Ben de histereskopiden once sormustum. Bana enfeksiyon kapmaman lazim sadece dedi ben de ya kaparsam diye kuruntu yaptim. Ama dedim ya saldim cayira mevlam kayira :)Tamamdır denize girebilirsin hatta ben histereekopiden sonra bile girdim doktora sordum bişey olmaz dedi
Biz 2.250 odedik neden acaba fiyat farkli biizim pgt oldugu icin indirimli haliydi yaniDondurulmus embriyo transferinin.ucretini soran.bir arkadas vardi 2100tl odedim ben dondurulmus embriyoyada pek pgt yapimini onermiyo dok
Ever bana mantıklı gelen o ama doktor bugün Sezeryan olması lazım senin ki tüp bebek diyince ürktüm açıkcası çok saol Ayşe hocayı aradım bende ama ulaşamadım sırf bu durumu sormak içinCanım yücel hoca benim doktorum. 12. Haftadam sonra tüp bebek değil normal bi gebe gibi devam edeceksin dedi. İnşallahh o yüzden sezaryan diye bi zorlama neden olsun
İnan içimi çok rahatlattın karşımda bir örnek olması çok güzel doktor sizin ki kıymetli dediği.saçma geldi herkesin Bebişi kendine kıymetli zaten bu tüp bebek yada normal yoldan farketmiyor bence çok saol sıkıntı olmadığı sürece bende direticem o Zaman Zaman'ı geldiğinde inşCnm ben normal dogum yaptim tup bebek sezeryan.olur falan dedim dok hayir dedi.bebekte sende normalsin sezeryana gerek.yok deyip suni sanci verip normal dogurttular ama yinede senin.gittigin.hastane ve dok karar verir buna
Hangi dr dedi bunu. Memorialdan mi?Ever bana mantıklı gelen o ama doktor bugün Sezeryan olması lazım senin ki tüp bebek diyince ürktüm açıkcası çok saol Ayşe hocayı aradım bende ama ulaşamadım sırf bu durumu sormak için
Başka bir hastane ilk çocuk tüp bebek hemde Sezeryan olur kıymetli falan dedi bakalım ısrarcı olursa eğer ilerleyen Zaman'larda mecburen bırakılacak Oray'ı ama şimdilik direticem normal içinHangi dr dedi bunu. Memorialdan mi?
Eger standart gebelik takibi icin disaridan bi dr sa dr u degistir bence.
Tup bebek te sezaryen zorunlu demek baska, kiymetli hamilelik senin yeri de olsam sezaryen yaparim demek baska.
Sezaryen yapmak isine geliyodur.
Namaz kilmadan iciniz rahat etmeyecekse saglik problemi olan yaslilar nasil sandalyede kilar siz de oyle kilin.Kızlar transferden sonra nasıl abdest alıp namaz kılıcam.eğilirken tehlikeli olurmu acaba?
Bide tansferden sonra gusül aldınız mı?
Almak gerekiyor mu?
Gerekli olmasa bile havalar cok sicak hergun dus lazim ve bildigim kadariyla transferden sonra ilik dusun sakincasi yok.Kızlar transferden sonra nasıl abdest alıp namaz kılıcam.eğilirken tehlikeli olurmu acaba?
Almak gerekiyor mu?
Gerekli olmasa bile havalar cok sicak hergun dus lazim ve bildigim kadariyla transferden sonra ilik dusun sakincasi yok.
Hem biraz rahat olun kendinizi yormayin yeter
Valla canım kimseyi umutlandirmak istemiyorum ama bende pozitif sonuç aldığımda öyle oluyordum surekli sanki tuvaletim geliyormuş gibi ama gidince bişey yoktu ve pozitifti inşallah seninde öyledir tutunma belirtileridirAkadaşlarr merhaba.transferimin 4. Günü bişiy.sormak.istiyorum..afedersiniz ama küçük abdestimi hemen yapmassam kasıklarımda baskı hafif kramp oluyor.hatta yaptıktam sonrada kramp gibi bişiy oluyor.. sizde olan var mi? Acaba tramsfet günü.sıkışık olmamız gerekiyodu o zaman bekletdiğim için mii kii
Tuvalet gelmesi değilde gelince hemen gitmem gerekiyomışta gidmeyince kasıklarım ağrıyo gibi oluyo ..yapıncada yine kramp gibii sankii.. inşallah maşşallahh hadii bakalimValla canım kimseyi umutlandirmak istemiyorum ama bende pozitif sonuç aldığımda öyle oluyordum surekli sanki tuvaletim geliyormuş gibi ama gidince bişey yoktu ve pozitifti inşallah seninde öyledir tutunma belirtileridir
Hadi bakalım canım olumlu düşün inşallah tutucak allah buyukturTuvalet gelmesi değilde gelince hemen gitmem gerekiyomışta gidmeyince kasıklarım ağrıyo gibi oluyo ..yapıncada yine kramp gibii sankii.. inşallah maşşallahh hadii bakalim
İnşallahh aminn... bide genelde benim adet olduğum il 2 gün falan böle zonkluyodu belimden aşağısı tuvalet yaptığımız uerler.. baskı basınç gibi his oluyo...transferden sonra bu hep varrrrr nelerr oluyoooooHadi bakalım canım olumlu düşün inşallah tutucak allah buyuktur
Gusul gerekmiyor canim ben aynen normal namazlarkmi kildimKızlar transferden sonra nasıl abdest alıp namaz kılıcam.eğilirken tehlikeli olurmu acaba?
Almak gerekiyor mu?
Donmus embriyomu tazemiydi canim eger yazeyse opu sonrasi yasadiklarimiza benziyor belirtilerin donmussada ilaclarda yapabiliyor ne kork nede umitlen hayirlisi insalllahİnşallahh aminn... bide genelde benim adet olduğum il 2 gün falan böle zonkluyodu belimden aşağısı tuvalet yaptığımız uerler.. baskı basınç gibi his oluyo...transferden sonra bu hep varrrrr nelerr oluyooooo
Donmus embriyomu tazemiydi canim eger yazeyse opu sonrasi yasadiklarimiza benziyor belirtilerin donmussada ilaclarda yapabiliyor ne kork nede umitlen hayirlisi insalllah[..
Taze embriyoydu.. aman inşallah hayırlısıı
Gusül gerekmiyor bende normalde nasıl kiliyorsam öyle devam ettim kiii pozitifti sonucum tabi biliyorsunuz sonra düştüKızlar transferden sonra nasıl abdest alıp namaz kılıcam.eğilirken tehlikeli olurmu acaba?
Almak gerekiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?