Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Evet nasıl tanıdım ama Bizde çok sarsıldık ama bunun önemi yok, hiç bu kadar relax transfere girmemiştim muhabbet iyi oldu. Burdaki herkes için en hayırlısı olsun inşallah

Arkadaşlar herkese merhaba öncelikle inşAllah hepiniz güzel haberler alır bebişlerinizi kucağınıza alırsınız Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın..
Ben 23 yaşındayım amh değerim 1.0 fsh: 9.69 Lh: 0.948 e2: 64.75 yumurta rezervim düşük 2 kez tüp bebek denedik ama malesef kaliteli yumurta elde edilemedi.. Birincisini novafertilde ikincisini istanbul maslak acıbadem de yaptırdım şimdi tekrar denemek istiyorum ama memoriel mi tekrar Bülent tıraş mı kararsizim.. benim gibi rezerv sorunu olan var mi yardımcı olir musunuz.. Teşekkürler..

Umarım fazla masraf olmaz.özel bi hastaneden rapor çıkarmaya çalışıcam.sizin sorununuz neydi?
Özel hastaneden rapor çıkarılıyor mu ki , bizim Zeynep Kamil ' den raporumuz vardı , 1000 tl indirim olmuştu

Cnm Bizde eşimde sperm azlığı bende de tüplerden sıvı akışı vardı , onun için laparoskopi oldum tüp bağlandı ....

Bende yeni yeni öğreniyorum herşeyi.vivaldi söyledi devletle anlaşmalı özel hastahanelerde rapor veriyormuş.
Araştırıcam bakalım.
Rabbim bebeğinizi kucağınıza almayıda nasib etsin

Bende yeni yeni öğreniyorum herşeyi.vivaldi söyledi devletle anlaşmalı özel hastahanelerde rapor veriyormuş.
Araştırıcam bakalım.
Rabbim bebeğinizi kucağınıza almayıda nasib etsin
Ben aldim canm ozel hastaneden rapor.1000 tl indirim oldu.sgk anlasmali olsn ama.cogunun var zaten.

Kızlar bugun işe geldim hemde araba kullandım transfer sonrası 1. gün:
Acaba test yapsam çıkar mı diyomuşum

PEKİ nasıl alacak raporu bende bu ay tup düşünüyorum
Iki kadin dogum doktoru tup bebek veya alternatif üreme bicimlerinin uygulanmasi uygundur şeklinde bir yazi yazacak ve imzalayacak.bizimki erkek kaynakli oldugu icin bi urolog bi kadin dogumcu imzaladi..test sonuclarinizi goturun.tanidiginz doktor varsa isiniz cok kolay.

Kizlar bu crinone jel ve folbiolu hamile kalinca 12.haftaya kadar kullanin diyorlar ya.acaba 12.haftayi bitirmek gerekiyor mu.normalde 12.haftaya kadarsa kullanmamak gerek ama bilemedim.

Benimde rezervim az..transferin 2.gunundeyim.5.gun iyi kalite embriyo transfer edildi. Memorialin Laboratuvarı çok iyi ben memnun kaldım.ikinci denemem bu ilkini de burda yaptırmıştım.oda iyi kaliteydi tutmadi..inşallah bu sefer tutar..

Evet nasıl tanıdım ama Bizde çok sarsıldık ama bunun önemi yok, hiç bu kadar relax transfere girmemiştim muhabbet iyi oldu. Burdaki herkes için en hayırlısı olsun inşallah
Nasılsın melcan benim öksürük beni mahvetti embiryolog bişey olmaz istediğin kadar öksür dedi ama yinede korkuyorum.. nasıl gidiyor senin nelere dikkat ediyorsun

Kızlar bugun işe geldim hemde araba kullandım transfer sonrası 1. gün:
Acaba test yapsam çıkar mı diyomuşum
Gerçekten bu kadar kolay mı özel hast. Bunun için ücret istiyomu peki

Nasılsın melcan benim öksürük beni mahvetti embiryolog bişey olmaz istediğin kadar öksür dedi ama yinede korkuyorum.. nasıl gidiyor senin nelere dikkat ediyorsun
Tatlım bende sordum istediğin kadar hapşır öksür bişey olmaz dedi. Ben sanki hiçbirşey yokmuş gb davranıorum dün nasılsa bugun aynı, öncekinde yattım olmadı bu sefer ayaktayım Sende durumlar ne

Kizlar bu crinone jel ve folbiolu hamile kalinca 12.haftaya kadar kullanin diyorlar ya.acaba 12.haftayi bitirmek gerekiyor mu.normalde 12.haftaya kadarsa kullanmamak gerek ama bilemedim.
Evet arkaddşım bana Ayşe hoca 12. Hafta dolduktan sonra crinone yi ve folbiol ü de bırakabilirsin demişti ... Estrofemi de 10. Hafta dolduktan sonra bıraktırmıştı ....

Hstane hic indirim yapmiyor sadece bi rapor indirimi var oda bana devletten alicaksin tek asilamayla vermez dediler illa araya tanidik sokmak lazim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…