Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benim de baska bir kliniktee saglikli durumda bir embriyom var. Donduruldu cozduruldu pgt icin biyopsi yapilip tekrar donduruldu. Semra hnm o kadar islem gormus embriyonun tutunma yuzdesi duser dedigi icin histeroskopiden sonra sifir tedaviye basliycam. Alti ustu transfer dedigin sey 3000 tl sonucta az degil. Bir de manevi cokuntusu yeter.
Ama soyle bi durum var istedigin zaman embriyolarini farkli hastaneye transfer ettirebilirsin. Bozulmayacak sekilde dondurulmus tuplerle embriyolarini alip baska bi hastaneye goturebilirsin ve bunu saglamak zorundalar aklinda olsun. Yapmazlarsa direk sikayet sebebi, o sana ait bisey.
Gittigin klinik hangi klinik ve dr soyleyebilir misin ayni dr mi merak ettim valla

Canım ilk bahçecide müstecep kavruta gittim 21 yaşındayım ben daha adam nasıl ilaç kullandıysa ilaca bağlı yumurtalarımda granülasyon oluşmuş ve buna rağmen tedaviye devam etti sonra 28 yumurtamdan 24 ü döllendi bunlardan 9 u 3. Güne gitti ve sonucunda dondurdular 3.gün transferden bi gün önce çözüp 4.gün transferi yaptılar ve tutmadı iki emriyom 6.güne gitti geç gelişiyomuş tabi böyle demediler çok iyi gebelik vadeden kaliteli iki embriyonuz var dediler dondurduk eşim işteydi ben ise transfer olalı iki gün olmuştum kliniğe gidemeden havale ile 1400 tl de bu embriyolara verdik sonra doktor dalga geçer gibi sen de bunu denedik şöyle oldu demeekki yapmıycakmışız ilaç dozun böyle olmalıymış bla bla bla konuştu boş boş ve gel bunlarıda transfer edelim rahmine yara açalım dedi ben şok oldum nasıl yani dedim silahla açmıycaz korkma dedi ne manaysa artık dalga geçti ve bi ton başka sebebten bıraktık kliniği mehmet ali akmana devam ediyoruz o da feminen de pek bilindik değil ama bilemiyorum o da ilk normal yoldan hamile kalırsın dedi ben de pko varmış bunuda geçen yıl öğrendik o kadar dr anlamadı hormonlarda çıktı sonra bu dr da sen normal yoldan hamile kalırsın dediği halden eşimin yanında sorun karında normal yoldanda olmaz aşılamaylada olmaz anca tüp bebek biz bunlardan sonra direk 0 dan başlayalım dedi hikayem çok uzun başını şişirdim ama moralman çöktük bilemiyorum şimdi bu da olmazsa naparız...

Ben de basindan beri cok aksilik yasadim ve birsuru dr la gorustum. Semra Hn. a muayene oldum guvendim ve o ne diyorsa onu yapmaya karar verdim (insallah guvenimi sarsacak birsey yasamam. Bu isler hic belli olmuyor)
Tavsiyrm semra hocadan muayene randevusu al ve o sana nasil bir yol ciziyor fikrini al. Aklina yatarsa da devam et.
Ben de biktim bu dr lardan ama nihayetinde birine secip guvenmek durumundayiz

Canım teşekkür ederim ama benim tüp bebeğe başlama nedenim eşimin sperm sayısı hareketi ne varsa düşüktü ama bi ameliyat geçirdi çok şükür daha iyi şuan 300 milyon total de 70 milyon konsantrede spermi var hareketliliği 100 de 50 oldu morfolpji 7 oldu normale dönmüşken ben de yumurtlamaları olan pkolulardanım sadece düzensiz adetlerim bazen 29 günde bazen 33 bazen 35 değişyp tek sorunum bu aslında hiç bi dr bana çocuğun olmaz demedi hatta hep eşimde sorın buldular şimdi o da düzeldi bana döndüler ama şu işler bitsin ilk işim iyi bi dr tavsiyende aklımda normal yol ya da aşılama istiyorum inşallah gerek kalmaz hiç birine ...

E tabi ki bu kadar strese girmeden normal yolla olursa en guzeli olur. Hele yasin gencse en guzeli birak normal yolla olsun.
Mesela ben ve esimde de sorun yok ama artik 37 ye yaklasirken normal yol diye tutturmaktan vazgectim :)
Ama bi semra hocaya gorun derim dedigim gibi bir suru dr la gorustum icime en sinen ve gu en veren o oldu.
En azindan esin ve sen de bir sorun olmadiginin saglamasini yapsan bile kar.
Insallah en kisa zamanda normal yolla guzel haberler alirsin

Ne kadardı hocanın muayenesi olmadı şu işler bitince bi giderim transferim olursa florance nigthangle de olcak ve 500 dolr 1500 yani haricinde bi para vermiycem olmazsa hiç vermycem semra hanımın soyadı neydi ve uzmanmı canım?

Semra kahraman prof ben bu dru görmüştüm hatta eşimle mailleşmiş çok iyi bi dr zaten memleketlim:) giderim canım inşallah şimdi baktımda

Kızlar günaydın 2.sonucumuda aldım ilki 73.29 du 2.si 166.3 geldi çok şükür orantılı artıo değil mi
tebrikler , çok anlamıyorum bende bu günlerden ve sayılardan , bende tüp bebekte ilk denemem, gebelik testi ilk transferden sonra kaçıncı gün yapılıyor, merak ediyorum..

tebrikler , çok anlamıyorum bende bu günlerden ve sayılardan , bende tüp bebekte ilk denemem, gebelik testi ilk transferden sonra kaçıncı gün yapılıyor, merak ediyorum..
Transferin olduğu gün hariç 9. Gün yaptırıo şişli memorial sonra 2günde bi tekrarlıosun testi ama başka merkezlerde farklı olabiliomuş canım hakkında hayırlısı olsun güzel haberlerin gelir seninde inş

Tabi ki arkaddşım elimden geldiğince sorularını cevaplamak isterim . Ne kadar yıprandığını tahmin edebiliyorum çünkü ben de çok zorlu bi süreçten geçtim . Bnm hikayemde de seninkine benzer noktalar var. Kısacık ondan bahsedip senin soruna geleceğim inşallsh ...

Cnm Bnm bu gebeliğim 6. tüp bebek denememizdi . Biz bundan önceki 2 sini Göztepe medikal park da 2 sini umut tüp bebek te son 2 sini de Memorial şişli de yaptırdık . Medikal park da kine bişi diyemeyeceğim ama yine Memorial kadar ciddiyet orda da yoktu . Ama umut tüp bebek bildiğin ticarethane olmuş , biz ulun beye gidiyorduk bize süper ötesi gaz veriyordu her seferinde , ikisinin sonu hüsran , rahim filmine bakmayı bile çok gerekli görmedi , Memorial da rahim filmini görmeden tedaviye başlamadılar mesela ... Umut ta 2 olumsuz sonuçtan sonda 2 tane daha dondurulmuş embriyomuz olmasına rağmen devam etmemeye karar Verdik . Yeni başlamayı düşündüğümüz hastaneye giderken tedavi sureci açıklama detayı istedik bide baktık ki doktorun çok iyi çok iyi kesin tutacak dediği embriyolar 4BC kalitesinde imiş biz şok tabi .... Cnm eğer doktora karşı güvensizliğin oluştu ve Olumsuz tecrübelerin oldu ise de devam etme o merkezde derim , tedavi sürecinde psikoloji ve doktora merkeze güven çok önemli çünkü ... Onlar senden bi parça ama Rahminde tutulduğu an can bulacaklar ... Çocuklarını çöpe atıyor gibi düşünme kendini , dereceleri de çok iyi kalite görünmüyor zaten ... Memorial a ben geldiğimde Şemra hoca rahim filmine baktıktan sonra laparoskopi yapmadan tedaviye başlamadı .. Laparoskopi sonrası 2 transfer de tuttu , 1'i 4 haftslık düştü ams diğeri elhamdulillah iyi büyümeye devam ediyor , inşallah kucağımıza aldığımız günleri de görmek nasip olur tavsiyem merkezini değiştir ve karar vereceğin merkezi iyi araştır ... Ve moralini bozmamak için daha çok uğraş , kafa rahatlığı önemli ...

İnşsllAh birazcık yardımcı olmuşumdur umarım

Kızlar günaydın 2.sonucumuda aldım ilki 73.29 du 2.si 166.3 geldi çok şükür orantılı artıo değil mi

Cnm hayırlı olsun inşallah , sırada kese ve kalp atışında ... Onlardan da aynı Mutlu haberleri almak nasip olsun inşsllAh

Canım çok sağol ben de bahçeci fulya da başladım yani umut tüp bebeğin kardeşi dediğin gibi tam bir ticarethane hiç memnun değilim olmadımda şimdi florance nightangale de deniycem ama kalan embriyolarla biri 6bb biri 4 bc sence 6bb nasıl ? Bu arada bizede embriyolarınız geblik vadediyor çok güzel mükemmel bilmem ne dediler meğersem kaliteler bu şekilde doktorda dalga geçer gibi konuşuyor zaten .. Semra hanımın muayene ücreti nedir ve toplamda ne kadar harcadınız canım ben de pko var hafif ohss riskim var eminim semra hoca buna dikkat edicektir cv si mükemmel bi bayan peki toplamda ne harcadınız buna göre para biriktirip öyle başvuralım ki hemen başlayalım..

Cnm biz ilk tedaviye başladığımızda tedavi 5000 di diye hatırlıyorum ama güncel fiyatları öğrenmek için en iyisi sen hastaneyi arayıp bi sor.. İnşallah herşey gönlüne göre olsun tez Zaman'da iyi haberler alasınnnnnn
Bu Arads Şemra hocaya ayrı muayene olmuyor cnm , başka bi doktora muayene randevusu alıp gittiğinde o doktor Şemra hocaya da danışıyor gerek görürse muayene o da eder ... Bnm doktorum Ayşe hocaydı , ilk muayene de rahmi filmime bakması için Ayşe hoca Şemra hocayı da çağırmıştı , o bana laparoskopi demişti ....

Bence de bahçeci paragöz geldi bana da ben ilk negatifimi memorial de alınca, insan ister istemez başka merkezlere yöneliyor. Bahçeciye gidip görüştüm ön bi bilgi almaya gitmişim daha hemen doktor muayene edelim 300 tl ücret ben kabul etmedim sonuçta adetli değilim karar vermemişim hemen başladı yok her konuda hazırlıklı olun maddi manevi çok deneme olabilir ben zaten hazırlık olmasam senin kapını çalmam girişte tokalaşan doktor çok kibar ama çıkışta aynı nezaket yok. Allah böyle insanların eline düşürmesin ne umutlarla gidiyoruz doktora parada önemli ama artık bi noktadan sonra insanın gözü parayı görmüyor. Bence memorial de tereddüt etme bende bugun gittim görüştüm tekrar semra hocaylada başlıcaz allah nasip ederse gerçekten tüm personel çok ilgili her konuda yardımcı oluyorlar herşey maddiyat değil sonuçta.

muhip merhaba nasılsın iyi gidiyordur hamileliğin inşaallah. Hamile kaldıktan sonra aylık kontrolünü yine bizim memorialdeki tüp bebekteki doktorlar mı yapıyor yoksa pozitif sonucu aldıktan ne kadar süreyle takip ediyorlar.

İyiyim cnm çok şükür, kalp ve keseye gittikten sonra Ayşe hoca başka doktor bulmamızı istedi . Gebelik takibi yspmıyormuş o artık , çünkü tüp bebek hastalarımızın yoğunluğundan gebe hastalarım herann ulaşamayabiliyorlar onun için kalp ve kese muayenesinden sonra takibi bırakıyor . Ben de başka doktora geçtim , hep farklı doktorlara gittim bi karar veremedim , şimdi yeni bi doktora devam ediyorum artık , değiştirmeyeceğim inşsllAh artık ....

Aynen öyle bizi müstecep diye Allahtan korkmaz kuldan utanmaz birine yönlendirdîler gittik tutturdu muayene etcem dedim etmeseniz olmazmı edelim edelim dedi etti ve malesef bu insan müsfettesiyle başladık oynadı benimle resmen hakkımı helal etmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…