Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Aaaa hakkaten nerelerden nereye dimi , sana da çok sevindim canımmmm sana da sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Rabbim inşallah ...

Can'ım bizim 6. Denemede oldu , Memorial da bi tane daha deneme yapmıştık o da tuttu ama çok küçükken düştü , 2. Denememiz de tuttu çok şükür devam ediyo inşallah böyle devam eder ...

Ama bana umut deme yaaaaa , büyük pişmanlıklarımdan biri umut taki 2 tedavim , bize ulun beyin kalitesi çok iyi dediği embriyo meğer 4bc miş sonra öğrendik... Senin bebeğin tüp bebek sonucu mu oldu ?..

Merhaba canım Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsib bizlere umut oluyorsunuz sizde sorun neydi Memorial den memnun kaldın mı bende yumurta rezervi sorunu var merkez araştırıyorum 3. denemem olacak yardımcı olursan sevinirim..

Canım ben memorialde yaptırdım çok memnun kaldım şehirdışından gittim tedavi için transferim yapıldı bekliyorum cumartesi test yaptırcam bu 3.denemem memorialde diğer ikisi kendi şehrimde yapıldı ama memorial süper olumsuzda olsa 3 Adet dondurulmuşum var yine orda denerim işinin hakkını veriyorlar bence benim yaptırdığım merkezde ciddiyetsizlik vardı embriyo bilgisi bile alamamıştım burda transfere girmeden embriyolog bizzat kendisi geldi embriyonun fotosu kalitesi ile bilgi verdi etkilemek istemiyorum seni tabiki ben memnun kaldım sadece paylaşmak istedim

Ben de memorialdan memnun kalanlardanim.dogrusu baska yer denemedik.ama bikere bahceci ile gorustum.memorial sindi icimize daha cok.iyi ki de orda karar kildik. Islerini cok ciddiye alıyor doktorlar .tum ekip profesyonel.yine olsa yine memoriala giderim.

Peki sorununuz neydi ? ben yumurta rezervi konusunda başarısı olan bir merkez arıyorum da

İlk görüşme randevumu aldım semra hoca için taa mayısta boşluk varmış.burdan ön görüşme ücretsiz diye okumuştum sanki ama değilmiş. Bir sürü test istediler.rahim filmi çektirmicrm laporoskopi cd si var.çekelim derse yaptırırım diye düşünüyorum bir de ön görüşme doktoru olarak yücel bey,betül hanım ve mustafa bey dedi ben yücel beyi seçtim ama bu seçimimle tedaviyi yürütecek doktoru seçmiş olmuyorum di miiii

Ilk gorusme diye bisey yok ilk muayene var cnm.o da ucretli ama tedaviye orada baslarsaniz muayene ucreti toplam ucretin içinden aliniyor.biz oyle yaptik yani degismemisse oyledir.

Ilk gorusme diye bisey yok ilk muayene var cnm.o da ucretli ama tedaviye orada baslarsaniz muayene ucreti toplam ucretin içinden aliniyor.biz oyle yaptik yani degismemisse oyledir.
Bilmiyorum santraldakiler adetli mi görüleceksiniz normal mi dedi.tuhaf geldi bana ne değişecek anlamadım.bakalım ücreti kesrcekler mi başlarsak

Bilmiyorum santraldakiler adetli mi görüleceksiniz normal mi dedi.tuhaf geldi bana ne değişecek anlamadım.bakalım ücreti kesrcekler mi başlarsak
Adetliyken git bence normal muayeneni ol.adetsizken gitmenin hiçbir anlami yok zaten.zaman kaybi sadece.oncesinde doktorlarla konusabilirsn belki ama somut veriler uzerine konusmak daha mantkli.

Adetliyken git bence normal muayeneni ol.adetsizken gitmenin hiçbir anlami yok zaten.zaman kaybi sadece.oncesinde doktorlarla konusabilirsn belki ama somut veriler uzerine konusmak daha mantkli.
Ee peki doktorumu seçmiş mi oldum şimdi yücel bey dedim gitti.ön görüşme için.

İnş. Benimki boşuna gibi bişey olmuş açıp kapatmislar. Çünkü bi sorun yokmuş. Rahim filmi yanıltmis olsun ama pisman değilim hayırlısı artık.
Tanısal amaçlı laparaskopi olmuşsun ama mecburen bunu yapıyorlar sorun var mı yok mu diye. iyi rahimde tüplerde sıkıntı yoksa bu iyi bişey inş. sonunda mutlu son olur

valla bazen düşünüyorum da işimiz zaten Allahlık ta ama böyle şeyleri duydukça insanın aklına herşey geliyor.Allah korusun hepimizi.

Yazık ya bayağı üzücü. Allah yardımcısı olsun.

Ee peki doktorumu seçmiş mi oldum şimdi yücel bey dedim gitti.ön görüşme için.
Canım bende ilk görüşmede önce semra hanım dedim bir doktor daha seçmen gerek dediler ayşe hanımı seçtim 2 kere ayşe hanım baktı 3 kere yücel bey baktı transferime de yücel bey girdi ben memnun kaldım zaten hepsi bakıyo işlerinde iyiler hiç kafana takma ben güvendim herkes işini yapıyor hayırlısı olsun inşallah canım sormak istediğin bişey olursa cevaplayanilirim ben yeni tedavi oldum transferim yapıldı cumartesi test günüm

Kızlaar test günlerinizi bende heyecanla bekliyorum sizinle birlikte dua da ediyorum aynı yollardan geçmiş sonunda Rabbimin verdiği bebikimle mutlu olmuş bi Şişli memorial hastası olarak insaAllah sizde güzel haberler vereceksiniz

Ne güzel darısı bize dualarımız hepimiz için sen ne zaman tedavi oldun kaçıncı gün embriyosu idi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…