- 27 Nisan 2016
- 2.296
- 3.573
- 133
Hemşirede taburcu ederken ılık duj dedi.kasılmalara iyi gelince vur dediler öldürdüm galbaa bol su iç dedii de..ohh Allah çok şükür içimi ferahlatıyosunuz siz amaa... 10 yıl önce apandist amelyatı oldum ama..tabiki hatrlamıyorumm annemm bnim canısı ilgilendiğinden bnimle... çok teşekkürlerss. Soğuk suylamı duj alsam axcık
Heee sabaha kadar tir tir titrersin
Şaka şakaseni insalah böyle bebek bak ben ozaman takılıcam sana
Neslihan merhaba herşey yolundadır inşaallah?? Sen evde gebelik testini bir kere mi yapmıştın? Yoksa bir kaç kere negatif çıkmasına rağmen mi kanda pozit görmüştün?
Benim daha ikinci günüm ama evde bir sürü test var. Yaparım her gün herhalde ama moralimi bozar mı diye bilemedim. Bir yandan da evdeki testte birşey görmeden kan testini beklemek de zor geliyor[/QUOTE bende cok test almıştım ve yaptımda hepsi negatif cıktı hastaneye teyit etmek için gitmiştim pozitif cıkınca şok oldum
Aradim canim normal adetimden daha yogun ve agrili gectigi icin acaba anormal bi durum mu var diye dusunmustum ama normalmis. Icim rahatladi
Aynen canım benimde çok yoğun geçti yarın son ilaçlarımı alıyorum bakalım ne zaman tekrar kanamam olacak
cabın değerlerin çok iyiymiş aslında bu değerlerde genelde çok düşük beklemiyor doktorlar.senin düşük olmuştu yanılmıyosamAynen canim yaaa yuksek çıkınca bizde çok sevindik ikinci test 668 yani hersey yolundaydı ama olmadı kismet
yok canım benim hiç donmuş olacak kadar embriyom fazla olmuyor. Her seferinde yeniden baştan başlıyoruz. Sen 2. deneme pes etmişsin benim oooooo öyle çokki , senin için erken pes etmek için yani..İnşallah bu sefer olur canım artık çok yoruldum. Rabbim pozitif haberler vermeyi ve almayı nasip etsin..Dondurulmuslarla mi deneyeceksin. Insallah tutar bu sefer. Benim de ikinci denemem olacak. Bu seferde olmazsa artik ben de dusunmuyorum. Dondurulmusum cikarsa onlarla devam ederim cikmazsa da biktim bu tedavilerden. Olacagi varsa her turlu oluyo da doktorlar bile inanamiyo
İlk gebeligimde silik cizgi cikmisti bunda hic birsey cikmadi bugun insallah kalp atislarini duymaya gidecegim
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyoruzİlk gebeligimde silik cizgi cikmisti bunda hic birsey cikmadi bugun insallah kalp atislarini duymaya gidecegim
hadi inşallah canım hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin allahım.. darısı bizlere inşallahİlk gebeligimde silik cizgi cikmisti bunda hic birsey cikmadi bugun insallah kalp atislarini duymaya gidecegim
canım hep 2 defa dondurup çözmek gebeliği etkiliyor diyorlar ama en güzel kanıtı sensin allah yazdıktan sonra gerisi teferruatİlk gebeligimde silik cizgi cikmisti bunda hic birsey cikmadi bugun insallah kalp atislarini duymaya gidecegim
İnşallah Duyarsın Can'ım, ne Zaman transferin oldu seninİlk gebeligimde silik cizgi cikmisti bunda hic birsey cikmadi bugun insallah kalp atislarini duymaya gidecegim
Selam yazını okudum ben bebeğimi 21. Haftada kistik fibrozdan kaybettim ....şu anki durumun nedir tüp bebek den bahsetmişşin bende araştırıyorumMalesef canımazosperm in yanında eşimde bende kistik fibroz taşıyıcıyız. Genetik olarak kistik fibroz hastalıgına bakıldı 9 embriyodan sadece 1 tanesi taşıyıcı cıktı diğerleri hastaydı diğerleri İmha edildi canım Kistik fibroz ağır akciger hastalıgıymış bizde yeni öğrendik. Biz hasta değiliz ama ikimizde taşıyıcı oldugu için cocukların hasta olma ihtimalleri var tüp bebek tedavisine üzülüyordum Rabbim korumuş bizi normal yollarla bebek sahibi olsak belki hiç haberimiz olmayacak hasta cocuklar olacaktı. Herşeyde var bir hayır Rabbim sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü eli ayağı düzgün Allah korkusu olan evlatlar nasip etsin hepimize.
Harika! güzel haberini bekliyoruz inşaallahİlk gebeligimde silik cizgi cikmisti bunda hic birsey cikmadi bugun insallah kalp atislarini duymaya gidecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?