vivaldi merhaba nasılsın iyi gidiyordur inş. sen en tecrübelimizsin diye sana sorayım dedim. 12. haftada olan ikili testi yaptırdın mı. yaptırdıysan nerede yaptırdın. ben aslında yaptırmayı düşünmüyorum. olumsuz sonuç alan çokmuş ikili testte. ancak normal sağlam bebekler doğuruyorlarmış. yaptırıp Allah korusun kötü çıkarsa hamilelikte çok kötü geçer. çünkü ben kesinlikle sonuç ne olursa olsun aldırmam. ama yapman gerekir dediler bu testi. memorialde cihangir hoca varmış o bakıyormuş bilgin var mı tşk.
Amin inşallah hepimizin mutluluğu daim olsunnnn ilk tedavimde heycan stres korku hepsi bir arada.bakalımm inşallah hepimizn pitircik gözlüü miniklerimiz olsun Amin.
merhaba arkadaşım direk kadın doğum doktorundan randevu alıp tüp bebek için testlerin yapılmasını mı söyledin onlar mı laboratuvara yönlendirdiler birde tüm testlerin sonuçları ne kadar zamanda eline geçti semra hocadan 10 ağustosta randevu aldım o zmana kadar yetişir mi acaba sonuçlarıarkadaşlar ben daha önce amh ve rubella yaptırmıştım sorun çıkarmadılar. bu arada ben haseki hastanesi topçular polikiliniği kadın doğum bölümünde yaptırdım hiç bir ücret ödemedim bilginiz olsun.
hangi hastanede yaptırdınız acaba tüm testleri yardımcı olursanız çok sevinirimAAA şimdi çok şaşırdım ben hepsini devlette yaptırdım amh ve şu kromozom kan genetik testi dahil. acaba yeni bir uygulamamı anlamadım öyleyse direk para tuzağı çünkü istedikleri o testler aşırı pahalı.tahlillerden kromozom kan genetik testinin sonucunun çıkması 1,5 ay falan sürüyor. memorialde çok pahalı sakın yaptırmayın.devlette şükür parasız.
VİVALDİ naberrrr kaçıncı haftalardasın bebişler nasılllMerhaba canim.ikili test yaptirmani oneriyorum..yaptir.aldirmak gbi niyetin yoksa geregi yok.benim ikiz old.icin sonuc yaniltici olur dediler ama yine de yaptırmak istedm.sonuc iyi cikti ama tek bebegin sonucu oluyormus ikncisini bilemezmisiz..ikili test kotu cikarsa amniyosentez veya harmony test diye bi test var.harmony biraz pahali 2 bin civarı ama hic riksi yok.amniyosentezde de 300 bebekte 1 ihtimal zarar verebiliyomus..haa şu da var 20.haftayi gecince detaylı bir perinotolog inceler bebegini ultrasondan.her organını inceler ve gorur. sana bilgi verir..ama nolursa olsn aldrmam diyosan hiçbirini yapmana gerek yok.ikili test herkesin hatali cikicak diye bir sey yoktur..için rahat etsn diyosan baktir ikiliye
hangi hastanede yaptırdınız acaba tüm testleri yardımcı olursanız çok sevinirim
çok teşekkür ederim cevabın için peki hangi hastaneden yaptırdın acaba bir de sonuçlar en geç ne zaman elinde olduCanım ben rubella,hepatit,hormon tahlilleri ve genetik testi devlette yaptırdım.
Doktorda zaten devlette yaptır çok pahalı tutar burda dedi.muhasebede hesaplattık hepsi 2000 civarı tuttu.hiç gerek yok
Sadece amh ve sperm testini kendi hastanelerinde yaptırmamı istedi.
çok teşekkür ederim cevabın için peki hangi hastaneden yaptırdın acaba bir de sonuçlar en geç ne zaman elinde oldu
tüm testler sonuçlanmadan sanırım tedaviye başlamıyorlar değil miRica ederim ne demek.
Bezmialem eğitim araştırma hastanesinde yaptırdım.genetik hariç diğerleri 2. 3 saat içinde sonuçlandı.genetik 3 haftayla 8 hafta arasında çıkıyor dediler.onun sonucunu henüz almadım.
tüm testler sonuçlanmadan sanırım tedaviye başlamıyorlar değil mi
Meraba..sanirim ayse hanimin hastasisiniz inşallah bende onunla başlamayı düşünüyorum nasil memnun musunuz ilgisi vss..Ayşe hocayla görüştüm ayağa normal kalkabikiosan ve kanaman yoksa normal geçer dedi... embriyolarr oluşsunn pitirciklar pitirciklarrrr
Arkadaslar meraba...amh tam olarak ne demek yumurta rezervi mi oluyo..birde benim amh 1.20 cikti sanirim cok dusuk amh boyle olunca ne oneriliyor yada tup bebeğe baslaniyir mu bu konuyla ilgili bilgisi olan lutfen yazabilir mi...
Merhaba.. benim de ilk tedavim ve ayşe hocadan çok memnunum ilgisi muayne etme tarzı bile farklı.betül hanıma vermişlerdi bir ara ayşe hoca opuda iken..pek bi açıklama yapmadı kendisi.ayşe hoca işi bitince beni kndi muayne etmek istedi..yani diyeceğim o ki.ayşe hoca hastasının peşini bırakmıyor.ilgili sevecen tatlı bir bayan..ben memnunum allah razı olsun banada çok yardımcı oluyor konuşmalrıyla.. amh rezerviniz yaşınızı bilmiyorm ama.. iyi gibi.ben 21 yaşımdayım bnim 1.99 rezervim.ama ilk tedavim olduğu için vücudum ilaçlara farklı cevap verdi.5 yumurtam toplandi.3 ü döllendi bekliyoruz gelişimini...eğer ki allah korusun 2.denemem.olursa ayşe hoca daha fazla yumurta elde edebilecek doz , baskılama yaparız dedi.. aslındaa biraz da şans.. ilk tedavi deneme yanılma oluyor vücüt nasıl tepki vereceği bilinmiyor o yüzden 2. Tedavi de daha temkinli olunuyorr ve allahın izniyle oluyor olacak inşallah..biraz uzun oldu amaMeraba..sanirim ayse hanimin hastasisiniz inşallah bende onunla başlamayı düşünüyorum nasil memnun musunuz ilgisi vss..
Cok teşekkür ederim. ..inşallah güzel haberler alırsınız. ..bu aşamaya gelmeniz cok guzel..benim yasim 33 sen baya gencmissin dusuk geldi banada deger korktum biraz..doktorun ilgisi alakasi cok moral oluyor cok sevindim ayse hocayi tercih edicektimMerhaba.. benim de ilk tedavim ve ayşe hocadan çok memnunum ilgisi muayne etme tarzı bile farklı.betül hanıma vermişlerdi bir ara ayşe hoca opuda iken..pek bi açıklama yapmadı kendisi.ayşe hoca işi bitince beni kndi muayne etmek istedi..yani diyeceğim o ki.ayşe hoca hastasının peşini bırakmıyor.ilgili sevecen tatlı bir bayan..ben memnunum allah razı olsun banada çok yardımcı oluyor konuşmalrıyla.. amh rezerviniz yaşınızı bilmiyorm ama.. iyi gibi.ben 21 yaşımdayım bnim 1.99 rezervim.ama ilk tedavim olduğu için vücudum ilaçlara farklı cevap verdi.5 yumurtam toplandi.3 ü döllendi bekliyoruz gelişimini...eğer ki allah korusun 2.denemem.olursa ayşe hoca daha fazla yumurta elde edebilecek doz , baskılama yaparız dedi.. aslındaa biraz da şans.. ilk tedavi deneme yanılma oluyor vücüt nasıl tepki vereceği bilinmiyor o yüzden 2. Tedavi de daha temkinli olunuyorr ve allahın izniyle oluyor olacak inşallah..biraz uzun oldu ama
bütün testlerinizi hastanede mi yaptırdınızMerhaba.. benim de ilk tedavim ve ayşe hocadan çok memnunum ilgisi muayne etme tarzı bile farklı.betül hanıma vermişlerdi bir ara ayşe hoca opuda iken..pek bi açıklama yapmadı kendisi.ayşe hoca işi bitince beni kndi muayne etmek istedi..yani diyeceğim o ki.ayşe hoca hastasının peşini bırakmıyor.ilgili sevecen tatlı bir bayan..ben memnunum allah razı olsun banada çok yardımcı oluyor konuşmalrıyla.. amh rezerviniz yaşınızı bilmiyorm ama.. iyi gibi.ben 21 yaşımdayım bnim 1.99 rezervim.ama ilk tedavim olduğu için vücudum ilaçlara farklı cevap verdi.5 yumurtam toplandi.3 ü döllendi bekliyoruz gelişimini...eğer ki allah korusun 2.denemem.olursa ayşe hoca daha fazla yumurta elde edebilecek doz , baskılama yaparız dedi.. aslındaa biraz da şans.. ilk tedavi deneme yanılma oluyor vücüt nasıl tepki vereceği bilinmiyor o yüzden 2. Tedavi de daha temkinli olunuyorr ve allahın izniyle oluyor olacak inşallah..biraz uzun oldu ama
inşallah hayırlı haberler alırsınız.. istenilen testleri memorialda mı yaptırdınız acabaTransferi olan arkadaslar veolacak olan arkadaslar Allah hepinizin yardimcisi olsun rabbim hepinizin yuzuni guldursun insaallah. Bebisler sımsıkı tutunurlar :) benimde cumartesi transferim olucak figer sefer ayse hoca transferimi yapti cok memnunum kendisinden Allah razi olsun ondan herkes semra hoca diyince bu denememdede semra hocayi istiyim dedim ama haftasonu oldugu icin yokmus ben tekrar ayse hocayi isticem:)) kopamiyorum cok guveniyorum. :)
Bu soru bana sanırım yeni üyeyim de keşfediyorum daha.. amh semen analizi merkezde isteniyor.başka yerden kabul.etmiyorlar..diğer hormon rubella ... vs.devlette yaptırtabiliosun..benim genetikler de merkezde oldu..istenirse merkezde olcak diye şart yok.ama merkezde 15 günde çıkmıştı.devlette 1 ay deniliyor.bütün testlerinizi hastanede mi yaptırdınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?