Ayyyy hadi hayırlısı inş.olur.Dinlen.Görüşürüz.Canım bugün yapıldı transferim..embriyomla dinleniyorum şimdi evde
E vitamini ve cinko hangi marka kullandn canm keciboynuzunu kac ay tukettin?Keciboynuzu.e vitamini cinko.keci bitince caksir suyu.esim her aksam ceviz cikolata kayisi findik portakal muz hepsini tuketti.bal polen arisutu kucuk kavonoz yedi.prooxed tozunu 3 ay icti.boyle seyler canim.
Canim senin transferin adet olduğun tarihten itibaren kaç gün sonrà yapılmış olacak?Evet transferim yarın allahin izniyle iyi dileklerin için teşekkür ederim yarın öss varmış gibi hissediyorum
Herhalde yarın arayıp saatini soyluycekler dimi bugün aramadilar
İnşallah benim 3. Günde dondurulmustu dün çözmüş olmalılar 5. Güne götürmek için. Hiç aramadilar unuymaları dimi[
Yarin oglene dogru ararlar.donmus embryolari cozuyolar sabahtan..hadi bol sans.insallah olur bu defa
Yarın adetin 18. Günü olacak fakat ben estofem kullanmadım biliyorsunuz bakalım tutcak miCanim senin transferin adet olduğun tarihten itibaren kaç gün sonrà yapılmış olacak?
İnşallah tutar. Allah yardımcın olsunYarın adetin 18. Günü olacak fakat ben estofem kullanmadım biliyorsunuz bakalım tutcak mi
Ay aramaları gerekti dunden beri sen neden aramadin ki.bizi de ilk asamalarda aramadilar hep biz arayp embryo durumumuzu öğreniyorduk.keske sen arasaydin cnm ya.yarin sabah arayabilirler o zaman.İnşallah benim 3. Günde dondurulmustu dün çözmüş olmalılar 5. Güne götürmek için. Hiç aramadilar unuymaları dimi
Canim insallah tutar bende seni takipteyim ilacsiz donmus tedavi kolaymi 3tane 6ab kalitesinde donmus embiyom var tek bobrekli oldugumu ogrendim bunun icinde suanda sadece tansiyon ilaci kullanmama izin veriyo dok bu ay insallah basliyabilirsin derse tedaviye baslamak istiyorum insallah rabbim bizi de anne eder benim cennette bir oglum var ama bu dunyadada olsun istiyorummmmYarın adetin 18. Günü olacak fakat ben estofem kullanmadım biliyorsunuz bakalım tutcak mi
Hormon Testleri de istediler.eger yeni dondurmussan belki istememislerdir.bizimkinin uzerinden 4 5 ay gecmisti bikac hormon testi istediler.bide kist ve rahim kalinlgii ölçümü.Kızlar dondurulmus embriyo öncesi adetin 2. Gunu sizden progesteron hormonu tahlil sonucu istendi mi? Benden sadece ultrasonda rahim kalınlığına ve kist var mı yok mu ona bakıldı başlandı.
Teşekkür ederim. Ocak sonu gibi dondurmuslardi. Evet bende de kist ve rahim kalınlığı sonucu istendi.Hormon Testleri de istediler.eger yeni dondurmussan belki istememislerdir.bizimkinin uzerinden 4 5 ay gecmisti bikac hormon testi istediler.bide kist ve rahim kalinlgii ölçümü.
Yani yeni dondrms sayılır.gerek duymamis olsa gerek.insallah guzel haberlerini alirz :)Teşekkür ederim. Ocak sonu gibi dondurmuslardi. Evet bende de kist ve rahim kalınlığı sonucu istendi.
Amin insallah. Siz Hamilesiniz galiba? Dondurulmusla mi oldu?Yani yeni dondrms sayılır.gerek duymamis olsa gerek.insallah guzel haberlerini alirz :)
Evet cok sukur hamileym ve dondurulmusla..pek fark yok arasinda donmus ile taze arasinda.rahim bakimndan dondurulmusn faydasi var hatta.küçük bi ihtimal dondurlms cozulunce deger kaybediyor ama genelde memorialda degerini koruyor cozme sonrası..ben dahil diger tum transfere alinan kizlarin hep korumustu o donem.Amin insallah. Siz Hamilesiniz galiba? Dondurulmusla mi oldu?
Maşallah ne güzel. Allah sağlıklı hamilelik geçirmenizi nasip etsin insallah. Darısı bana ve benim gibi anne olmaya çabalayannlara inşallah. Benim taze embriyo pozitifti ama beta degerim çok az yükseldi 2 gün arayla ve ilaçlari bıraktım adet oldum. Bu ay dondurulmuşu denemeyi düşünüyoruz inşallah bu sefer tutar ve annEvet cok sukur hamileym ve dondurulmusla..pek fark yok arasinda donmus ile taze arasinda.rahim bakimndan dondurulmusn faydasi var hatta.küçük bi ihtimal dondurlms cozulunce deger kaybediyor ama genelde memorialda degerini koruyor cozme sonrası..ben dahil diger tum transfere alinan kizlarin hep korumustu o donem.
Evet geçen hafta oldumlaparaskopi oldunuz mu merak ettim.sonuç ne oldu.
Maşallah ne güzel. Allah sağlıklı hamilelik geçirmenizi nasip etsin insallah. Darısı bana ve benim gibi anne olmaya çabalayannlara inşallah. Benim taze embriyo pozitifti ama beta degerim çok az yükseldi 2 gün arayla ve ilaçlari bıraktım adet oldum. Bu ay dondurulmuşu denemeyi düşünüyoruz inşallah bu sefer tutar ve ann[/QUOTE.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?