- 27 Nisan 2016
- 2.296
- 3.573
- 133
Canim belki yordun kendini ondanda olabilir geçmezse devam ederse ara hastaneyı benceKızlar opu oldum 5 yumurtam toplanmiş.ama hethangi bir ohss belirtisi yok evimdeyim yatıyorum.yalnız şöyle bi durum var kaslarım çok kasılmş hareket edemicek kadar çok.opu sonrası iyiydim de hastane çıkışı metro ve metrobüsle dönüş yaptım.her yerim tutuldu.şimdi duj aldm ancak yatabildim.sizcee neden böle oldumm .. kanamam vs. Yok.
Biraz uyudum uyandım geçmiş bayağı bir öle şiddetli tutulmuyorum.opu.odasımda nr işlem bitince odada klima falan açıktı.acaba bu mu yaptı beni böle.kasıklarım karnımın içi falan çok acıyo kaslarım hemşireye hastaneden çıkmadan sordum opu işleminde baskı yapıolar çok güçlü şekilde dedi... allahım allahım... napsam arasammiki hastaneyi 5.yumurta az.mı kii fufff.offCanim belki yordun kendini ondanda olabilir geçmezse devam ederse ara hastaneyı bence
Bildiğim kadarıyla kalite durumuna göre tek yada cift döndürülür
Kaliteleri hakkında bilgi verdilermi
Sana kaç tane transfer ettiler
Sanırım tabi emin değilim 5aa olanları tek tüpte donduruyorlar
Ayşe hocayla görüştüm ayağa normal kalkabikiosan ve kanaman yoksa normal geçer dedi... embriyolarr oluşsunn pitirciklar pitirciklarrrrCanim belki yordun kendini ondanda olabilir geçmezse devam ederse ara hastaneyı bence
Adet olmayı bekliyorum canım donmuşlarim var onları kullanicamEvet canım tek tüpte olanlar 5aa imiş diğerlerini söylemediler. Hayırlısı inşaallah ikinci çocuk için kullanırız onu artıksen ne aşamadasın?
Yerim o pıtırcığı yaaaa inşallah tutunurAyşe hocayla görüştüm ayağa normal kalkabikiosan ve kanaman yoksa normal geçer dedi... embriyolarr oluşsunn pitirciklar pitirciklarrrr
Adet olmayı bekliyorum canım donmuşlarim var onları kullanicam
Ayyy muhip Allah razı olsun uzuncada yazmışsın çok sağol. Kesinlikle direteyim yaptırmayım. dr gerekli falan deyince stres oldum. Evet şeker yüklemesini yaptırmayacaktım zaten eşim izlemiş direk bebek rahimde bayılıyormuş.ayılan fenalaşan acillik hamileler oluyormuş. Canan Karatay hoca zaten çok karşı.önceden annelerimize şeker yüklemesi mi yapıldı. Tekrar sağol muhip. Allah kucağında göstersin yavrunu.Arkadaşım msjını gördüm Cvp yazmadan geçemedim , 2'li 3'lü testler anne karnında müdahale edilebilir bi hastalık tespiti yapmıyor , eğer bu testlerde olumsuzluk çıkarsa amniyo sıvısı aldırmayı öneriyorlar ona da tehlikeli diye kaç yerden duydum . Eğer olumsuzluk durumunda aldırmayı düşünmüyorum diyorsan ben çok gereksiz görüyorum 2'li 3'lü testleri ... Kaç kişiden bu testlerde Bebek sağlıksız çıktı hamilelikleri zehir oldu , ama sonuçta çok şükür sapasağlam bir Bebek doğdu .. Doktorlara bakma sen herseye gerekli diyorlar ... Siğortadaki doktorların da fikrini al böyle durumlarda ... Onlar özeldekiler kadar mecburi konuşmuyırlar ...
Ben sadece ayrıntılı ultrason çektirdim .. Şeker yüklemesi de yaptırmadım doktorum saygı duydu , açlık tokluk şekerime baktırmamı istedi ...
Bugün hastaneden aradılarrrr 5 yumurtadan 3ü olgun çıkmış ve dölleniyolarmiş.cuma günü gelişimleriyle ilgili arayım dedilerrrrrssYerim o pıtırcığı yaaaa inşallah tutunur
Çok güzel hadi bakalım hayırlısıylaBugün hastaneden aradılarrrr 5 yumurtadan 3ü olgun çıkmış ve dölleniyolarmiş.cuma günü gelişimleriyle ilgili arayım dedilerrrrrss
Evet değiştirdim çok fazla adım soyadım deşifre oluyor gibiydi bu sebeble.ben yine benimÇok güzel hadi bakalım hayırlısıyla
Canim bide sana bisey sorucam sen ilk kullaniçi adını degiştirdinmi
Gecen hamileligimde hastanede yatarken.biri seker yuklemesinden sonra bebegin hareketleriniin azaldigini hissedinxe doktora gitmis ve bebegin vucudunun su topladigini soylemis doktor sezeryanla acil.dogum.yaptirdilar fakat bebegi kurtaramadilar tabi.hersey kismet ben seker yuklemesi yaptirmistim ama ikili.uclu testleri yaptirmadim olsada aldirmicam diye iki ay hastanede kaldim bebekte sorun.yok sorun yok dogdu bebekte solunum zorlugu.cekiyo dendi bilselerdi onca zaman.bir fiil ellerinin altinda istedikleri testleri yaptilar onu bilirlerdi birde bebek.dogdugunda aglamadi ebe falanda aglasin.diye ugrasmadi.aglatmaya calismalari gerekiyormus ama malesef kimsenin.cani yanmiyo.bizlerden baskasiniAyyy muhip Allah razı olsun uzuncada yazmışsın çok sağol. Kesinlikle direteyim yaptırmayım. dr gerekli falan deyince stres oldum. Evet şeker yüklemesini yaptırmayacaktım zaten eşim izlemiş direk bebek rahimde bayılıyormuş.ayılan fenalaşan acillik hamileler oluyormuş. Canan Karatay hoca zaten çok karşı.önceden annelerimize şeker yüklemesi mi yapıldı. Tekrar sağol muhip. Allah kucağında göstersin yavrunu.
canım transferin hayırlı uğurlu olsun inşallah pozitifi görürsün benimde ayrın olacak bir sıkıntı çıkmassaAllah hepimize anne olmayı hayırlısıyla nasip etsin canım
yok canım olmadı ama bazılarında tahriş olabiliyomuş öyle duymuştumCrinone %8 vajinal jel kullanmaya başladım.sizlerde herhangi bir yan etki oldu mu
evet kesinlikle.Gecen hamileligimde hastanede yatarken.biri seker yuklemesinden sonra bebegin hareketleriniin azaldigini hissedinxe doktora gitmis ve bebegin vucudunun su topladigini soylemis doktor sezeryanla acil.dogum.yaptirdilar fakat bebegi kurtaramadilar tabi.hersey kismet ben seker yuklemesi yaptirmistim ama ikili.uclu testleri yaptirmadim olsada aldirmicam diye iki ay hastanede kaldim bebekte sorun.yok sorun yok dogdu bebekte solunum zorlugu.cekiyo dendi bilselerdi onca zaman.bir fiil ellerinin altinda istedikleri testleri yaptilar onu bilirlerdi birde bebek.dogdugunda aglamadi ebe falanda aglasin.diye ugrasmadi.aglatmaya calismalari gerekiyormus ama malesef kimsenin.cani yanmiyo.bizlerden baskasini
Amin canım hepimizin inşaallah. Kim yapacak transferini?canım transferin hayırlı uğurlu olsun inşallah pozitifi görürsün benimde ayrın olacak bir sıkıntı çıkmassa
Bugün hastaneden aradılarrrr 5 yumurtadan 3ü olgun çıkmış ve dölleniyolarmiş.cuma günü gelişimleriyle ilgili arayım dedilerrrrrss
Amin inşallah hepimizin mutluluğu daim olsunnnn ilk tedavimde heycan stres korku hepsi bir arada.bakalımm inşallah hepimizn pitircik gözlüü miniklerimiz olsun Amin.İnşaallah bu mutluluğun daim olsun.bende heyecanlandım msjını okurken
özel istediğim kimse yok yok perşembe günü hocada izinli oluyo belki yücel bey olabilir kim denk gelirseAmin canım hepimizin inşaallah. Kim yapacak transferini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?