Hstane hic indirim yapmiyor sadece bi rapor indirimi var oda bana devletten alicaksin tek asilamayla vermez dediler illa araya tanidik sokmak lazim yani
Evet aynen oyle dedim ben de defalarca.yardimci olmak adina soyledim ama nedense aksi ispat edilmeye calisiliyor..ben aldim o raporu bizzat.devletten almadm ama ozelden aldm.memorialin istediği tüp bebek raporu değil herhangi bir hastaneden bir kadın doğum doktoru birde ürologdan alınacak tüp bebek yapılabilir rapor basit yani
Evet aynen oyle dedim ben de defalarca.yardimci olmak adina soyledim ama nedense aksi ispat edilmeye calisiliyor..ben aldim o raporu bizzat.devletten almadm ama ozelden aldm.
Sizle ayni seyi soyluyorz da baska arkadaslar devletten tek aliniyor diyor.onlara da oyle soylenmis olablir.basta bize de menekse hanim oyle dedi.ama zehra hanim sgk anlasmali özel hastane de olur dedi ve oldu.evet aynı şeyi söylüyoruz
Bende de durum aynı ama benim 1ikapatıldı düğerinde bişe yok dedi.şimdi hsg istiorum aslında inş sorun yoktur.tüp bebek doktorun kimdiÖzel hastaneden rapor çıkarılıyor mu ki , bizim Zeynep Kamil ' den raporumuz vardı , 1000 tl indirim olmuştu
Cnm Bizde eşimde sperm azlığı bende de tüplerden sıvı akışı vardı , onun için laparoskopi oldum tüp bağlandı ....
Transfer konusunda tecrübemiz fazla aslında o yüzden ilk seferki kadar heycan yok alıştık olumsuzlara da belki:)Tatlım bende sordum istediğin kadar hapşır öksür bişey olmaz dedi. Ben sanki hiçbirşey yokmuş gb davranıorum dün nasılsa bugun aynı, öncekinde yattım olmadı bu sefer ayaktayım Sende durumlar ne
Ya ne güzelmiş özel hastaneden de rapor alabilmek. Yeni bir uygulama sanırım. ben aldığım zaman böyle bir şey yoktu. Neler çekmiştim zeynep Kamil o raporu almak için. Kabus gibiIki kadin dogum doktoru tup bebek veya alternatif üreme bicimlerinin uygulanmasi uygundur şeklinde bir yazi yazacak ve imzalayacak.bizimki erkek kaynakli oldugu icin bi urolog bi kadin dogumcu imzaladi..test sonuclarinizi goturun.tanidiginz doktor varsa isiniz cok kolay.
Rapor isi anladığım kadari ile tamamen formalite memorial icin.devletten alabilene plaket verilmeli bence.Ya ne güzelmiş özel hastaneden de rapor alabilmek. Yeni bir uygulama sanırım. ben aldığım zaman böyle bir şey yoktu. Neler çekmiştim zeynep Kamil o raporu almak için. Kabus gibiHatırlayınca sinirlerim bozuluyor.
Bende survivor ı izlerken uyuyakalmışım bir de ayaklarım o kadar üşüdüki çorap patikle dolaşıyorum hala. Semra hoca embriyon iyi kaliteli demişti de öncekine de aynen böyle demişti, dediğin gibi alıştık artık pek sallamıyorum :)Transfer konusunda tecrübemiz fazla aslında o yüzden ilk seferki kadar heycan yok alıştık olumsuzlara da belki:)
Ben bugun işe başladım akşam eve döndüğümde uykum çok geldi 9 da yattım sabah işe geldim şimdilik bu kadar daha test günümüze çok var.. semra hoca transfer yaparken bişey söyledimi sana embiryon nasılmış?
Amin canım hepimiz için hayırlısı olsun dualarımız hep birbirimizle...Arkadaşlar memlekete döndüm sonucu öğrenmeye az kaldı cumartesi test günüm az kaldı heyecan dorukta ama belirti yok Allah hepimize güzel haberler almayı nasip etsin dualarınızı eksik etmeyin
Aynen öyle. Dediğim gibi çok sinir bozucuydu.Rapor isi anladığım kadari ile tamamen formalite memorial icin.devletten alabilene plaket verilmeli bence.
Benimde nedense içimde olumsuz olacakmış gibi bi izlenim var geçmişte yaşadık ya ondan öyle hissediyoruz ama olsun kötüsüne alıştıralım kendimizi ki olumsuz olursa çabuk toparlayalım sonuçta daha bekleyen donmuşlarımız var:)Bende survivor ı izlerken uyuyakalmışım bir de ayaklarım o kadar üşüdüki çorap patikle dolaşıyorum hala. Semra hoca embriyon iyi kaliteli demişti de öncekine de aynen böyle demişti, dediğin gibi alıştık artık pek sallamıyorum :)
Fazla eğilip kalkma ağır kaldırma klasik şeylere dikkat et 13 nisana da daha var şu 0.1 i görmemek için hiç te yaptırasım yok aslında...
Ayşe hocaydı Can'ım , ama laparoskopiyi de transferi de Semra hoca yapmıştı ...Bende de durum aynı ama benim 1ikapatıldı düğerinde bişe yok dedi.şimdi hsg istiorum aslında inş sorun yoktur.tüp bebek doktorun kimdi
Cinsiyet belli mi cnm bebisinin.Ayşe hocaydı Can'ım , ama laparoskopiyi de transferi de Semra hoca yapmıştı ...
Ananas ye ebrarr bol bol.tutmasi kolaylasiyomus:) ben yedim.Arkadaşlar memlekete döndüm sonucu öğrenmeye az kaldı cumartesi test günüm az kaldı heyecan dorukta ama belirti yok Allah hepimize güzel haberler almayı nasip etsin dualarınızı eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?