Masallah cok iyi gidiyor degerin.o akinti aksama kalmaz.oyle kahve pembe cok az gelir.korkma.kasik agrisi hala var bende.rahim genişliyor ve embryo yapisiyor kasik agrisi yapar.gozun aydin cnm.insallah hayrlisi ile kucağına alirsn.darisi digerlerine diyelm.Yücel beyde öyle demiş sevinmeniz lazım dmekki derine yerleşiyor demiş ama bende bi kayıp varya hep wc deyimm kontrol yapıyorum.. şimdi kahve gibi geliyor çok ama çok az içinde kalmış gibi .. ama ağrım var kasık ağrım bu arada bugün 9. gün hcg :197 çıktı. 3 e katlamış
Hic korkma benimde olmustu ozamanlarda turuncu kirmizi tarzinda gelirse hemen doktora gitYücel beyde öyle demiş sevinmeniz lazım dmekki derine yerleşiyor demiş ama bende bi kayıp varya hep wc deyimm kontrol yapıyorum.. şimdi kahve gibi geliyor çok ama çok az içinde kalmış gibi .. ama ağrım var kasık ağrım bu arada bugün 9. gün hcg :197 çıktı. 3 e katlamış
mi ya transfer sonrası 9. günde oldu tuvalet kağıdına geldi sadece beyaz akınyıla karışık ucuk pembe sonra akşama kahve oldu ama yine çamaşırda yoktu sadece tuvalet kağıdına geldi tuvaletimi yaptıktan sonra bu dimi bahsettiğinizHic korkma benimde olmustu ozamanlarda turuncu kirmizi tarzinda gelirse hemen doktora git
canımm hiç üzülme moral çok önemli bu sınavın senin buna da şükür de bende negatif sonuç aldım 3 gün önce ama olsun canımız sağ olsun yine olur hemen toparlanmaya çalış anlayabiliyorum seni, ilk öğrendiğinde insan çok kötü oluyor yıkılıyor ama sıkma canını moralini bozma yaradanın vardır daha iyi bir bildiği.Arkadaşlar test sonucumu aldim negatif.moralim cok bozuk.zaten anlamistim olmadigini tüm belirtilerim adet belirtisi gibi.ama insan yine de umutlaniyor.vural bu arada ben evimin yakinindaki bir hastanede yaptirdim.senin de insallah hersey yolunda gider.Allah tamamina erdirsin saglikla kucagina al.
Canim cok uzuldm ya ne denir ki yani ümitliydik doğal yöntemden ama kısmetArkadaşlar test sonucumu aldim negatif.moralim cok bozuk.zaten anlamistim olmadigini tüm belirtilerim adet belirtisi gibi.ama insan yine de umutlaniyor.vural bu arada ben evimin yakinindaki bir hastanede yaptirdim.senin de insallah hersey yolunda gider.Allah tamamina erdirsin saglikla kucagina al.
Evet korkma normalGerçekten
mi ya transfer sonrası 9. günde oldu tuvalet kağıdına geldi sadece beyaz akınyıla karışık ucuk pembe sonra akşama kahve oldu ama yine çamaşırda yoktu sadece tuvalet kağıdına geldi tuvaletimi yaptıktan sonra bu dimi bahsettiğiniz
canım b enim geçmiş olsun inşallah bidahakine bu sefer sadece semra hocayla görüş.. buarada benimde nolcağım belli değil pozitifte çıksa düşükle sonuçlanabiliyor.. allah yardımcımız olsunArkadaşlar test sonucumu aldim negatif.moralim cok bozuk.zaten anlamistim olmadigini tüm belirtilerim adet belirtisi gibi.ama insan yine de umutlaniyor.vural bu arada ben evimin yakinindaki bir hastanede yaptirdim.senin de insallah hersey yolunda gider.Allah tamamina erdirsin saglikla kucagina al.
Cnm kanda pıhtılaşma var cleaxsan iğne kullanacaksın hergün bir sıkıntı yok korkmaKızlar şimdi hastaneden geldim doktor bende genetikk kan pıhtılaşması olduğu için 9 ay kullanmam gereken bi iğne verdi adı clexane bide aspirin verdi bunları kullanan varmı bilemedim şimdi kanama yapmasın bide.. FAKTÖR 5 MUTASYONU diye bi test yapmışlardı heterozigot çıkmış var mı bilen?
Sizde kullandırnız mı acaba kanamamı arttırmaz dimi ben ondan korkuyorumCnm kanda pıhtılaşma var cleaxsan iğne kullanacaksın hergün bir sıkıntı yok korkma
Evet bu iğneyi biliyorum şimdiye kadarki bütün tedavilerimde kullandım.testimde bir şey çıkmadığı halde tamamen önlem amaçlı.korkma kanama yapmaz bebeğin beslenmesi için bu iğne sana şart.anlamadığım neden tedavi sürecinde bu iğneyi başlatmadıklarıKızlar şimdi hastaneden geldim doktor bende genetikk kan pıhtılaşması olduğu için 9 ay kullanmam gereken bi iğne verdi adı clexane bide aspirin verdi bunları kullanan varmı bilemedim şimdi kanama yapmasın bide.. FAKTÖR 5 MUTASYONU diye bi test yapmışlardı heterozigot çıkmış var mı bilen?
İyi bak Vural normal olduğunu hocada söylemiş hiç kaygılanma kaygı olumsuzlukları getirir rahat ol ALLAH koruyacak inş.bebişini.Kızlar akşam yücel beyi aradı eşim aktif bi kanama yoksa progestoranada gerek yok demiş transferin 8. veya 9. günü böyle kanamaların normal olduğunu yerleşme kanaması olduğunu söylemiş. pembeden kırmızıya dönüşmesse sorun yok demiş. ama ben bugün hastaneye yinede gidicem şuan kanama yok kan pıhtılaşması var bende hamileliğim boyunca kan sulandırıcı iğne vurucam kendime her gün onu yazdırmaya gidicem hemde sorarım gerçi şuan kese görünmez bekliyip görücez diycek yücel bey..
oooo bak maşaallah çok iyi değerin olumsuz bişey olsa o kadar artmazdı çok iyi.Yücel beyde öyle demiş sevinmeniz lazım dmekki derine yerleşiyor demiş ama bende bi kayıp varya hep wc deyimm kontrol yapıyorum.. şimdi kahve gibi geliyor çok ama çok az içinde kalmış gibi .. ama ağrım var kasık ağrım bu arada bugün 9. gün hcg :197 çıktı. 3 e katlamış
Umay canını sıkma Allahın takdiri bu inş. sonrakine olacak. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Arkadaşlar test sonucumu aldim negatif.moralim cok bozuk.zaten anlamistim olmadigini tüm belirtilerim adet belirtisi gibi.ama insan yine de umutlaniyor.vural bu arada ben evimin yakinindaki bir hastanede yaptirdim.senin de insallah hersey yolunda gider.Allah tamamina erdirsin saglikla kucagina al.
Melcan naturel siklus değildi.Arkadaşlar Naturel Siklusla o zaman bir Vural mı var şimdi içimizde hamile olan. Başka yok mu. Merak ediyorum çünkü bana da naturel uygulayabileceklerini söylemişlerdi.Naturel Siklusla Umay,Melcan ve Vural vardı tedavi olan değil mi.
Plasenta 4 haftadan sonra oluşuyormus kan bebeğe gitmeye başladığında yani test pozitif çıktığında verelim demişti semra hoca.. Ben iğne olmasam coraspirin yetmezmi dedim iğne şartmis. Bu arada kesin kan pihtilasmasi var diyemiyorum ama riske atmamak için kullanıcaksin dedi..Evet bu iğneyi biliyorum şimdiye kadarki bütün tedavilerimde kullandım.testimde bir şey çıkmadığı halde tamamen önlem amaçlı.korkma kanama yapmaz bebeğin beslenmesi için bu iğne sana şart.anlamadığım neden tedavi sürecinde bu iğneyi başlatmadıkları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?