Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

+-

yok canım yaz tabi sonuçta deneyim önemli fikir sahibi oluyoruz bizde memorial şişli semra hanım ve ekibi hakkında olumlu çok yorum var tanıdıklarından da olumlu konuşan çok var inşallah şifa olur canım

aynen gittiğim yer para için mi bişi söylüyor yoksa gerçekten lazım mı bunun ikileminde kalıyorum ne yazık ki güvenemiyor insan ama drun dediğini yapmak durumundayız sonuçta bildiğimiz bir konu değil. Rabbim iyi dr ve çalışanlarla karşılaştırsın canım.

Canim bunda ozur dilenecek hicbisey yok ki. Hepimiz ayni yolun yolcusu oldugumuzdan ne psikolojiye sahip oldugunu biliyoruz.
Masallah diyelim hep boyle devam etsin. Cook ama cok kutluyorum. Dualarindan bizi eksik etme

Canim bunda ozur dilenecek hicbisey yok ki. Hepimiz ayni yolun yolcusu oldugumuzdan ne psikolojiye sahip oldugunu biliyoruz.
Masallah diyelim hep boyle devam etsin. Cook ama cok kutluyorum. Dualarindan bizi eksik etme

Allah razı olsun canım. Amin inşaallah. Darısı başınıza Allah hepimize sağlıkla hayırla kucağımıza almak nasip etsin.

canım gözün aydın maşallah.inşallah güzel ilerler ve sağlıkla doğar bebişin.Darısı benim gibi tüm isteyenlerin başına inşallah

Daim olsun dahada katlansın inşaallah çok mutlı oldum
Rabbim kucağına almayıda nasib etsin.darısı bizlere

Özür dileyecek ne vr canım duygusal olarak o kadar çöktük ki hep kendini ne zaman hazır hissedersen söylersin.

canım gözün aydın maşallah.inşallah güzel ilerler ve sağlıkla doğar bebişin.Darısı benim gibi tüm isteyenlerin başına inşallah

Daim olsun dahada katlansın inşaallah çok mutlı oldum
Rabbim kucağına almayıda nasib etsin.darısı bizlere

Çok sağ olun arkadaşlar. İnşaallah en yakın zamanda sizden de güzel haber alalım drkumut en yakın senin test günün sanırım. İnşaallah hayırlı güzel haberler alalım.

Canim inşallah dış gebelik hikayesini bir daha yaşamazsın bu bebiş normal şekilde annesine simkiki tutunur hayirli uğurlu olsun
Söylememe konusunda da tabiki kendince haklı düşüncelerin vardır takılıcam bişey değil inşallah herşey yolunda gitsin de
Ne diyelim maşallah subhanallah

Amin canım inşaallah. Sağ kasığım çok batıyor belime vuruyor hatta. O yüzden ya dış gebelikse diye çıkmıyor aklımdan ama umutlu olmaya çalışıyorum

Kizlar bisey sorucam. Siz ilaclari nereden aldiniz. Ben memorial cevresinden ve bikac ecza deposundan fiyat alip hangisi daha uygun fiyat verirse ordan almaya calisicam. Ekstra olarak uygun aldiginiz bi yer varsa bilgilendirir misiniz?

Kizlar bisey sorucam. Siz ilaclari nereden aldiniz. Ben memorial cevresinden ve bikac ecza deposundan fiyat alip hangisi daha uygun fiyat verirse ordan almaya calisicam. Ekstra olarak uygun aldiginiz bi yer varsa bilgilendirir misiniz?
Canım ben burdan bi arkadasa sormuştum hastane civarında idil eczanesi var baya indirimli verdi hatta yazdı tek tek de kağıdı kaybettim benim şimdilik 1100 tuttu ama gonal f ler yetmicek büyük ihtimalle

Can'ım hastanenin orda İdil eczanesinden aldım ben. Gonalf 240 orda mesela. Bi kere başka Bi eczaneden almıştım 300küsürdü

Dış gebelikte beta sonucun kaç çıkıyordu ki böyle yüksekmi oluyor
Yok Can'ım hiç böyle yüksek değer görmemiştim ilk zamanlarda. En önemlisi hiç doğru düzgün artış olmamıştı bende. Artış birinde 15'ten 21; birinde de 75'ten 80 falan olmuştu. Tabi ilerledikçe 1000 gördüğüm de oldu

Anladım rabbim bu sefer çektiklerinin kefaretı olarak bü bebeği sağlıklı şekilde sana nasip etsin

Canım ben burdan bi arkadasa sormuştum hastane civarında idil eczanesi var baya indirimli verdi hatta yazdı tek tek de kağıdı kaybettim benim şimdilik 1100 tuttu ama gonal f ler yetmicek büyük ihtimalle

Can'ım hastanenin orda İdil eczanesinden aldım ben. Gonalf 240 orda mesela. Bi kere başka Bi eczaneden almıştım 300küsürdü

Cok tesekkurler kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…