Aradim canim normal adetimden daha yogun ve agrili gectigi icin acaba anormal bi durum mu var diye dusunmustum ama normalmis. Icim rahatladiCanım kendi adetini oluyo sun işte ilaçtan sonraki kanamada gel dediler hatta bana bi kağıt vermişler büyük ihtimalle sende de var onda yazıyo ama istersen bi doktorunu ara sor
Son sekiz gun. Ben isim olarak ara kanama gectigi icin bu kadar yogun adet beklemiyordum ama normalmis. Ilaclara devam. Zaten bu ilaclardan ara ara fena duygusala bagliyorum. E bu bitince de tup bebek vucut dengesini sasti iice. Sen histeroskopiden sonra normal yolla deniyordun sanki poldi. Yanlis hatirlamiyorum degil mi?aradaki kanamalar dikkate alınmayacak, ilaçların bittikten sonraki adette gideceksin. Kaç günlük dozun var daha?
Sekiz günden sonra ilaçlar bitecek ondan sonraki adette gideceksin. Benimde ara kanamam yoğun olmuştu normal adetlerim yoğun geçmez. Ben histodan sonra tüp denedim negatif oldu yeniden son kez deneme düşünüyoruz bakalım.Aradim canim normal adetimden daha yogun ve agrili gectigi icin acaba anormal bi durum mu var diye dusunmustum ama normalmis. Icim rahatladi
Son sekiz gun. Ben isim olarak ara kanama gectigi icin bu kadar yogun adet beklemiyordum ama normalmis. Ilaclara devam. Zaten bu ilaclardan ara ara fena duygusala bagliyorum. E bu bitince de tup bebek vucut dengesini sasti iice. Sen histeroskopiden sonra normal yolla deniyordun sanki poldi. Yanlis hatirlamiyorum degil mi?
çok teşekkür ederim cevabınız için ne kadara mal oldu pekiBu soru bana sanırım yeni üyeyim de keşfediyorum daha.. amh semen analizi merkezde isteniyor.başka yerden kabul.etmiyorlar..diğer hormon rubella ... vs.devlette yaptırtabiliosun..benim genetikler de merkezde oldu..istenirse merkezde olcak diye şart yok.ama merkezde 15 günde çıkmıştı.devlette 1 ay deniliyor.
Dondurulmuslarla mi deneyeceksin. Insallah tutar bu sefer. Benim de ikinci denemem olacak. Bu seferde olmazsa artik ben de dusunmuyorum. Dondurulmusum cikarsa onlarla devam ederim cikmazsa da biktim bu tedavilerden. Olacagi varsa her turlu oluyo da doktorlar bile inanamiyoSekiz günden sonra ilaçlar bitecek ondan sonraki adette gideceksin. Benimde ara kanamam yoğun olmuştu normal adetlerim yoğun geçmez. Ben histodan sonra tüp denedim negatif oldu yeniden son kez deneme düşünüyoruz bakalım.
Canim demekki senin embriyoların iyi durumda bence 5. Güne gidicek kii inşallah ta gider 5 . Gün embriyosu daha iyiMerhaba arkadaşlar.merkezi aradım embriyo gelişimi için 2.günümüz bugün. Yarın bilgi vereceklerini söylediler.. yani 1.gün olgun yumurta ve sperm le döleenmiş olduğu bilgisini aldık ya. Kimisi 3. Gün taransfer olmş.. yarın 3. Günümüz.1 gün önceden haber vermeleri gerekiyor bildiğim transfer için.. bizii ne zaman çağirirlar sizce ?
Canim mesela ben trasfer den sonra 5. Günde evde dijital test yaptım negatif çıktı okadar uzuldumki hatta vivaldi bana keşke yapmasaydım dediNeslihan merhaba herşey yolundadır inşaallah?? Sen evde gebelik testini bir kere mi yapmıştın? Yoksa bir kaç kere negatif çıkmasına rağmen mi kanda pozit görmüştün?
Benim daha ikinci günüm ama evde bir sürü test var. Yaparım her gün herhalde ama moralimi bozar mı diye bilemedim. Bir yandan da evdeki testte birşey görmeden kan testini beklemek de zor geliyor
İzindeyim canım. Ufak ufak ev işlerimi yapıyorum tamamen yatıp dinlenmiyorum. Senin 10. Günde değerin kaç çıkmıştı?Canim mesela ben trasfer den sonra 5. Günde evde dijital test yaptım negatif çıktı okadar uzuldumki hatta vivaldi bana keşke yapmasaydım dedi
Veee okadar uzuldum ki yine tutmadı diye çok üzüldüm ama 10. Gün kanda pozitifti
Ama eğer etkilenmemesi diyorsan yap ama bari 6 yada 7. Gün yap şuan çok erken bence
Şuan evde dinleniyormusun yoksa işe basladinmi
345 çıkmıştıİzindeyim canım. Ufak ufak ev işlerimi yapıyorum tamamen yatıp dinlenmiyorum. Senin 10. Günde değerin kaç çıkmıştı?
Canim benimde tuplerimde sıvı birikmesi vardı aynen düşük yada kimyasal nedeniyle tüplerim baglandi ikisideArkadaşlar bişey sorucam benim doktorumda ayşe hoca benden rahim filmi istemişti çektirdim ve tüpümün teki yukarıda çıktı bana bazılarında sorun olmazken bazılarında düşüğe veya kimyasal gebeliğe yol açıyo dedi içinizde bu sorunu yaşayan var mı tüpü yukarıda olup hamile kalan
Oo baya da yüksekmiş hem de. Gerçekten belli olmuyor bu iş demek ki345 çıkmıştı
Aynen canim yaaa yuksek çıkınca bizde çok sevindik ikinci test 668 yani hersey yolundaydı ama olmadı kismetOo baya da yüksekmiş hem de. Gerçekten belli olmuyor bu iş demek ki
Teşekkürler..inşallah öyledir..bişiy daha sorsam..opudan 1 gün sora çok sıcak suyla dün gece duj aldım yaklaşik yarım saat kadar.duştan çıktığımda kalbimçok atıyordu geçti.bugunse yine hızlı atmya basladı uyudum uyandm dinlndim iyiyim şu an da sıcak sudandır değil mi ben ççok pimpirikliyim yaaa napcasss üffCanim demekki senin embriyoların iyi durumda bence 5. Güne gidicek kii inşallah ta gider 5 . Gün embriyosu daha iyi
Eğer kalitelerini begenmeselerdi sana mutlaka bilgi verirlerdi hayırlısı insallah
İnşaallah tez zamanda nasip olur canım. Neden düşük yaptığını biliyor musun peki?Aynen canim yaaa yuksek çıkınca bizde çok sevindik ikinci test 668 yani hersey yolundaydı ama olmadı kismet
Sen tam anestezi mi aldınTeşekkürler..inşallah öyledir..bişiy daha sorsam..opudan 1 gün sora çok sıcak suyla dün gece duj aldım yaklaşik yarım saat kadar.duştan çıktığımda kalbimçok atıyordu geçti.bugunse yine hızlı atmya basladı uyudum uyandm dinlndim iyiyim şu an da sıcak sudandır değil mi ben ççok pimpirikliyim yaaa napcasss üff
Bunları yaptıralı geçen seneydi.tam hatırlamıyorum ama amh 100 küsurdü.genetikler eşim ve benim 1000 tl idi.semebi hatırlayamıyormmmçok teşekkür ederim cevabınız için ne kadara mal oldu peki
Yok canim yaaa bişey demediler semra hoca çok şaşırdım bü değerlerden sonra dusuk beklemiyorduk en son kanama olduğum gecenin sabahında test yaptım 2500 lerde çıktı yani nedenine bakılmadı ama bir daha rahim flmi istediİnşaallah tez zamanda nasip olur canım. Neden düşük yaptığını biliyor musun peki?
Valla uyuyodum uyandığımda asansörde odama götürülüodum.hatta bi ara lavaboya kalktım iyiyim diyip gözüm karardı eşim tutmuş beni.. terlediğimi hatrlıyorm kalp atışı falan hmşire biraz daha dnlen dedi .... hatta ılık suyla kısa duj al dedide.....Sen tam anestezi mi aldın
Canim sen tam anestezi almışsin kii zaten herkeste öyle oluyor sen zehra hm başka bişey dedi diyince şaşırmıştım zatenValla uyuyodum uyandığımda asansörde odama götürülüodum.hatta bi ara lavaboya kalktım iyiyim diyip gözüm karardı eşim tutmuş beni.. terlediğimi hatrlıyorm kalp atışı falan hmşire biraz daha dnlen dedi .... hatta ılık suyla kısa duj al dedide.....
Hemşirede taburcu ederken ılık duj dedi.kasılmalara iyi gelince vur dediler öldürdüm galbaa bol su iç dedii de..ohh Allah çok şükür içimi ferahlatıyosunuz siz amaaCanim sen tam anestezi almışsin kii zaten herkeste öyle oluyor sen zehra hm başka bişey dedi diyince şaşırmıştım zaten
Anestezi nin etkisi daha tam geçmeden okadar buharlı banyoda kalman sana dokunmuş ama önemli bişey yoktur inşallah sanırım ilk anestezi deneyimin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?