Semra hanim tabi ki cok iyi bi prof.ama o hickimseyi takip etmiyor.siz bi dr.seciyorsunuz semra hanimi da gorme sansiniz var ama her takipte degil.zaten diger doktorlar da gayet iyiler.7500 den fazla tutuyor ama kisiden kisiye degisir.bizim hicbir testimiz yoktu.bi test haric gerisini devlette de yaptirabliyosunz zaten.infertilitenin sebebine ve islemlerine gore testler degisebiliyor ama 8 9 bine kadar en fazla masraf olur diye dusunuyorum.rapor da alin sgk anlasmali bi hastaneden.bin tl indirirler.hastanede zehra hanim var insan kaynaklarinda.onu görün her konuda bilgi veriyor.myayene ücretleri o 6.250 tl nin icinde.ayrica hicbir kontrol transfer ve yumurta toplama icin ucret yok.bi embryo mu iki mi buna siz degil hastane karar veriyor...çoğunlukla 1.ama dr veya semra hanim uygun gorurse 2 de oluyor.bazi kriterleri var mesela toplam 2 embryonz varsa ve biri cok iyi deglse falan ikisini birlikte veriyorlar.ya da yasiniz 35 yukarisi ise bikac deneme olduysa 2 konabiliyor.ama hastanenin bu konudaki tavri tek embryonn daha saglikli oldugu yönünde.dusuk ihtimali erken dogum ihtimali daha az tek embryoda.bol sans dilerim.Merhaba.bende memorial şişlide tüp bebek yaptırmak istiyorum önümüzdeki aylarda.
Bana yardımcı olursanız çok sevinirim
4 yıllık evliyim.sebepsiz infertilite deniliyor.geçen sene fertijinde aşılama yapıldı tutmadı.daha fazla yıpranmadan direk tüp bebek yaptırmak istiyorum.
Hangi dr.ları tavsiye edersiniz? Semra hanımı çok tavsiye ediyorlar ama bütün dr.lar ekipçe karar veriyomuş sanırım.
Biraz önce aradım 6250 tl fiyat verdiler.ilaçlar en fazla 1000 tl civarı tutsa toplam 7500 tl tutarmış.
Bunun haricinde başka masraflar oluyormu? Muayne ücreti yada herşeyi silbaştan tahliller testler isteniyormu?
Bizim bütün tahlillerimiz hsg filan yapılmıştı.
Son soru olarak ilk tüp bebek deneyiminde tek emriyomu konuluyor.yoksa tercih meselesimi?
Beni aydınlatırsanız çok sevinirim.çok tecrübesizim malesef.
Sorularıma tek tek cevap verdiğin için çok teşekkür ederim.Semra hanim tabi ki cok iyi bi prof.ama o hickimseyi takip etmiyor.siz bi dr.seciyorsunuz semra hanimi da gorme sansiniz var ama her takipte degil.zaten diger doktorlar da gayet iyiler.7500 den fazla tutuyor ama kisiden kisiye degisir.bizim hicbir testimiz yoktu.bi test haric gerisini devlette de yaptirabliyosunz zaten.infertilitenin sebebine ve islemlerine gore testler degisebiliyor ama 8 9 bine kadar en fazla masraf olur diye dusunuyorum.rapor da alin sgk anlasmali bi hastaneden.bin tl indirirler.hastanede zehra hanim var insan kaynaklarinda.onu görün her konuda bilgi veriyor.myayene ücretleri o 6.250 tl nin icinde.ayrica hicbir kontrol transfer ve yumurta toplama icin ucret yok.bi embryo mu iki mi buna siz degil hastane karar veriyor...çoğunlukla 1.ama dr veya semra hanim uygun gorurse 2 de oluyor.bazi kriterleri var mesela toplam 2 embryonz varsa ve biri cok iyi deglse falan ikisini birlikte veriyorlar.ya da yasiniz 35 yukarisi ise bikac deneme olduysa 2 konabiliyor.ama hastanenin bu konudaki tavri tek embryonn daha saglikli oldugu yönünde.dusuk ihtimali erken dogum ihtimali daha az tek embryoda.bol sans dilerim.
Bol sans:) ohh semra hoca da yapiyosa extra iyi bence:)Kızlar hastanedeyim bekliyorum 6 daymış transferim embiryolar çözülmüş. Semra hoca yapcak transferi heycanliyim inşallah tutunur lar. Bu arada alerjik astımım var ve acaip öksürük tuttu bişey olur mu acaba
Bende burdayım saat 17:30 daymış benimkide İnşallah tutunur bebişlerimizKızlar hastanedeyim bekliyorum 6 daymış transferim embiryolar çözülmüş. Semra hoca yapcak transferi heycanliyim inşallah tutunur lar. Bu arada alerjik astımım var ve acaip öksürük tuttu bişey olur mu acaba
Ne yapıldı laporoskopinde.tüpler nasılmış?çokk geçmiş olsun benim çok sancım olmuştu acayip gaz yapmıştıEvet geçen hafta oldum
Crinone jel kullanmıyorum daha. Bugün adetimin 7. Gunu. Sade folik asit ve estrofem kullanıyorum. Amin yaaa inşallah. Ben de öyle düşünüyorum Semra hocayi istiyorum çok. Eli ugurlu diyorlar :) sizinkini Semra hoca mı transfer etti?Cokk tesekkr ederimm insallah olur yaaa darisi isteyen herkese...seninkinde kimyasal gebelik olusmus demek ki.ilaclar degerini yukseltmis yani.smdi estrofem crinone jel rahmi hazirliyordur.bu defa rahim de dinlenmistir.insallah olumlu sonuc alirsn.ne zaman transferin.semra hoca varsa onu iste.
Tekrar asilama tavsiye etmezler sanmam..tek embryo konur bence.ben kendi doktorumu yani emre beyi tavsiye ederim.Sorularıma tek tek cevap verdiğin için çok teşekkür ederim.
Siz hangi dr.u tavsiye edersiniz?
Benim yaşım 27 tek embriyo konulur sanırım.belkide tekrar aşılama önerirler ama tekrar bi hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.en garanti yöntem tüp bebek olduğu için istiyorum açıkçası.
Bunada en iyi doktor karar vericek.
RABBİM HERKESİN KUCAĞINI DOLDURSUN.ANNELİĞİ HEPİMİZE TADDIRSIN İNŞAALLAH
Kızlar hastanedeyim bekliyorum 6 daymış transferim embiryolar çözülmüş. Semra hoca yapcak transferi heycanliyim inşallah tutunur lar. Bu arada alerjik astımım var ve acaip öksürük tuttu bişey olur mu acaba
Hayırlı olsun kızlar. İnşallah birazdan alacağınız bebisler bir ömür boyu sizinle olurBende burdayım saat 17:30 daymış benimkide İnşallah tutunur bebişlerimiz
Evet canm semra hoca transfere girdi.crinone daha zamani değil doğru unuttm.Crinone jel kullanmıyorum daha. Bugün adetimin 7. Gunu. Sade folik asit ve estrofem kullanıyorum. Amin yaaa inşallah. Ben de öyle düşünüyorum Semra hocayi istiyorum çok. Eli ugurlu diyorlar :) sizinkini Semra hoca mı transfer etti?
Hadi hayırlısı bakalım:) inşallah bu sefer buradan güzel haberler verebilirim.Evet canm semra hoca transfere girdi.crinone daha zamani değil doğru unuttm.
Hiçbirşey olmz Allahin iznyle cnm.su evhamindan vazgec :)Kızlar hastanedeyim bekliyorum 6 daymış transferim embiryolar çözülmüş. Semra hoca yapcak transferi heycanliyim inşallah tutunur lar. Bu arada alerjik astımım var ve acaip öksürük tuttu bişey olur mu acaba
Ayyyy hadi hayırlısı olsun iyi bak Semra Hocada yapacaksa çoook çook iyi olcak inş.Kızlar hastanedeyim bekliyorum 6 daymış transferim embiryolar çözülmüş. Semra hoca yapcak transferi heycanliyim inşallah tutunur lar. Bu arada alerjik astımım var ve acaip öksürük tuttu bişey olur mu acaba
hadi güzel haberler gelir sonunda inşaallah.Bende burdayım saat 17:30 daymış benimkide İnşallah tutunur bebişlerimiz
Ayyy Geçmiş olsun.İnş. ameliyat sonrası hemen hamile kalırsın Allahın izniyle. Ne dediler neler yapmışlar.Sorun neymiş.Evet geçen hafta oldum
Merhaba.bende memorial şişlide tüp bebek yaptırmak istiyorum önümüzdeki aylarda.
Bana yardımcı olursanız çok sevinirim
4 yıllık evliyim.sebepsiz infertilite deniliyor.geçen sene fertijinde aşılama yapıldı tutmadı.daha fazla yıpranmadan direk tüp bebek yaptırmak istiyorum.
Hangi dr.ları tavsiye edersiniz? Semra hanımı çok tavsiye ediyorlar ama bütün dr.lar ekipçe karar veriyomuş sanırım.
Biraz önce aradım 6250 tl fiyat verdiler.ilaçlar en fazla 1000 tl civarı tutsa toplam 7500 tl tutarmış.
Bunun haricinde başka masraflar oluyormu? Muayne ücreti yada herşeyi silbaştan tahliller testler isteniyormu?
Bizim bütün tahlillerimiz hsg filan yapılmıştı.
Son soru olarak ilk tüp bebek deneyiminde tek emriyomu konuluyor.yoksa tercih meselesimi?
Beni aydınlatırsanız çok sevinirim.çok tecrübesizim malesef.
Cnm bzm 6. Denememiz olmasına rağmen yaşınız genç ve vücudun taşıyamaz diye tek embriyo transferi yapılmıştı , Memorial kolay kolay 2 embriyo transferi yapmıyor erken doğum riski olabildiği içinmiş ....
Hsg dekş durumuna göre laparoskopi yada başka bi operasyon da önerebilirker tedavi öncesi ... Görüşmeye gitmeden tam net belli olmaz yapacağınız harcama
Ay hadi insallah..sarsilmayi hic problem etme.benim transfer gunu basima gelenler pismis tavugn basina gelmemstr..yagmur yedim yokus ciktim asansor bozuldu merdiven ciktim 3 saat yol gittim sallana sallana.yedigim yagmurun camurun haddi hesabi yoktu.taksi gelmedi hastanenin orda sirilsiklam olduk unutamam.o sogukta donduk esimle.cok sukur yaa.atlattik o gunleriKızlar evdeyim şimdi geldik.. arabada biraz sarsıldık.. bu arada baya meşhur olmuşum beni transferde herkes tanıdı sen vural misin diye sordularama iyi oldu muhabbet ettik orda heycanimiz azaldı. Semra hoca dediki naturel siklus tan iyi yanıt alıyoruz embiryon kaliteli bekliycez gorucez..
Şimdilikaksi ispat edilinceye kadar hamileyizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?