Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben yaklaşık 4 yıllk evliyim ve hiç gebeliğim olmadı.eşim 35 yaşinda ben 21 birazda bu sebeble erken anne adayıyım ama çok istiyorum ben de. Yarinn opu..heycannlarr heycanlarr..
Esinle aranda epey yaş farkı varmış bide çok erken evlenmişsin 17 gerçi bende 18
Bende hiç anne olamadım ben 31 eşim 35 yaşında son denememde hamile kaldı zaten ne olduğunu anlamadan oda düstu canim donmuşlarim var 1 yada 2 ay içinde onları deniycem inşallah sen bu gece uyuyamazsin peki transfer günü ne yapıcan ben transfer günü sabaha kadar uyuyamadim

Evet erken iyi ki de erken çok mutluyum opu için hazırlıklar sonlandıı an itibari ile.. bakalim uyumaya çalışallim.. aslinda 18 de evlenmişsiniz sanırım geç bebek düşündünüz öğretmen falanmisiniz kariyer durumları öncelikli miydi .

Yok canim yaa zaten ilk 3 yıl kendiliğinden olur yaşım küçük dedim sonra ilk defa doktora gittiğimde direkt rahim flmi istedi ve yuzume bakarak senin asla normal yollarla çocuğun olmaz tup bebek dedi daha 21 yaşındaydım sene 2007 tup bebeğin bile ne olduğunu bilmiyordum tabi başımızdan kaynar sular döküldü sonra iki yıl bekledik eşim bir türlü kabullenemedi yalvar yakar ikna ettim ve bakladim 1 sene o allahın dan bulasi doktor beni oyalayıp durdu en sonunda ilk denemem hamilesin dediler uçtuk resmen iki gün sonra kan testi tekrarLadik yok değilsiniz kimyasal oldu dediler 1 çöküş daha ozamanlarda beta değerinin kaç olması gerektiğini bile bilmiyorduk aşırı derecede cahilmişiz doktorda kazıklaya bildigi kadar kaziklamiş anlicagin
Sonra yediğim kazık yetmezmiş gibi orda 1 sene sonra 2. Denememi yaptım negatif tabi
Bu yuk bize agir geldi 3 yil ara verdik arada ameliyat oldum tuplerimde su vardi baglanmasi gerekiyordu kapali ameliyat olucam diye yattim hastaneye bi uyandim 8 saat ameliyatta kalmisim acik ameliyat olmuşum tuplerimi baglamak gerine icin cok yapisikti tertemiz yaptik artik normal yollarla cocugun olur dedi iglestikten sonra 8 ay gittim geldim igne ilacyani bi tane daha allahtan korkmaz doktora denk gelmişim
Kurban olduğum allahın işi yaa ilk tup denememizde bi asistan vardı eşimle karsilasmişlar tesadüf dışarda
Şöyle iyi böyle iyi bi doktor var gelin demiş eşimi ikna etmiş yani uzun oldu yazım biliyorum ama beterin beteri dedikleri bu doktordu 3. Denemede anlicagin gibi negatif
Ve sonra aret kamar diye bi doktor var ona randevu aldım iki hafta sonrasına randevu verdiler o arada internette gezinirken memorial e rastladım aradım 10 gün sonrasına semra hm randevu verdiler
Eşimle konuşum hangisine gidelim dedim oda en erken hangisiyse oraya gidelim dedi iyikide memorial a gelmişim bizi sömürmeyen tek yer burası oldu ve ilk pozitif sonucuma 4. Denememde burda yaşadım ama düştü kısmet tabi
Neyse kızlar siz uyuyun yarın yorucu geçebilir

Çok fazla şey geçmiş başınızdan.ama sonuçta doğru yer ve doğru insanlarla brliktesiniz.. bakın hamilelipiniz bile olmuş en azımdan hamile kalabiliyorsunuz.inşallah hepimiz için hayırlısıı... size iyi geceler bana iyi sabahlar bayanlarr

Odemeyeceksin cnm simdiye kdr herseyi odediysen ohss ile ertelenenler icn para ödenmiyor

Benimki de mecburen donduruldu.dosyamda ohss riski yazıyor.para almadilar.5 ay sonra transfer oldu:)

Odemeyeceksin cnm simdiye kdr herseyi odediysen ohss ile ertelenenler icn para ödenmiyor
Teşekkür ederim cvp için. Ohss olmadın bugün transfer var inşallah. Ben Ayşe hocayı istemiştim ama tlfda dediler ki Semra hocayı istemişsiniz, o yapacak. Vardır bir hayır dedim ben de :)

Teşekkür ederim cvp için. Ohss olmadın bugün transfer var inşallah. Ben Ayşe hocayı istemiştim ama tlfda dediler ki Semra hocayı istemişsiniz, o yapacak. Vardır bir hayır dedim ben de :)
Oooo harika...hadi bakalim.semra hoca yaptı benimkini de.ugurlu geldi.insallah darisi sana

Oooo harika...hadi bakalim.semra hoca yaptı benimkini de.ugurlu geldi.insallah darisi sana
vivaldi merhaba nasılsın iyi gidiyordur inş. sen en tecrübelimizsin diye sana sorayım dedim. 12. haftada olan ikili testi yaptırdın mı. yaptırdıysan nerede yaptırdın. ben aslında yaptırmayı düşünmüyorum. olumsuz sonuç alan çokmuş ikili testte. ancak normal sağlam bebekler doğuruyorlarmış. yaptırıp Allah korusun kötü çıkarsa hamilelikte çok kötü geçer. çünkü ben kesinlikle sonuç ne olursa olsun aldırmam. ama yapman gerekir dediler bu testi. memorialde cihangir hoca varmış o bakıyormuş bilgin var mı tşk.

Arkadaşım msjını gördüm Cvp yazmadan geçemedim , 2'li 3'lü testler anne karnında müdahale edilebilir bi hastalık tespiti yapmıyor , eğer bu testlerde olumsuzluk çıkarsa amniyo sıvısı aldırmayı öneriyorlar ona da tehlikeli diye kaç yerden duydum . Eğer olumsuzluk durumunda aldırmayı düşünmüyorum diyorsan ben çok gereksiz görüyorum 2'li 3'lü testleri ... Kaç kişiden bu testlerde Bebek sağlıksız çıktı hamilelikleri zehir oldu , ama sonuçta çok şükür sapasağlam bir Bebek doğdu .. Doktorlara bakma sen herseye gerekli diyorlar ... Siğortadaki doktorların da fikrini al böyle durumlarda ... Onlar özeldekiler kadar mecburi konuşmuyırlar ...
Ben sadece ayrıntılı ultrason çektirdim .. Şeker yüklemesi de yaptırmadım doktorum saygı duydu , açlık tokluk şekerime baktırmamı istedi ...

arkadaşlar merhaba;nasipse agustos ortalarında adetimle bizde memorialde tüp bebeğe başlıcaz bizim sorunumuz eşim 14 yaşında çift taraflı testis indirme ameliyatından dolayı azospermi murat hocada tese olucak benim doktorumda ayşe hoca olucak sorum bizim sorundan olupta memorialde tese olup tüp yaptıran arkadaşlar var mı?

Arkadaşlar 6 embriyo dondurulmuş. 4 tanesi 2 tüpte; yani ikişer ikişer dondurulmuş. Bu ne demek? Onları kullanmak istersek iki transfer mi yapılacak?

Arkadaşlar 6 embriyo dondurulmuş. 4 tanesi 2 tüpte; yani ikişer ikişer dondurulmuş. Bu ne demek? Onları kullanmak istersek iki transfer mi yapılacak?
Bildiğim kadarıyla kalite durumuna göre tek yada cift döndürülür
Kaliteleri hakkında bilgi verdilermi
Sana kaç tane transfer ettiler
Sanırım tabi emin değilim 5aa olanları tek tüpte donduruyorlar

Canım yaa şimdi bize transfer haberini veriyorsunuzinşallah sırasıyla hamilelik ve saglikli doğum müjdeside verirsiniz

Kızlar opu oldum 5 yumurtam toplanmiş.ama hethangi bir ohss belirtisi yok evimdeyim yatıyorum.yalnız şöyle bi durum var kaslarım çok kasılmş hareket edemicek kadar çok.opu sonrası iyiydim de hastane çıkışı metro ve metrobüsle dönüş yaptım.her yerim tutuldu.şimdi duj aldm ancak yatabildim.sizcee neden böle oldumm .. kanamam vs. Yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…