İnş.cnm yaa. hayirlisi artik oluruna biraktim.Tamam clearblue çok kaliteli lh ile bhcg yi ayırt edebiliyordur . Dandik kaset Tipi olanlar gösteriyor heralde.. neyse bekleyelim bakalım adet olmasak bari
Üzüldüm arkadaşım ama zamanı gelince zaten olacak, kendini de çok üzme bak biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah a kalmış. Benim de doktorum sevinç hanım artık kadın beni her negatif sonrası görmekten bıktı :) sabret toparlan hemen sonraki tedavine başla...merhaba kızlar benim dün sonucum çıktı Sevinç hanım aradı negatif çıkmış ve haberi duyup ağlamaya başladımo esnada kanamam başladı çok üzüldüm insanın elinde olmuyor. Rabbim hayırlısını nasip etsin, hamile olan arkadaşlarıma bol bol dua ediyorum tamamına ersin inşAllah.
Amin canım bende yeni öğrendim hamile olduğumu bende herkesw dua ediyorum daha önceden 2 Negatif sonucu almış biri olarak üzülme ve vazgeçme inşallah sende alıcan güzel haberleri vakti saati var diye düşün olur mu dualar hepimiz içinmerhaba kızlar benim dün sonucum çıktı Sevinç hanım aradı negatif çıkmış ve haberi duyup ağlamaya başladımo esnada kanamam başladı çok üzüldüm insanın elinde olmuyor. Rabbim hayırlısını nasip etsin, hamile olan arkadaşlarıma bol bol dua ediyorum tamamına ersin inşAllah.
Kacinci denemen bilmiyorum ama toparlanmaya ve yeni tedavin için moral depolamaya calis canm.ümidini kaybetme..insallah bi sonraki tedavinde pozitifi görürsün..Allah yardimcin olsun..burdaki herkes seni cok iyi anliyor..yalniz değilsin.merhaba kızlar benim dün sonucum çıktı Sevinç hanım aradı negatif çıkmış ve haberi duyup ağlamaya başladımo esnada kanamam başladı çok üzüldüm insanın elinde olmuyor. Rabbim hayırlısını nasip etsin, hamile olan arkadaşlarıma bol bol dua ediyorum tamamına ersin inşAllah.
Canım çok sevindim gözün aydın inşallah onlarda pozitif alır isteyen bekleyen herkeste alırKızlar kan sonucum çıktı 62 pozitif..naturel siklus başarılı oldu yani.. Allahım inşallah tamamına erdirir.
ama şuan için sevinemiyorum çünkü umay ve melcanında pozitif almasını bekliyorum..
Ben 3 aylık olana kadar kimseye söylemem heralde düşük olabilir diyeArkadaşlar hastaneyim kan testi verdim 287,91 di cumartesi günü yaptırdığımda acaba yükseldimimkese ve kalp atışlarını görebilecekmiyim heyecanlıyım ve hiç kimseye söylemedim hamile olduğumu ve kalp atış ve kese görene kadarda söylemeyeceğim dua edin onuda görim inşallah sadece ben değil hepimiz isteyen bekleyen herkes
Hayırlı olsun çok sevindim. Darısı bebiş bekleyen herkesin başına inşallah.Kızlar kan sonucum çıktı 62 pozitif..naturel siklus başarılı oldu yani.. Allahım inşallah tamamına erdirir.
ama şuan için sevinemiyorum çünkü umay ve melcanında pozitif almasını bekliyorum..
Amin allahım isteyen herkese versin inşallah kucağımıza almayı nasip etsin..Hayırlı olsun çok sevindim. Darısı bebiş bekleyen herkesin başına inşallah.
Dualarimiz seninle o kadar yukselmisse devami gelir gibime geliyor bugn tekrarlarsin heralde testi..ben uc kez daha yaptım testi o donem.Arkadaşlar hastaneyim kan testi verdim 287,91 di cumartesi günü yaptırdığımda acaba yükseldimimkese ve kalp atışlarını görebilecekmiyim heyecanlıyım ve hiç kimseye söylemedim hamile olduğumu ve kalp atış ve kese görene kadarda söylemeyeceğim dua edin onuda görim inşallah sadece ben değil hepimiz isteyen bekleyen herkes
Ayyyy vural cokkkk sevindim yaa.insallah darisi bekleyen herkese..hayırlı olsun Allah kucağına almayi nasip etsin canim :)Kızlar kan sonucum çıktı 62 pozitif..naturel siklus başarılı oldu yani.. Allahım inşallah tamamına erdirir.
Yaşasınnn çok sevindim hayırlı olsun tatlım Allah tamamına erdirsin inşallah. Gördün mü bak boşuna üzmüşün kendiniKızlar kan sonucum çıktı 62 pozitif..naturel siklus başarılı oldu yani.. Allahım inşallah tamamına erdirir.
Lütfen aklından şu olumsuzlukları atta keyfini çıkar artıkBen 3 aylık olana kadar kimseye söylemem heralde düşük olabilir diye
aynen saçma sapan şeyler yaptım ya gerçekten hiç bir belirti olmuyor adet olacak gibi hisediyodum hep ... allahım inşallah seninkinide pozitif yapsın.. ve sağlıkla doğsunlar..Yaşasınnn çok sevindim hayırlı olsun tatlım Allah tamamına erdirsin inşallah. Gördün mü bak boşuna üzmüşün kendini
Vivaldi transfer sonrası ve öncesi çok destek oldun bize sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah...Ayyyy vural cokkkk sevindim yaa.insallah darisi bekleyen herkese..hayırlı olsun Allah kucağına almayi nasip etsin canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?