Hayir hic oyle seylere gerek yok.biz ilk kez denedik ve rapor aldk hem de ozel hastaneden.biraz formalite o is.hastane senin tüp bebek yapmani uygun görüyor iki doktor imza atiyor hepsi bu.ekstra indirm de iste zehra hanim var semra hanimn kardeşi cok yardımci oluyor hos bi kadin.o indirim yapar eger maddi durumda zorlk cekiyorsanz.ilaclar cok pahali ayrica orda ilac bile bagislaniyor ilac geldikce.. yumrta kalitesi icn belki kesinlesmis bisey yoktur ama burda arkadaslar biseyler yiyerek kalite arttirdiklarindan bahsetmislerdi yanlış hatrlamiyosam eger..sansinz bol olsn.Bende bugun gorusmeye gittim sebepsiz olmuyo bizimde biraz canim sıkıldı yumurtalar kalitesiz olabilir dendi ve bunun bir caresi yokmusve birde rapor konusu gecti indirim icin ben sadece 1 asilama denedim bu raporu alma sansim varmi yoksa devlette tup bebekmi denemis olmam lazim cevaplarsaniz sevinirim
Menekse hanim acikcasi bize de oyle dedi.hatta biraz ters dustu ikisi.. zehra hanim hemen hemsire odasinn karsisnda kan aldiklari yerin karsisinda odasi.o hastalarla ilgileniyor kaldıkları yerden tut yol tarifine kadar ilgilenip soruyor.isi bu zaten insan iliskileri departmaninda.sen direk ona git.devlet falan degil.özel de olr ama sgk anlasmali özel hastane olck.bi cogunn anlasmasi var ztn.bin tl indirim yapiyorlar.Ama bana devlet hastanesi raporu dediler ozeli kabul ediyolarmi acaba biz muhasebede menekse hanimla gorustuk ekstra indirim falan yapmadilar rapor olursa yapmiyolarmis zaten zehra hanimla nasil gorusebilirim.
Cok saol verdigin bilgiler icin bisey bilmeyince cok zor oluyor hakkimizda hayirlisi olur insallah senindemi sebepsiz infertiliteMenekse hanim acikcasi bize de oyle dedi.hatta biraz ters dustu ikisi.. zehra hanim hemen hemsire odasinn karsisnda kan aldiklari yerin karsisinda odasi.o hastalarla ilgileniyor kaldıkları yerden tut yol tarifine kadar ilgilenip soruyor.isi bu zaten insan iliskileri departmaninda.sen direk ona git.devlet falan degil.özel de olr ama sgk anlasmali özel hastane olck.bi cogunn anlasmasi var ztn.bin tl indirim yapiyorlar.
Ne demek cnm.insallah ise yarar bilgiler.benimki sebepsiz dgl erkek kaynakli.. azospermi yaniCok saol verdigin bilgiler icin bisey bilmeyince cok zor oluyor hakkimizda hayirlisi olur insallah senindemi sebepsiz infertilite
Peki ozelde raporu almak istesem muayene falan olmam gerekermi kac gunde aliniyor bide ucret talep ediyolarmi ?Ne demek cnm.insallah ise yarar bilgiler.benimki sebepsiz dgl erkek kaynakli.. azospermi yani
Ya tanidik doktor varsa cok kolay aslnda is.bi urolog bi kadin doğumcu yada iki kadin dogumcu tup bebege uygundur yazıyor bi kagida.muayene isteyebilir tabi hastane tanidik degilse biraz rica falan etmen gerek.eger belgelerin varsa gotur.durumu anlat.gerekirse muayene de ol zor bsy dgl ztn.devlette kesinlkle haftalarca surunduryolar almaktan vazgecer insan.biz 1 kere gorustuk devlet hastanesiyle.ikimizi de didik didik edeceklerdi.gerek yok dedik.Peki ozelde raporu almak istesem muayene falan olmam gerekermi kac gunde aliniyor bide ucret talep ediyolarmi ?
Hadi Allah yardımcın olsun.Dualarımız seninle. Bebişsiz dönme hastaneden inşaallah.Yarın transferim var arkadaşlar duanizi eksik etmeyin...
Vural transferin yarın dimi. Takip ediyorum seni Allah yardımcın olsun yarın bebişi/bebişleri al evine öyle git İnşaallah.Deniycem bunu yapmayı hehe
Evet transferim yarın allahin izniyle iyi dileklerin için teşekkür ederim yarın öss varmış gibi hissediyorumVural transferin yarın dimi. Takip ediyorum seni Allah yardımcın olsun yarın bebişi/bebişleri al evine öyle git İnşaallah.
Zehra hanim semra hanımın kardeşimi bilen var mı benziyor da zaten kardeşi çalışıyormuş orda dedilerMenekse hanim acikcasi bize de oyle dedi.hatta biraz ters dustu ikisi.. zehra hanim hemen hemsire odasinn karsisnda kan aldiklari yerin karsisinda odasi.o hastalarla ilgileniyor kaldıkları yerden tut yol tarifine kadar ilgilenip soruyor.isi bu zaten insan iliskileri departmaninda.sen direk ona git.devlet falan degil.özel de olr ama sgk anlasmali özel hastane olck.bi cogunn anlasmasi var ztn.bin tl indirim yapiyorlar.
ben biliyorm cnm kardesi.evet.Zehra hanim semra hanımın kardeşimi bilen var mı benziyor da zaten kardeşi çalışıyormuş orda dediler
Yarin oglene dogru ararlar.donmus embryolari cozuyolar sabahtan..hadi bol sans.insallah olur bu defaEvet transferim yarın allahin izniyle iyi dileklerin için teşekkür ederim yarın öss varmış gibi hissediyorum
Herhalde yarın arayıp saatini soyluycekler dimi bugün aramadilar
İnş.hayırlısı olsun.Evet ararlar ama yarına kadar aramazlarsa bence sabah ara.Görüşürüz.Evet transferim yarın allahin izniyle iyi dileklerin için teşekkür ederim yarın öss varmış gibi hissediyorum
Herhalde yarın arayıp saatini soyluycekler dimi bugün aramadilar
Transferin yapilacagi gün ariyorlar 12 1 gibi cnm.İnş.hayırlısı olsun.Evet ararlar ama yarına kadar aramazlarsa bence sabah ara.Görüşürüz.
jannfir vardıYarın transferi olan başka kimse yok mu?
Kim yapıyor transferinizi
jannfir vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?