- 24 Haziran 2016
- 202
- 158
- 33
Drlar cok paragoz. Eger gidersen de sadece mustafa bahceciye git. Bana bosuna test yaptirdilar bir suru para odedim. Bu test yanlis siralamayla yapildigi icin dondurulmus embriyolarim ziyan oldu ki tam yedi adetti.
Beni rahat uyutacak ve hamile kalmayi dusunen biri olarak kullanabilecegim bi bitkisel ilac var mi diye sordum anlamadan dinlemeden agir antidepresani dayadi(yahu ben cocuk dusunuyorum diyorum nette insanlar ilac hakkinda bizi mala cevirdi diyo).
Antidepresan verdigi yetmedi bir de beni seansi 500 tl lik yasam kocuna yonlendirdi.
Aradim 10 seans gerekirmis ruhlarimizinda gelisime ihtiyaci varmis fln. Biraz da ona ekmek ciksin dedi heralde ki basindan beri zordayiz diyoruz.
E nooldu bi hafta duzenli uyudum normale dondum. Para kazanacaklarini bilseler delirmissin hastaneye yatiralim derlerdi. Olan benim embriyolara ve paralarima oldu. Para harcayip embriyolarimi kaybetmis oldum.
Su an pgt den saglam donen bir embriyom var ama semra hoca cok islem yapilmis gereksiz yere tutma yuzdesi duser dedi.
Bence turkiyede en ciddi iki yer memorial sisli ve bruksel tup bebek merkezi.
Prof yucel de prof semra da sahane. Ekipleri onlar ne diyorsa onu yapiyor.
Bahceci de ise tup bebek te para var diyen dr lar muayenehane kiralamis heralde herkes bagimsiz.
Valla ben bu yorumlari bi ara bahceci ve dr un sayfasina yazicam da zamanini bekliyorum. Bi kere bi sikayetimi dile getirmistim de hemen arayip bikbik yaptilar duzelt fln diye neymis babasi da dr mus da onda ala dr yokmus ta proflar da kimmis fln. Gereksiz ozguven israfi
Ay kusurabakma uzun yazdim ama aklima geldikce cok sinirleniyorum
Canim bunda ozur dilenecek hicbisey yok ki. Hepimiz ayni yolun yolcusu oldugumuzdan ne psikolojiye sahip oldugunu biliyoruz.Arkadaşlar günaydın. Öncelikle size bir özür borcum var. Aslında sonucu az çok öğreneli biraz Zaman oldu ama iki dış gebelik tedavisi öyküsü olan birisi olarak korkumdan kimseye bişey diyemedim. En azından iki sonuç alayım istedim. Burda Soran arkadaşlara da test yapmadım demedim yalan söylemek istemedim ama test günüm perşembe dedim sadece.
Anlatayım. Transferin 5.günü yani pazar günü evdeki test poZitif çıkınca ertesi sabah yani pzt sağlık ocağında kan aldırdım. Yani transferin 6.günü ve sonuç 37,5 çıktı. Sonra Çarşamba sabah yani transferin 8.günü tekrar ettim. Onu da ancak bu sabah öğrendim. 122 çıktı şükür. 3'e katlamış elhamdülillah. Ayşe Hoca'yla konuştuk 9. Gün değeri özellikle önemli Dedi. Bugün eve yakın bir hastanede tekrar baktırcam inşaallah.
Öyle yani, dua edin iyi devam etsin inşaallah
Canim bunda ozur dilenecek hicbisey yok ki. Hepimiz ayni yolun yolcusu oldugumuzdan ne psikolojiye sahip oldugunu biliyoruz.
Masallah diyelim hep boyle devam etsin. Cook ama cok kutluyorum. Dualarindan bizi eksik etme
canım gözün aydın maşallah.inşallah güzel ilerler ve sağlıkla doğar bebişin.Darısı benim gibi tüm isteyenlerin başına inşallahArkadaşlar günaydın. Öncelikle size bir özür borcum var. Aslında sonucu az çok öğreneli biraz Zaman oldu ama iki dış gebelik tedavisi öyküsü olan birisi olarak korkumdan kimseye bişey diyemedim. En azından iki sonuç alayım istedim. Burda Soran arkadaşlara da test yapmadım demedim yalan söylemek istemedim ama test günüm perşembe dedim sadece.
Anlatayım. Transferin 5.günü yani pazar günü evdeki test poZitif çıkınca ertesi sabah yani pzt sağlık ocağında kan aldırdım. Yani transferin 6.günü ve sonuç 37,5 çıktı. Sonra Çarşamba sabah yani transferin 8.günü tekrar ettim. Onu da ancak bu sabah öğrendim. 122 çıktı şükür. 3'e katlamış elhamdülillah. Ayşe Hoca'yla konuştuk 9. Gün değeri özellikle önemli Dedi. Bugün eve yakın bir hastanede tekrar baktırcam inşaallah.
Arkadaşlar günaydın. Öncelikle size bir özür borcum var. Aslında sonucu az çok öğreneli biraz Zaman oldu ama iki dış gebelik tedavisi öyküsü olan birisi olarak korkumdan kimseye bişey diyemedim. En azından iki sonuç alayım istedim. Burda Soran arkadaşlara da test yapmadım demedim yalan söylemek istemedim ama test günüm perşembe dedim sadece.
Özür dileyecek ne vr canım duygusal olarak o kadar çöktük ki hep kendini ne zaman hazır hissedersen söylersin.Arkadaşlar günaydın. Öncelikle size bir özür borcum var. Aslında sonucu az çok öğreneli biraz Zaman oldu ama iki dış gebelik tedavisi öyküsü olan birisi olarak korkumdan kimseye bişey diyemedim. En azından iki sonuç alayım istedim. Burda Soran arkadaşlara da test yapmadım demedim yalan söylemek istemedim ama test günüm perşembe dedim sadece.
canım gözün aydın maşallah.inşallah güzel ilerler ve sağlıkla doğar bebişin.Darısı benim gibi tüm isteyenlerin başına inşallah
Daim olsun dahada katlansın inşaallah çok mutlı oldum
Rabbim kucağına almayıda nasib etsin.darısı bizlere
Canim inşallah dış gebelik hikayesini bir daha yaşamazsın bu bebiş normal şekilde annesine simkiki tutunur hayirli uğurlu olsunArkadaşlar günaydın. Öncelikle size bir özür borcum var. Aslında sonucu az çok öğreneli biraz Zaman oldu ama iki dış gebelik tedavisi öyküsü olan birisi olarak korkumdan kimseye bişey diyemedim. En azından iki sonuç alayım istedim. Burda Soran arkadaşlara da test yapmadım demedim yalan söylemek istemedim ama test günüm perşembe dedim sadece.
Canim insallah cok istiyorum bende....umutsuz olarak bekliyorum yariniÇok sağ olun arkadaşlar. İnşaallah en yakın zamanda sizden de güzel haber alalımdrkumut en yakın senin test günün sanırım. İnşaallah hayırlı güzel haberler alalım.
Yaa canım neden umutsuzsun allah okadar buyukku o isterse herşey kolay inşallah kun feyekun demiştir ve seninde olmuştur canımCanim insallah cok istiyorum bende....umutsuz olarak bekliyorum yarini
Amin canım inşaallah. Sağ kasığım çok batıyor belime vuruyor hatta. O yüzden ya dış gebelikse diye çıkmıyor aklımdan ama umutlu olmaya çalışıyorumCanim inşallah dış gebelik hikayesini bir daha yaşamazsın bu bebiş normal şekilde annesine simkiki tutunur hayirli uğurlu olsun
Söylememe konusunda da tabiki kendince haklı düşüncelerin vardır takılıcam bişey değil inşallah herşey yolunda gitsin de
Ne diyelim maşallah subhanallah
Canim insallah cok istiyorum bende....umutsuz olarak bekliyorum yarini
Dış gebelikte beta sonucun kaç çıkıyordu ki böyle yüksekmi oluyorAmin canım inşaallah. Sağ kasığım çok batıyor belime vuruyor hatta. O yüzden ya dış gebelikse diye çıkmıyor aklımdan ama umutlu olmaya çalışıyorum
Insallah canim ..rabbimin gucunden suphem yok ama ust uste olumsuz olunca umidim kalmadiYaa canım neden umutsuzsun allah okadar buyukku o isterse herşey kolay inşallah kun feyekun demiştir ve seninde olmuştur canım
Canım ben burdan bi arkadasa sormuştum hastane civarında idil eczanesi var baya indirimli verdi hatta yazdı tek tek de kağıdı kaybettim benim şimdilik 1100 tuttu ama gonal f ler yetmicek büyük ihtimalleKizlar bisey sorucam. Siz ilaclari nereden aldiniz. Ben memorial cevresinden ve bikac ecza deposundan fiyat alip hangisi daha uygun fiyat verirse ordan almaya calisicam. Ekstra olarak uygun aldiginiz bi yer varsa bilgilendirir misiniz?
Can'ım hastanenin orda İdil eczanesinden aldım ben. Gonalf 240 orda mesela. Bi kere başka Bi eczaneden almıştım 300küsürdüKizlar bisey sorucam. Siz ilaclari nereden aldiniz. Ben memorial cevresinden ve bikac ecza deposundan fiyat alip hangisi daha uygun fiyat verirse ordan almaya calisicam. Ekstra olarak uygun aldiginiz bi yer varsa bilgilendirir misiniz?
Yok Can'ım hiç böyle yüksek değer görmemiştim ilk zamanlarda. En önemlisi hiç doğru düzgün artış olmamıştı bende. Artış birinde 15'ten 21; birinde de 75'ten 80 falan olmuştu. Tabi ilerledikçe 1000 gördüğüm de olduDış gebelikte beta sonucun kaç çıkıyordu ki böyle yüksekmi oluyor
Anladım rabbim bu sefer çektiklerinin kefaretı olarak bü bebeği sağlıklı şekilde sana nasip etsinYok Can'ım hiç böyle yüksek değer görmemiştim ilk zamanlarda. En önemlisi hiç doğru düzgün artış olmamıştı bende. Artış birinde 15'ten 21; birinde de 75'ten 80 falan olmuştu. Tabi ilerledikçe 1000 gördüğüm de oldu
Canım ben burdan bi arkadasa sormuştum hastane civarında idil eczanesi var baya indirimli verdi hatta yazdı tek tek de kağıdı kaybettim benim şimdilik 1100 tuttu ama gonal f ler yetmicek büyük ihtimalle
Can'ım hastanenin orda İdil eczanesinden aldım ben. Gonalf 240 orda mesela. Bi kere başka Bi eczaneden almıştım 300küsürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?