Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Pozitif sonuc alanlari tebrik ederim kucaklarina almak nasip olur ins hayirlisiyla bizim gibi tedaviye yeni baslayanlara umut oluyorsunuz bende dun basladim hayirlisiyla 3 yumurta arkadan gelende 2 adet var bakalim hayirlisi olur inss bi yandan heyecan bi yandan korku var icimde .

Ayyy vural cok sevindim:))Allah tamamina erdirsin inş.saglikla kucagina almayi,büyüdüğünü görmeyi nasip etsin.inş.cnm darisi da bizlere olsun
Çok saol cnm seninle aynı gün tekrar yaptırıcam 2 gün sonra ikiye katlaması gerekiyormuş değerim 62 çıktı..

Merhaba pozitif sonuc alan arkadaslar kacinci denemede oldu kac yillik evlisiniz cevap verirseniz sevinirim ben memorialde 7 ci denememi yaptim negatif oldu anlatin bizede umut olsun biliyorsunuz bu surec cok zor

Merhaba pozitif sonuc alan arkadaslar kacinci denemede oldu kac yillik evlisiniz cevap verirseniz sevinirim ben memorialde 7 ci denememi yaptim negatif oldu anlatin bizede umut olsun biliyorsunuz bu surec cok zor
Canım 12 senelik evliyim 3. Denemem diğer ikisini başka yerde yaptırmıştım memorialde ilk defa yaptırdım tuttu çok şükür allah herkese versin inşallah

benim ohss sınırındasın ama değilsin demişti Sevinç Hanımla Emre Bey, şişkinliğim oldu yumurtalarım çok rahatsız ediyordu oturup kalkamıyordum yumurta toplamadan sonrada çok ağrılarım olmuştu, transferden sonra normale döndü herşey çok yolundaydı Semra Hanımda transfer esnasına kontrolde ettim iyisin demişti ama düştüğüne şahit oldum işte transferden sonra 9. gün.

Kızlar sonucum olumsuz maalesef ve ben ağlayamadım bile. Sanırım alıştım. Ama sizi takipteyim sağlıkla kucağınıza alın inşallah, tedavi sürecindekilere ise hayırlısı olsun. iyi düşünün sonu iyi olsun hep. Herkese iyi şanslar

olumsuzluğun nedeni ile ilgili bir bilgi var mı? başka deneyecek misin MELCAN kaçıncı denemendi pek takip edemiyorum geçmişten ama. inşAllah kendiliğinden olsun diyesim geldi şu an sana.

Canım çok üzüldüm, çok inanıyordum olacağına. İnşallah bir sonrakinde olur. Umudunu kaybetme.

Allah ın takdiri diyorum ne diyim elimizden gelen bu. Ben hep memorial de denedim ilk denememde 2 konuldu 2 si de tuttu ama 26. Haftada erken doğum oldu 1 ay yaşadı meleklerim. Sonrakiler hep negatif işte. Allahım hepimize hayırlısını versin yüzümüz gülsün. Olmayınca olmuyo napıyım

Melcan hayirlisi olsun diyorduk.cok üzücü ama hayirlisi böyleymiş diyelim.vazgecmek yok.umudunu da kaybetme sakin.inşallah Allah en güzelini
nasip edecektir.bakalim benim sonucum ne olacak.

Çok saol cnm seninle aynı gün tekrar yaptırıcam 2 gün sonra ikiye katlaması gerekiyormuş değerim 62 çıktı..
İnş.katlanarak devam eder ve hersey cok güzel ilerler cnm.saglikla kucagina almayi ve büyüdüğünü görmeyi nasip etsin Allah
İnan cok sevindim cok mutlu oldum.melcan için de bir o kadar üzüldüm.Bizim de bir an önce yüzümüz gülsün inş.

Ahh canim benim cok uzuldm ya inşallah bi an once toparlanirsn ne denir ki gerçekten zor Allah sabir versin yardim etsin.insallah bi gun senin de saglikla ve gününde kucagina almak nasip olur.

Canım üzülme sakın rabbim tez zamanda verir inşallah umutsuzluğa kapılma olur mu

çok çok çok şanslısın dualarımız seninle inşAllah herşey, her adım pozitif ilerler, hep mutlu ol.
Saol canım bende herkese dua ediyorum inan inşallah bir gün hepimiz bebek sahibi olacağız allan izni ile herşey vakti saati geldiğinde oluyor hepimize nasip olsun dualarımız hep beraber

Ne diyosun ya ben çok umutluydum senden neden öyle oldu ki semra hanıma git direk başka doktora gitme nedenini sor ilk doğumdan kaynaklı mı de gerekirse semra hoca histeroskopi yapsın ne biliyim korkma genceciksin daha.. bizimde bi sayı çıktı testte ama sonumuz nolcak allah bilir.. sen sen ol semra hocayı bırakma canım beni dinle bak.. genetikte bişey yoktu galba ikizler normaldi sonuçta rahimde bişey var bence embiryon kaliteliydi çünkü.. semra hanım hepsini inceler merak etme mayısta bekliyorum iyi haberlerini hadi bakalımmm toparlann..

Umay senin sonucun kaldı bekliyoruz inşallah seninki iyi çıkar.. göğüslerde ağrı var mı?

Bu benim 4. denememdi 3. denemede pozitifti ama 7. haftada kalbi durdu...
3 yıllık evliyim erkek infer+endometriozis vardı.. diğer 2 denememi bahçecide yaptırdım sonraki tüm denemelerim ordan kalan dondurulmuşlarla yapıldı.. yani 1 kere opu oldum. Pozitif almakta mutlu son için yeterli olmayabiliyor bunu acı şekilde öğrendim onun için allah tamamına erdirsin diyorum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…