Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Yaaaa inanki bende memorial e başlamadan önce oraya randevu almıştım sonra memorial. İki gün farkla randevu verince burda başladım yani kısmet nasip işte
Ama dediğin gibi tedavi olanlar umarım mağdur olmamiştir

cabın değerlerin çok iyiymiş aslında bu değerlerde genelde çok düşük beklemiyor doktorlar.senin düşük olmuştu yanılmıyosam
Evet canim düştü kısmet değilmiş semra hoca rahım flmi istedi tekrar 1 kaç güne adet günüm sonrasında start vericez inşallah ilk pozitif sonucumdu

Canim hatirlarsan sana yazmıştım 5.gun dijital testte çıkmayınca üzüldum ama sonra pozitifti
Lütfen kafana takma gerçekten ben inaniyorum tutmuştur bak demişti dersin
Ben 7 yada 8 inci günlerdi sanırım sık sık tuvaletim geliyordu sanki adet oluçakmışim gibi oluyordum ama bi arkadaşım 4. Denemesinde pozitifti ve dediği 4undede belirti yoktu hatta bu 4. Tutandada ki sunda oğlu 4 yaşında kesin tutmamış diye çok üzülmüş
Lütfen takma rabbim ol demişse olur insallah

Bende yani ne yaptım ettim iki tane yukletemedim Simdi yine 1 tane diyorlar
Evet ya riskli falan diyorlar biz o riski goze aliyoruz ama yinede ikna edemiyoruz napalim hayirlisi belkide boyledir bilemiyoruz canim senin transferin ne zaman ?

Evet ya riskli falan diyorlar biz o riski goze aliyoruz ama yinede ikna edemiyoruz napalim hayirlisi belkide boyledir bilemiyoruz canim senin transferin ne zaman ?
Ben iki ay önce düşük yaptım Ağustos4 adet tarihim donmuşlarla kismetse baslicam

Canım evet hatırlamaz mıyım, Allah razı olsun çok moral oluyor ama işte insan Bi kendini yiyor beklerken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…