Canım hayırlısı olsun çok çok sevindim:)) Rabbim tez zamanda kucağına almayı da nasip etsin kaçıncı denemende kavuştun minik meleğine seninle bahçeciden yazışıyoduk belki hatırlarsın nasıl seviniyorum böyle olumlu sonuçları duyunca bu zorlu yolda Allah herkesin yüzünü güldürsün ben de oğluma kavuştum 4 eylülde herkese şansı bahtı açık evlatlar dileğiyle sağlıkla kalın canım
Merhaba canım Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsib bizlere umut oluyorsunuzAaaa hakkaten nerelerden nereye dimi , sana da çok sevindim canımmmm sana dasağlıkla büyütmeyi nasip etsin Rabbim inşallah ...
Can'ım bizim 6. Denemede oldu , Memorial da bi tane daha deneme yapmıştık o da tuttu ama çok küçükken düştü , 2. Denememiz de tuttu çok şükür devam ediyo inşallah böyle devam eder ...
Ama bana umut deme yaaaaa , büyük pişmanlıklarımdan biri umut taki 2 tedavim , bize ulun beyin kalitesi çok iyi dediği embriyo meğer 4bc miş sonra öğrendik...Senin bebeğin tüp bebek sonucu mu oldu ?..
Canım ben memorialde yaptırdım çok memnun kaldım şehirdışından gittim tedavi için transferim yapıldı bekliyorum cumartesi test yaptırcam bu 3.denemem memorialde diğer ikisi kendi şehrimde yapıldı ama memorial süper olumsuzda olsa 3 Adet dondurulmuşum var yine orda denerim işinin hakkını veriyorlar bence benim yaptırdığım merkezde ciddiyetsizlik vardı embriyo bilgisi bile alamamıştım burda transfere girmeden embriyolog bizzat kendisi geldi embriyonun fotosu kalitesi ile bilgi verdi etkilemek istemiyorum seni tabiki ben memnun kaldım sadece paylaşmak istedimMerhaba canım Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsib bizlere umut oluyorsunuzsizde sorun neydi Memorial den memnun kaldın mı bende yumurta rezervi sorunu var merkez araştırıyorum 3. denemem olacak yardımcı olursan sevinirim..
Sperm sorunu azospermi idi.hastane diger konularda da iyidir bence ama iyi arastirin yine de.Peki sorununuz neydi ? ben yumurta rezervi konusunda başarısı olan bir merkez arıyorum da
Ilk gorusme diye bisey yok ilk muayene var cnm.o da ucretli ama tedaviye orada baslarsaniz muayene ucreti toplam ucretin içinden aliniyor.biz oyle yaptik yani degismemisse oyledir.İlk görüşme randevumu aldım semra hoca için taa mayısta boşluk varmış.burdan ön görüşme ücretsiz diye okumuştum sanki ama değilmiş. Bir sürü test istediler.rahim filmi çektirmicrm laporoskopi cd si var.çekelim derse yaptırırım diye düşünüyorum
Bilmiyorum santraldakiler adetli mi görüleceksiniz normal mi dedi.tuhaf geldi bana ne değişecek anlamadım.bakalım ücreti kesrcekler mi başlarsakIlk gorusme diye bisey yok ilk muayene var cnm.o da ucretli ama tedaviye orada baslarsaniz muayene ucreti toplam ucretin içinden aliniyor.biz oyle yaptik yani degismemisse oyledir.
Adetliyken git bence normal muayeneni ol.adetsizken gitmenin hiçbir anlami yok zaten.zaman kaybi sadece.oncesinde doktorlarla konusabilirsn belki ama somut veriler uzerine konusmak daha mantkli.Bilmiyorum santraldakiler adetli mi görüleceksiniz normal mi dedi.tuhaf geldi bana ne değişecek anlamadım.bakalım ücreti kesrcekler mi başlarsak
Ee peki doktorumu seçmiş mi oldum şimdi yücel bey dedim gitti.ön görüşme için.Adetliyken git bence normal muayeneni ol.adetsizken gitmenin hiçbir anlami yok zaten.zaman kaybi sadece.oncesinde doktorlarla konusabilirsn belki ama somut veriler uzerine konusmak daha mantkli.
Tanısal amaçlı laparaskopi olmuşsun ama mecburen bunu yapıyorlar sorun var mı yok mu diye. iyi rahimde tüplerde sıkıntı yoksa bu iyi bişey inş. sonunda mutlu son olurİnş. Benimki boşuna gibi bişey olmuş açıp kapatmislar. Çünkü bi sorun yokmuş. Rahim filmi yanıltmis olsun ama pisman değilim hayırlısı artık.
Vuraaal pozitif olman işe yarayacak inşaALLAH.Kızlar bugun işe geldim hemde araba kullandım transfer sonrası 1. gün:
Acaba test yapsam çıkar mı diyomuşum
Ever seçmiş oldun ama yucel bey cok iyiymis zatenEe peki doktorumu seçmiş mi oldum şimdi yücel bey dedim gitti.ön görüşme için.
valla bazen düşünüyorum da işimiz zaten Allahlık ta ama böyle şeyleri duydukça insanın aklına herşey geliyor.Allah korusun hepimizi.Kızlar hastanedeyken bişey duydum çok üzüldüm... bi çift dondurulmuş embiryolarını florance nihgtgaleden memoriala taşımış.. memorialda embiryolog çözmek için açtığında embiryo olmadığını görmüş ya çifti kandırmışlar embiryonuz oluştu diye yada memoriala gönderirken içine embiryo koymamışlar.. ama hiç birşey kanıtlayamamışlar hastane nerden bilelim onlar açtığında embiryoları atmadığını biz içine koymuştuk demişler.. bende bahçeciden taşıdım embiryolarımı ama hepsi kaliteli dediler çok güzel iş çıkarmış bahçeci dedi memorialdaki embiryolog...
başıma böyle bişey gelse çok üzülürdüm bunu kim yaptıysa çok günah allah affetsin ne diyim.
Yazık ya bayağı üzücü. Allah yardımcısı olsun.Kızlar hastanedeyken bişey duydum çok üzüldüm... bi çift dondurulmuş embiryolarını florance nihgtgaleden memoriala taşımış.. memorialda embiryolog çözmek için açtığında embiryo olmadığını görmüş ya çifti kandırmışlar embiryonuz oluştu diye yada memoriala gönderirken içine embiryo koymamışlar.. ama hiç birşey kanıtlayamamışlar hastane nerden bilelim onlar açtığında embiryoları atmadığını biz içine koymuştuk demişler.. bende bahçeciden taşıdım embiryolarımı ama hepsi kaliteli dediler çok güzel iş çıkarmış bahçeci dedi memorialdaki embiryolog...
başıma böyle bişey gelse çok üzülürdüm bunu kim yaptıysa çok günah allah affetsin ne diyim.
Canım bende ilk görüşmede önce semra hanım dedim bir doktor daha seçmen gerek dediler ayşe hanımı seçtim 2 kere ayşe hanım baktı 3 kere yücel bey baktı transferime de yücel bey girdi ben memnun kaldım zaten hepsi bakıyo işlerinde iyiler hiç kafana takma ben güvendim herkes işini yapıyor hayırlısı olsun inşallah canım sormak istediğin bişey olursa cevaplayanilirim ben yeni tedavi oldum transferim yapıldı cumartesi test günümEe peki doktorumu seçmiş mi oldum şimdi yücel bey dedim gitti.ön görüşme için.
Ne güzel darısı bize dualarımız hepimiz için sen ne zaman tedavi oldun kaçıncı gün embriyosu idiKızlaar test günlerinizi bende heyecanla bekliyorum sizinle birlikte dua da ediyorum aynı yollardan geçmiş sonunda Rabbimin verdiği bebikimle mutlu olmuş bi Şişli memorial hastası olarak insaAllah sizde güzel haberler vereceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?