Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

canım ileri yaş,tekrarlayan düşüklerde genelde isteniyor.bence baktırmanız isabet olur. çiftlerin kromozomları normal olduğu halde tüp bebek tedavisinde bazı embriyolar kromozom anomili olabiliyor.bana yaptıkalrı açıklama bu.çünki normalde bayanın her ay bir yumurtası döllenecek düzeye gelirken biz ilaçla birden fazla yumurta alıyoruz ve bunlarda tedaviye bağlı olarak anomili embriyo gelişme ihtimali çok yüksek dedi embriyolog . bilakis ben tedavimde yaşadım.anomili embriyo ya hiç tutunamıyormuş yada düşükle sonuçlanıyormuş.kadın yaşı 35 üstü olduğunda genelde istiyorlar.benim yaşım31 olduğu halde olabiliyor.genelde yaşa bağlı olarak anomili embriyo sayısıda çoğalıyormuş.baktırın bence maddi olarak biraz yıpratıcı oluyor ama en azından sağlıklı bir şekilde ilerleniyor tedavide.herşey gönlünüzce olsun

Tesekkur ederim cevabın için canım. Allahım hepimize saglıklı gebelik ve dogumlar nasip etsin insallah

arkadaşalar bugün transferin 4. günü ve adet ağrılarım var test gününden önce adet olan varmı aranızda
Sanirim senin bebiş tutunuyor inşallah öyledir
Sık sık tuvalete çıkasinda varmı benimki tutundugunda 5 dkk da bir sanki tuvaletim geliyor gibiydi gidincede bişey gelmiyordu ve sürekli karnım ağrıyordu hafif şu gibi akıntı her seferinde adet oldum diyip korkuyordum ama tutunmuştu

inşallah canım dediğin gibidir ve tutunur.ben pek umutlu değilim sık tuvalete çıkma istediği fln yok bende. sadece ağrı var kasıklarımda öyle kasık batması fln değil resmen adet ağrısı bu ağrı kesici içsem içilecek derece ağrı yani okadar

Anladım canım daha çok var test gününe biraz sabret bakalım allah buyuktur
Adet gününde test günün aynı tarihtemi

Anladım canım daha çok var test gününe biraz sabret bakalım allah buyuktur
Adet gününde test günün aynı tarihtemi
Test gunum 5 inde adetim 10 undaydi.aslinda ilk tedavimdede negatifti sonucu aldim ilaclari biraktiktan 5 gunso adet oldum.bekliycez bakalim ne gorucem

Test gunum 5 inde adetim 10 undaydi.aslinda ilk tedavimdede negatifti sonucu aldim ilaclari biraktiktan 5 gunso adet oldum.bekliycez bakalim ne gorucem
Tabi herşeyi allah bilir ama bence senin bebeğin tutmuş yani adet gününe çok var
Çok erken bu kadar ağrı cekmen için inşallah hislerim doğrudur ve tutmuştur

Tabi herşeyi allah bilir ama bence senin bebeğin tutmuş yani adet gününe çok var

Bana da oyle geldi drkumut. Adet sancisi zaten en buyuk belirti. Insallah tutmustur da guzrl haberler verirsin bize

Arkadaşlar perşembe günü sabahtan merkeze gidip test yaptırıp sonra da doktorla mı görüşücem? Nasıl oluyor? Önceden randevu almama gerek yoktur herhalde değil mi?

Arkadaşlar perşembe günü sabahtan merkeze gidip test yaptırıp sonra da doktorla mı görüşücem? Nasıl oluyor? Önceden randevu almama gerek yoktur herhalde değil mi?
Tek bildiğim ordan bi şifre yazili kart veriyorlar daha hastaneden aramadan sonucun çıkmışsa ordan görüyorsun sanırım randevu almana gerek yok zaten muayene felanda olmican eve gelip sonucun çıkmasını beklicen
Çok heycanlı yaaa çok güzel insallah tutmuştur pitircik

Canım Amin inşaallah. Peki doktoru görmeyecek miyim? Benim daha önce dış gebelik hikayem var da biraz karışık durumum doktoru görmek isterim sanki

Canım Amin inşaallah. Peki doktoru görmeyecek miyim? Benim daha önce dış gebelik hikayem var da biraz karışık durumum doktoru görmek isterim sanki
Tabi canım bende tam bilmiyorum
Daha öncede dediğim gibi ben ilk testi mi dışarda yaptırdım sonucu hastaneye yolladım bana 18 gün sonrasına randevu verdiler ama tabi sen test günü konuşursun hele bi hayırlısıyla pozitifı görelim doktorla görüşmesi kolay olur

canım inşallah ediğin gibi olur ve test poziif çıkar.az kaldı cuma gününe nasıl bekliycem bilmiyorum bu sefer söz verdim kendime idrar fln yapmıycam gününü bklicem inşallah güzel şeyler paylaşırım sizlerle

İnşallah inşallah canım rabbim guldursun yuzunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…