Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hstane hic indirim yapmiyor sadece bi rapor indirimi var oda bana devletten alicaksin tek asilamayla vermez dediler illa araya tanidik sokmak lazim yani

memorialin istediği tüp bebek raporu değil herhangi bir hastaneden bir kadın doğum doktoru birde ürologdan alınacak tüp bebek yapılabilir rapor basit yani

memorialin istediği tüp bebek raporu değil herhangi bir hastaneden bir kadın doğum doktoru birde ürologdan alınacak tüp bebek yapılabilir rapor basit yani
Evet aynen oyle dedim ben de defalarca.yardimci olmak adina soyledim ama nedense aksi ispat edilmeye calisiliyor..ben aldim o raporu bizzat.devletten almadm ama ozelden aldm.

Bende de durum aynı ama benim 1ikapatıldı düğerinde bişe yok dedi.şimdi hsg istiorum aslında inş sorun yoktur.tüp bebek doktorun kimdi

Tatlım bende sordum istediğin kadar hapşır öksür bişey olmaz dedi. Ben sanki hiçbirşey yokmuş gb davranıorum dün nasılsa bugun aynı, öncekinde yattım olmadı bu sefer ayaktayım Sende durumlar ne
Transfer konusunda tecrübemiz fazla aslında o yüzden ilk seferki kadar heycan yok alıştık olumsuzlara da belki:)
Ben bugun işe başladım akşam eve döndüğümde uykum çok geldi 9 da yattım sabah işe geldim şimdilik bu kadar daha test günümüze çok var.. semra hoca transfer yaparken bişey söyledimi sana embiryon nasılmış?

Ya ne güzelmiş özel hastaneden de rapor alabilmek. Yeni bir uygulama sanırım. ben aldığım zaman böyle bir şey yoktu. Neler çekmiştim zeynep Kamil o raporu almak için. Kabus gibi Hatırlayınca sinirlerim bozuluyor.

merhaba arkadaşlar bende dondurulmuş embriyo transferi yaptıracağım bu ay iki sorum var yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.birincisi önerebileceğiniz kadin doktor var mi memorial da tavır olarak anlayan dinleyen pozitif biri.ikincisi de transefere semra hanımın girmesi için yapabileceğimiz birsey var mı

Rapor isi anladığım kadari ile tamamen formalite memorial icin.devletten alabilene plaket verilmeli bence.

Merhaba kizlar yardiminiza ihtiyacim var..uzun zamandir hamile kalamiyorum.hsg ve mr sonucu dedilfis teshisi konuldu ve dr direk tup bebek dedi..bugun adetim 3.gunu ve tahlil yaptirdim sonuc..tsh.4.31 fsh.4.79 lutein 1.66 prolaktin 18.10 bu degerler nasil acaba siz tecrubelisiniz ben ilk yaptirdim bu tahlili.

Bende survivor ı izlerken uyuyakalmışım bir de ayaklarım o kadar üşüdüki çorap patikle dolaşıyorum hala. Semra hoca embriyon iyi kaliteli demişti de öncekine de aynen böyle demişti, dediğin gibi alıştık artık pek sallamıyorum :)
Fazla eğilip kalkma ağır kaldırma klasik şeylere dikkat et 13 nisana da daha var şu 0.1 i görmemek için hiç te yaptırasım yok aslında...

Arkadaşlar memlekete döndüm sonucu öğrenmeye az kaldı cumartesi test günüm az kaldı heyecan dorukta ama belirti yok Allah hepimize güzel haberler almayı nasip etsin dualarınızı eksik etmeyin
Amin canım hepimiz için hayırlısı olsun dualarımız hep birbirimizle...

Tedaviye yeni baslicak arkadaslar ozellikle aradim hastaneyi görüştüm eskiden ozelden alinan yazi kabul oluyomus fakat simdi kabul etmiyorlar arastirma yada unv hastanelerinden 2 doktor bir bashekim imzali rapor yazida degil rapor istiyolar bilginiz olsun bende ozel sgk anlasmali hastaneye randevu almistim iptal ettim devlete kaldi isimiz malesef.

Benimde nedense içimde olumsuz olacakmış gibi bi izlenim var geçmişte yaşadık ya ondan öyle hissediyoruz ama olsun kötüsüne alıştıralım kendimizi ki olumsuz olursa çabuk toparlayalım sonuçta daha bekleyen donmuşlarımız var:)

Dün bi tane naturel siklus transferi daha yapıldı o arkadaş bizi kk da bulacaktı buralarda mı acaba????? 2. transferiydi Ayşe hanım takibini yapmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…