Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bir de daha adet olmadim 3.gün bugün gecikti.ayse hocaya söledim 1 haftaya kadar olmazsan tekrar test yaptir dedi.test yine negatifse hemen muayeneye gel dedi.böle birsey yaşayan var mi

İlgileniliyor olması çok güzel benim ilk denemem Ataşehir memorial deydi begatif oldu araştıralım demeyi bırak arayıp gelin bile demediler ki orasıda memorıal rabbimin iZni ile bir problem yoktur inşaallah...ben hep Rabbim doğru Zaman'ı bekliyor diyorum...Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Saol canim.senin adina da üzüldüm olup kaybetmek daha zordur.Allah bir daha göstermesin siZe ve hic birimize.bizim erkek kaynakli canim sayi hiz ve morfoloji sorunu var.
Sorunumuz aynı canım.bizim morfoloji ve hız sıfır. O yüzden dusuyor dedi bana da ayşe hanım. Rabbim kimseye yasatmasin kaybetmek çok çok zor

Sorunumuz aynı canım.bizim morfoloji ve hız sıfır. O yüzden dusuyor dedi bana da ayşe hanım. Rabbim kimseye yasatmasin kaybetmek çok çok zor
Canim ne durumdasın görünmüyorsun? Ben yarin için randevu aldım semra hocadan. Başlayabiliriz derse inşallah başlıycaz. Naturel siklus istiyorum ben de. Hamdolsun pgt den sağlıklı embriyolar gelmiş. Sen neler yaptın?

Bir de daha adet olmadim 3.gün bugün gecikti.ayse hocaya söledim 1 haftaya kadar olmazsan tekrar test yaptir dedi.test yine negatifse hemen muayeneye gel dedi.böle birsey yaşayan var mi
Canim benim de ilkinde gecikmişti hatta tekrar umuda kapıldım hamile miyim diye ama ne yazık ki 1 hafta sonra oldum. Sen bence önündeki tedaviye odaklan. Bir hafta falan gecikebiliyor adet. Hiç takma kafana. İnşallah bir sonrakinde hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına.

Canim benim esiminde morfoloji sıfırdı hareketlilikte... 2 kere tutmayın bi dünya test yapıldı sonra kan pihtilasmasi çıktı, çikolata kisti çıktı, yapisiklik çıktı... bu sorunları aştık ama araştirilmasaydi deneyip husran yaşamaya devam edecektir. . Embiryo kaliteli ise anneye histeroskopi ve laporoskopi yapılıyor 2 denemeye rağmen sonuç alınamazsa. Bi baksınlar zor bişey değil zaten yarım saat sürüyor göbek deligi nin altında küçük bir iz kalıyor sadece.

Saol canim.inşallah hepimiz aliriz bebişlerimizi hayirlisiyla kucagimiza

Selam arkadasim, benimde kan pihtilasma testi sonucunda MTHFR C677T HETEROZİGOT cikti. uzun zamandir topiklerde arastirmalarimdan, bazi arkadaslar igne kullaniyormus bazilarina doktoru gerek yok sizler tasiyicisiniz, hasta olan HEMOZIGOT diye cevap vermisler. Bir kac arkadasta Folic asit takviyesiyle ve Coraspirin ona devam ediyorlardi. Semra hoca cok tecrübeli bu konularda diyorsa yapilmasi taraftariyim. benimde 2 gebelik kaybim var bende bu durumda kullanmam gerekirse kullanacagim, dilerim saglikla bebeginizi kucaginiza alirsiniz.

inş.sonuç iyi olur.Umay birşeyler yapılıyor olması de güzel. Allah korusun çok yakın bir akrabama Dr.direk hiç şansın yok istersen Kıbrıstan yaptırabilirsin demişti taşıyıcı annelik gibi yani.Eşinin spermi başka ve başka bir kadından alınan yumurta ile embriyo elde edilecekmiş. Olacak olan bebek onun bebeği olmayacak tabi ki. Oda bu işleri bıraktı. Allah ona ve onun durumunda olanlara ve bizlere de mucize bebekler nasip etsin inş. Allah OL deyince hiçbir şey engel olamaz.

Selam arkadaslar,
Bu ay sonunda 2. tedaviye baslayacagim ve tedavi öncesinde, ovulasyon takibi yaptim yumurtlama gününden 10 gün sonra Climara bant kullanacagim. Benim ilk tedavide önden gelisen bir yumurtam vardi, sanirim önden gelisen yumurtayi baskilamak icin banti kullanacagim. bu sekilde tedaviye baslayaniniz varmi ? ben burada cok duymadim merak ettim dilerim sonuc alirim. bebek bekleyen ugrasan tüm arkadaslar, diliyorum cok ugrasmadan bebeklerimizi kucagimiza aliriz.

merhaba nasılsın ne yapmayı düşünüyorsun tekrar deneyecek misin merak ettim
ben bu ay tup bebek için tekrar sıfırdan başlayacaktım. fakat kontrol sonrası laparoskopi + histereskopi önerdiler bir bakalım dediler.. sol tüpte sıvı geçisi yok gibi sol tupu kapatabiliriz dediler birde tüp bebek tedavisinden sonra çikolata kistim oluştu hem onu alırız hem tüpleri kontrol ederiz hemde rahimde bir sorun varsa ona bakarız çizik atarız vb. gibi kadın faktörü olarak olumsuz herşeyi kaldıralım daha sonra tüp bebek deneyelim dediler. yapıcak bir şey yok tup bebek için onlara güveniyorum o sebepten 2 hafta içinde ameliyat olucam hayırlısı artık

Arkadaşlar bu kan pıhtılaşma testinin adı ney acaba. Memoriala gidince o istenilen bütün testleri yaptırdım şu kanda kromozan testi dahil.acaba onların içinde ki bir test mi pıhtılaşma testi adı ne diye geçiyor bilgisi olan var mı.bana pıhtılaşma sorunu yok dediler neye istinaden dediler anlamadım.

MERHABA
ben devlet hastanesinde genetik bölümü var orda yaptırdım. kanda trombofoli testi diye birşeydi yanlış hatırlamıyorsam.

MERHABA
ben devlet hastanesinde genetik bölümü var orda yaptırdım. kanda trombofoli testi diye birşeydi yanlış hatırlamıyorsam.
tşk Anka. ama memorialda bunu istemediler ancak pıhtılaşma sorunun yok dediler. İlginç anlamadım valla.Ben bi daha şu testlerime bakıyım.sağol.

MERHABA
ben devlet hastanesinde genetik bölümü var orda yaptırdım. kanda trombofoli testi diye birşeydi yanlış hatırlamıyor
tşk Anka. ama memorialda bunu istemediler ancak pıhtılaşma sorunun yok dediler. İlginç anlamadım valla.Ben bi daha şu testlerime bakıyım.sağol.
Anka baktım evet varmış bu testim trombofili paneli diye yazıyor normal yazıyor. tekrar sağol.

Hakkinda hayırlısı olsun canım. Laporoskopi ya da histeroskopi falan denilmedi bana hiç. Spermler kalitesiz olmadan dusuyor denildi embriyolar 5aa olmasına rağmen. Ben de şaşırdım ne yapacagimi. Dondurulmuş embriyolarim var.denemek de istiyoruz yazin ama korkuyorum da aynı şeyleri üçüncü kez yasamaktan.:-(

Pekü ne yapmak gerekiyormuş ne önerdiler 5aa ise sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor mu?biz cgh bile yaptırdık tedavilerde sağlıklı geldi genetikleri yine de tutmadı 4.günüm kahve rengi akıntım başladı.bu laporoskopi ameliyatmdan sonra oldu normalde kanama geçirmezdim.yarın hsg çektiricem çokkkkk gerginim

Deneyeceksiniz diyor ayşe hanım olana kadar. Olur diyemem ama olmaz da diyemem dedi.. Embriyolariniz sağlıklı gibi görünebilir ama DNA si sorunlu olabilir dedi. Eşimin değerlerinin de düzenleyeceğini söyledi. Ben de bilmiyorum napacagimi. Sıfırdan başlayıp cgh mi yapılsa bilemiyorum.dondurulmuslardqn kullanalım gene aynısı olursa sifirdan başlayalım diyor ayşe hanım. Aynı yerde mi devam etmeliyim yoksa yeni bir yer mi bulmaliyim.ikinci tedavide farklı bir şey yapılmadı, üçüncüde de yapılmayacak.

Dna sı için test yapılıyo aslında .bizim dondurulmuşlara cgh yapılmıştı sonucu da 1 günde geldi acele olduğu için dedi.sağlıklı gelmişti kimyasal gebelik oldu ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…