Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Amin insallah hepimiz burada pozitif haberleri duyururuz. Maddi olarak zorlayan tedaviler psikolojik olarak ta yikim oluyor tutmayinca. Guzel haberler verelim de moral olalim bu sefer birbirimize insallah

Istanbul tup bebek merkezi paralel yapi uzantisi oldigundan kapatilmis. Embriyolarin hepsi apar topar koc uni hastanesine tasinip hasta dosyalarina el konulmus. Dusunuyorum da opu ya da transfer gunu gelmis insanlari butun emekler cope. Ben de orayi bi dusunmustum herseyde bi hayir vardir dedikleri bu olsa gerek. Ama o kadar ilaci alip ta tedavisi yarida kalanlara cok uzuldum ya.

Arkadaşlar bugun transferin 4.günü ve bende ne kasık batması ne bel Ağrı'sı hiçbir şey yok. Hatta crinone jelden bile etkilenmedi göğüsler falan. Hiç belirtim yok yani herşey sanki hiç bir şey yokmuş gibi. çok moralim bozuluyor.

Cok sukur hersey yolunda duyduk dun haftasiyla uyumlu guzel gidiyor insallah boylede devam eder saglikla bu sefer kucagima alirim darisida sana ve tum usteyenlere olsun
Gözün aydın canım.rabbim tamamına erdirsin. Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

muhip geçen sormayı unuttum ayrıntılı ultrasonu kaçıncı haftada yaptırdın ona da mı perinatolog bakıyor yoksa normal kadın doğum doktorumu bakıyor.çok sağol.

Moralini bozma herkesin bünyesi farklı.kimisinde ağrı olur kimisinde olmaz.kimisinde de ağrı vardır ama ağrı eşiği yüksektir hissetmez bile.
Pozitif ol

Benım kızımdada öyleydi.hıcbır belırtım yok normaldım hıc kafama takmadım..test gunumu bekledım o gunde kan verdım beklerken ümidim yoktu hıc pozıtıf oldugundan hıc belırtım yok ya bı baktık hamıleyım..sıkma canını ınsallah sende hamılesın

Moralini bozma herkesin bünyesi farklı.kimisinde ağrı olur kimisinde olmaz.kimisinde de ağrı vardır ama ağrı eşiği yüksektir hissetmez bile.
Pozitif ol

İnşaallah öyledir arkadaşlar, Allahtan umut kesilmez diip bekleyeceğim artık

Canim bende hala bir belirti yok ilk gebeligimde oyleydi utrasyonda gormesem hamileyim demiyordum buda aynisi mide bulantisi yok belirti yok sukur bebis var
Ay maşaallah bulantı olmasın zaten batma vs de mi yok? Ben de hafif ohss vardı. Gebelik olursa şikayetler artabilir demişlerdi. Şimdi herşey normal olunca diyorum ki tutmadı herhalde

Sen tam anestezi mi aldın

Opu da zaten genel anestezi yapıyorlar ki

muhip geçen sormayı unuttum ayrıntılı ultrasonu kaçıncı haftada yaptırdın ona da mı perinatolog bakıyor yoksa normal kadın doğum doktorumu bakıyor.çok sağol.

Evet cnm ben perinatolog a gittim ,22. haftada gittim ... Ama bazı kadın doğumlularda perinatolog ünvanı olabiliyor , gebelik takibini yapan doktor ayrıntılı ultrasona da bakıyor ... Sen doktoruna danış , zaten öyle bi vasfı yoksa yönlendirecektir seni

tamam çok sağol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…