İnşallah canım zaman geçmiyo heyecan var ne olcak hiç bilmiyorumHadi su sayfada hamileler cogalsin yaaa kizlar ha gayret :) olacak bu is insallah..
Insallah yerini cinsiyet öğrenme heyecanina birakir.her asamasi heyecan.kese kalp atışı cinsiyetİnşallah canım zaman geçmiyo heyecan var ne olcak hiç bilmiyorum
İnş bebeğin sıkıca tutunmuştur canım.güzel haberlerini bekliyoruz.Canım bende ilk görüşmede önce semra hanım dedim bir doktor daha seçmen gerek dediler ayşe hanımı seçtim 2 kere ayşe hanım baktı 3 kere yücel bey baktı transferime de yücel bey girdi ben memnun kaldım zaten hepsi bakıyo işlerinde iyiler hiç kafana takma ben güvendim herkes işini yapıyor hayırlısı olsun inşallah canım sormak istediğin bişey olursa cevaplayanilirim ben yeni tedavi oldum transferim yapıldı cumartesi test günüm
5.gun embriyosuydu 16 ocak transfer oldum canımNe güzel darısı bize dualarımız hepimiz için sen ne zaman tedavi oldun kaçıncı gün embriyosu idi
Benimkide 5 gün 5aa birinci kalite embriyo bir tane transfer oldu nasip inşallah tutunmuştur ben ve bütün arkadaşlar hepimiz pozitif sonuç alırız inşallah5.gun embriyosuydu 16 ocak transfer oldum canım
Hiç tedirgin olma profosyonel ekip işlerini gayet iyi ve ciddiyetle yapıyorlar için rahat olsun biliyorsunki bu tedavide moralde önemliİnş bebeğin sıkıca tutunmuştur canım.güzel haberlerini bekliyoruz.
benm 9.tedavi olacak bu yeni değilim hatta eskidim bu uğurda.ama burda ilk defa yapacağım için tedirginim
Bilirim zaman geçmez şimdi sana zor zamanlar ama güzel haberi alınca herseyi unutuyo insan insaAllah sizlerde güzel mutlu haberler alınBenimkide 5 gün 5aa birinci kalite embriyo bir tane transfer oldu nasip inşallah tutunmuştur ben ve bütün arkadaşlar hepimiz pozitif sonuç alırız inşallah
Insallah tutunmustur cok az kaldi teste.o yuksek degeri gormek herkese nasip olsun.bambaska bir duygu.sonuc kagidina bakana kadar kalbi yerinden firlayacak gibi oluyor insanin..insallah o özel duyguyu hepiniz yasarsiniz..gerçekten tanımıyorum hicbirinizi ama heyecaniniza ortagim...Benimkide 5 gün 5aa birinci kalite embriyo bir tane transfer oldu nasip inşallah tutunmuştur ben ve bütün arkadaşlar hepimiz pozitif sonuç alırız inşallah
Merhaba arkadaslar.sonunda buldum sizi.transferde birlikteydik:)bi türlü bakamadim kk ya.telefonumda donup duruyor zor yaziyorumKız melcann senin profile baktım sen 33 yaşındamısın 25 falan gösteriyosun maşallah şaşırdım hee..
nasılsın bende hiç belirti yok:)zaman geçmiyor sanki doğal siklustan takip olan arkadaşı bulamadım hala ben sizi bulurum demişti .. oda olsaydı konuşurduk burda belirtilerimizi.. gerçi şuan hiç belirti yok
Olley hoşgeldin :) herkese hayırlı kandiller arkadaşlar bu arada. ama ben galiba adet olucam bildiğin adet sancım var 13 üne kadar beklemek cook zorMerhaba arkadaslar.sonunda buldum sizi.transferde birlikteydik:)bi türlü bakamadim kk ya.telefonumda donup duruyor zor yaziyorumnasilsiniz bende de hic bir belirti yok.sanki transfer olmamis gibi hissediyorum.ilac falan kullanmayinca cok rahatim ama bir o kadar da heyecanli
Adet olcak hissi hamileyken bile oluyor.normaldir.hamileyken bile adet gunlerinde tüm adet belirtilerini hatta kanamasini gormek normal kabul ediliyor.Olley hoşgeldin :) herkese hayırlı kandiller arkadaşlar bu arada. ama ben galiba adet olucam bildiğin adet sancım var 13 üne kadar beklemek cook zor
Eve giderken sarsıldın mı ben 1 saatlik yol gittim hastane yarım saat sonra çıkardı.. buarada semra hoca bişey söyledimi sanaMerhaba arkadaslar.sonunda buldum sizi.transferde birlikteydik:)bi türlü bakamadim kk ya.telefonumda donup duruyor zor yaziyorumnasilsiniz bende de hic bir belirti yok.sanki transfer olmamis gibi hissediyorum.ilac falan kullanmayinca cok rahatim ama bir o kadar da heyecanli
Tam olarak havuz değil. Benim rezervim az bir tane dondurulmuşum vardı aylin hanimda o dursun dedi yeni bi tedavi yapalım bi kaç embriyo daha oluşturalım dedi.yani aslında diğer yerlerin havuz yöntemi gibi...şimdi transferimi oldum bekliyorum duanizi eksik etmeyin bu mübarek günde..Memorial'da yumurta rezerv azlığı da olsa havuz yapılmıyor diye biliyorum, havuz yapılmaya mı başlanmış bazı arkadaşlar yazmışlar merak ettim?
Ama adet gününe daha çok var adet belirtisi değildir inş hem sen daha önce hamiş olmuşsun demekki tutuyor .. olumsuzda olabilir kızlar dik durmamız lazım donmuş bizi bekleyen embiryolarımız hala var sonuçta.. biz neler atlattıkAy ne bileyim kızlar geçen seferde ağrım oldu diye sevindim ama tutmadı. Belirtiler yüzünden kafayı yicez hiç belli olmuo ayırt edilmio. Mecburen beklicez görcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?