Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

inşaallah bu tedavinde Allah yüzünü güldürür. Doktorlar yumurta kalitesini dese bile demek ki kalite değişebiliyormuş bunu birebir yaşayarak gördüm.

inşaallah bu tedavinde Allah yüzünü güldürür. Doktorlar yumurta kalitesini dese bile demek ki kalite değişebiliyormuş bunu birebir yaşayarak gördüm.
Amin inş hepimizin dileyen isteyen herkese nasip olur inş mübarek günlerin yüzü suyu hatrına.Bana umut oldun valla sevindim incir almıştım aydından sipariş verdim bide bekliyodu öylece kalite değişmez diye sallamıyodum başlıyım bende bu akşamdan arı sütü falan kullandınmı peki yada başka takviye.

Canım senin amh kaç

İnş. tabi denemekten ne çıkar. yok arı sütü kullanmadım ama incirin yanında bide hergün bir çay kaşığı kadar çörek otunu ilk başta ağzımda iyice çiğnedim ve hemen su içtim çünkü yutması zor oluyor. badem ve kaju yedim.Hadi hayırlısı.Görüşürüz.

Brnim daha düşük 0,554 hiç denemedim daha bikaç yumurta anca oluşucak sanırım
bence hiç vakit kaybetme bende her doktora gittiğimde normal normal ta ki tüp bebek servisinde bakıldı amh düşük dediler yaşına göre milletin 20,30 yumurtası oluyo bende 6 .Ama herşey nasip kısmet herkes bi sorunla uğraşıyo kimi sperm kimi yumurta kimi rezerv hepsi bi bahane nasipse olmucak bişey yok ama biz elimizden geleni yapıcaz gerisi allaha kalmış.0,01 le normal yoldan hamile kalan okudum forumlarda ama sen yine riske atma ben kaç doktora gittim kendiliğindende hamile kalabilirsin ama bu arada tüp dene zamana yayma şansın yok senin dedi her sene düşermiş rezerv.

Aynen benimde öyle bi senedir normal diyolardı tüp bebek merkezinde amh testi yapınca çıktı ortaya bende bu ay duyar duymaz semra hanımla konuştum histereskopi yapalım ilk önce dedi fsh normalmiş istersen ondan sonra aşılama bile olabilir dedi ama ben direk tüp yapıcam bu ay histereskopi için randevu bulabilirsem çok geç kalmaknistemiyorum

benden histereskopi istemediler bi aşılama bi tüp denedik şimdi bayramdan sonra başlamak istiyorum nasip olursa.

ayy ayy maşaallah iki bebişini de Allah hayırlı evlat eylesin sana inş.
Canim merhaba.benimkilerin cinsiyeti 11.haftadan beri belli.bi ara yazmistim:) iki erkek olcak darisi sana insallah :)
maşaallah ya 11. hafta da erken öğrenmişsin. daha 3 aylık olmadan öğreniliyor demek.ben de 4 aylıkken öğreniliyor sanıyordum.

Canım merhaba bana yardımcı olur musun lütfen benim iki donmuş embriyom var 4bc ve 6bb bulunduğum merkezden başka merkeze gittim çünkü doktor beni bildiğin kadavra gibi kullandı çok yıprandım inan tam bi de buldum iyi hoş dedim adam da paracı çıktı ama artık embriyolarım onun kliniğinde ve bana yeniden tesaviye başlayalım bunların transferimi yapmayalım diyor ya ağlayamıyorum bile artık boş yaşıyorum gerçekten ne hissettiğimi bilemiyorum nolur bana bişey de olumlu ne yapayım ben bi bakıcam iyise transfer edicem diyor yoksa çöp bu kadar kolaymı o nolursa olsun benim parçam bilmiyorum beni anlarsın ne yapmalıyım sence transfer için ne demeliyim dr a olmalı mı yoksa dr un dediği gibi bi baktırıp olmazzsa yaptırmamalı mıyım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…