Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaşlar günü gelince gebelik testini merkezde yaptırmak için ayrıdan ücret ödüyor muyuz?

Arkadaşlar günü gelince gebelik testini merkezde yaptırmak için ayrıdan ücret ödüyor muyuz?
Canim ben ilk testi mi başka yerde yaptırdım ama dağa sonra dusuk için gittiğimde beta sonucumu tekrar görmek istediler hastane bana 1 defa kan testini ücretsiz yapma hakkına sahipsiniz dedi

Canim ben ilk testi mi başka yerde yaptırdım ama dağa sonra dusuk için gittiğimde beta sonucumu tekrar görmek istediler hastane bana 1 defa kan testini ücretsiz yapma hakkına sahipsiniz dedi
Sağol canım. Bizim yakındaki özel hastanede 2 yıl önce 60küsurdu. Onun için sordum

Sağol canım. Bizim yakındaki özel hastanede 2 yıl önce 60küsurdu. Onun için sordum
Haklisin canim yüksek miktarlar alıyorlar
Ben daha onceki tedavilerim de hep tedavi olduğum hastenelerde sonuç beklerken hep negatifı gördüm çok fazla stres yaşadım o nedenle bu defa tedavi olduğum yerde değilde başka yerde yaptirdim

Cuma gu canim ama umudm yok cunki kalitesi cok iyi degil fazla umitlenme dediler.sanirim adette olucam test gununden once adet agrilarim basladi ve cok korkuyorum
Sakin korkuyorum felan deme
Bende test günume bir kaç gün kala adet olucak gibiydim sık sık tuvalete çıkıyordum umudunu kesme rabbim ol demişse olur benim 5aa kalitedeki embriyom tuttu ve düştü
Kalitesi daha düşük olanlarin tuttuğunu biliyorum
Senin kalitesi neydiki

Insallah dedigin gibi olumlu olur canim.embriyo kalitesini rakamsal olarak sormadim onlarda belirtmediler sadece yuksek derecede gebelik bekliycegimiz bir embriyo degil dedi ayse hanim.bugun transferin 2.gunu daha erken sanki tutunma agrilari icin kesin adet agrisi bu...kasiklarim siddetli belim daha hafif agriyo

Cuma gu canim ama umudm yok cunki kalitesi cok iyi degil fazla umitlenme dediler.sanirim adette olucam test gununden once adet agrilarim basladi ve cok korkuyorum
Can'ım ben çok tecrübem yok ama hep duyduğum kalitesi çok iyi olmayanlardan da tutunanların çok olduğu. İnşaallah onlar arasındasındır sen de. Benim test günü de perşembe inşaallah bakalım

Hislerine güveniyorsun madem rabbimin kudretının sonsuz büyüklüğünde güven
Kûn Fe yekun

Hislerine güveniyorsun madem rabbimin kudretının sonsuz büyüklüğünde güven
Kûn Fe yekun
Insallah olumlu olur cunki bu bebek bizim icin cok kiymetli ogluma ilac getiecek.oglum bebegin kordon kaniyla sagligina kavusacak.rabbim bana neyi hazirladiysa yasamaya raziyim neyi layik goruyosa bana olumlu yada olumsuz

Insallah olumlu olur cunki bu bebek bizim icin cok kiymetli ogluma ilac getiecek.oglum bebegin kordon kaniyla sagligina kavusacak.rabbim bana neyi hazirladiysa yasamaya raziyim neyi layik goruyosa bana olumlu yada olumsuz
Haklisin canim rabbim kendi merhameti ve kudretiyle muamele etsin bebeğine şifa olsun insallah bak işte hepimizin ayrı ayrı dertleri var

Insallah senin benim tum isteyenlerin yuzu gulsun

Amin arkadaşım. Allah minik yavruna hayırlı acil şifa versin inşaallah. İmtihan türlü türlü. Bizim de tam opu öncesi hayatımız alt üst oldu. Hatta tedaviyi bırakmayı bile düşündük. Ya da en azından hepsini donduralım dedik ama sonra Ayşe hoca'nın da desteğiyle yarım bırakmadık. Hatta transferi de yaptırdık hayırlısı Allahtan dedik. Aslında sonuç negatif de olsa pozitif de böyle olması gerekiyormuş diyeceğim. Çünkü ben emin bile değilim şu anda bir Bebek bizim için iyi mi olacak, ya da biz bir bebeğe iyi mi olacağız...

Canim insallah seninde pozitif olur.cok yipratici bir surec.rabbim bize neyi sunarsa razi olmaktan baska secenegimiz yok.gorelim mevlam neyler neylerse guzel eyler

Canim benim o kadar umudsuz olma iyi dusun ki iyi olsun benimde en yuksek kalite embriyo tuttu ama dustu kaliteye bakma benceee insaallah sımsıkı tutunmusturr

Canim benim o kadar umudsuz olma iyi dusun ki iyi olsun benimde en yuksek kalite embriyo tuttu ama dustu kaliteye bakma benceee insaallah sımsıkı tutunmusturr
Düşük yaptım demişsin canım bende yeni düşük yaptım seninki nezaman oldu canım şimdi ne aşamadasın bide kalitesi kaçtı biliyormusun

Düşük yaptım demişsin canım bende yeni düşük yaptım seninki nezaman oldu canım şimdi ne aşamadasın bide kalitesi kaçtı biliyormusun
Canim ocakta ilk transferim olmustu gebelik olustu ama subatta dusuk yaptim kalitesini soylemediler sadce cok iyi embriyonuz demislerdi bugunde ikinci transferim yapildi dondurulmus embriyo yine bunada 4aa dediler yanlis anlamadiysam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…