Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ayyy Hadi hayirlisi.Yücel Hoca nasıl biri o mu takip etti seni.tavsiye edeceğin Dr kim.

Arkadaşlar yarın bende gidiyorum hastaneye adetin ikinci günü banada ilaçsız tedavi dedi Semra hoca adeti bekliyorduk yarın başlıcam hayırlısıyla inşaallah
Hayirli olsun tedavin inş.canim.naturelsiklus gercekten cok rahat.başarili sonuclar da aliyorlar her nekadar benim olumsuz olsa da.transfrde 4 kisiydik vural melcan ben ve bir de rus bir bayan vardi.benim ve vuralin natureldi.rus olani bilmiyorum.çok şükür vuralin pozitif.2 de 1

canım b enim geçmiş olsun inşallah bidahakine bu sefer sadece semra hocayla görüş.. buarada benimde nolcağım belli değil pozitifte çıksa düşükle sonuçlanabiliyor.. allah yardımcımız olsun
Saol canim.sen de rahat ol.inş.Allah tamamina erdirir.saglikla kucagina alirsin inşallah.en azindan senin pozitif oldudegerin de cok güzel artmis canim.böyle devam etsin.biz de önümüze bakicaz artik.bir dahakine olur bizim de inşallah.Allah yardimcimiz olsun gercekten.

Canim Allah yardimcin olsun.imtihanimiz bitmiyor.hergün iğne yapmak zordur tabii ama sonu güzel olacak inşallah.canini sıkma hiç.hersey bebiş için:)

Ümitliyim inş hayırlısı olur bakalım Ayşe hoca yarın ne dicek yavrularım çözülünce kaliteli olur inş heyecanlı dönem başladı yine

Ayyy Hadi hayirlisi.Yücel Hoca nasıl biri o mu takip etti seni.tavsiye edeceğin Dr kim.
Tavsiye edicem doktor semra hoca gerisi klasik doktor iste.. Semra hoca benim dosyaya okadar uyarı notu yazmassaydi benimle bukadar ilgilenmezdi bence.. amâ yücel aylin kadar yoğun değil naturel siklusta tercih edilebilir

Kizlar cok saolun destekleriniz için.yapacak birsey yok hayirlisi buymuş demek ki.önüme bakicam artik.Allah en kisa zamanda bizlerin de kucaklarini doldursun saglikli bebislerle.
Canım ne diyimki hemen normale dönüp kol kola girip mayısta tekrar deniyoruz. Hayırlısıyla o bebekler hepimizin kollarında olacak. Moralini bozma lütfen

Vuralcım takip edemedim iyi misin lütfen stres yapma dr lar işini bilir sen sadece iyi düşün iyi olsun sağlıkla geçireceğin bir hamilelik süreci olsun tüm arkadaşlar içinde...

Vuralcım takip edemedim iyi misin lütfen stres yapma dr lar işini bilir sen sadece iyi düşün iyi olsun sağlıkla geçireceğin bir hamilelik süreci olsun tüm arkadaşlar içinde...
Benim ilk denememde herşey yolundayken 7. haftada kalbi durmuştu.. o yüzden şuan bişey söylemek için çok çok erken daha 4 haftalıkmış zamanda geçmiyor. az bi lekelenme oldu bide biraz umutsuzum açıkcası

Kizlar ayse hanim aradi bugün.iki tedavinde de embriyolarin kaliteliydi ve olmadi.müsait oldugunda gel bir kaç farkli test yapicaz dedi.rahmi inceleyebilirz dedi.3.tedaviye başlamadan araştiricaz dedi.histereskopiden mi bahsetti acaba.inşallah kötü bir durumla karşilaşmam.zorlu süreç başliyor yine.Allah yardimcimiz olsun

Benim ilk denememde herşey yolundayken 7. haftada kalbi durmuştu.. o yüzden şuan bişey söylemek için çok çok erken daha 4 haftalıkmış zamanda geçmiyor. az bi lekelenme oldu bide biraz umutsuzum açıkcası
Hiç umutsuz olma canim.ben inaniyorum hersey cok güzel olacak inşallah.dualarimdasin

İnşallah her şey daha güzel olur canım.sorunumuz neydi tüp bebek yaptirmadaki. Benim de 9. Ve 5. Haftada iki kaybim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…