Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canim ocakta ilk transferim olmustu gebelik olustu ama subatta dusuk yaptim kalitesini soylemediler sadce cok iyi embriyonuz demislerdi bugunde ikinci transferim yapildi dondurulmus embriyo yine bunada 4aa dediler yanlis anlamadiysam :)
Anladım inşallah bu sefer sağlıklı şekilde tutunur ve kucağına alirsin

Tam da verilmis sadakan varmis demelik bir durum olmus valla

Evet ya riskli falan diyorlar biz o riski goze aliyoruz ama yinede ikna edemiyoruz napalim hayirlisi belkide boyledir bilemiyoruz canim senin transferin ne zaman ?
Neden riskli diyorlar? Bana yastan dolayi muhtemelen iki adet koyulacak ama bi tanesi tutsa dunyalarin benim olmasi icin kafi

Ben 31 yaşındayım 5. Denemeyi yapıcam ama yinede 1 tane uygun görüyorlar anlamadım
O kadar denemeden sonra cift embriyo istemek yasal olarak ta hakkiniz ama. Risklerini iyice ogrendikten sonra kararinizi verin ve israrci olun bence akliniza yatarsa. Hos benim ilk deneme disaridan bi dr du cerrahpasa proftu ve bahceciyi kullandi. O cift koydu ama memorial la konusmadim tabi muhtemelen iki koyulacaktir diye dusundum

Aynen canim az daha oraya gidiyordum belki iyi bir yer ama ben memorial den memnunum tabi rabbim isterse yerin önemi yok ama kısmet iste
Ben daha önce 5 defa ameliyat oldum içimde çok fazla yapışıklik var o nedenle ikiz olursa riskli doğumlu dediler bende 1 taneye raziyim da seninde dediğin gibi biri tutmazsa bari biri tutsun mantigindayim

Senim durumun standart cogul gebelik riski degil o zaman. Olacagi varsa tekle de ciftle de olacak cift koyulmadigi icin uzulme sakin. Insallah bu sefer guzel haberi alir ve tamamina erdirip kucagina alirsin canim

Senim durumun standart cogul gebelik riski degil o zaman. Olacagi varsa tekle de ciftle de olacak cift koyulmadigi icin uzulme sakin. Insallah bu sefer guzel haberi alir ve tamamina erdirip kucagina alirsin canim
Çok sagol allah ne muradın varsa versin canım hepimizin tek bir isteği hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

Emre hoca transferimi yapti ilk defa gordum kendisini iyi bir doktora benziyordu daha once transferini onda yapan var mi ?

Arkadaslar Merhaba 38 yaşındayım, şu anda tedavideyim. Embriyolarim için pgt öneriyor dr.um. karar veremiyorum. Daha önce 2 kez tutunamayan embriyo transferim var. Sizler bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Benim gibi ileri yaşta olup tedavide embriyolarina pgt istenen oldu mu aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…