- 25 Temmuz 2016
- 170
- 167
- 103
nmasal perisi tranferin oldu mu embriyo kaliten nasıldı bişey yazmadın benimde senin gibi az yumurtam oluyor ilki negatifti şimdi tekrar başlıcaz inş seni merak ettim dondurulan embriyon oldu mu ?
canım merhaba bızım 1. tüp bebek ve 2. negatif te şimdi eşim bal arısütü polen karısımı getrteym dedi yanında emodex te kullansam mı? sen tüp bebek oncesi ne kadar kullandn?yok canım benim. bizde sayı ile alakalı Allaha şükür problem yok. ileri hareketimiz ve morfolojimizde sıkıntı vardı. ama şimdi Allaha şükürler olsun morfoloji %3 ve inşallah ocağa kadar daha iyi olacak.
ama emodex içindeki vitaminler sayı hız ve morfolojiye iyi geliyor yazıyor prospektüsünde. istersen internetten araştır. ben de netten bulmuştum, yani kadınlar kulubünden .
Valla bi iki ay kullandı ama bi fayda görmedik sanırım. Çünkü tedaviye başladığımızda morfoloji aynıydı samırumcanım merhaba bızım 1. tüp bebek ve 2. negatif te şimdi eşim bal arısütü polen karısımı getrteym dedi yanında emodex te kullansam mı? sen tüp bebek oncesi ne kadar kullandn?
canım hayırlı olsun inşallah pozitifi görürsün,niye dondurmadın ki günüyle uyumlu olması kötü bişiy değil bildiğim kadarıylan
Evet ttansferim olduu 4.günümüz bugün.3.gün embriyosu ama gümüne göre öndeymiş.embriyolog gelişimi 4. Gün embriyosu dedi.4. Gün diyentransfer edildi.1.kalite.inşallahhh.....benimde ilk 3 günok şiddetli kasık ağrım adet ağrım oldu halsizleştim resmen.. ama çok ümitlenmek istemiyorum üzülmek istemedipim.için.relax....diğerlerini domdurmak istemedik.çünkü omlar gümnüyle uyumluydu.bu embriyo önde oldığı için..domdurmadık..nasip olmazsa inşallah olur,tazelerle en baştan denemek isterim.
çok iyi inşallah pozitif olur .n
Evet ttansferim olduu 4.günümüz bugün.3.gün embriyosu ama gümüne göre öndeymiş.embriyolog gelişimi 4. Gün embriyosu dedi.4. Gün diyentransfer edildi.1.kalite.inşallahhh.....benimde ilk 3 günok şiddetli kasık ağrım adet ağrım oldu halsizleştim resmen.. ama çok ümitlenmek istemiyorum üzülmek istemedipim.için.relax....diğerlerini domdurmak istemedik.çünkü omlar gümnüyle uyumluydu.bu embriyo önde oldığı için..domdurmadık..nasip olmazsa inşallah olur,tazelerle en baştan denemek isterim.
Benimde aynı şekildeydi hiç belirtim olmadı sadece test gününden önceki gece çok kramp gibi Ağrı'larım oldu azda kanamam oldu hatta hastalandım dedim üzüldüm baya ama diğer gün testte hamdolsun pozitifi gördük sakın ümitsizliğe kapılma belirti olması pozitif olması anlamına gelmiyor en azından bende hiç belirti olmadı ama hamdolsun ki bebiş tutunduKizlar test tarihleriniz ne zmaan benim ayin 8 inde ne iyi ne kotu hicbir belirti yok hic birsey hissetmiyorum benim gibi olan var mi ?
Canım benim ilaçlar bitti iki gün sonra hasta oldum ve bugün ikinci günüm hastaneye gittim birazdan ilaçlarımı alıcam başlıyorum tedaviyeYa ben alarm kuruyorum duzenli alayim diye ama iki gun once alip almadigimi hatirlayamadim galiba o gun uc yerine iki estrofem aldiminsallah cok onemli degildir
Valla bi iki ay kullandı ama bi fayda görmedik sanırım. Çünkü tedaviye başladığımızda morfoloji aynıydı samırum
İnşalllah hepimiz görürüz pozitifii...canım hayırlı olsun inşallah pozitifi görürsün,niye dondurmadın ki günüyle uyumlu olması kötü bişiy değil bildiğim kadarıyla
İnşallah hepimizin pozitif olurrr.... allahiiimmm aminnçok iyi inşallah pozitif olur .
Cokkk cokkk tesekkur ederim canim cevabin icin cok rahatladim gercekten Allah bebisini saglikla kucagina almani nasip etsinnn.Benimde aynı şekildeydi hiç belirtim olmadı sadece test gününden önceki gece çok kramp gibi Ağrı'larım oldu azda kanamam oldu hatta hastalandım dedim üzüldüm baya ama diğer gün testte hamdolsun pozitifi gördük sakın ümitsizliğe kapılma belirti olması pozitif olması anlamına gelmiyor en azından bende hiç belirti olmadı ama hamdolsun ki bebiş tutundu
Ay hadi hayirli olsun. Benim de cuma gunu ilaclarim bitiyo. Hatta haftasonu denize gidicez o derece saldim :) Herhalde sakincasi yoktur diye dusunuyorum enfeksiyon kapmadiktan sonra.Canım benim ilaçlar bitti iki gün sonra hasta oldum ve bugün ikinci günüm hastaneye gittim birazdan ilaçlarımı alıcam başlıyorum tedaviye
Canım yücel hoca benim doktorum. 12. Haftadam sonra tüp bebek değil normal bi gebe gibi devam edeceksin dedi. İnşallahh o yüzden sezaryan diye bi zorlama neden olsunArkadaşlar benimde bir sorum var biz şimdi tüp bebek ile gebe kalınca sezeryanla dogum yapmamız şart mı bilgisi olan lütfen
Tamamdır denize girebilirsin hatta ben histereekopiden sonra bile girdim doktora sordum bişey olmaz dediAy hadi hayirli olsun. Benim de cuma gunu ilaclarim bitiyo. Hatta haftasonu denize gidicez o derece saldim :) Herhalde sakincasi yoktur diye dusunuyorum enfeksiyon kapmadiktan sonra.
Cok ardarda gidiyoruz. Belki hastanede cakisabiliriz bile. Ayni gune denk gelirsek bi cay icelim
Cnm ben normal dogum yaptim tup bebek sezeryan.olur falan dedim dok hayir dedi.bebekte sende normalsin sezeryana gerek.yok deyip suni sanci verip normal dogurttular ama yinede senin.gittigin.hastane ve dok karar verir bunaCanım yücel hoca benim doktorum. 12. Haftadam sonra tüp bebek değil normal bi gebe gibi devam edeceksin dedi. İnşallahh o yüzden sezaryan diye bi zorlama neden olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?