tabiyi şansın çok yüksek. gebelik oluşmuş neticede. sonra dondurulan embriyoların kaliteside iyi.inşallah bu deferde gebelik oluşacak ve devam edecek yavrunu kucağına alacaksın allahın izniyleKizlar hadi bi soruda benden 1. Kimyasal 2 negatif ve sonra 4. Denemem pozitifti ve düştü şimdi 5. Denemeye baslicam hayırlısıyla donmuş embriyom var 3ab 5BA iki tane 1 tüpte donduruldu sizce şansim nasıl duruyor
Gusul gerekmiyor canim ben aynen normal namazlarkmi kildim
Gusül gerekmiyor bende normalde nasıl kiliyorsam öyle devam ettim kiii pozitifti sonucum tabi biliyorsunuz sonra düştü
Senin için nasıl rahat edicekse öyle yap canimm
Sağol canım allah razı olsun hepimizin tek muradı sağlıklı hayırlı evlat sahibi olmaktabiyi şansın çok yüksek. gebelik oluşmuş neticede. sonra dondurulan embriyoların kaliteside iyi.inşallah bu deferde gebelik oluşacak ve devam edecek yavrunu kucağına alacaksın allahın izniyle
Kizlar bugun benimde transferim oldu dualariniza ihtiyacimiz var
Saol canim insaallah. 1 tane transfer edildi yine 2 taneye ikna edemedik
Bende yani ne yaptım ettim iki tane yukletemedim Simdi yine 1 tane diyorlar
Canım evet hatırlamaz mıyım, Allah razı olsun çok moral oluyor ama işte insan Bi kendini yiyor beklerken
Arkadaşlar günü gelince gebelik testini merkezde yaptırmak için ayrıdan ücret ödüyor muyuz?
Ever bana mantıklı gelen o ama doktor bugün Sezeryan olması lazım senin ki tüp bebek diyince ürktüm açıkcası çok saol Ayşe hocayı aradım bende ama ulaşamadım sırf bu durumu sormak için
Arkadaşlar merhaba yaşım 27 bir sorunum yok eşimde %1 morfoloji sayı ve hız problemi yok istanbul anadolu yakasındayım hangi tüp bebek merkezine gideyim kafam çok karışık
Ah canım seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ben avrupadayım anadoluyu bilmiyorum o yüzden ama burda iyi denilen merkezleri gezmeye çalışıyorum kendimce medicalpark bahcelievler, acıbadem maslak ve bahçeci fulya ya gittim en son memorial şişliye gidip karar vereceğim. Gezdiğim 3 yer arasından bahçeci fulya sıcak gelen yer bana hiç deneyimim yok burdan yorumları ve gittiğin zaman ki izlenimime göre karar veriyorum. Memorial şişli hakkında olumlu çok yorum okudum bakalım gidince ne olacak senin de zamanın (maddi imkan da çok önemli tabii) varsa burdan bak dr ve laboratuvarı iyi denilen yerlerin bir kaçı ile görüş bazı yerler ön görüşme de kabul ediyor muayene olmazsan para ödemezsin yani öylece bi karar ver. Daha önce de demiştim yine diyorum en özel en süper en en yere gitsek de Rabbim ol demeden olmayacak, bizim amacımız elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışmak ve kafa olarak kendimizi rahat hissedeceğimiz ellerde olmak sadece.
Ben bahcecide tedavi olmus biri olarak onermiyorum acikcasiAh canım seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ben avrupadayım anadoluyu bilmiyorum o yüzden ama burda iyi denilen merkezleri gezmeye çalışıyorum kendimce medicalpark bahcelievler, acıbadem maslak ve bahçeci fulya ya gittim en son memorial şişliye gidip karar vereceğim. Gezdiğim 3 yer arasından bahçeci fulya sıcak gelen yer bana hiç deneyimim yok burdan yorumları ve gittiğin zaman ki izlenimime göre karar veriyorum. Memorial şişli hakkında olumlu çok yorum okudum bakalım gidince ne olacak senin de zamanın (maddi imkan da çok önemli tabii) varsa burdan bak dr ve laboratuvarı iyi denilen yerlerin bir kaçı ile görüş bazı yerler ön görüşme de kabul ediyor muayene olmazsan para ödemezsin yani öylece bi karar ver. Daha önce de demiştim yine diyorum en özel en süper en en yere gitsek de Rabbim ol demeden olmayacak, bizim amacımız elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışmak ve kafa olarak kendimizi rahat hissedeceğimiz ellerde olmak sadece.
Can'ım ben hiçbir yer bilmeden İzmit'ten gelip gittim, insan herşeyi öğreniyor, eşim özelde çalıştığı için benimle toru topu Üç defa geldi, diyeceğim şu, merkez gerçekten titiz ve özenli, ne kadar çok hastası olsada, bence şansını burada dene, bol şansSadece eurofertil 50 tl muayene ücreti dedi, eşim gezmez benimle o kadar sıkılır bilmiyorum o yüzden ben de medical park göztepeye gideceğim bu ctesi bakalım
Canimmm yarın büyük gün dime ayyyy eyyy yüce Rabbim inşallah tutmuştur mutlaka haber ver gözüm kulağım telefonda olacak inşallah test gününü bekleyen bütün arkadaşlardan müjdeli haber bekliyorumArkadaşlar perşembe günü sabahtan merkeze gidip test yaptırıp sonra da doktorla mı görüşücem? Nasıl oluyor? Önceden randevu almama gerek yoktur herhalde değil mi?
Allah razı olsun canım, Amin inşaallah. Yarın haber vericem inşaallah olumlu haber olurCanimmm yarın büyük gün dime ayyyy eyyy yüce Rabbim inşallah tutmuştur mutlaka haber ver gözüm kulağım telefonda olacak inşallah test gününü bekleyen bütün arkadaşlardan müjdeli haber bekliyorum
Allah razı olsun canım, Amin inşaallah. Yarın haber vericem inşaallah olumlu haber olur
Amin Can'ım inşaallahCanım inşallah pozitif olur bizede moral olur
Ay hadi hadi guzel haberler bekliyoruzzAllah razı olsun canım, Amin inşaallah. Yarın haber vericem inşaallah olumlu haber olur
İnşaallah canımAy hadi hadi guzel haberler bekliyoruzz
Al benden de
canım inşallah bebeğin sana tutunmuştur.rabbim gönlüne göre versin inşallah.heyecanla sonucunu bekliyorumAllah razı olsun canım, Amin inşaallah. Yarın haber vericem inşaallah olumlu haber olur
Ben bahcecide tedavi olmus biri olarak onermiyorum acikcasi
Drlar cok paragoz. Eger gidersen de sadece mustafa bahceciye git. Bana bosuna test yaptirdilar bir suru para odedim. Bu test yanlis siralamayla yapildigi icin dondurulmus embriyolarim ziyan oldu ki tam yedi adetti.neden canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?