Peki ikisi de mi hidroselpenksti tüplerin.ikisi de kapatıldı mı?inş ben de senn gibi hamile kalırım artıkkkkAyşe hocaydı Can'ım , ama laparoskopiyi de transferi de Semra hoca yapmıştı ...
Ne bilim yemedim inşallah tutar son 3 gün bakalım az kaldıAnanas ye ebrarr bol bol.tutmasi kolaylasiyomus:) ben yedim.
Arkadaşlar memlekete döndüm sonucu öğrenmeye az kaldı cumartesi test günüm az kaldı heyecan dorukta ama belirti yok Allah hepimize güzel haberler almayı nasip etsin dualarınızı eksik etmeyin
Bende survivor ı izlerken uyuyakalmışım bir de ayaklarım o kadar üşüdüki çorap patikle dolaşıyorum hala. Semra hoca embriyon iyi kaliteli demişti de öncekine de aynen böyle demişti, dediğin gibi alıştık artık pek sallamıyorum :)
Fazla eğilip kalkma ağır kaldırma klasik şeylere dikkat et 13 nisana da daha var şu 0.1 i görmemek için hiç te yaptırasım yok aslında...
Cinsiyet belli mi cnm bebisinin.
Canim ben yaklasik iki aydir kullaniyorum. Cok kotu oluyordum surekli istifra buyuk abdest. Ama yumurtalarin kalitesini arttirdigi icin dr birak dedigi halde birakmadim.. bir sure sonra geciyr yan etkileri.. benim kan sekerim normaldede acikir acikmaz dusuyor. Ilac zaten insulin direncini kiriyor korkma normal hala iciyorum benArkadaşlar glifor kullanan var mı ben kullanıyorum sabah tok karnına bir tane ama içtikten üç saat sonra elim ayağım titriyo kan şekerim mi düşüyo tansiyonum mu bilmiyorum hemen bir şeyler yiyiyorum biraz zaman geçince düzeliyo sizde kullananlar varsa sizede oluyor mu merak ettim normal mi böyle olması gebelik testi yapana kadar kullanacam sonuca göre hastane bilgi vercekmiş
Hayırlısı olsun.aynen saglikla kucagimiza alalim da.bide darisi herkese.Kızlar bekleme sürecinde bol bol su tüketin düzenli olarak , ve transferi tutan bi arkaddşım bana her gün 1 kase kabak çekirdeği ye demişti , bende ilk defa bu trasferimde yedim, nasip tabi önce ama mutlaka bir faydası dokunmuştur inşallah
Yok Can'ım belli değil daha ... Bu hafta gittiğimde belli olur belki de ama İnsn hiiiççç merak etmiyorum , sağlıkla kucağımıza almak nasip oksun hepimize yeterki
Jannfir hayırlı olsun canim transfer sürecine gidebilmişsin maşAllah Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin canım sana nasıl bir tedavi uygulandı havuz yöntemi mi ? Bana havuz yöntemi demişti yani 3 kez yumurta toplama işlemi yapıp arasından en kaliteli olanı seçip transfer ediyor 2 kez denendi ama henüz kaliteli yumurta bulunamadi.. Bende Memorial ile Acibadem arasında kararsızım bana bi fikir verin lütfenBenimde rezervim az..transferin 2.gunundeyim.5.gun iyi kalite embriyo transfer edildi. Memorialin Laboratuvarı çok iyi ben memnun kaldım.ikinci denemem bu ilkini de burda yaptırmıştım.oda iyi kaliteydi tutmadi..inşallah bu sefer tutar..
Canım hayırlısı olsun çok çok sevindim:)) Rabbim tez zamanda kucağına almayı da nasip etsin kaçıncı denemende kavuştun minik meleğine seninle bahçeciden yazışıyoduk belki hatırlarsın nasıl seviniyorum böyle olumlu sonuçları duyunca bu zorlu yolda Allah herkesin yüzünü güldürsün ben de oğluma kavuştum 4 eylülde herkese şansı bahtı açık evlatlar dileğiyle sağlıkla kalın canımKızlar bekleme sürecinde bol bol su tüketin düzenli olarak , ve transferi tutan bi arkaddşım bana her gün 1 kase kabak çekirdeği ye demişti , bende ilk defa bu trasferimde yedim, nasip tabi önce ama mutlaka bir faydası dokunmuştur inşallah
Yok Can'ım belli değil daha ... Bu hafta gittiğimde belli olur belki de ama İnsn hiiiççç merak etmiyorum , sağlıkla kucağımıza almak nasip oksun hepimize yeterki
Bir dondurulmuş embriyom vardı ama doktorlar onu kullanmayalim bi tedavi daha uygulayip bi kaç embriyo daha elde edelim dediler.yani bi nevi havuz yöntemi işte.normal gonal f cetrotide tedavisi klasik tüp bebek uygulandı.insallah sonuda güzel olur...Acıbademi bilmiyorum ama memorial çok profesyonel.sen iyice araştır neresi içine sinerse orda yaptır canım...@MatmazeL-G
Ayy ne güzel embriyo oluşmuş.. Bende o günleri görür müyüm acaba
Kız melcann senin profile baktım sen 33 yaşındamısın 25 falan gösteriyosun maşallah şaşırdım hee..Bende survivor ı izlerken uyuyakalmışım bir de ayaklarım o kadar üşüdüki çorap patikle dolaşıyorum hala. Semra hoca embriyon iyi kaliteli demişti de öncekine de aynen böyle demişti, dediğin gibi alıştık artık pek sallamıyorum :)
Fazla eğilip kalkma ağır kaldırma klasik şeylere dikkat et 13 nisana da daha var şu 0.1 i görmemek için hiç te yaptırasım yok aslında...
Yaşlandım vural ya ama maalesef bu işler biyolojik yaşa bakıo :)Kız melcann senin profile baktım sen 33 yaşındamısın 25 falan gösteriyosun maşallah şaşırdım hee..
nasılsın bende hiç belirti yok:)zaman geçmiyor sanki doğal siklustan takip olan arkadaşı bulamadım hala ben sizi bulurum demişti .. oda olsaydı konuşurduk burda belirtilerimizi.. gerçi şuan hiç belirti yok
Bu uğurda çabalayan herkese dua ediyorum. Çok çok zor bir süreç yaşamayan anlayamaz.. Allah yardımcımız olsun..Inşallah canım sonu önemli olan duani eksik etme..
canım sana özel ilgi gösterdiler mi? çünkü zaten sorun yumurta. bir tanesi bile çok çok kıymetli doktorun titiz davranması gerekliBenimde rezervim az..transferin 2.gunundeyim.5.gun iyi kalite embriyo transfer edildi. Memorialin Laboratuvarı çok iyi ben memnun kaldım.ikinci denemem bu ilkini de burda yaptırmıştım.oda iyi kaliteydi tutmadi..inşallah bu sefer tutar..
bizler canımızın derdindeyken bazı insan görünümlüler paranın derdinde Allah ıslah etsin.Kızlar hastanedeyken bişey duydum çok üzüldüm... bi çift dondurulmuş embiryolarını florance nihgtgaleden memoriala taşımış.. memorialda embiryolog çözmek için açtığında embiryo olmadığını görmüş ya çifti kandırmışlar embiryonuz oluştu diye yada memoriala gönderirken içine embiryo koymamışlar.. ama hiç birşey kanıtlayamamışlar hastane nerden bilelim onlar açtığında embiryoları atmadığını biz içine koymuştuk demişler.. bende bahçeciden taşıdım embiryolarımı ama hepsi kaliteli dediler çok güzel iş çıkarmış bahçeci dedi memorialdaki embiryolog...
başıma böyle bişey gelse çok üzülürdüm bunu kim yaptıysa çok günah allah affetsin ne diyim.
canım sana özel ilgi gösterdiler mi? çünkü zaten sorun yumurta. bir tanesi bile çok çok kıymetli doktorun titiz davranması gerekli
Memorialde Semra Hanım değil mi ? bende orayı düşünüyorum araştırıyorum en çok Bahçeci ve Memorial den bahsediyor topiklerdeCanım öyle çok özel bir ilgi yok hatta benim doktorum çok az konuşuyordu aylin hanim.az yumurta var ama artıyı eksiyi söyledi hep dürüst oldu bana.ve ben çok doğru karar verdiğini düşünüyorum ilaç dozu ne zaman ilacı bırakmam gerektiği falan.cok ilgiden ziyade işini çok sağlam yapmasindan yanayım.ama başka bir yer bilmediğim için yinede sen araştır.benim beklentim buydu zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?