- 5 Şubat 2011
- 1.065
- 705
- 133
canım değer çok iyi bence herşey yolunda ama doktoruna ilet mutlaka çok güzel yükselmişKızlar bugünkü test 263 çıktı. Dünkü 122. Farklı bir merkez ama bir günde iki kattan fazla artması normal mi?
Tek embriyo mu koydular. Masallah cok guzel yukselmis. Sen anca keseyi gorunce rahatliycaksin onceden dis gebelik yasadigin icin ama vesvese yapma. Aklinda bi soru varsa direkt ac dr una sor gulumKızlar bugünkü test 263 çıktı. Dünkü 122. Farklı bir merkez ama bir günde iki kattan fazla artması normal mi?
canım değer çok iyi bence herşey yolunda ama doktoruna ilet mutlaka çok güzel yükselmiş
Tek embriyo mu koydular. Masallah cok guzel yukselmis. Sen anca keseyi gorunce rahatliycaksin onceden dis gebelik yasadigin icin ama vesvese yapma. Aklinda bi soru varsa direkt ac dr una sor gulum
Evet cunku artis super masallah. Esimin bi arkadasinin tek embriyo transferi icerde bolunup ikiz olmustu :) ister misin bounsun olsun sana iki bebis :)Ay inşaallah
Aynen Can'ım görene kadar rahat yok banatek embriyo idi evet. 5.gün embriyosu. İkiz olabilir mi diye mi geldi aklına?
Evet cunku artis super masallah. Esimin bi arkadasinin tek embriyo transferi icerde bolunup ikiz olmustu :) ister misin bounsun olsun sana iki bebis :)
Evet Can'ım ben öyle yapmıştımKızlar bişey sorucam benim gonal f de 50 kaldı onı vurup sonradan ikinci iğneden kalanı vurucam değil mi
Allah gonlune gore versin diyelim o zamanAy valla bizde iki tarafta da ikiz çok. Genetiğimiz sağlam yani o açıdanşu anda hayatımız çok karışık. Benim gebeliğe sevinemiyor bile bazıları. İki bebekle naparız bilmiyorum
Yarin yumurtalarin durumu devam etmeye musaitse tahlili parali yaptir bosuna beklememek adina. Ama semra hocayla gorusemezsen bile sevinc hanima sor ne yaptiniz semra hanima danistiniz mi diyeselam arkadaşlar. bende dün tedaviye başladım. bursadan geliyorum. ısrarla semra hocaya randevu yazdırmama rağmen görüşemiyorum. sevinç hanıma veriyolar. dün ilk muayenemi oldum. ben önceki testlerimi rahim filmimi falanda götürmüştüm yanımda. bebek olmaması için bir sorun göremedi sevinç hanım. bir önceki tüp bebek negatif olduğu için kromozom tahlili yaptırmak iyi olur dedi. isterseniz yaptırıp gelin öyle başlıyalım isterseniz bugünde başlıyabiliriz kromozom tahlilini, tedaviye devam ederken bakarız dedi. bende öğretmen olduğum için okul açılınca gidip gelmek zor olur diye başlanabilir diye düşündüm ama semra hoca karar versin istedim. tabi görüşebilmek ne mümkün. bütün dosyalar onun elinden geçiyo kararları o veriyo diyolar ama ben öyle göremedim. hep acabalarla konuşuyoruz sevinç hanımla. dün muayenede 10 mm civarı önde giden yumurtan var tahlil yapalım östrajen yüksek çıkarsa başlamayız tedaviye dedi. sonra tahliller normal çıktı başlayabiliriz dedi. dün 150 dozluk gonal f le başladık. yarın normalde semra hanıma randevum vardı ama aradılar ameliyata gireceği için bi sonraki randevuya semra hanıma yazalım dediler. ayrıca ben bugün devlet hastanesinde kromozom tahlilini yaptırdım 2 ay sonra çıkıcak dediler. başka bir merkezde, bu ayki tedaviye yetişirse ücretli yaptırayım diye sevinç hanımı aradım. o da buna semra hanım karar versin dedi. hem yarın yumurtaların durumuna göre iptal olabilir belki tedavin, o zaman 2 ay sonra kromozom sonucunda çıkmış olur öyle başlanır gibisinden dedi. tabi öyle olursa benim bi kutu gonal f iğnem boşa gitmiş olacak ve malesef maddi durumuz iyi değil. yani benim bu durumumla tedaviye başlanmalı mıydı, yoksa tahlil sonuçları beklenmeli miydi, bu kararı semra hoca vericek diyolar ama kendisiyle görüşemiyorum. nasıl olcak bu durum kafam öyle karışık ki arkadaşlar kusura bakmayın uzattım.
çok sağol cevabın için. tahlili paralı yaptıracağım yer de 15 günde sonucu çıkar demişti. tedaviye devam edersek yetişebilir mi sence? bi önceki tedavimde 7-8 günde yumurtalarım toplanmıştı. bunda da öyle olursa yetişmez gibi sanki ama embriyolar dondurulupta kromozom sonucumuzda sıkıntı varsa donmuş embriyolara pgt yapılır mı ki?Yarin yumurtalarin durumu devam etmeye musaitse tahlili parali yaptir bosuna beklememek adina. Ama semra hocayla gorusemezsen bile sevinc hanima sor ne yaptiniz semra hanima danistiniz mi diye
Donmuslara pgt pek saglikli olmuyor ve onerilmiyor. Benim 10. ya da 12. gunde toplandi diye hatirliyorum. E bi de blast olmasinin beklenmesi vs yetisebilir. Ama ne desek bos. Hem bu kadar dusunme ac dr una hepsini sor. Hayrina yapmiyorlar ya kafanda soru isareti kalmayacak sekilde konus.çok sağol cevabın için. tahlili paralı yaptıracağım yer de 15 günde sonucu çıkar demişti. tedaviye devam edersek yetişebilir mi sence? bi önceki tedavimde 7-8 günde yumurtalarım toplanmıştı. bunda da öyle olursa yetişmez gibi sanki ama embriyolar dondurulupta kromozom sonucumuzda sıkıntı varsa donmuş embriyolara pgt yapılır mı ki?
tamam canım çok sağol yarın öyle yapıyım hayırlısı olur inşallahDonmuslara pgt pek saglikli olmuyor ve onerilmiyor. Benim 10. ya da 12. gunde toplandi diye hatirliyorum. E bi de blast olmasinin beklenmesi vs yetisebilir. Ama ne desek bos. Hem bu kadar dusunme ac dr una hepsini sor. Hayrina yapmiyorlar ya kafanda soru isareti kalmayacak sekilde konus.
Atamadan once de sorularini not al bisry atlama
Canim allah yardımcın olsun insallah herşey yolunda gider yarın devlette hangi hastanede yaptırdın canimselam arkadaşlar. bende dün tedaviye başladım. bursadan geliyorum. ısrarla semra hocaya randevu yazdırmama rağmen görüşemiyorum. sevinç hanıma veriyolar. dün ilk muayenemi oldum. ben önceki testlerimi rahim filmimi falanda götürmüştüm yanımda. bebek olmaması için bir sorun göremedi sevinç hanım. bir önceki tüp bebek negatif olduğu için kromozom tahlili yaptırmak iyi olur dedi. isterseniz yaptırıp gelin öyle başlıyalım isterseniz bugünde başlıyabiliriz kromozom tahlilini, tedaviye devam ederken bakarız dedi. bende öğretmen olduğum için okul açılınca gidip gelmek zor olur diye başlanabilir diye düşündüm ama semra hoca karar versin istedim. tabi görüşebilmek ne mümkün. bütün dosyalar onun elinden geçiyo kararları o veriyo diyolar ama ben öyle göremedim. hep acabalarla konuşuyoruz sevinç hanımla. dün muayenede 10 mm civarı önde giden yumurtan var tahlil yapalım östrajen yüksek çıkarsa başlamayız tedaviye dedi. sonra tahliller normal çıktı başlayabiliriz dedi. dün 150 dozluk gonal f le başladık. yarın normalde semra hanıma randevum vardı ama aradılar ameliyata gireceği için bi sonraki randevuya semra hanıma yazalım dediler. ayrıca ben bugün devlet hastanesinde kromozom tahlilini yaptırdım 2 ay sonra çıkıcak dediler. başka bir merkezde, bu ayki tedaviye yetişirse ücretli yaptırayım diye sevinç hanımı aradım. o da buna semra hanım karar versin dedi. hem yarın yumurtaların durumuna göre iptal olabilir belki tedavin, o zaman 2 ay sonra kromozom sonucunda çıkmış olur öyle başlanır gibisinden dedi. tabi öyle olursa benim bi kutu gonal f iğnem boşa gitmiş olacak ve malesef maddi durumuz iyi değil. yani benim bu durumumla tedaviye başlanmalı mıydı, yoksa tahlil sonuçları beklenmeli miydi, bu kararı semra hoca vericek diyolar ama kendisiyle görüşemiyorum. nasıl olcak bu durum kafam öyle karışık ki arkadaşlar kusura bakmayın uzattım.
Merhaba canım yazıklarını okuyunca cevap vermeden geçemedim bende şişli memorialde ilk tüp bebek denememi yaptırdım Semra Hanımı bir ilk muayenede hikayeyi dinleme aşamasında gördüm birde yoğun ısrarlarım üzerine transferimde gördüm onu istemek hakkımken sürekli bir bahane buluyorlardı ve ne kavgalar veriyordum oysaki onun tedavi etmesi için gitmiştim bana tedavi boyunca çok sıkıntı yaşattılar Sevinç hanım başta çok ilgili gibiydi sonuç negatif oldu beni hiç aramadılar bile ben aradım birde ne acele ediyorsun dedi bana telefonda ben kan vermiş 3 saat üstüne beklemişim dediği lafa bak,takibimi ona vermişlerdi ki ben böyle başka doktorun takip edeceğini ilaç yazacağını bilseydim asla gitmezdim o kadarda paralar ödedim bir 150₺ ödeme için beni transfer öncesi hastane odasının telefonundan üç kere aradılar 150 lira da 150 lira menekşe hanıma kaçmıyoruz dedim hatta sinirimden eşime hırçınlaşmıştım daha anlatacak o kadar şey varki yanlış reçete yazmalarını mı anlatayım önce embriyo sağlıklı deyip sonra negatifte embriyo sağlıksız demelerini mi, transferden sonra yarım saatlik yatışta katın hemşiresinin gelip ne zaman çıkarsınız katı kapatacağız sizi bekliyoruz deyip beni strese sokmalarını mı anlatayım. Devlet hastanesinden beter bir kalabalık ve sıra beklemeler doktorların sorulara cevap vermemesi semra hanım için gittiğim hastanede kadını doğru düzgün görmemek, neler neler.selam arkadaşlar. bende dün tedaviye başladım. bursadan geliyorum. ısrarla semra hocaya randevu yazdırmama rağmen görüşemiyorum. sevinç hanıma veriyolar. dün ilk muayenemi oldum. ben önceki testlerimi rahim filmimi falanda götürmüştüm yanımda. bebek olmaması için bir sorun göremedi sevinç hanım. bir önceki tüp bebek negatif olduğu için kromozom tahlili yaptırmak iyi olur dedi. isterseniz yaptırıp gelin öyle başlıyalım isterseniz bugünde başlıyabiliriz kromozom tahlilini, tedaviye devam ederken bakarız dedi. bende öğretmen olduğum için okul açılınca gidip gelmek zor olur diye başlanabilir diye düşündüm ama semra hoca karar versin istedim. tabi görüşebilmek ne mümkün. bütün dosyalar onun elinden geçiyo kararları o veriyo diyolar ama ben öyle göremedim. hep acabalarla konuşuyoruz sevinç hanımla. dün muayenede 10 mm civarı önde giden yumurtan var tahlil yapalım östrajen yüksek çıkarsa başlamayız tedaviye dedi. sonra tahliller normal çıktı başlayabiliriz dedi. dün 150 dozluk gonal f le başladık. yarın normalde semra hanıma randevum vardı ama aradılar ameliyata gireceği için bi sonraki randevuya semra hanıma yazalım dediler. ayrıca ben bugün devlet hastanesinde kromozom tahlilini yaptırdım 2 ay sonra çıkıcak dediler. başka bir merkezde, bu ayki tedaviye yetişirse ücretli yaptırayım diye sevinç hanımı aradım. o da buna semra hanım karar versin dedi. hem yarın yumurtaların durumuna göre iptal olabilir belki tedavin, o zaman 2 ay sonra kromozom sonucunda çıkmış olur öyle başlanır gibisinden dedi. tabi öyle olursa benim bi kutu gonal f iğnem boşa gitmiş olacak ve malesef maddi durumuz iyi değil. yani benim bu durumumla tedaviye başlanmalı mıydı, yoksa tahlil sonuçları beklenmeli miydi, bu kararı semra hoca vericek diyolar ama kendisiyle görüşemiyorum. nasıl olcak bu durum kafam öyle karışık ki arkadaşlar kusura bakmayın uzattım.
Cok gecmis olsun. Simdi durumunuz nedir ikinci denemenizi yaptirdiniz mi?Merhaba canım yazıklarını okuyunca cevap vermeden geçemedim bende şişli memorialde ilk tüp bebek denememi yaptırdım Semra Hanımı bir ilk muayenede hikayeyi dinleme aşamasında gördüm birde yoğun ısrarlarım üzerine transferimde gördüm onu istemek hakkımken sürekli bir bahane buluyorlardı ve ne kavgalar veriyordum oysaki onun tedavi etmesi için gitmiştim bana tedavi boyunca çok sıkıntı yaşattılar Sevinç hanım başta çok ilgili gibiydi sonuç negatif oldu beni hiç aramadılar bile ben aradım birde ne acele ediyorsun dedi bana telefonda ben kan vermiş 3 saat üstüne beklemişim dediği lafa bak,takibimi ona vermişlerdi ki ben böyle başka doktorun takip edeceğini ilaç yazacağını bilseydim asla gitmezdim o kadarda paralar ödedim bir 150₺ ödeme için beni transfer öncesi hastane odasının telefonundan üç kere aradılar 150 lira da 150 lira menekşe hanıma kaçmıyoruz dedim hatta sinirimden eşime hırçınlaşmıştım daha anlatacak o kadar şey varki yanlış reçete yazmalarını mı anlatayım önce embriyo sağlıklı deyip sonra negatifte embriyo sağlıksız demelerini mi, transferden sonra yarım saatlik yatışta katın hemşiresinin gelip ne zaman çıkarsınız katı kapatacağız sizi bekliyoruz deyip beni strese sokmalarını mı anlatayım. Devlet hastanesinden beter bir kalabalık ve sıra beklemeler doktorların sorulara cevap vermemesi semra hanım için gittiğim hastanede kadını doğru düzgün görmemek, neler neler.
Benim 5.günde çıktı ama evde hiç çıkmadığı halde kanda pozitif alan da var. Negatif görmen durumunda bunun kesin sonuç olmadığını bilip moral bozmayacaksan deneyebilirsin benceYarin transferimin 7. Günü evde test yapsam çıkarmııııı sizcee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?