Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

masal perisi tranferin oldu mu embriyo kaliten nasıldı bişey yazmadın benimde senin gibi az yumurtam oluyor ilki negatifti şimdi tekrar başlıcaz inş seni merak ettim dondurulan embriyon oldu mu ?
n
Evet ttansferim olduu 4.günümüz bugün.3.gün embriyosu ama gümüne göre öndeymiş.embriyolog gelişimi 4. Gün embriyosu dedi.4. Gün diyentransfer edildi.1.kalite.inşallahhh.....benimde ilk 3 günok şiddetli kasık ağrım adet ağrım oldu halsizleştim resmen.. ama çok ümitlenmek istemiyorum üzülmek istemedipim.için.relax....diğerlerini domdurmak istemedik.çünkü omlar gümnüyle uyumluydu.bu embriyo önde oldığı için..domdurmadık..nasip olmazsa inşallah olur,tazelerle en baştan denemek isterim.

canım merhaba bızım 1. tüp bebek ve 2. negatif te şimdi eşim bal arısütü polen karısımı getrteym dedi yanında emodex te kullansam mı? sen tüp bebek oncesi ne kadar kullandn?

canım merhaba bızım 1. tüp bebek ve 2. negatif te şimdi eşim bal arısütü polen karısımı getrteym dedi yanında emodex te kullansam mı? sen tüp bebek oncesi ne kadar kullandn?
Valla bi iki ay kullandı ama bi fayda görmedik sanırım. Çünkü tedaviye başladığımızda morfoloji aynıydı samırum

canım hayırlı olsun inşallah pozitifi görürsün,niye dondurmadın ki günüyle uyumlu olması kötü bişiy değil bildiğim kadarıyla

çok iyi inşallah pozitif olur .

Kizlar test tarihleriniz ne zmaan benim ayin 8 inde ne iyi ne kotu hicbir belirti yok hic birsey hissetmiyorum benim gibi olan var mi ?

Kızlar uzun zamandır girmedim inşallah tedavideki herkes pozitifi görsün inşallah bende şimdi ilaçlarımı alıp kullanmaya başlıcam

Kizlar test tarihleriniz ne zmaan benim ayin 8 inde ne iyi ne kotu hicbir belirti yok hic birsey hissetmiyorum benim gibi olan var mi ?
Benimde aynı şekildeydi hiç belirtim olmadı sadece test gününden önceki gece çok kramp gibi Ağrı'larım oldu azda kanamam oldu hatta hastalandım dedim üzüldüm baya ama diğer gün testte hamdolsun pozitifi gördük sakın ümitsizliğe kapılma belirti olması pozitif olması anlamına gelmiyor en azından bende hiç belirti olmadı ama hamdolsun ki bebiş tutundu

Arkadaşlar benimde bir sorum var biz şimdi tüp bebek ile gebe kalınca sezeryanla dogum yapmamız şart mı bilgisi olan lütfen

Ya ben alarm kuruyorum duzenli alayim diye ama iki gun once alip almadigimi hatirlayamadim galiba o gun uc yerine iki estrofem aldim insallah cok onemli degildir
Canım benim ilaçlar bitti iki gün sonra hasta oldum ve bugün ikinci günüm hastaneye gittim birazdan ilaçlarımı alıcam başlıyorum tedaviye

merhabalar kızlar ben önümüzdeki ay dondurulmuş embriyo ile tedaviye başlayacağım yakın zamanda bu işlemi yaptıran var mı ücret ne kadar?? birde dondurulmuş embriyoda genetik tanı yaptıran var mı o işlemi nerede ve ne kadar ücrete yaptırdınız?

Valla bi iki ay kullandı ama bi fayda görmedik sanırım. Çünkü tedaviye başladığımızda morfoloji aynıydı samırum
canım hayırlı olsun inşallah pozitifi görürsün,niye dondurmadın ki günüyle uyumlu olması kötü bişiy değil bildiğim kadarıyla
İnşalllah hepimiz görürüz pozitifii...
Öyle tercih ettik.2.tedaviye inşallah gerek kalmaz da kalırsa taze embriyolarla denemek istiyoruz..

Cokkk cokkk tesekkur ederim canim cevabin icin cok rahatladim gercekten Allah bebisini saglikla kucagina almani nasip etsinnn.

Canım benim ilaçlar bitti iki gün sonra hasta oldum ve bugün ikinci günüm hastaneye gittim birazdan ilaçlarımı alıcam başlıyorum tedaviye
Ay hadi hayirli olsun. Benim de cuma gunu ilaclarim bitiyo. Hatta haftasonu denize gidicez o derece saldim :) Herhalde sakincasi yoktur diye dusunuyorum enfeksiyon kapmadiktan sonra.
Cok ardarda gidiyoruz. Belki hastanede cakisabiliriz bile. Ayni gune denk gelirsek bi cay icelim

Arkadaşlar benimde bir sorum var biz şimdi tüp bebek ile gebe kalınca sezeryanla dogum yapmamız şart mı bilgisi olan lütfen
Canım yücel hoca benim doktorum. 12. Haftadam sonra tüp bebek değil normal bi gebe gibi devam edeceksin dedi. İnşallahh o yüzden sezaryan diye bi zorlama neden olsun

Tamamdır denize girebilirsin hatta ben histereekopiden sonra bile girdim doktora sordum bişey olmaz dedi

Canım yücel hoca benim doktorum. 12. Haftadam sonra tüp bebek değil normal bi gebe gibi devam edeceksin dedi. İnşallahh o yüzden sezaryan diye bi zorlama neden olsun
Cnm ben normal dogum yaptim tup bebek sezeryan.olur falan dedim dok hayir dedi.bebekte sende normalsin sezeryana gerek.yok deyip suni sanci verip normal dogurttular ama yinede senin.gittigin.hastane ve dok karar verir buna

Dondurulmus embriyo transferinin.ucretini soran.bir arkadas vardi 2100tl odedim ben dondurulmus embriyoyada pek pgt yapimini onermiyo dok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…