Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benim 5.günde çıktı ama evde hiç çıkmadığı halde kanda pozitif alan da var. Negatif görmen durumunda bunun kesin sonuç olmadığını bilip moral bozmayacaksan deneyebilirsin bence
Canim sen 5. Gün derken trasfer gününle beraber 5. Gün oluyor birde bildiğimiz idrar testinde mi çift çizgi cikti

Cok gecmis olsun. Simdi durumunuz nedir ikinci denemenizi yaptirdiniz mi?
Çok teşekkür ederim, Şimdi bir adet dondurulmuş embriyom var o merkezde eşim gidip yaptıralım ilaçlarını başka doktora yazdıralım diyor bende şu an düşünüyorum embriyoyu Semra hanım transfer etsin yine bir kavga gürültü koparıcaz galiba sonra ilaçlar için başka bir doktor var kafamda çünkü ilaç konusundada herkese aynı ilaçları vermelerinden kuşku duyuyorum yine bana da öyle yapacaklar geçen hafta bir arkadaşımda dondurulmuşunu transfer yaptırdı glifor ve crinone jel vermişler yine negatif ilkindede aynıydı banada aynı ilaçları vermişlerdi yine yanımdaki kadınada aynı ilaçları vermişlerdi ama hepimizin rahatsızlıkları farklıydı semra hanım bu yazılan ilaçları takip etmiyormuş o sadece gonalf aşamasında doz belirliyormuş bunuda bana ordan ayrılan bir hemşire bayanla tanışmıştım o söylemişti. Değerlerim yüksek değildi ama Sevinç hn Bana dostinex vermişti transferde iki arada bir derede Semra hanıma söyledim çok ağır geliyor bu ilaç bana demiştim hemen bırak dedi bana ama Sevinç hanımda ağlasanda içeceksin o ilacı diyordu uslupta aynen böyleydi.

Canim gerçekten psikolojı çokkkkkk fazlaa önemli kurban olduğum allahım hepimizin yardımcısı olsun ben kahraman hocayla tedavi oluyorum kendisi çok sakin ultrasonda muayene edince çok dikkat ediyor taniyomusunuz bilmiyorum ama memnunum kendisinden

Benim de burada ilk denemem olacak umarim memnun kalirim. Simdiye kadar histeroskopi oldum simdilik bir problem yok. Ama herkese ayni ilaclar veriliyor diye dusunme. Yumurta gelisim asamasinda anladigim kadariyla herkes ayni ilaclari kullaniyor, onun disindaki ilaclari bilmiyorum. Dostinex ne icin kullaniliyor. Simdiye kadar duymamistim

Tanıyorum benim tedavim boyunca çok doktor değişti orada ama sçSev
baştaki ilaçlar hormon ilaçları aynı olup dozları farklı oluyor ordada sevinç hanım gonalf e doz belirledi dosyama yazdı sonra semra hanım geldi ilk muayenemdi çizdi onun belirlediği dozun üstünü kendisi başka doz yazdı içimden iyiki geldi bu muayeneye demiştim, sonrasında Semra hanım hiç yoktu pcolu yada şeker hastalığı olanlara verdikleri gliforu hiç bişeyim yokken bAnada verdiler üstelik zayıflatan bir ilaç 48 kiloydum oldum 46 kilo dostinex prolaktin inhibitörü yüksek değildi değerim yumurta toplamadan sonra onuda verdi Sevinç Hanım Semra hanımda bıraktırdı

Benim 5.günde çıktı ama evde hiç çıkmadığı halde kanda pozitif alan da var. Negatif görmen durumunda bunun kesin sonuç olmadığını bilip moral bozmayacaksan deneyebilirsin bence
Tebrik ederim seniii.... bilmiyorum ki yaa göğüs uçlarımda acıyor kasıklarım arada batıyor ... yapsammmıııı

Anlamiyorum hep soyledikleri dosyalara aksam bakilip oyle karar veriliyor seklinde. Demek ki oyle bisey yok.

Arkadaslar Şişli memorial da başlayipta takipleri veya bir kismini bulundugumuz şehirde mesela İzmrde yaptirip sonra opu ve transfere gidebiliyormuyuz boyle bir deneyimi olan var mi

Canim demek kahraman hocada da muayene oldun nasıldı sence ben adet olunca donmuşlarla birkac gune sonra yine başlıcam kararsızım doktor konusunda

Arkadaslar Şişli memorial da başlayipta takipleri veya bir kismini bulundugumuz şehirde mesela İzmrde yaptirip sonra opu ve transfere gidebiliyormuyuz boyle bir deneyimi olan var mi

Evet var.ben de takiplerimi denizli de yaptırdım sadece son 3 kontrolümü ile opu yu ve transferi memorial da oldum

Merhaba kızlar nasılsınız bakalım?? Bir sorum olacak pazartesi Allah nasip ederse ilk kontrolüm var kalp atışı için. Benm anlamadığım son adet tarihine göre mi bakıyorlar yoksa embriyo transfer tarihine göre mi ??
Çünkü arada gün farkı oluyor memoriala gidenler nasıl ölçüm yaptılar

dün ayse karahasanoğlu hocamla tanıştım benim kadar evhamlı panik heyecanlı stresten ölecek bir hastayı tek tek tane tane açıklamalrda bulunarak rahatlatan tek doktor..... kaç doktor gezdin ki diyeceksiniz şimdi sayısını ne siz sorun ne de ben söyliyim.. başladık yola inşallah rabbim bebek dileyipte kendiliğinden olamayan kullarına inşşallah böyle insanlarla yola çıkmayı nasip etsin dilerim herkes maddi manevi imkanlarını ayarlayıp bu hastaneyle yola çıksın dilerim hepimiz bu kışı karnımız burnumuzda geçirelim seneye bu zamanlarda da bebeklerimiz kucağımızda yanımızda olsun

Ayşe hoca maşaallah harika bi insan. Yani insan gibi insan gerçekten. Ben de çok evhamlıyımdır beni de çok rahatlatmıştı. Aynı Zamanda bence iyi de bir doktor. Ben tedaviye başladığımda izindeydi, sevinç hanımla başlamıştık. Semra hoca da görmüştü başlarken ama Ayşe hoca geldikten sonra ilaç dozlarını falan ayarladı tekrar yumurtalar daha güzel büyüdü falan. Allah hayırlı pozitif sonuç almak nasip etsin hepimize inşaallah

masaallah canim cokk sevindim Alllah saglikla kucagina almani nasip etsin. :)

Canım benim 5.günü öğlenden sonra yaptığım test silik çıkmıştı. Ama bünyeden bünyeye değişiyormuş idrara geçme hızı
Aldım yaptım testi tek çizgi çıktı.ardından 2 saate yakın süre sonra hafif açık 2.silik bir çizgi belirmiş... ilk 5 dakikadan sonra çıkan sonuç geçersiZ biliyorum ama... önceki yıllarda yaptığım testlerde hiç 2.silik çizgiyi görmemiştim.bu ilk.acaba kullandığımız iğnelerden dolayı mı 2.silik çizgi belirdi dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…