Çok saol cnm seninle aynı gün tekrar yaptırıcam 2 gün sonra ikiye katlaması gerekiyormuş değerim 62 çıktı..Ayyy vural cok sevindim:))Allah tamamina erdirsin inş.saglikla kucagina almayi,büyüdüğünü görmeyi nasip etsin.inş.cnm darisi da bizlere olsun
Ben de sana soracaktim cnm yaptiracak misin diye.aynen benim de o sayiyi hiç göresim yok.ben beklicem çarşambayiKızlar kızmayın ama şu 0.1 i görmekten nefret ediyorum bu yuzden hiç yaptırasım yok ne yapsam bilemedim
Canım 12 senelik evliyim 3. Denemem diğer ikisini başka yerde yaptırmıştım memorialde ilk defa yaptırdım tuttu çok şükür allah herkese versin inşallahMerhaba pozitif sonuc alan arkadaslar kacinci denemede oldu kac yillik evlisiniz cevap verirseniz sevinirim ben memorialde 7 ci denememi yaptim negatif oldu anlatin bizede umut olsun biliyorsunuz bu surec cok zor
Diğer embryoyu sen kendin isteyince transfer ettryorsn cnm.zayifmissin epey ama ohss olmussn yumurta toplama sonrasi.benim gibi aynen yumurtalarin o ilaclara asiri tepki vermis ve cok yumurta sonrasi vucudn su toplamistr.23 yumurta toplamsti benden de.aynen mahvolmstm ben de.dondurdular sonra.o seklde veremezlerdi.iyi ki dondurdular.senin hemen vermisler miydi ki.kilo almaya calis bu süreçte rahmin de dinlenir..
çok çok çok şanslısın dualarımız seninle inşAllah herşey, her adım pozitif ilerler, hep mutlu ol.Kızlar 11.gün değerim 810 çıktı 3 hafta sonra ultrason kese ve kalp atışı dua edin
Kızlar sonucum olumsuz maalesef ve ben ağlayamadım bile. Sanırım alıştım. Ama sizi takipteyim sağlıkla kucağınıza alın inşallah, tedavi sürecindekilere ise hayırlısı olsun. iyi düşünün sonu iyi olsun hep. Herkese iyi şanslar
Canım çok üzüldüm, çok inanıyordum olacağına. İnşallah bir sonrakinde olur. Umudunu kaybetme.Kızlar sonucum olumsuz maalesef ve ben ağlayamadım bile. Sanırım alıştım. Ama sizi takipteyim sağlıkla kucağınıza alın inşallah, tedavi sürecindekilere ise hayırlısı olsun. iyi düşünün sonu iyi olsun hep. Herkese iyi şanslar
Melcan hayirlisi olsun diyorduk.cok üzücü ama hayirlisi böyleymiş diyelim.vazgecmek yok.umudunu da kaybetme sakin.inşallah Allah en güzeliniAllah ın takdiri diyorum ne diyim elimizden gelen bu. Ben hep memorial de denedim ilk denememde 2 konuldu 2 si de tuttu ama 26. Haftada erken doğum oldu 1 ay yaşadı meleklerim. Sonrakiler hep negatif işte. Allahım hepimize hayırlısını versin yüzümüz gülsün. Olmayınca olmuyo napıyım
İnş.katlanarak devam eder ve hersey cok güzel ilerler cnm.saglikla kucagina almayi ve büyüdüğünü görmeyi nasip etsin AllahÇok saol cnm seninle aynı gün tekrar yaptırıcam 2 gün sonra ikiye katlaması gerekiyormuş değerim 62 çıktı..
Ahh canim benim cok uzuldm ya inşallah bi an once toparlanirsn ne denir ki gerçekten zor Allah sabir versin yardim etsin.insallah bi gun senin de saglikla ve gününde kucagina almak nasip olur.Allah ın takdiri diyorum ne diyim elimizden gelen bu. Ben hep memorial de denedim ilk denememde 2 konuldu 2 si de tuttu ama 26. Haftada erken doğum oldu 1 ay yaşadı meleklerim. Sonrakiler hep negatif işte. Allahım hepimize hayırlısını versin yüzümüz gülsün. Olmayınca olmuyo napıyım
Canım üzülme sakın rabbim tez zamanda verir inşallah umutsuzluğa kapılma olur muKızlar sonucum olumsuz maalesef ve ben ağlayamadım bile. Sanırım alıştım. Ama sizi takipteyim sağlıkla kucağınıza alın inşallah, tedavi sürecindekilere ise hayırlısı olsun. iyi düşünün sonu iyi olsun hep. Herkese iyi şanslar
Saol canım bende herkese dua ediyorum inan inşallah bir gün hepimiz bebek sahibi olacağız allan izni ile herşey vakti saati geldiğinde oluyor hepimize nasip olsun dualarımız hep beraberçok çok çok şanslısın dualarımız seninle inşAllah herşey, her adım pozitif ilerler, hep mutlu ol.
Allah ın takdiri diyorum ne diyim elimizden gelen bu. Ben hep memorial de denedim ilk denememde 2 konuldu 2 si de tuttu ama 26. Haftada erken doğum oldu 1 ay yaşadı meleklerim. Sonrakiler hep negatif işte. Allahım hepimize hayırlısını versin yüzümüz gülsün. Olmayınca olmuyo napıyım
Bu benim 4. denememdi 3. denemede pozitifti ama 7. haftada kalbi durdu...Merhaba pozitif sonuc alan arkadaslar kacinci denemede oldu kac yillik evlisiniz cevap verirseniz sevinirim ben memorialde 7 ci denememi yaptim negatif oldu anlatin bizede umut olsun biliyorsunuz bu surec cok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?