- 27 Nisan 2016
- 2.296
- 3.573
- 133
Esinle aranda epey yaş farkı varmış bide çok erken evlenmişsin 17 gerçi bende 18Ben yaklaşık 4 yıllk evliyim ve hiç gebeliğim olmadı.eşim 35 yaşinda ben 21 birazda bu sebeble erken anne adayıyım ama çok istiyorum ben de. Yarinn opu..heycannlarr heycanlarr..
Evet erken iyi ki de erken çok mutluyum opu için hazırlıklar sonlandıı an itibari ile.. bakalim uyumaya çalışallim.. aslinda 18 de evlenmişsiniz sanırım geç bebek düşündünüz öğretmen falanmisiniz kariyer durumları öncelikli miydi .Esinle aranda epey yaş farkı varmış bide çok erken evlenmişsin 17 gerçi bende 18
Bende hiç anne olamadım ben 31 eşim 35 yaşında son denememde hamile kaldı zaten ne olduğunu anlamadan oda düstu canim donmuşlarim var 1 yada 2 ay içinde onları deniycem inşallah sen bu gece uyuyamazsin peki transfer günü ne yapıcan ben transfer günü sabaha kadar uyuyamadim
Yok canim yaa zaten ilk 3 yıl kendiliğinden olur yaşım küçük dedim sonra ilk defa doktora gittiğimde direkt rahim flmi istedi ve yuzume bakarak senin asla normal yollarla çocuğun olmaz tup bebek dedi daha 21 yaşındaydım sene 2007 tup bebeğin bile ne olduğunu bilmiyordum tabi başımızdan kaynar sular döküldü sonra iki yıl bekledik eşim bir türlü kabullenemedi yalvar yakar ikna ettim ve bakladim 1 sene o allahın dan bulasi doktor beni oyalayıp durdu en sonunda ilk denemem hamilesin dediler uçtuk resmen iki gün sonra kan testi tekrarLadik yok değilsiniz kimyasal oldu dediler 1 çöküş daha ozamanlarda beta değerinin kaç olması gerektiğini bile bilmiyorduk aşırı derecede cahilmişiz doktorda kazıklaya bildigi kadar kaziklamiş anlicaginEvet erken iyi ki de erken çok mutluyum opu için hazırlıklar sonlandıı an itibari ile.. bakalim uyumaya çalışallim.. aslinda 18 de evlenmişsiniz sanırım geç bebek düşündünüz öğretmen falanmisiniz kariyer durumları öncelikli miydi .
Canim benim cuma oldu yanlis yazmisim persembe diyeBenim 27 toplandı. 15i olgundu. Biz aynı gün opuya girmiştik ya benim transfer salı seninki Çarşamba Nasıl oluyor? Bilmediğimden soruyorum canım
Arkadaşlar perşembe opu oldu, cmt kontrole gittim. Pzt tekrar çağırdılar. Ohss riskim var. Eğer ohss varsa bu ay transfer olmayacakmış. Embriyolar dondurulacakmış ve sonra hazır olunca transfer olacakmış. Bu tabi ki benim sağlığım için elzem, onu biliyorum.
Peki ücreti Nasıl oluyor? Gelecek ay transfer yapılırken ücret ödeyecek miyim bilen var mı?
Benimki de mecburen donduruldu.dosyamda ohss riski yazıyor.para almadilar.5 ay sonra transfer oldu:)Evet canım bizden de öyle istediler önce 1900, opu günü kalanı.
Normalde diyelim ki fresh transfer oldu ama tutmadı. Tekrar dondurulmuşu transfer etmek için de hastane bir ücret alıyor ya. Peki, fresh transfer olmayıp mecburen dondurunca, transfer için ücreti sormuştum. Senin o dondurulmuşlarla transferin oldu mu? Bi de kaç embriyo dondurulmuştu?
Teşekkür ederim cvp için. Ohss olmadın bugün transfer var inşallah. Ben Ayşe hocayı istemiştim ama tlfda dediler ki Semra hocayı istemişsiniz, o yapacak. Vardır bir hayır dedim ben de :)Odemeyeceksin cnm simdiye kdr herseyi odediysen ohss ile ertelenenler icn para ödenmiyor
Oooo harika...hadi bakalim.semra hoca yaptı benimkini de.ugurlu geldi.insallah darisi sanaTeşekkür ederim cvp için. Ohss olmadın bugün transfer var inşallah. Ben Ayşe hocayı istemiştim ama tlfda dediler ki Semra hocayı istemişsiniz, o yapacak. Vardır bir hayır dedim ben de :)
Amin inşaallah :)Oooo harika...hadi bakalim.semra hoca yaptı benimkini de.ugurlu geldi.insallah darisi sana
vivaldi merhaba nasılsın iyi gidiyordur inş. sen en tecrübelimizsin diye sana sorayım dedim. 12. haftada olan ikili testi yaptırdın mı. yaptırdıysan nerede yaptırdın. ben aslında yaptırmayı düşünmüyorum. olumsuz sonuç alan çokmuş ikili testte. ancak normal sağlam bebekler doğuruyorlarmış. yaptırıp Allah korusun kötü çıkarsa hamilelikte çok kötü geçer. çünkü ben kesinlikle sonuç ne olursa olsun aldırmam. ama yapman gerekir dediler bu testi. memorialde cihangir hoca varmış o bakıyormuş bilgin var mı tşk.Oooo harika...hadi bakalim.semra hoca yaptı benimkini de.ugurlu geldi.insallah darisi sana
vivaldi merhaba nasılsın iyi gidiyordur inş. sen en tecrübelimizsin diye sana sorayım dedim. 12. haftada olan ikili testi yaptırdın mı. yaptırdıysan nerede yaptırdın. ben aslında yaptırmayı düşünmüyorum. olumsuz sonuç alan çokmuş ikili testte. ancak normal sağlam bebekler doğuruyorlarmış. yaptırıp Allah korusun kötü çıkarsa hamilelikte çok kötü geçer. çünkü ben kesinlikle sonuç ne olursa olsun aldırmam. ama yapman gerekir dediler bu testi. memorialde cihangir hoca varmış o bakıyormuş bilgin var mı tşk.
Canim ne yaptın transerin oldumuTransferi olan arkadaşlar, yarın hastaneden arıycaz dediler ama öğleden sonra mı oluyor? Bizim kedimiz hasta dasabahtan onu veterinere götürmemiz gerekiyor
Evet Can'ım oldu şükür. Şimdi evdeyim. Semra hanım yaptı.Canim ne yaptın transerin oldumu
Bildiğim kadarıyla kalite durumuna göre tek yada cift döndürülürArkadaşlar 6 embriyo dondurulmuş. 4 tanesi 2 tüpte; yani ikişer ikişer dondurulmuş. Bu ne demek? Onları kullanmak istersek iki transfer mi yapılacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?