Çok şaşırtıcı bi cevap olmuycak ama BANKACİYİM istatistik alanında yüksek lisans yapmıştımda o yuzden herseye böyle bakıyorum. Sonuçta %30 negatif olacak ve işte bu beni çok rahatsız ediyorrrrr... Semra hoca bana dedi ki senin kaygı düzeyini tedavi ettiren lazım... bu arada eşim nette sizinle yazistigim zaman beni tup bebek araştırıyorum sanıyor ve bana çok kızıyor sizde de oluyor mu buAhah vural cok hossun ya senin şu istatiklerin ve konulara bilimsel yaklasimin beni dehşete dusuruyor.calisiyor musun merak ettim.bu genel kültürün sadece tüp bebekle alakali degil gbi geldi bana.bu arada insallah o ikiyuzun icindesindir bu ay.hadi bakalm.
Bankaci mi ahaha super yaaa.isinin hakkini veriyosn hayata aktariyosn bilgilerini ne guzel.ben de semra hocaya katiliyorm kaygi duzeyin cok yüksek cnku yuzde otuz olmama ihtimaline uzuluyorsn.yuzde yetmis olumlu olma ihtimaline sevinecegin yere.. kaygi duzeyi ve stres cok onemlidr basari icin.bi ogrenci istedigi kadar başarılı olsun kaygi duzeyi daha baskinsa sonuc olmsz olr malesef.o yuzden oncelkle stres ve kaygiyi vucuttan atmak lazm.esim bana da kiziyor bu arada ama tüp bebekle alakali dgl.telefon zarar veriyor diye ama pek dinledigim söylenemezÇok şaşırtıcı bi cevap olmuycak ama BANKACİYİM istatistik alanında yüksek lisans yapmıştımda o yuzden herseye böyle bakıyorum. Sonuçta %30 negatif olacak ve işte bu beni çok rahatsız ediyorrrrr... Semra hoca bana dedi ki senin kaygı düzeyini tedavi ettiren lazım... bu arada eşim nette sizinle yazistigim zaman beni tup bebek araştırıyorum sanıyor ve bana çok kızıyor sizde de oluyor mu bu
İnş.Eve dönünce daha rahat olursun.duygu karmaşası normal.görüşürüz.Nasıl gitsin otelde dinleniyorum bekliyorum pazartesi memlekete döncem sonucu orda öğrencem nasipse meraklı heyecanlı karmakarışık inşallah hayırlısı ile olur
sebepsiz infertilite herhalde sıvı akışı da olabilirmiş bilmiyoruz yani Allaha kaldı işimiz.O isterse olacak .Sebebi neymiş benim arkadaşım 3 kere kimyasal oldu şimdi 4 aylik hamile.. neden olurmus kimyasal
Çok şaşırtıcı bi cevap olmuycak ama BANKACİYİM istatistik alanında yüksek lisans yapmıştımda o yuzden herseye böyle bakıyorum. Sonuçta %30 negatif olacak ve işte bu beni çok rahatsız ediyorrrrr... Semra hoca bana dedi ki senin kaygı düzeyini tedavi ettiren lazım... bu arada eşim nette sizinle yazistigim zaman beni tup bebek araştırıyorum sanıyor ve bana çok kızıyor sizde de oluyor mu bu
Benim eşim de aynı. Hem telefon zarar veriyor diye hem de çok düşünüyorum, sürekli aklımda diyeÇok şaşırtıcı bi cevap olmuycak ama BANKACİYİM istatistik alanında yüksek lisans yapmıştımda o yuzden herseye böyle bakıyorum. Sonuçta %30 negatif olacak ve işte bu beni çok rahatsız ediyorrrrr... Semra hoca bana dedi ki senin kaygı düzeyini tedavi ettiren lazım... bu arada eşim nette sizinle yazistigim zaman beni tup bebek araştırıyorum sanıyor ve bana çok kızıyor sizde de oluyor mu bu
Inş.Ne bileyim işte hep aynı kişiler yazıyoruz ya ondan.Bu grubumuz gerçekten banada çok samimi geliyor.
Bence de devam etmelisn orda.bizimki tutmasaydi da devam ederdik memorialda.karar vermiştik.cnku bizi tanidilar sonucta sorunumzu bliyolar.doktorlari tanidik az cok.hastaneyi gördük guvendik.bidaha sil bastan baska hastane mantiksiz.haa hastane kötü olsa tabi ki degstrmekte fayda var.ama bence memorial cok kaliteli.bahceci de iyi gözüküyordu..ama memorial daha donanmli geldi bize.merhaba
ben pek yazamıyorum ama sizi takip ediyorum. bende aralıkta negatif sonuç aldım tekrar yapmak için bekliyorum.
ilk denemem acıbadem bülent tıraş ta idi negatif sonuç aldım ikinci denemem memorıalde idi değerim 595 e kadar yükseldi ama transferin 4. gününden itibaren kanamam oldu ve malesef tutunamadılar ve düştü. ama ben hastaneden memnun kaldım hatta o yoğun kanamalarda hep gittim ve her gittiğimde muayene oldum her aradığımda sevinç hanım döndü bende merkez olarak iyiler
Bence de devam etmelisn orda.bizimki tutmasaydi da devam ederdik memorialda.karar vermiştik.cnku bizi tanidilar sonucta sorunumzu bliyolar.doktorlari tanidik az cok.hastaneyi gördük guvendik.bidaha sil bastan baska hastane mantiksiz.haa hastane kötü olsa tabi ki degstrmekte fayda var.ama bence memorial cok kaliteli.bahceci de iyi gözüküyordu..ama memorial daha donanmli geldi bize.
Cok teşekkür ederim canim Allah razi olsun.insallah darisi tez vakitte size olsun.hepinize insallah...bebeklerin hayırlı olsun şimdiden maşallah... su gibi geçip kucağına almayı nasip etsin darısı bizim başımıza :)
Canım sıvı akışı derken hidroselpenks mi var yani tüplerde sıvı mı var yoksa başka bi durum mu? Ben de son tedavimde 5.gün idrar testinde + gördüm.akşamına kahverengi akıntım başladı ara ara devam etti ama değerim 12 çıkmıştı.sonra yükselmeden düştü.bu kimyasal gebelik di mi?sebepsiz infertilite herhalde sıvı akışı da olabilirmiş bilmiyoruz yani Allaha kaldı işimiz.O isterse olacak .
Kanama neden olmuş durduramadılar mı?merhaba
ben pek yazamıyorum ama sizi takip ediyorum. bende aralıkta negatif sonuç aldım tekrar yapmak için bekliyorum.
ilk denemem acıbadem bülent tıraş ta idi negatif sonuç aldım ikinci denemem memorıalde idi değerim 595 e kadar yükseldi ama transferin 4. gününden itibaren kanamam oldu ve malesef tutunamadılar ve düştü. ama ben hastaneden memnun kaldım hatta o yoğun kanamalarda hep gittim ve her gittiğimde muayene oldum her aradığımda sevinç hanım döndü bende merkez olarak iyiler
Deniycem bunu yapmayı heheBöyle yap eşine
Bilmiyorum değerlerim Yükselip sonra düşüşe geçiyordu kanama ile sonlanıyordu ilaclarida biraktiriyorlardi.Artık birsonrakine.Allah yardım etsin hepimize.Görüşürüz.Canım sıvı akışı derken hidroselpenks mi var yani tüplerde sıvı mı var yoksa başka bi durum mu? Ben de son tedavimde 5.gün idrar testinde + gördüm.akşamına kahverengi akıntım başladı ara ara devam etti ama değerim 12 çıkmıştı.sonra yükselmeden düştü.bu kimyasal gebelik di mi?
Kanama neden olmuş durduramadılar mı?
Canım sıvı akışı derken hidroselpenks mi var yani tüplerde sıvı mı var yoksa başka bi durum mu? Ben de son tedavimde 5.gün idrar testinde + gördüm.akşamına kahverengi akıntım başladı ara ara devam etti ama değerim 12 çıkmıştı.sonra yükselmeden düştü.bu kimyasal gebelik di mi?
Kanama neden olmuş durduramadılar mı?
Hadi insallah olur :) bollll sansYarın transferim var arkadaşlar duanizi eksik etmeyin...
Allah yardımcın olsun canım. Git bebişini al gel inşallahYarın transferim var arkadaşlar duanizi eksik etmeyin...
Hayırlısı Allahtan canm aminBilmiyorum değerlerim Yükselip sonra düşüşe geçiyordu kanama ile sonlanıyordu ilaclarida biraktiriyorlardi.Artık birsonrakine.Allah yardım etsin hepimize.Görüşürüz.
Peki pgt ya da cgh neden yapılmadı.boş yere üzülmektense en azından sağlıklı transfer edildi diye düşünürsünbilmiyorum ki neden oldu
transferimden sonra 4.günün sabahı başladı aynı adet kanaması gibi ve sol kasığım çok ağrıyordu. her hareket ettiğimde kanamam oldu . 5.günü değerim 5 çıkmıştı sonra test günümde değerim 49 çıktı ve yükseliş devam etti dr. her gittiğimde orda dedi ama dış gebelikten şüphelendiler sonra düşük oldu dediler. bizde morfoloji 0 sebep sağlıklı olmayan embriyoyu vücut atıyor dendi ....kısmet değilmiş ....
Hadi insallah olur :) bollll sans
Çok teşekkürler arkadaşlarAllah yardımcın olsun canım. Git bebişini al gel inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?