşa kadar %29 44 ve üstü %5ten daha az demişti. Dünyada en çok hasta kabul eden merkez yılda 4000 hasta bakıyormuş ABD'DE. Ortalama bişey söylersek yılda 2000 kişi memorial da hamile kalıyor buda ayda yaklaşık 200 kişi yapar.
Hadi bakalım bu ay bu 200 kişi kim olacak
Sebebi neymiş benim arkadaşım 3 kere kimyasal oldu şimdi 4 aylik hamile.. neden olurmus kimyasalYooo bir önceki kimyasal oldu Nisan sonu 6. Deneme için başlayacağız İnş.
Hadi ebrarr heyecanimz dorukta seninle kalbimizNasıl gitsin otelde dinleniyorum bekliyorum pazartesi memlekete döncem sonucu orda öğrencem nasipse meraklı heyecanlı karmakarışık inşallah hayırlısı ile olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?