- 25 Temmuz 2016
- 170
- 167
- 103
Çokk teşekkür ederim inşallah hepimiz güzel haberler alırız..Cok teşekkür ederim. ..inşallah güzel haberler alırsınız. ..bu aşamaya gelmeniz cok guzel..benim yasim 33 sen baya gencmissin dusuk geldi banada deger korktum biraz..doktorun ilgisi alakasi cok moral oluyor cok sevindim ayse hocayi tercih edicektim
Ayyy muhip Allah razı olsun uzuncada yazmışsın çok sağol. Kesinlikle direteyim yaptırmayım. dr gerekli falan deyince stres oldum. Evet şeker yüklemesini yaptırmayacaktım zaten eşim izlemiş direk bebek rahimde bayılıyormuş.ayılan fenalaşan acillik hamileler oluyormuş. Canan Karatay hoca zaten çok karşı.önceden annelerimize şeker yüklemesi mi yapıldı. Tekrar sağol muhip. Allah kucağında göstersin yavrunu.
Ozmusoz ben de adetimin yedinci gunu 8 temmuzda histeroskopi olmustum. Seninle ardarda yani. 25 inde de kanama oldu simdi normal adet kanamasi gibi.Hesapla canım her gün üç taneden ben öyle yapıyorum onlar benim eksik aldığım için çok kanamam oldu sandılar ama Semra Hanım daha beklediğimiz kanama bu değil dedi benim hesaplarıma göre doğru gidiyorum ama bilemiyorum artık hiç bişey belli olmuyo
Histeroskopi olmanınzn nedeni neydii acabaOzmusoz ben de adetimin yedinci gunu 8 temmuzda histeroskopi olmustum. Seninle ardarda yani. 25 inde de kanama oldu simdi normal adet kanamasi gibi.
Sen gittiginde tum estrofem ve sonradan eklenen tarlusal bittikten sonraki kanamada gel tedaviye basliycaz dediler degil mi?
Normal adet kanamasi gibi olunca ara kanama degil mi acaba diye supheye dustum
Rahim yanlardan ve ustten biraz genisletildi canimHisteroskopi olmanınzn nedeni neydii acaba
Geçmiş olsun.. hsg de sıkıntı mi gördülerde yaptılar ilk denemeniz mi yasınız kaçRahim yanlardan ve ustten biraz genisletildi canim
Evet rahim sekli hsg de goruluyor. Ikinci deneme olacak. Yas 37. Siz galiba yeni baslayacaksiniz gibi geldi. Hersey rastgider ilk denemede kavusursunuz insallahGeçmiş olsun.. hsg de sıkıntı mi gördülerde yaptılar ilk denemeniz mi yasınız kaç
İnşallah hepimiz için rastgider.bizimki erkek(35) infertilsi.1.denemem benim 21 yaşimdayim.3 emmpriyomz oluşmuş bekliyoruz inşallahh herkes bebiklerine kavuşurrEvet rahim sekli hsg de goruluyor. Ikinci deneme olacak. Yas 37. Siz galiba yeni baslayacaksiniz gibi geldi. Hersey rastgider ilk denemede kavusursunuz insallah
Iyidir vural :) 27 deyim canimVİVALDİ naberrrr kaçıncı haftalardasın bebişler nasılll
çok sağol vivaldi cevabın için.Merhaba canim.ikili test yaptirmani oneriyorum..yaptir.aldirmak gbi niyetin yoksa geregi yok.benim ikiz old.icin sonuc yaniltici olur dediler ama yine de yaptırmak istedm.sonuc iyi cikti ama tek bebegin sonucu oluyormus ikncisini bilemezmisiz..ikili test kotu cikarsa amniyosentez veya harmony test diye bi test var.harmony biraz pahali 2 bin civarı ama hic riksi yok.amniyosentezde de 300 bebekte 1 ihtimal zarar verebiliyomus..haa şu da var 20.haftayi gecince detaylı bir perinotolog inceler bebegini ultrasondan.her organını inceler ve gorur. sana bilgi verir..ama nolursa olsn aldrmam diyosan hiçbirini yapmana gerek yok.ikili test herkesin hatali cikicak diye bir sey yoktur..için rahat etsn diyosan baktir ikiliye
Tiroidiniz kac. Bende de ilk dr um yuksek oldugunu soylemisti digerleri bisey demedikızlar merhaba.gönül hanımla görüştük trıoidim düşücek sonra baslıycaz tedavıye.hsg yı gördü semra hanıma gösterdi.semra hanım benı muayne etmek ıstedıgını söylemiş.asistanı randevu ayarlıyor bana bilgi vericegını söyledi
6,07 benım hemen dusuyor haftaya düşmüş olur muhtemelen ama bugune kadar hıc dıkıntı yapmadı bunu doktorlar hatta ilk kıızmdadaa bu değerlerdeymıs baslarken..Tiroidiniz kac. Bende de ilk dr um yuksek oldugunu soylemisti digerleri bisey demedi
Benimkisi de 3 kusurlarda. Tup bebek oncesi kontrole gittigim dr dusurme taraftariydi. Sonra tup bebege basladigimda hamilelige engel degil dediler. Hamileyken mudahale edilir galiba benimkine o gunleri gorebilirsem insallah. Ama o aklimin bi kosesinde soru isareti olarak kalmadi desem yalan olur6,07 benım hemen dusuyor haftaya düşmüş olur muhtemelen ama bugune kadar hıc dıkıntı yapmadı bunu doktorlar hatta ilk kıızmdadaa bu değerlerdeymıs baslarken..
seninki cok yüksek değil normal sınırlarda.o yüzden müdahale edılmemiştir sıkıntı olmaz yanıı.2,5 normal kabul edıyorlar cunku..Benimkisi de 3 kusurlarda. Tup bebek oncesi kontrole gittigim dr dusurme taraftariydi. Sonra tup bebege basladigimda hamilelige engel degil dediler. Hamileyken mudahale edilir galiba benimkine o gunleri gorebilirsem insallah. Ama o aklimin bi kosesinde soru isareti olarak kalmadi desem yalan olur
Canım kendi adetini oluyo sun işte ilaçtan sonraki kanamada gel dediler hatta bana bi kağıt vermişler büyük ihtimalle sende de var onda yazıyo ama istersen bi doktorunu ara sorOzmusoz ben de adetimin yedinci gunu 8 temmuzda histeroskopi olmustum. Seninle ardarda yani. 25 inde de kanama oldu simdi normal adet kanamasi gibi.
Sen gittiginde tum estrofem ve sonradan eklenen tarlusal bittikten sonraki kanamada gel tedaviye basliycaz dediler degil mi?
Amin canim saol. Devlette yaptirdim istenilen tetkikleri ama amh ve spermiyogram testini memorialda istiyorlar canim.inşallah hayırlı haberler alırsınız.. istenilen testleri memorialda mı yaptırdınız acaba
Neslihan merhaba herşey yolundadır inşaallah?? Sen evde gebelik testini bir kere mi yapmıştın? Yoksa bir kaç kere negatif çıkmasına rağmen mi kanda pozit görmüştün?Kizlar bende hic belirti diye bisey yok ya napcam erken ama test bile aldim yaptimda tabi negatif
aradaki kanamalar dikkate alınmayacak, ilaçların bittikten sonraki adette gideceksin. Kaç günlük dozun var daha?Ozmusoz ben de adetimin yedinci gunu 8 temmuzda histeroskopi olmustum. Seninle ardarda yani. 25 inde de kanama oldu simdi normal adet kanamasi gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?