Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Vivaldi transfer sonrası ve öncesi çok destek oldun bize sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah...
Ne demek canim.ben de sevincimi tek yasamayi sevmeyenlerdenim senin gibi baskalarinin da olumlu olmasi, tanimasam bile beni mutlu ediyor.ayni yoldan gecen hastalariz çünkü.insallah hepimiz sağlıkla kucagimiza alırız.tedavi sürecinde olanlar ve yeni baslayacaklar da pozitifi görür insallah.....

Kızlar kızmayın ama şu 0.1 i görmekten nefret ediyorum bu yuzden hiç yaptırasım yok ne yapsam bilemedim

Kızlar kızmayın ama şu 0.1 i görmekten nefret ediyorum bu yuzden hiç yaptırasım yok ne yapsam bilemedim
Yuzles durumunla.ne olacaksa olsun kafandaki bu ikilemden ve belirsizlikten kurtul.eninde sonunda öğreneceksin.olumsuzsu dusunme gorunceye kadar..güçlü ol hazirlikli ol ama olmsuz olacak diye kendini yeme.hep bir B planin olsn..olmlu olrsa ne ala olmasa da diger planını hayata gecir.insallah olmlu olur ve birazdan senin de sevinc cigliklarini duyariz:) bol sans

Saol canım moralin için akşama doğru yaptırayım o zaman çıkınca yazarım durumu umaycım sana da iyi şanslar

ilk denememdi VİVALDİ :S çok umutlanmıştım her şey o kadar yolunda gitmişti ki son güne kadar tam bir hamilelik belirtileriyle geçiyordu günlerim, çok üzüldüğüm için biraz toparlanayım diyorum MELCAN Sevinç hanım dün telefonda negatif dedi pat kapattı ilaçlar, jel devam mı tamam mı hiç bir şey demedi bende dün akşam hiç birini kullanmadım, transferimide Semra Hanım yapmıştı 5 ab kalitede 2 embriyom vardı son olarak 1 tane embriyom kaldı.

ay inşAllah herşey hep yolunda gider, dua ediyorum hepimiz için Rabbim hayırlısı ise herkese nasip etsin en en en kısa zamanda.

Ilkmis daha canim uzulme yaaa.yine yaparsın toparlaninca.ne guzel bir de donmusun var onu kullanirsin.ilaclari bildiğim kadari ile birakiyorsn folbiolu bi hafta daha kullan diyorlar.ara sen yine de hastaneyi hemsireler soyluyor.sansin bol.olsun bi dahaki sefere insallah:)

Selam Bende sessiz bir takipciyim..
Allah bebek Isteyen herkeze nasip etsin ins..
Bende Bu Ay Donmuslarimla Denemek istiyordum 6 Tane Daha Donmus Embriyom Var.. Ama Negatifi Görmekten Cok Korktugum Icin Birtürlü Biletimi Alip TürkiyeYe Gidemedim Hala.. Adetimde Bugün Yarin Gelir..

6 tane donmuş embriyon var bence hiç durma yaptır seninde güzel haberlerini bekleriz, ben dün negatif sonuç aldığım için ve son 1 tane embriyom kaldığı için çok üzgünüm.

inşAllah Vivaldi, 20 tane yumurtam vardı yumurta toplama işlemim çok sancılı geçmişti sonraki 2 gün boyunca zor yürüdüm, ilaçlar hep kusturmuştu beni şu an ben 46 kiloyum doktor zayıf olduğun için böyle oldu demişti, oda bende korku bıraktı ya yine embriyo tutmazsa ya yine yumurta toplama olursa diyede korkum var kiloda alamıyorum istediğim halde, birazda stresli bir işte çalışıyorum, negatif sonuçların ardından hastane arıyor mu? diğer embriyonun transferi için?

6 tane donmuş embriyon var bence hiç durma yaptır seninde güzel haberlerini bekleriz, ben dün negatif sonuç aldığım için ve son 1 tane embriyom kaldığı için çok üzgünüm.
Benim Atlatmam 7-8 Ayimi Aldi Iki Kere Negatif Aldim.. Üzülme Ikinci Denemende Tutucak Ins.. Umudumuzu Kaybetmemeliyiz..

Kızlar pozitif aldın sana söylemesi kolay demeyin ama bişey söylüycem..
Benim 4. denememdi 3. denememde pozitifti fakat 7 . haftada kalbi durdu allaha hep dua ettim allahım kucağıma almayı nasip etmiyceksen pozitifide gösterme diye negatif çıksaydı hayırlısı değilmiş diyip tekrar yapacaktık mayısta melcanla konuşmuştuk hatta...
Melcan sen daha önce hamile kalmışsın yine kalacaksın allah hayırlıysa pozitif göstersin de öyle git ben 2 kere 0,1 aldım hemde ilk iki denememdi çömezdim çok acı çektim ama 3. denemede bebğin kalbi durdu dediklerinde negatifi almış olduğum günden çok daha fazla acıdı yüreğim ve geçmek bilmedi.. allah zamanını biliyor ona emanet et oda bize bir can emanet etsin inşallah.. donmuşlarımız var çok şükür ve memorialda yaptıracak imkanımız var herşey yoluna girecek semra hoca ne gerekiyorsa yapar merak etmeyin...pozitifi aldım ama inanın geçen seferki kadar sevinemedim çünkü beni nelerin beklediğini hiç bilmiyorum allah hayırlısını versin..

Bende başladığımda 48 kiloydum 4. deneme sonucunda 54 kilo oldum:) onlar aramıyor ama sen bi gidersin konuşursunuz neden olmamış olabilir bundan sonra neler yapılacak semra hocaya gidin diğerlerine sonra gidersiniz ısrarcı olun biraz ben özel hastasıyım falan deyin ne bilim.. ama insan tüm bunları 4 deneme yaptıktan sonra öğreniyor...

Rabbim Hayirlisini Versin.. Zor Seyler yasamissin.. Rabbim saglikli kucagina almayi nasip etsin.. Tedavinin önceside sonrasida hep stress.. Allahim bu cabalarimizin sonunda yüzümüzü güldürsün ins..

Allah yardımcın olsun canım. İnşallah bir sonraki denemende hayırlısıyla evladına kavuşursun.

Diğer embryoyu sen kendin isteyince transfer ettryorsn cnm.zayifmissin epey ama ohss olmussn yumurta toplama sonrasi.benim gibi aynen yumurtalarin o ilaclara asiri tepki vermis ve cok yumurta sonrasi vucudn su toplamistr.23 yumurta toplamsti benden de.aynen mahvolmstm ben de.dondurdular sonra.o seklde veremezlerdi.iyi ki dondurdular.senin hemen vermisler miydi ki.kilo almaya calis bu süreçte rahmin de dinlenir..

Benimde Kilo Alma Problemim Var malesef bende tek yumurtalik var digeri nedense iki tüp bebek denememdede hic tepki vermedi ilaclara tek yumurtalikta 18 tane yumurtam olustu.. Bence yumurtaliklarin ve rahmini dinlendir üc ay ve sonra tekrar dene.. Ben ümitsiz vaka gibi oldugum icin korkularim cok..

cnm cok üzüldüm ben de.insanin elinde degil ki ben de kaç gün kendime gelememiştim.ama ümidini kaybetme hiç.hemen önüne bak.inş.bizlerde bebeklerimizi kucsgimiza alacağiz.Allah cok büyük

Kızlar kan sonucum çıktı 62 pozitif..naturel siklus başarılı oldu yani.. Allahım inşallah tamamına erdirir.
ama şuan için sevinemiyorum çünkü umay ve melcanında pozitif almasını bekliyorum..
Ayyy vural cok sevindim:))Allah tamamina erdirsin inş.saglikla kucagina almayi,büyüdüğünü görmeyi nasip etsin.inş.cnm darisi da bizlere olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…