Ha o zaman gerek yok tabi. Insallah hemen alirsin ameliyat randevunu. Sonrasinda benden once histeroskopi olan biri olarak sana sorularim olabilir valla :)[/QUO
Selam kizlar.. Ben de histeroskopi oldum Semra hoca yapti.. Bir onceki adette randevumu almistim cok yogun oluyor cunku hoca mutlaka bir onceki adette alin..adet gununuz aksarsa da uygun sekilde guncelleyebileceklerini dusunuyorum
Ben de histeroskopi oldum Semra hoca yapti.. Bir onceki adette randevumu almistim cok yogun oluyor cunku hoca mutlaka bir onceki adette alin..adet gununuz aksarsa da uygun sekilde guncelleyebileceklerini dusunuyorumTabi ki inşallah olabilirsem bu ay cevaplarım
Ama ben bugün aradım yine vermediler randevu adet olunca arayın dedilerBen de histeroskopi oldum Semra hoca yapti.. Bir onceki adette randevumu almistim cok yogun oluyor cunku hoca mutlaka bir onceki adette alin..adet gununuz aksarsa da uygun sekilde guncelleyebileceklerini dusunuyorum
Rezerv sikintin oldugunu, cok ertelemek istemedigini, yogunluktan dolayi randevu alamamaktan korktugunu ve isi saglama almak istedigini soyle.Ama ben bugün aradım yine vermediler randevu adet olunca arayın dediler
Teşekkür ederim bu ay öğrendim rezervimin az olduğunu bi yıldır doktora gidip duruyorum en sonunda amh me bakıldı çok kötü tabi moral olarak çöktüm sebebi buymuş derken semra hoca rahatlattı beni histereskopi sonrası aşılamabile olabilir dedi ama bn direkt tüp istiyorum.bakalım inşallah bu ay olabilirsem çok iyi olucakRezerv sikintin oldugunu, cok ertelemek istemedigini, yogunluktan dolayi randevu alamamaktan korktugunu ve isi saglama almak istedigini soyle.
Ama zaten bikac gun kaldiysa ve olur da bu ay randevu alamazsan ilk adet gununle onumuzdeki aya tahmini adet tarihine gore randevu al derim. Ben oyle yaptim cunku bi kere almak istedigimde semra hoca yurtdisindaydi.
Hem rezerv sikintindan dolayi da stres yapma en kotu ihtimal bikac ay gecikti diyelim, bu bi iki ayin olumsuz etkiledigini dusunmuyorum.
Bir de mutlaka corek otu bal tarcin karisimini arastirip uygula
Canim yine burdan bi arkadas tam histereskopi ve laparoskopi olacagi ay hamile kaldi kendiliginden. Corek otu bal tarcin kuru yapmisti . Onda da rezerv sikintiliydi, cok acil bisey olsa semra hanim asilama demezdi.Teşekkür ederim bu ay öğrendim rezervimin az olduğunu bi yıldır doktora gidip duruyorum en sonunda amh me bakıldı çok kötü tabi moral olarak çöktüm sebebi buymuş derken semra hoca rahatlattı beni histereskopi sonrası aşılamabile olabilir dedi ama bn direkt tüp istiyorum.bakalım inşallah bu ay olabilirsem çok iyi olucak
Bende deneyim o zaman denemekten zarar gelmezCanim yine burdan bi arkadas tam histereskopi ve laparoskopi olacagi ay hamile kaldi kendiliginden. Corek otu bal tarcin kuru yapmisti . Onda da rezerv sikintiliydi, cok acil bisey olsa semra hanim asilama demezdi.
Israrla o kuru uygulamani oneririm. Belki vesile olur ya da tup bebege baslasan da yumurtalarini daha kaliteli yapar.
Hepsi bilindik evimizde olan seyker bir zarari dokunmaz sonucta
AynenBende deneyim o zaman denemekten zarar gelmez
Aynen[/QUOTE
Teşekkür ederim
Kizlar ben de bisey sorayim.
Hazir misiniizzz :)
Simdi ben onumuzdeki aya semra hanimdan histeroskopi randevusu aldim.
Regl baslangicini 1. gun sayarsak histeroskopi 8, 9 ya da 10. gunlerde yapilabiliyor.
Adetlerim duzenlidir genelde ama ya aksarsa?
Ameliyat tarihini guncelleyebiliyorlar mi?
Korkum reglimin erken ya da gec olmasi ve semra hocayi yakalayamamak
Kızlar merhaba bugün transferden sonraki 3.günüm kasık ve bel Ağrı'm vardı iki gündür ama bugün su gibi akıntım var korktum crinon jel in artığı gibi değil böyle birşey yaşayanınız varmı
Kızlar günaydın bugün test sonucumu aldım 73.29 umarım katlanarak artar nasıl sizce sonuç
6 tüp bebek denemesi tecrübem ile şu tavsiyede bulunayım önceleri 4-7 arası yumurtam toplanırdı iyi kalite değillerdi hep en fazla 3. güne gelebilen emriyolarım oluyordu en son ki tedavimde 18 tane döllenen oldu ve hepsi 5.gün embriyosu yani çok iyi kalite bu sonucu aldığım tedavi öncesi günde 4-5 tane kuru incir yedim.Dikkat edersen kuru incirin içinde de sayısız yumurta gibi çekirdek var Allah hiç birşeyi sebepsiz yaratmamış.İnciri muhakkak ye derim.Allah hepimizin gönlüne göre versin.Bende deneyim o zaman denemekten zarar gelmez
Ay ay maşaallah çok güzel Allah sonuna kadar iyi etsin inş.Kızlar günaydın bugün test sonucumu aldım 73.29 umarım katlanarak artar nasıl sizce sonuç
Deneyeceğim teşekkür ederim6 tüp bebek denemesi tecrübem ile şu tavsiyede bulunayım önceleri 4-7 arası yumurtam toplanırdı iyi kalite değillerdi hep en fazla 3. güne gelebilen emriyolarım oluyordu en son ki tedavimde 18 tane döllenen oldu ve hepsi 5.gün embriyosu yani çok iyi kalite bu sonucu aldığım tedavi öncesi günde 4-5 tane kuru incir yedim.Dikkat edersen kuru incirin içinde de sayısız yumurta gibi çekirdek var Allah hiç birşeyi sebepsiz yaratmamış.İnciri muhakkak ye derim.Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Hayirli olsunKızlar günaydın bugün test sonucumu aldım 73.29 umarım katlanarak artar nasıl sizce sonuç
hiç mDeneyeceğim teşekkür ederim
maşaallah çok çok iyi bir sonuç 50 ve üzeri sağlıklı bir hamilelik işareti.Kızlar tşk ederim rabbim bu mübarek günlerde isteyen herkese versin nasıl sizce değer adetime 6gün var daha
benimde ilk denemem negatif amh düşük 6 yumurtam oldu 3. güne zor gitti.yumurta kalitesiz dediler bi çok vitamin alıyorum ama kaliteyi değiştiremessin diyor her doktor şimdi ikinciyi denemek istiyorum allah nasip ederse bayramdan sonra tekrar aynı sorun olurmu korkuyorum6 tüp bebek denemesi tecrübem ile şu tavsiyede bulunayım önceleri 4-7 arası yumurtam toplanırdı iyi kalite değillerdi hep en fazla 3. güne gelebilen emriyolarım oluyordu en son ki tedavimde 18 tane döllenen oldu ve hepsi 5.gün embriyosu yani çok iyi kalite bu sonucu aldığım tedavi öncesi günde 4-5 tane kuru incir yedim.Dikkat edersen kuru incirin içinde de sayısız yumurta gibi çekirdek var Allah hiç birşeyi sebepsiz yaratmamış.İnciri muhakkak ye derim.Allah hepimizin gönlüne göre versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?