Rabbim hayirli saglikli evlat etsin sana canimKizlar bugun benimde transferim oldu dualariniza ihtiyacimiz var
Hayirlisi insallah pozitif olur takipteyim seni kac tane transfer ettiler canimKizlar bugun benimde transferim oldu dualariniza ihtiyacimiz var
Yaaaa inanki bende memorial e başlamadan önce oraya randevu almıştım sonra memorial. İki gün farkla randevu verince burda başladım yani kısmet nasip işteIstanbul tup bebek merkezi paralel yapi uzantisi oldigundan kapatilmis. Embriyolarin hepsi apar topar koc uni hastanesine tasinip hasta dosyalarina el konulmus. Dusunuyorum da opu ya da transfer gunu gelmis insanlari butun emekler cope. Ben de orayi bi dusunmustum herseyde bi hayir vardir dedikleri bu olsa gerek. Ama o kadar ilaci alip ta tedavisi yarida kalanlara cok uzuldum ya.
Evet canim düştü kısmet değilmiş semra hoca rahım flmi istedi tekrar 1 kaç güne adet günüm sonrasında start vericez inşallah ilk pozitif sonucumducabın değerlerin çok iyiymiş aslında bu değerlerde genelde çok düşük beklemiyor doktorlar.senin düşük olmuştu yanılmıyosam
Canim hatirlarsan sana yazmıştım 5.gun dijital testte çıkmayınca üzüldum ama sonra pozitiftiArkadaşlar bugun transferin 4.günü ve bende ne kasık batması ne bel Ağrı'sı hiçbir şey yok. Hatta crinone jelden bile etkilenmedi göğüsler falan. Hiç belirtim yok yaniherşey sanki hiç bir şey yokmuş gibi. çok moralim bozuluyor.
Saol canim cumlemize insaallah..Rabbim hayirli saglikli evlat etsin sana canim
Neslihan canım çok sevindim kalp atışlarını duymuşsun hayırlısıylaRabbim hayirli saglikli evlat etsin sana canim
Rabbim yardımcın olsun insallah tutarSaol canim cumlemize insaallah..
Saol canim insaallah. 1 tane transfer edildi yine 2 taneye ikna edemedikHayirlisi insallah pozitif olur takipteyim seni kac tane transfer ettiler canim
Saol canim Allah hepimizin yardimcisi olsunRabbim yardımcın olsun insallah tutar
Bende yani ne yaptım ettim iki tane yukletemedim Simdi yine 1 tane diyorlarSaol canim insaallah. 1 tane transfer edildi yine 2 taneye ikna edemedik
Evet ya riskli falan diyorlar biz o riski goze aliyoruz ama yinede ikna edemiyoruz napalim hayirlisi belkide boyledir bilemiyoruz canim senin transferin ne zaman ?Bende yani ne yaptım ettim iki tane yukletemedim Simdi yine 1 tane diyorlar
Ben iki ay önce düşük yaptım Ağustos4 adet tarihim donmuşlarla kismetse baslicamEvet ya riskli falan diyorlar biz o riski goze aliyoruz ama yinede ikna edemiyoruz napalim hayirlisi belkide boyledir bilemiyoruz canim senin transferin ne zaman ?
Canım evet hatırlamaz mıyım, Allah razı olsun çok moral oluyor ama işte insan Bi kendini yiyor beklerkenCanim hatirlarsan sana yazmıştım 5.gun dijital testte çıkmayınca üzüldum ama sonra pozitifti
Lütfen kafana takma gerçekten ben inaniyorum tutmuştur bak demişti dersin
Ben 7 yada 8 inci günlerdi sanırım sık sık tuvaletim geliyordu sanki adet oluçakmışim gibi oluyordum ama bi arkadaşım 4. Denemesinde pozitifti ve dediği 4undede belirti yoktu hatta bu 4. Tutandada ki sunda oğlu 4 yaşında kesin tutmamış diye çok üzülmüş
Lütfen takma rabbim ol demişse olur insallah
Hayırlı olsun Can'ım inşaallah pozitif sonuçlanır.Kizlar bugun benimde transferim oldu dualariniza ihtiyacimiz var
Bende yani ne yaptım ettim iki tane yukletemedim Simdi yine 1 tane diyorlar
Ben iki ay önce düşük yaptım Ağustos4 adet tarihim donmuşlarla kismetse baslicamEvet ya riskli falan diyorlar biz o riski goze aliyoruz ama yinede ikna edemiyoruz napalim hayirlisi belkide boyledir bilemiyoruz canim senin transferin ne zaman ?
Ben 31 yaşındayım 5. Denemeyi yapıcam ama yinede 1 tane uygun görüyorlar anlamadımCanim yaş kaç senin ben 34 yaşındayim ve çift istemeyi düşünüyordum acaba yaş küçük olunca mi tek embriyo yukluyorlar
Olsun canim insallah tutunur sonucunu merakla bekliyorumSaol canim insaallah. 1 tane transfer edildi yine 2 taneye ikna edemedik
Can'ım senin test günün ne zamandı?Olsun canim insallah tutunur sonucunu merakla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?