Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım kendi adetini oluyo sun işte ilaçtan sonraki kanamada gel dediler hatta bana bi kağıt vermişler büyük ihtimalle sende de var onda yazıyo ama istersen bi doktorunu ara sor
Aradim canim normal adetimden daha yogun ve agrili gectigi icin acaba anormal bi durum mu var diye dusunmustum ama normalmis. Icim rahatladi

aradaki kanamalar dikkate alınmayacak, ilaçların bittikten sonraki adette gideceksin. Kaç günlük dozun var daha?
Son sekiz gun. Ben isim olarak ara kanama gectigi icin bu kadar yogun adet beklemiyordum ama normalmis. Ilaclara devam. Zaten bu ilaclardan ara ara fena duygusala bagliyorum. E bu bitince de tup bebek vucut dengesini sasti iice. Sen histeroskopiden sonra normal yolla deniyordun sanki poldi. Yanlis hatirlamiyorum degil mi?

Sekiz günden sonra ilaçlar bitecek ondan sonraki adette gideceksin. Benimde ara kanamam yoğun olmuştu normal adetlerim yoğun geçmez. Ben histodan sonra tüp denedim negatif oldu yeniden son kez deneme düşünüyoruz bakalım.

çok teşekkür ederim cevabınız için ne kadara mal oldu peki

Dondurulmuslarla mi deneyeceksin. Insallah tutar bu sefer. Benim de ikinci denemem olacak. Bu seferde olmazsa artik ben de dusunmuyorum. Dondurulmusum cikarsa onlarla devam ederim cikmazsa da biktim bu tedavilerden. Olacagi varsa her turlu oluyo da doktorlar bile inanamiyo

Canim demekki senin embriyoların iyi durumda bence 5. Güne gidicek kii inşallah ta gider 5 . Gün embriyosu daha iyi
Eğer kalitelerini begenmeselerdi sana mutlaka bilgi verirlerdi hayırlısı insallah

Canim mesela ben trasfer den sonra 5. Günde evde dijital test yaptım negatif çıktı okadar uzuldumki hatta vivaldi bana keşke yapmasaydım dedi
Veee okadar uzuldum ki yine tutmadı diye çok üzüldüm ama 10. Gün kanda pozitifti
Ama eğer etkilenmemesi diyorsan yap ama bari 6 yada 7. Gün yap şuan çok erken bence
Şuan evde dinleniyormusun yoksa işe basladinmi

İzindeyim canım. Ufak ufak ev işlerimi yapıyorum tamamen yatıp dinlenmiyorum. Senin 10. Günde değerin kaç çıkmıştı?

Arkadaşlar bişey sorucam benim doktorumda ayşe hoca benden rahim filmi istemişti çektirdim ve tüpümün teki yukarıda çıktı bana bazılarında sorun olmazken bazılarında düşüğe veya kimyasal gebeliğe yol açıyo dedi içinizde bu sorunu yaşayan var mı tüpü yukarıda olup hamile kalan

Canim benimde tuplerimde sıvı birikmesi vardı aynen düşük yada kimyasal nedeniyle tüplerim baglandi ikiside

Canim demekki senin embriyoların iyi durumda bence 5. Güne gidicek kii inşallah ta gider 5 . Gün embriyosu daha iyi
Eğer kalitelerini begenmeselerdi sana mutlaka bilgi verirlerdi hayırlısı insallah
Teşekkürler..inşallah öyledir..bişiy daha sorsam..opudan 1 gün sora çok sıcak suyla dün gece duj aldım yaklaşik yarım saat kadar.duştan çıktığımda kalbimçok atıyordu geçti.bugunse yine hızlı atmya basladı uyudum uyandm dinlndim iyiyim şu an da sıcak sudandır değil mi ben ççok pimpirikliyim yaaa napcasss üff

Sen tam anestezi mi aldın

İnşaallah tez zamanda nasip olur canım. Neden düşük yaptığını biliyor musun peki?
Yok canim yaaa bişey demediler semra hoca çok şaşırdım bü değerlerden sonra dusuk beklemiyorduk en son kanama olduğum gecenin sabahında test yaptım 2500 lerde çıktı yani nedenine bakılmadı ama bir daha rahim flmi istedi

Sen tam anestezi mi aldın
Valla uyuyodum uyandığımda asansörde odama götürülüodum.hatta bi ara lavaboya kalktım iyiyim diyip gözüm karardı eşim tutmuş beni.. terlediğimi hatrlıyorm kalp atışı falan hmşire biraz daha dnlen dedi .... hatta ılık suyla kısa duj al dedide.....

Canim sen tam anestezi almışsin kii zaten herkeste öyle oluyor sen zehra hm başka bişey dedi diyince şaşırmıştım zaten
Anestezi nin etkisi daha tam geçmeden okadar buharlı banyoda kalman sana dokunmuş ama önemli bişey yoktur inşallah sanırım ilk anestezi deneyimin canim

Hemşirede taburcu ederken ılık duj dedi.kasılmalara iyi gelince vur dediler öldürdüm galbaa bol su iç dedii de..ohh Allah çok şükür içimi ferahlatıyosunuz siz amaa ... 10 yıl önce apandist amelyatı oldum ama..tabiki hatrlamıyorumm annemm bnim canısı ilgilendiğinden bnimle... çok teşekkürlerss. Soğuk suylamı duj alsam axcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…