- 27 Nisan 2016
- 2.296
- 3.573
- 133
Anladım inşallah bu sefer sağlıklı şekilde tutunur ve kucağına alirsinCanim ocakta ilk transferim olmustu gebelik olustu ama subatta dusuk yaptim kalitesini soylemediler sadce cok iyi embriyonuz demislerdi bugunde ikinci transferim yapildi dondurulmus embriyo yine bunada 4aa dediler yanlis anlamadiysam :)
Amin canim saol..Anladım inşallah bu sefer sağlıklı şekilde tutunur ve kucağına alirsin
Tam da verilmis sadakan varmis demelik bir durum olmus vallaYaaaa inanki bende memorial e başlamadan önce oraya randevu almıştım sonra memorial. İki gün farkla randevu verince burda başladım yani kısmet nasip işte
Ama dediğin gibi tedavi olanlar umarım mağdur olmamiştir
Neden riskli diyorlar? Bana yastan dolayi muhtemelen iki adet koyulacak ama bi tanesi tutsa dunyalarin benim olmasi icin kafiEvet ya riskli falan diyorlar biz o riski goze aliyoruz ama yinede ikna edemiyoruz napalim hayirlisi belkide boyledir bilemiyoruz canim senin transferin ne zaman ?
O kadar denemeden sonra cift embriyo istemek yasal olarak ta hakkiniz ama. Risklerini iyice ogrendikten sonra kararinizi verin ve israrci olun bence akliniza yatarsa. Hos benim ilk deneme disaridan bi dr du cerrahpasa proftu ve bahceciyi kullandi. O cift koydu ama memorial la konusmadim tabi muhtemelen iki koyulacaktir diye dusundumBen 31 yaşındayım 5. Denemeyi yapıcam ama yinede 1 tane uygun görüyorlar anlamadım
Aynen canim az daha oraya gidiyordum belki iyi bir yer ama ben memorial den memnunum tabi rabbim isterse yerin önemi yok ama kısmet isteO kadar denemeden sonra cift embriyo istemek yasal olarak ta hakkiniz ama. Risklerini iyice ogrendikten sonra kararinizi verin ve israrci olun bence akliniza yatarsa. Hos benim ilk deneme disaridan bi dr du cerrahpasa proftu ve bahceciyi kullandi. O cift koydu ama memorial la konusmadim tabi muhtemelen iki koyulacaktir diye dusundum
Senim durumun standart cogul gebelik riski degil o zaman. Olacagi varsa tekle de ciftle de olacak cift koyulmadigi icin uzulme sakin. Insallah bu sefer guzel haberi alir ve tamamina erdirip kucagina alirsin canimAynen canim az daha oraya gidiyordum belki iyi bir yer ama ben memorial den memnunum tabi rabbim isterse yerin önemi yok ama kısmet iste
Ben daha önce 5 defa ameliyat oldum içimde çok fazla yapışıklik var o nedenle ikiz olursa riskli doğumlu dediler bende 1 taneye raziyim da seninde dediğin gibi biri tutmazsa bari biri tutsun mantigindayim
Çok sagol allah ne muradın varsa versin canım hepimizin tek bir isteği hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmakSenim durumun standart cogul gebelik riski degil o zaman. Olacagi varsa tekle de ciftle de olacak cift koyulmadigi icin uzulme sakin. Insallah bu sefer guzel haberi alir ve tamamina erdirip kucagina alirsin canim
Erken doguma dusuge sebep falan olur dediler yasimin da bunun icin kucuk oldugunu soyledilerNeden riskli diyorlar? Bana yastan dolayi muhtemelen iki adet koyulacak ama bi tanesi tutsa dunyalarin benim olmasi icin kafi
Hayırlısı olsun canım hadi bakalımGebelik takvimi ekledim kendimeinşaallah devamı gelsin
Hayirli olsun canim Allah kucagina almani nasip etsinn sagliklaa .Gebelik takvimi ekledim kendimeinşaallah devamı gelsin
Can'ım sağol ama test günüm perşembe daha var yani :) self-motivasyon bu :)Hayirli olsun canim Allah kucagina almani nasip etsinn sagliklaa .
İnşallah böyle devam ederCan'ım sağol ama test günüm perşembe daha var yani :) self-motivasyon bu :)
İnşaallah Can'ımİnşallah böyle devam eder
Hmmmm guzel motivasyonmus bende mi yapsam :))))))Can'ım sağol ama test günüm perşembe daha var yani :) self-motivasyon bu :)
Bende ilk tüp bebek denememden beri buralardayım rn zor günlerimi burda geçirdim.gebeliğin hayırlı olsunAllah razı olsun Can'ım moral oluyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?