Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben de histeroskopi oldum Semra hoca yapti.. Bir onceki adette randevumu almistim cok yogun oluyor cunku hoca mutlaka bir onceki adette alin..adet gununuz aksarsa da uygun sekilde guncelleyebileceklerini dusunuyorum
Ama ben bugün aradım yine vermediler randevu adet olunca arayın dediler

Ama ben bugün aradım yine vermediler randevu adet olunca arayın dediler
Rezerv sikintin oldugunu, cok ertelemek istemedigini, yogunluktan dolayi randevu alamamaktan korktugunu ve isi saglama almak istedigini soyle.
Ama zaten bikac gun kaldiysa ve olur da bu ay randevu alamazsan ilk adet gununle onumuzdeki aya tahmini adet tarihine gore randevu al derim. Ben oyle yaptim cunku bi kere almak istedigimde semra hoca yurtdisindaydi.
Hem rezerv sikintindan dolayi da stres yapma en kotu ihtimal bikac ay gecikti diyelim, bu bi iki ayin olumsuz etkiledigini dusunmuyorum.
Bir de mutlaka corek otu bal tarcin karisimini arastirip uygula

Teşekkür ederim bu ay öğrendim rezervimin az olduğunu bi yıldır doktora gidip duruyorum en sonunda amh me bakıldı çok kötü tabi moral olarak çöktüm sebebi buymuş derken semra hoca rahatlattı beni histereskopi sonrası aşılamabile olabilir dedi ama bn direkt tüp istiyorum.bakalım inşallah bu ay olabilirsem çok iyi olucak

Canim yine burdan bi arkadas tam histereskopi ve laparoskopi olacagi ay hamile kaldi kendiliginden. Corek otu bal tarcin kuru yapmisti . Onda da rezerv sikintiliydi, cok acil bisey olsa semra hanim asilama demezdi.
Israrla o kuru uygulamani oneririm. Belki vesile olur ya da tup bebege baslasan da yumurtalarini daha kaliteli yapar.
Hepsi bilindik evimizde olan seyker bir zarari dokunmaz sonucta

Bende deneyim o zaman denemekten zarar gelmez

Cnm eğer adetin gecikirse yada erken olursan ona gore mutlaka güncellerler ameliyat tarihini , Zaman'ından önce yads geç almazlar ameliyata sırf senin önceden aldığın tarihe uysun diye, rahst ol ... Bunu düşünerek esas stress yapıp adet tarihini şaşırtabilirsin

Cnm o akıntı inşallah nasip olurda hayırlısıyla pozitif sonuç alırsan 7., 8. haftalara kadar oluyo genelde , hatta ben her seferinde kanamam mı oldu acaba deyip tuvalete koşuyordum ...onun için yaşadıklarının hepsi normal , kötüye yorma

Kızlar günaydın bugün test sonucumu aldım 73.29 umarım katlanarak artar nasıl sizce sonuç

Oh ohhhh maşallah , inşallah katlanarak artan değerlerin olsunnnnnn Ctyr

Bende deneyim o zaman denemekten zarar gelmez
6 tüp bebek denemesi tecrübem ile şu tavsiyede bulunayım önceleri 4-7 arası yumurtam toplanırdı iyi kalite değillerdi hep en fazla 3. güne gelebilen emriyolarım oluyordu en son ki tedavimde 18 tane döllenen oldu ve hepsi 5.gün embriyosu yani çok iyi kalite bu sonucu aldığım tedavi öncesi günde 4-5 tane kuru incir yedim.Dikkat edersen kuru incirin içinde de sayısız yumurta gibi çekirdek var Allah hiç birşeyi sebepsiz yaratmamış.İnciri muhakkak ye derim.Allah hepimizin gönlüne göre versin.

Deneyeceğim teşekkür ederim

benimde ilk denemem negatif amh düşük 6 yumurtam oldu 3. güne zor gitti.yumurta kalitesiz dediler bi çok vitamin alıyorum ama kaliteyi değiştiremessin diyor her doktor şimdi ikinciyi denemek istiyorum allah nasip ederse bayramdan sonra tekrar aynı sorun olurmu korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…