Amin insallah hepimiz burada pozitif haberleri duyururuz. Maddi olarak zorlayan tedaviler psikolojik olarak ta yikim oluyor tutmayinca. Guzel haberler verelim de moral olalim bu sefer birbirimize insallahyok canım benim hiç donmuş olacak kadar embriyom fazla olmuyor. Her seferinde yeniden baştan başlıyoruz. Sen 2. deneme pes etmişsin benim oooooo öyle çokki , senin için erken pes etmek için yani..İnşallah bu sefer olur canım artık çok yoruldum. Rabbim pozitif haberler vermeyi ve almayı nasip etsin..
Cok sukur hersey yolunda duyduk dun haftasiyla uyumlu guzel gidiyor insallah boylede devam eder saglikla bu sefer kucagima alirim darisida sana ve tum usteyenlere olsun
Çok sevindimCok sukur hersey yolunda duyduk dun haftasiyla uyumlu guzel gidiyor insallah boylede devam eder saglikla bu sefer kucagima alirim darisida sana ve tum usteyenlere olsun
Gözün aydın canım.rabbim tamamına erdirsin. Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Cok sukur hersey yolunda duyduk dun haftasiyla uyumlu guzel gidiyor insallah boylede devam eder saglikla bu sefer kucagima alirim darisida sana ve tum usteyenlere olsun
muhip geçen sormayı unuttum ayrıntılı ultrasonu kaçıncı haftada yaptırdın ona da mı perinatolog bakıyor yoksa normal kadın doğum doktorumu bakıyor.çok sağol.Arkadaşım msjını gördüm Cvp yazmadan geçemedim , 2'li 3'lü testler anne karnında müdahale edilebilir bi hastalık tespiti yapmıyor , eğer bu testlerde olumsuzluk çıkarsa amniyo sıvısı aldırmayı öneriyorlar ona da tehlikeli diye kaç yerden duydum . Eğer olumsuzluk durumunda aldırmayı düşünmüyorum diyorsan ben çok gereksiz görüyorum 2'li 3'lü testleri ... Kaç kişiden bu testlerde Bebek sağlıksız çıktı hamilelikleri zehir oldu , ama sonuçta çok şükür sapasağlam bir Bebek doğdu .. Doktorlara bakma sen herseye gerekli diyorlar ... Siğortadaki doktorların da fikrini al böyle durumlarda ... Onlar özeldekiler kadar mecburi konuşmuyırlar ...
Ben sadece ayrıntılı ultrason çektirdim .. Şeker yüklemesi de yaptırmadım doktorum saygı duydu , açlık tokluk şekerime baktırmamı istedi ...
Soru bana mı acaba? :) hayır, ilk tedavimdi taze embriyo transferiDondurulmus transferimi
Arkadaşlar bugun transferin 4.günü ve bende ne kasık batması ne bel Ağrı'sı hiçbir şey yok. Hatta crinone jelden bile etkilenmedi göğüsler falan. Hiç belirtim yok yaniherşey sanki hiç bir şey yokmuş gibi. çok moralim bozuluyor.
Benım kızımdada öyleydi.hıcbır belırtım yok normaldım hıc kafama takmadım..test gunumu bekledım o gunde kan verdım beklerken ümidim yoktu hıc pozıtıf oldugundan hıc belırtım yok ya bı baktık hamıleyım..sıkma canını ınsallah sende hamılesınArkadaşlar bugun transferin 4.günü ve bende ne kasık batması ne bel Ağrı'sı hiçbir şey yok. Hatta crinone jelden bile etkilenmedi göğüsler falan. Hiç belirtim yok yaniherşey sanki hiç bir şey yokmuş gibi. çok moralim bozuluyor.
Moralini bozma herkesin bünyesi farklı.kimisinde ağrı olur kimisinde olmaz.kimisinde de ağrı vardır ama ağrı eşiği yüksektir hissetmez bile.
Pozitif ol
Benım kızımdada öyleydi.hıcbır belırtım yok normaldım hıc kafama takmadım..test gunumu bekledım o gunde kan verdım beklerken ümidim yoktu hıc pozıtıf oldugundan hıc belırtım yok ya bı baktık hamıleyım..sıkma canını ınsallah sende hamılesın
Canim bende hala bir belirti yok ilk gebeligimde oyleydi utrasyonda gormesem hamileyim demiyordum buda aynisi mide bulantisi yok belirti yok sukur bebis varİnşaallah öyledir arkadaşlar, Allahtan umut kesilmez diip bekleyeceğim artık
Ay maşaallah bulantı olmasın zatenCanim bende hala bir belirti yok ilk gebeligimde oyleydi utrasyonda gormesem hamileyim demiyordum buda aynisi mide bulantisi yok belirti yok sukur bebis var
Stres yapma hıc canımİnşaallah öyledir arkadaşlar, Allahtan umut kesilmez diip bekleyeceğim artık
Allah razı olsun Can'ım moral oluyorsunuzStres yapma hıc canım
Sen tam anestezi mi aldın
muhip geçen sormayı unuttum ayrıntılı ultrasonu kaçıncı haftada yaptırdın ona da mı perinatolog bakıyor yoksa normal kadın doğum doktorumu bakıyor.çok sağol.
tamam çok sağol.Opu da zaten genel anestezi yapıyorlar ki
Evet cnm ben perinatolog a gittim ,22. haftada gittim ... Ama bazı kadın doğumlularda perinatolog ünvanı olabiliyor , gebelik takibini yapan doktor ayrıntılı ultrasona da bakıyor ... Sen doktoruna danış , zaten öyle bi vasfı yoksa yönlendirecektir seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?