Laparaskobi ve histereskopiyi toplam ne kadara yaptırdın
çok geçmiş olsun inş. bu sefer olur Allahın izniyle.
Nasıl fark ettin canım bizede olabilirmi böyle bişey aceba şimdiye kadar 4 defa tup denedim eşim sadece sperm testi verdi okadar
Kızlar az önce haber aldım hastaneden yarın transferim var 5.gün embriyosu Ayşe hanım yapacak inşallah ne önerirsiniz kızlar tecrübenize ihtiyacım var ne yapmalıyım transferden sonra
bu operasyonlar hangi durumlarda isteniyor acaba
Yarın ararlar canım unutmaz seni merak etmeSelam arkadaslar. Benim embriyolarimin 4. Gunu idi bugun. Yarin transfer var fakat arayan soran yok. Acaba unuttular mi beniTecrubeli arkadaslar sizleri transferden ne kadar once aramislardi?
Transfer gunu ariyorlar.ogleden once ararlar.bu konuda cok rahatlar.siz arayın.embryo durumlari gelisimleri ve transferi hep biz uzerinde durup aradik da ogrendik.Selam arkadaslar. Benim embriyolarimin 4. Gunu idi bugun. Yarin transfer var fakat arayan soran yok. Acaba unuttular mi beniTecrubeli arkadaslar sizleri transferden ne kadar once aramislardi?
5.gün gelişimine göre transfer saatini ayarlıolar canımHergun bilgi aldim aslinda. Bana arama firsati vermeden kendileri aradilar. Bugunde aradilar fakat transfer icin sizi yeniden arayacagiz dediklerinde bugun olacagini dusundum. Demekki yarinki duruma bakip arayacaklar. Tesekkurler icime su serptiniz
Merhaba ben de bu ay Semra hoca da histereskopi olucam bana da adet olunca ara biz ona göre trih belirleyelim dedilerKizlar ben de bisey sorayim.
Hazir misiniizzz :)
Simdi ben onumuzdeki aya semra hanimdan histeroskopi randevusu aldim.
Regl baslangicini 1. gun sayarsak histeroskopi 8, 9 ya da 10. gunlerde yapilabiliyor.
Adetlerim duzenlidir genelde ama ya aksarsa?
Ameliyat tarihini guncelleyebiliyorlar mi?
Korkum reglimin erken ya da gec olmasi ve semra hocayi yakalayamamak
Ben bekledigim adet tarihine gore onden aldim randevuyu cunku gecen iki ay hep semra hanimin yurtdisinda oldugu zamana denk gelmisti. Adetin ilk gunu tekrar arayacagim insallah zamaninda adet olurumMerhaba ben de bu ay Semra hoca da histereskopi olucam bana da adet olunca ara biz ona göre trih belirleyelim dediler
Peki tüp bebek bölümünden mi randevu alınıyor histereskopi içinBen bekledigim adet tarihine gore onden aldim randevuyu cunku gecen iki ay hep semra hanimin yurtdisinda oldugu zamana denk gelmisti. Adetin ilk gunu tekrar arayacagim insallah zamaninda adet olurum
Evet direk tup bebek bolumunden aliyorsun randevuyu. Baska dr lardan randevu almakta problem yok ama semra hanim biraz yogun oluyo. Adet tarihlerin duzenliyse sen de benim gibi yap diyecegim ama bu seferde zamaninda adet olacak miyim acaba stresi oluyorPeki tüp bebek bölümünden mi randevu alınıyor histereskopi için
Zaten yarın ya da öbür gün hasta olucam bekleyim artık iki gün içinEvet direk tup bebek bolumunden aliyorsun randevuyu. Baska dr lardan randevu almakta problem yok ama semra hanim biraz yogun oluyo. Adet tarihlerin duzenliyse sen de benim gibi yap diyecegim ama bu seferde zamaninda adet olacak miyim acaba stresi oluyor
Ha o zaman gerek yok tabi. Insallah hemen alirsin ameliyat randevunu. Sonrasinda benden once histeroskopi olan biri olarak sana sorularim olabilir valla :)Zaten yarın ya da öbür gün hasta olucam bekleyim artık iki gün için
Tabi ki inşallah olabilirsem bu ay cevaplarımHa o zaman gerek yok tabi. Insallah hemen alirsin ameliyat randevunu. Sonrasinda benden once histeroskopi olan biri olarak sana sorularim olabilir valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?