İnş.vural.göğüslerim her ay olduğu gibi şişti ve aciyor kasıklarımda ağriyor.adet oldum diye kac kez kalktim akşam.bakalim hayirlisi artikUmay senin sonucun kaldı bekliyoruz inşallah seninki iyi çıkar.. göğüslerde ağrı var mı?
Evet canım pozitif almakla bitmiyor geçen sene yaptırdığımda hamile kaldım ama 8 haftalıkken kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştum bu sefer inşallah tamamına erdirir rabbimBu benim 4. denememdi 3. denemede pozitifti ama 7. haftada kalbi durdu...
3 yıllık evliyim erkek infer+endometriozis vardı.. diğer 2 denememi bahçecide yaptırdım sonraki tüm denemelerim ordan kalan dondurulmuşlarla yapıldı.. yani 1 kere opu oldum. Pozitif almakta mutlu son için yeterli olmayabiliyor bunu acı şekilde öğrendim onun için allah tamamına erdirsin diyorum hep
Merhaba hayirli olsun allah kucaginiza almayiida basip etsin bu arada cocuk sahibi olmamanizin sorunu nedirCanım 12 senelik evliyim 3. Denemem diğer ikisini başka yerde yaptırmıştım memorialde ilk defa yaptırdım tuttu çok şükür allah herkese versin inşallah
Amin allah yuzumuzu guldursunBu benim 4. denememdi 3. denemede pozitifti ama 7. haftada kalbi durdu...
3 yıllık evliyim erkek infer+endometriozis vardı.. diğer 2 denememi bahçecide yaptırdım sonraki tüm denemelerim ordan kalan dondurulmuşlarla yapıldı.. yani 1 kere opu oldum. Pozitif almakta mutlu son için yeterli olmayabiliyor bunu acı şekilde öğrendim onun için allah tamamına erdirsin diyorum hep
Vural Çoook sevindim sonucuna. Değerinde çok iyi. 50 yukarısı sağlıklı diyorlar.Allah kucağına almayı nasip etsin inş. Sabah yazını gördüm ama telefonda internet sıkıntısı vardı.sadece yazını beğenebildim cevap yazamamıştımKızlar kan sonucum çıktı 62 pozitif..naturel siklus başarılı oldu yani.. Allahım inşallah tamamına erdirir.
ama şuan için sevinemiyorum çünkü umay ve melcanında pozitif almasını bekliyorum..
İnş.vural.göğüslerim her ay olduğu gibi şişti ve aciyor kasıklarımda ağriyor.adet oldum diye kac kez kalktim akşam.bakalim hayirlisi artik
Melcan hayırlısı buymuş. canını hiiiç sıkma. Hep beraber önümüzdeki maçlara bakıcaz. Hemen diğer tedavine odaklan üzülmeye falan vaktimiz yok hiçbirimizin kızlaaar Allah bizim yanımızda.Allah ın takdiri diyorum ne diyim elimizden gelen bu. Ben hep memorial de denedim ilk denememde 2 konuldu 2 si de tuttu ama 26. Haftada erken doğum oldu 1 ay yaşadı meleklerim. Sonrakiler hep negatif işte. Allahım hepimize hayırlısını versin yüzümüz gülsün. Olmayınca olmuyo napıyım
Umay çarşamba mı yaptıracaktın testi meraktayız. Hakkında hayırlısı olsun inş.İnş.vural.göğüslerim her ay olduğu gibi şişti ve aciyor kasıklarımda ağriyor.adet oldum diye kac kez kalktim akşam.bakalim hayirlisi artik
Allah tamamına erdirsinn çok iyi sonucunKızlar kan sonucum çıktı 62 pozitif..naturel siklus başarılı oldu yani.. Allahım inşallah tamamına erdirir.
ama şuan için sevinemiyorum çünkü umay ve melcanında pozitif almasını bekliyorum..
Semra hocayla görüşmek zor gibi görünüyor ben asistanıYla görüşemedim bile bu adetimde gidecektim görüşmeye mayısa kadar doluymuş peki acil bir durum olduğunda ya da tedavide bir şey soracağımız zaman nasıl iletişim kurucaz??şimdiye kadar doktorlarım bir telefon uzağımdaydı.Bende başladığımda 48 kiloydum 4. deneme sonucunda 54 kilo oldum:) onlar aramıyor ama sen bi gidersin konuşursunuz neden olmamış olabilir bundan sonra neler yapılacak semra hocaya gidin diğerlerine sonra gidersiniz ısrarcı olun biraz ben özel hastasıyım falan deyin ne bilim.. ama insan tüm bunları 4 deneme yaptıktan sonra öğreniyor...
Bende bugun aradim semra hocayla sadece gorusucem muayene olmiycam dedim ucretsiz gorusmuyo semra hanim dediler 410 verecekmisim olduuAllah tamamına erdirsinn çok iyi sonucun
Semra hocayla görüşmek zor gibi görünüyor ben asistanıYla görüşemedim bile bu adetimde gidecektim görüşmeye mayısa kadar doluymuş peki acil bir durum olduğunda ya da tedavide bir şey soracağımız zaman nasıl iletişim kurucaz??şimdiye kadar doktorlarım bir telefon uzağımdaydı.
Hayır canım ilk muayenede veriliyor sadece. Ama tedaviye başlarsan bu ücreti toplam tedavi ücretinden düşüyorlar yanlış hatırlamıyorsamKizlar semra hoca 410 doktorlarda 310mu 330mu ne aliyomus her muayenedemi aliyolar bu parayi
Evet ben vericem işte :) telefonda ben de sordum ücret daha sonra düşülüyor mu diye muhasebeyi bağlayım diyince vazgeçtim.zaten santralle konuşabiliuosun.neyse buranın da bi işleyişi vardır.öğrenirizBende bugun aradim semra hocayla sadece gorusucem muayene olmiycam dedim ucretsiz gorusmuyo semra hanim dediler 410 verecekmisim olduu
Aynen oyle oluyor doğru hatırlıyorsun canim.hasta tedaviye karar verirse toplam ucretten düşülüyor ilk muayene ucreti.Hayır canım ilk muayenede veriliyor sadece. Ama tedaviye başlarsan bu ücreti toplam tedavi ücretinden düşüyorlar yanlış hatırlamıyorsam
Evet canim çarşamba yaptiricam.tabi ondan önce adet olmazsamUmay çarşamba mı yaptıracaktın testi meraktayız. Hakkında hayırlısı olsun inş.
Bende bugun aradim semra hocayla sadece gorusucem muayene olmiycam dedim ucretsiz gorusmuyo semra hanim dediler 410 verecekmisim olduu
Semra hocaya tedavi esnasında siz ulaşamıyorsunuz ama o size ulaşıyor.. asistanına beni arasın diye not bırakıyorsunuz müsait olunca mutlaka dönüyor.. dosyayı inceliyor ve not yazıyor üstünede.. şahsen bende cep telefonu bile var ama aramayı çok tercih etmiyorum kadının 3500 tane hastası var herkes ondan hizmet almak istiyor herkez günde 1 dk görüşse bu kadın ne zaman muayene yapacakki.. valla ben mustafa bahçecinin de hastasıydım ama semra kahramanla arasında dünyalar kadar fark var... ki bahçeci tüp bebekte markadır ama kişiye göre tedavi asla uygulanmıyor.. ilacı basıyorlar herkese koşarak uzaklaştım oradan..Allah tamamına erdirsinn çok iyi sonucun
Semra hocayla görüşmek zor gibi görünüyor ben asistanıYla görüşemedim bile bu adetimde gidecektim görüşmeye mayısa kadar doluymuş peki acil bir durum olduğunda ya da tedavide bir şey soracağımız zaman nasıl iletişim kurucaz??şimdiye kadar doktorlarım bir telefon uzağımdaydı.
Aminnn bende okadar üzüldüm ki melcana... okadar tatlı bi insandı ki çok pozitifti hep içim acıdı canım benim ben inanıyorum allah ona vericek zaten dondurulmuşlarıda var onları kullanıcak bize yetişicek bidahaki ay semra hoca onu hamile yapıcak..D
Vural Çoook sevindim sonucuna. Değerinde çok iyi. 50 yukarısı sağlıklı diyorlar.Allah kucağına almayı nasip etsin inş. Sabah yazını gördüm ama telefonda internet sıkıntısı vardı.sadece yazını beğenebildim cevap yazamamıştımBugün hep sizlerdeydi hep aklım. Melcan için üzüldük. İnş.bir sonrakine melcanla bereber bizlerin ki de olur. Umaydan da pozitif sonuç gelir inş.
Canm kadin neden sadece gorussun ki.herkes ön görüşme yapsa o kadin ne ameliyata girebilir ne hasta görebilir.ne goruseceksin ayrica.muayene zaten ilk gorusme.muayene ediyor ve sana uygun tedavi öneriyor.arti o ücret sonra toplam ucretten kesiliyor.ön gorusmelik bi sey yok yani.semra hanima guveniniz sonsuz olmali zaten.on gorusme yapip sonra karar vermek anlamsiz..kadin seni gormeden muayene etmeden tedavi sekli de oneremez.semra hanim icn insanlar dunyanin öbür ucundan geliyor.bizler de turkiyenin baska bi ucundan gittik.burda hangi doktora gitsem ve tup bebekle hamile kaldığımi söylesem doktoru soruyor.semra hanim deyince ooooo diyor.turkiyede herkesin idolu o.Bende bugun aradim semra hocayla sadece gorusucem muayene olmiycam dedim ucretsiz gorusmuyo semra hanim dediler 410 verecekmisim olduu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?