Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Çokk teşekkür ederim inşallah hepimiz güzel haberler alırız..

Amin Canım , inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın ... Burada birbirimize destek olmak fikirlerimizi paylaşmak dayanışma yapmak kadınlar kulübünün en güzrl yanı zaten

Ozmusoz ben de adetimin yedinci gunu 8 temmuzda histeroskopi olmustum. Seninle ardarda yani. 25 inde de kanama oldu simdi normal adet kanamasi gibi.
Sen gittiginde tum estrofem ve sonradan eklenen tarlusal bittikten sonraki kanamada gel tedaviye basliycaz dediler degil mi?
Normal adet kanamasi gibi olunca ara kanama degil mi acaba diye supheye dustum

Histeroskopi olmanınzn nedeni neydii acaba

Evet rahim sekli hsg de goruluyor. Ikinci deneme olacak. Yas 37. Siz galiba yeni baslayacaksiniz gibi geldi. Hersey rastgider ilk denemede kavusursunuz insallah
İnşallah hepimiz için rastgider.bizimki erkek(35) infertilsi.1.denemem benim 21 yaşimdayim.3 emmpriyomz oluşmuş bekliyoruz inşallahh herkes bebiklerine kavuşurr

çok sağol vivaldi cevabın için.

kızlar merhaba.gönül hanımla görüştük trıoidim düşücek sonra baslıycaz tedavıye.hsg yı gördü semra hanıma gösterdi.semra hanım benı muayne etmek ıstedıgını söylemiş.asistanı randevu ayarlıyor bana bilgi vericegını söyledi

Tiroidiniz kac. Bende de ilk dr um yuksek oldugunu soylemisti digerleri bisey demedi

6,07 benım hemen dusuyor haftaya düşmüş olur muhtemelen ama bugune kadar hıc dıkıntı yapmadı bunu doktorlar hatta ilk kıızmdadaa bu değerlerdeymıs baslarken..
Benimkisi de 3 kusurlarda. Tup bebek oncesi kontrole gittigim dr dusurme taraftariydi. Sonra tup bebege basladigimda hamilelige engel degil dediler. Hamileyken mudahale edilir galiba benimkine o gunleri gorebilirsem insallah. Ama o aklimin bi kosesinde soru isareti olarak kalmadi desem yalan olur

seninki cok yüksek değil normal sınırlarda.o yüzden müdahale edılmemiştir sıkıntı olmaz yanıı.2,5 normal kabul edıyorlar cunku..

Merhaba arkadaşlar.merkezi aradım embriyo gelişimi için 2.günümüz bugün. Yarın bilgi vereceklerini söylediler.. yani 1.gün olgun yumurta ve sperm le döleenmiş olduğu bilgisini aldık ya. Kimisi 3. Gün taransfer olmş.. yarın 3. Günümüz.1 gün önceden haber vermeleri gerekiyor bildiğim transfer için.. bizii ne zaman çağirirlar sizce ?

Canım kendi adetini oluyo sun işte ilaçtan sonraki kanamada gel dediler hatta bana bi kağıt vermişler büyük ihtimalle sende de var onda yazıyo ama istersen bi doktorunu ara sor

Kizlar bende hic belirti diye bisey yok ya napcam erken ama test bile aldim yaptimda tabi negatif
Neslihan merhaba herşey yolundadır inşaallah?? Sen evde gebelik testini bir kere mi yapmıştın? Yoksa bir kaç kere negatif çıkmasına rağmen mi kanda pozit görmüştün?
Benim daha ikinci günüm ama evde bir sürü test var. Yaparım her gün herhalde ama moralimi bozar mı diye bilemedim. Bir yandan da evdeki testte birşey görmeden kan testini beklemek de zor geliyor

Son düzenleme:
aradaki kanamalar dikkate alınmayacak, ilaçların bittikten sonraki adette gideceksin. Kaç günlük dozun var daha?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…